Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 17 avg 2022, 12:53

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
17 avg 2022, 12:39

Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?

A šta sa onim željovcima koji su kupili godišnje karte za sjever Grbavice, a nije mali broj.

Yebo njih, jelde :mrgreen: oni nek ostanu kući kad je derbi :D

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 12:55

let3 je napisao/la:
17 avg 2022, 12:53

Druze yebo te procenti. Evo sad se zayebavamo oko procenata pa nije d od derbija. Mi u kavezu vi u kavezu. Pricam ti o broju karata. Dobili biste više od nas i svi bi bili zadovoljni s tim. Pa zar ne bi bilo ljepse vidjet na grbavici citav sjever nama ostalo sve vi, a na Kosevu citav jug vas i dio zapada, a ostalo sve u bordom? Zbog tih procenata i jest posjeta i atmosfera na derbijima za racku. Yebo vas procenti. Jel se mora pred svaki derbi tako debilno razmisljat?

A šta sa onim željovcima koji su kupili godišnje karte za sjever Grbavice, a nije mali broj.

Pa brate samo nek im vaze za drugu tribinu godisnje, barem to nije problem napravit. Ko i nama u Zenici, imas godisnju za istok ides na zapad.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 avg 2022, 12:58

17 avg 2022, 12:55
let3 je napisao/la:

Pa brate samo nek im vaze za drugu tribinu godisnje, barem to nije problem napravit. Ko i nama u Zenici, imas godisnju za istok ides na zapad.
Ma sve su to izgovori,ja sam ti iskreno rekao koji je glavni razlog. Da Jug nije tradicionalno tribina Manijaka dobili bi je glat.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2022, 12:59

Čovjek kupio godišnju kartu da bi gledao utakmice sa sjevera, dao pare za to da bi gledao utakmice baš sa te tribine i sad treba da ga neko prebacuje na jugu ili neku drugu tribinu i to kad je derbi.
Dobro si to skonto :mrgreen:

Zamisli ti kupiš kartu za zapad koševa , dao duplo više para nego oni za sjever i kad je derbi moraš se seliti odatle :D

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:00

imekorisnicko je napisao/la:
17 avg 2022, 12:50
17 avg 2022, 12:47

Bi,ali ako bi Grbavica izgledala jednog dana onako kako se nadamo da će izgledati. Ovako nema smisla da sami sebi pravimo na pola stadiona atmosferu kao da smo gosti. Naravno,protiv sam nekakvog dizanja cijena. Koliko nama sjever,toliko i vama i doviđenja.
Sve ja to kontam, manji stadion okej. Eto nek mi dobijemo sjever citav i nek karta bude cvaja, za to bi vi dobili cijeli jug i jos dobar dio zapada. Ne mozes mi rec da to nije poštena kompenzacija za cijeli sjever nama na Grbavici
Jeste,ne govorim o tome. Ja sam za da bude što više gostujućih navijača na derbiju. Međutim konfiguracija Grbavice i uticaj na teren ( i na samu igru čak) je takva da bi nam više odgovaralo dat vam čak i dio Istoka nego čitav Sjever.
Pa cak bi i to odgovaralo i bilo bi vrh. Kazem citav sjever jer lakse je jednu tribinu dat nego dvije sjeckat jbg. Sa cijelim sjeverom ti treba 1 tampon zona, a ako se sjecka istok trebaju dvije. Da se mene pita moze i dio istoka da na kraju dobijemo karata okvirno koliko je kapacitet sjevera i opet vama jug i dio zapada i to je to.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:02

let3 je napisao/la:
17 avg 2022, 12:59

Čovjek kupio godišnju kartu da bi gledao utakmice sa sjevera, dao pare za to da bi gledao utakmice baš sa te tribine i sad treba da ga neko prebacuje na jugu ili neku drugu tribinu i to kad je derbi.
Dobro si to skonto :mrgreen:

Zamisli ti kupiš kartu za zapad koševa , dao duplo više para nego oni za sjever i kad je derbi moraš se seliti odatle :D
Legendo dat tim sa sjevera da na istok idu i gdje je problem? Nije valjda skuplja godisnja za sjever nego za istok? Mani se tih izgovora mjkt. Zbog takvih razmisljanja derbi sve manje i lici na derbi.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 avg 2022, 13:03

17 avg 2022, 13:00
17 avg 2022, 12:50

Sve ja to kontam, manji stadion okej. Eto nek mi dobijemo sjever citav i nek karta bude cvaja, za to bi vi dobili cijeli jug i jos dobar dio zapada. Ne mozes mi rec da to nije poštena kompenzacija za cijeli sjever nama na Grbavici
Jeste,ne govorim o tome. Ja sam za da bude što više gostujućih navijača na derbiju. Međutim konfiguracija Grbavice i uticaj na teren ( i na samu igru čak) je takva da bi nam više odgovaralo dat vam čak i dio Istoka nego čitav Sjever.
Pa cak bi i to odgovaralo i bilo bi vrh. Kazem citav sjever jer lakse je jednu tribinu dat nego dvije sjeckat jbg. Sa cijelim sjeverom ti treba 1 tampon zona, a ako se sjecka istok trebaju dvije. Da se mene pita moze i dio istoka da na kraju dobijemo karata okvirno koliko je kapacitet sjevera i opet vama jug i dio zapada i to je to.
A mislim,bzvz teoretišemo, neće se naša uprava ni policija gnjavit s tim,ali meni bi to bilo ok

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:05

17 avg 2022, 13:03
17 avg 2022, 13:00

A mislim,bzvz teoretišemo, neće se naša uprava ni policija gnjavit s tim,ali meni bi to bilo ok
Mi smo tu da supljiramo jbg, nazalost. Da sjednu normalni ljudi iz uprava lahko bi se to dogovorilo sve i sa drotovima. Svaljivala je uprava Zelje to za karte na policiju. Bile price "policija ne da" i slicno, pa onaj komesar mupa jednom izjavi da za policiju nije nikakav problem. Da ce ako treba sprovest Horde ispod juga i odvest na sjever bez ikakvih problema. Problem je sto nema ni volje ni kod jednih ni kod drugih da se taj problem rijesi

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 avg 2022, 13:11

5% od kapaciteta stadiona
Ulaznica 10 maraka
1 500 ulaznica

Skinut stolice
Jer se radi o idiotima kojima je furka da nam slome i zapale stadion

Uostalom oni vise nemaju nista ni sa Metropolom
Ko ih yebe
Kakav derbi

Ni proslu stetu nisu platili
Pametuju panetnice

Mi igramo sasvim obicnu utakmicu sa nekakvim Sarajevom koju moramo da igramo po rasporedu

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 avg 2022, 13:14

dejavu je napisao/la:
17 avg 2022, 08:21
GIBRA je napisao/la:
17 avg 2022, 04:07
Drugo FK SARAJEVO se nesmije ponasati kao drugi jer prvo mi imamo reputaciju najveceg kluba u drzavi nesto kao sto je REAL MADRID u svjetu

Nismo politicni ne ovisimo od politike i gdje ne nasom krivicom dodjemo u dodir sa politikom mi pokusamo odma se od tog odmac, tako treba

Mi nismo zeljo koji je osnovan na principu sirotinjstva i sloge ljudi koji su bili smecari skretnicari fizicki radnici cobani

Nismo sloboda i velez koji postoje 100 godina nikad nista nisu osvoili

Samo kad dodjes ispred stadiona kosevo i pogledas kroz ogradu sve ti je jasno..

I vrapcice grbavicu tuzlu banja luku to sve nesto malo sprceno nemozes se okrenut izgleda koda su stadioni od neke srednje skole.

Kosevo je old traford za ove cumeze

Al da se netreba glupirat ni fedja ni igraci ni uprava da objavljuju kad neko prdne na treningu, netreba

Izlazit u javnost u stilu Real Madrida gosposki
Eh,eto tako,da znaDete....
samo gosposki
cvi cvi
Kosevo old trafford,a gradski stadion :rol:
Old trafford cega bolan,raspada se stadion al haj,vi ste Real Madrid ove lige
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 17 avg 2022, 13:16

Da, utakmicu nećemo odigrati. Ekipa Veleža nam je izašla u susret, a to nama zapravo i odgovara i na tome im se želimo zahvaliti‘‘, izjavio je Jakirović.Velež je izašao u susret ekipi Sergeja Jakirovića, te je pristao na odgodu meča.

Gospoda i gospodski maniri . A prošle godine dotični je zugao kad je Velež jednu utakmicu odgodio , srećom oni se tada ništa nisu pitali .

Ovim potezom pokazuju se maniri , bravo Velež !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2022, 13:18

Haj budite realni malo vi sa tim prijedlozima. Ne gubite nista na svom stadionu, dok mi gubimo puno vise. Citav sjever vama, to je brate haman pola stadiona. 3000 Željovaca u nasoj kuci manje. Mi sa vama ili bez vas cemo napuniti stadion kako god bilo. Dok vi nista ne gubite kad bi nama dali citav jug i dio zapada. Al sta me boli, ni ne morate dat. Trenutno sto dobijate je taman, a i prevelika ste stoka za citavu tribinu.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2022, 13:19

Ma sigurno bi se moglo nesto iskombinovati i skontati da na kraju i jedni i drugi budu zadovoljni i da na tribinama opet gledamo puno bolji derbi.Ali sumnjam da je ikome sad iz klubova ovo interesantno tako da ocekujem standardno kao i prije.

Po meni najbolje bi bilo mi na sjeveru da dobijemo slova E,LJ,O.Slovo Ž da bude tampon zona,opet bi vam ostalo slova F,K i onaj cosak sto je dovoljno za ove sa sezonskim za sjever.Opet bi vi imali citav istok(4500),citav jug(3000),1/3 sjevera(1500) i zapad.Mislim da vam je 9-10k sasvim dovoljno.Za samo 2 slova na sjeveru vi bi kod nas dobili citav jug i dobar dio zapada ali neka...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 17 avg 2022, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:22

Simi je napisao/la:
17 avg 2022, 13:18
Haj budite realni malo vi sa tim prijedlozima. Ne gubite nista na svom stadionu, dok mi gubimo puno vise. Citav sjever vama, to je brate haman pola stadiona. 3000 Željovaca u nasoj kuci manje. Mi sa vama ili bez vas cemo napuniti stadion kako god bilo. Dok vi nista ne gubite kad bi nama dali citav jug i dio zapada. Al sta me boli, ni ne morate dat. Trenutno sto dobijate je taman, a i prevelika ste stoka za citavu tribinu.
Ne gubimo nista, al zasto bismo vam davali jug citav kad ne date nama nista zauzvrat? Nista onda jug bez stolica i zapad po cvaju pa ko voli nek izvoli
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 17 avg 2022, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:24

opalaopala je napisao/la:
17 avg 2022, 13:16
Da, utakmicu nećemo odigrati. Ekipa Veleža nam je izašla u susret, a to nama zapravo i odgovara i na tome im se želimo zahvaliti‘‘, izjavio je Jakirović.Velež je izašao u susret ekipi Sergeja Jakirovića, te je pristao na odgodu meča.

Gospoda i gospodski maniri . A prošle godine dotični je zugao kad je Velež jednu utakmicu odgodio , srećom oni se tada ništa nisu pitali .

Nije to potez kojim se pokazuju maniri nego pokusaj da se kantonalni derbi sa Zrinjskim ne igra u Gabeli nego u Vrapcicima. :rol:
Husnić podsjeća da je FK Velež zbog kašnjenja radova doveden u situaciju da derbi sa Zrinjskim igra u Gabeli što nikako ne može biti onako kako bi bilo na stadionu Rođeni te izrazio nadu da će na zahtjev Zrinjskog biti odgođena ta utakmica dok im stadion ne bude na raspolaganju.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 avg 2022, 13:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 avg 2022, 13:19
Ma sigurno bi se moglo nesto iskombinovati i skontati da na kraju i jedni i drugi budu zadovoljni i da na tribinama opet gledamo puno bolji derbi.Ali sumnjam da je ikome sad iz klubova ovo interesantno tako da ocekujem standardno kao i prije.

Po meni najbolje bi bilo mi na sjeveru da dobijemo slova E,LJ,O.Slovo Ž da bude tampon zona,opet bi vam ostalo slova F,K i onaj cosak sto je dovoljno za ove sa sezonskim za sjever.Opet bi vi imali citav istok(4500),citav jug(3000),1/3 sjevera(1500) i zapad.Mislim da vam je 9-10k sasvim dovoljno.Za samo 2 slova na sjeveru vi bi kod nas dobili citav jug i dobar dio zapada ali neka...
Pa treba se def ići na varijantu da vam se da LJ,a policija nek radi svoj posao. Ne trebaju dva sektora biti tampon zona.

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2022, 13:29

17 avg 2022, 13:22
Simi je napisao/la:
Ne gubimo nista, al zasto bismo vam davali jug citav kad ne date nama nista za uzvrat? Nista onda jug bez stolica i zapad po cvaju pa ko voli nek izvoli
.
Sto se mene tice ni ne treba nam zapad. Eto vam citav, pa ga napunite da sibica ne moze past.

Generation74

Post Postao/la Generation74 » 17 avg 2022, 13:31

opalaopala je napisao/la:
17 avg 2022, 13:16

Zavisi sta smatras manirima.

Prije dvije godine:

Iz Sarajeva su tražili odgodu jer samo četiri dana kasnije igraju utakmicu kvalifikacija Lige prvaka u dalekoj Bjelorusiji. Međutim, iz Veleža im nisu izašli u susret, smatrajući da bi odgoda utjecala na regularnost natjecanja.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 avg 2022, 13:32

Simi je napisao/la:
17 avg 2022, 13:29
Simi je napisao/la:
Ne gubimo nista, al zasto bismo vam davali jug citav kad ne date nama nista za uzvrat? Nista onda jug bez stolica i zapad po cvaju pa ko voli nek izvoli
.
Sto se mene tice ni ne treba nam zapad. Eto vam citav, pa ga napunite da sibica ne moze past.
Pa dobro, sto se tebe tice... Boli tebe racku koliko kome ulaznica kad ne ides na utakmice :rol: Momak bi da im se dadne zapad na kojem ih je prosli put bilo 50 plafon, a da mi nikako ne dodjemo na Grbavicu :urnebes:

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 17 avg 2022, 13:34

17 avg 2022, 13:32
Simi je napisao/la:
17 avg 2022, 13:29

.
Pa dobro, sto se tebe tice... Boli tebe racku koliko kome ulaznica kad ne ides na utakmice :rol: Momak bi da im se dadne zapad na kojem ih je prosli put bilo 50 plafon, a da mi nikako ne dodjemo na utakmicu :urnebes:
Upravo suprotno, ako vec toliko karti dajes, daj sve na jednu tribinu. Bez ciganluka evo vam 2000 za cvaju 1500 za cenera. I ne prozivaj nekoga da ne ide na utakmice na forumu zivota ti. Ti znas ko ide i ko ne ide

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, Giuseppe1 i 18 gostiju.