FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 18 avg 2022, 12:07

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:59
Pa ta Lana je do sada dobila hiljade i hiljade, dobila stan u Sarajevu, trenira u Sarajevu sve uslove ima ne pretujerujte Boga vam.
Takvi uslovi da je naučila plivat u kadi

PS:
Vladan je rođen u Banja Luci, BiH citav zivot tamo zivio. Dosao u Sarajevo imao najbolje uslove u drzavi potom otisao na posudbu u Slobodu Mrkonjić Grad da bi onda kao jako mlad stao na gol FKS. Sve sto ima u zivotu je zbog BiH i ima itekako vise veze sa BiH od Srbije tako da ga ne opravdavajte ovo je vise politicka odluka a i sam zna da nece branit u Srbiji dok ne predje u lige petice.
Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 18 avg 2022, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 18 avg 2022, 12:08

Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:48
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
18 avg 2022, 11:46
Aduka87 je napisao/la:
18 avg 2022, 11:41
Ruku slomio aBd.
Piric i Cetkovic jel tako? Jbga ipak zbog njega i njegovih menadzera, vica i ostalih kriminalaca Vladan ode u drugu drzavu
Pocetnik, daj stipu te price krivi menadzeri zar nije dobio poziv sad zadnji put
Lik se zenio i poslao dopis savezu da se nece odazvat u slucaju poziva. Ovi mu poslali poziv i javno ga lincovali kako se nije odazvao pozivu. Pa gdje to ima da ti ljudi salju poziv kad si unaprijed rekao da se neces odazvat jer se zenis. Ljudi ga sad pljuju sto je izabrao srbiju prije nas a ne kontaju da je htio branit za nas ali sta se tu moze uradit kad vidis da nam se u sve politika mijesa. Pa vidis da te politika sistemski unistava od sporta pa na dalje u svim sferama drustva. Ako je izabrao srbiju ja mu svu srecu zelim jer je on ipak nas, idi tamo gdje ces biti cijenjen a ne da glumis nekog patriotu pa da ti najveci domet kariere bude neki Rakow iz poljske pa da se za par godina vratis u bh pl i da branis za Radnik iz bjeljine.
Zadnja izmjena: ubipara, dana/u 18 avg 2022, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 12:09

Aduka87 je napisao/la:
Pa ta Lana je do sada dobila hiljade i hiljade, dobila stan u Sarajevu, trenira u Sarajevu sve uslove ima ne pretujerujte Boga vam.
Nema bolan cura nista. Sta ima to je slucajno dobila od nekog nivoa vlasti, a kakve rezultate postize treba imat najsavremeniji olimpijski bazen na koji samo ona ima pravo. Imamo talenat kakav se radja jednom u 500 godina, a sutra kad Lana ode plivat za drugu drzavu yebavat cete joj sve po spisku. Sta je ova drzava dala Lani? Vladanu? Ne znam kako se zove ona druga plivacica Kajtaz sto pliva sad za Hrvatsku, sta je ona dobila od drzave? Oni svoj uspjeh duguju samo sebi. Okej Vladan duguje i Sarajevu i to on itekako zna i uvijek je momak to i postovao, a tipa Lana, ona svoj uspjeh duguje samo sebi. Od drzave nista nije dobila, a yebavao bi joj sve ustasko/cetnicko da ode plivat za drugu reprezentaciju. Imamo sad u oktobru sansu nesto promijenit, pa da nam manje djece odlazi iz drzave igrat za druge reprezentacije, a vidjet cemo da li cemo to uspjet :salut:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 avg 2022, 12:10

FCUM je napisao/la:
18 avg 2022, 12:04
Aduka87 je napisao/la:
politicka prica. Samo jedni na drugog svaljuju za bazen. A njoj se pofina svota svakog mjeeca uplacuje,vise od bilo kojeg sportasa u regionu.

A vladan je druga prica.
U regionu ni blizu. Uplacuje se al od sponzora, kroz poklone grada Sarajeva, kantona i slicno. Slicna prica sa FK Sarajevom, kae imaju oni para, sta ce im od grada. Imamo jer imamo Mirvica a ne zato sto nas grad gura (sto bi morao).
Uostalom, cura je nacionalno blago, sa 16 godina prvak evrope, vjerovatno jedina prilika da i BiH konacno dobije olimpijsku medalju. Koga ce gurat ako ne nju, nece valjda hiljade davat Dzumhuru da ispada od 752. igraca svijeta?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 12:13

LaBombonera88 je napisao/la:
18 avg 2022, 12:06
IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
18 avg 2022, 11:18
LaBombonera88 je napisao/la:
18 avg 2022, 10:17

Kovačević je ispao hinjo pravi, samo sutio i onda kao nece za nas braniti na kraju, nije nikad ni htio. On je vec u svojoj glavi imao planove gdje pripada tako da sto dalje od nas i bolje..
Jel ti znas sta je njemu u glavi bilo? Jel ti znas da li je on sutio? Ni ne znas ga isto kao ni ja tako da ta prica vam ne vrijedi. Cekao je da mu dadnu sansu u repki, al jbg bilo je previse pirica. U podcast merdianu kad je vec bio u Rakowu 6 mjeseci izjavljuje "... al ja cu bit prvi golman reprezentacije BiH oni me u tome nece sprijecit..." i nikad nije postao ne zbog njega nego zbog raznih husara, sehica, peteva, vica i ostalih picki materina kojima se ovom prilikom nayebem svih najmilijih. Navijam i ja za ovu nasu menadzersku reprezentaciju, al mi nikad nece bit preca od Sarajeva i od igrača koji su ostavili lijep i dobar trag u Sarajevu, kako ljudski tako i igrački, a Vladan je itekako ostavio. Vladanu nek je sa srecom i da postane prvi golman Srbije, a ako slučajno ode na svjetsko i slucajno stane na gol s zadovoljstvom cu gledat kako je neko ko je krenuo iz nase akademije zavrsio na svjetskom prvenstvu, pod drugom zastavom zbog idiota u nasoj državi. Vladane svaka ti cast, kao da si mene pitao! :salut:
Pokazao koliki je patriota nema sta, poletio odmah da brani za srbiju.
Postoji druze nesto sto se zove samopoštovanje. Vladan ne duguje nista ovoj drzavi. Nije postao to sta je postao zahvaljujuci fudbalskom sistemu, nego spletom slucajnih okolnosti i FKSu. Vladan ima pravo birat za koga ce branit. Otisao je gdje ce ga cijeniti jer ovdje to nisu ni 1%. Vi i dalje ostanite u vasim zatucanim stavovima i opet glasajte u oktobru za sda jer takve "patriote" kao ti samo za "svoje" zelene i glasate. Yebo vas oni

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 18 avg 2022, 12:13

Kolko smo mi samo izgubili sportasa od nezavisnosti radi raznih politika i raznih igrica od debila. Pa jedan Ibrahimovic je htio igrati za nas pa si mu trazili pare da bi igrao. Pa vidite samo u kosarci da nemaju za zraka, unistili i pokrali su sve sto su mogli a reprezentacija nam redovan ucesnik u evropskim takmicenjima, pa sad i zenska repka isto tako. Evo primjer gdje odbojkasice spavaju itd. Ima mali milion primjera kako nam sport funkcionise tj ne funksionise

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 12:17

mnon46 je napisao/la:
18 avg 2022, 12:06
Sarajevo, 10 praznih mjesta pa repka, koga boli khurac za menadžerskim timom.
Tacno tako!
:clap: :bow: :bow:

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 12:19

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
18 avg 2022, 12:07
Aduka87 je napisao/la:
Takvi uslovi da je naučila plivat u kadi

PS:
Vladan je rođen u Banja Luci, BiH citav zivot tamo zivio. Dosao u Sarajevo imao najbolje uslove u drzavi potom otisao na posudbu u Slobodu Mrkonjić Grad da bi onda kao jako mlad stao na gol FKS. Sve sto ima u zivotu je zbog BiH i ima itekako vise veze sa BiH od Srbije tako da ga ne opravdavajte ovo je vise politicka odluka a i sam zna da nece branit u Srbiji dok ne predje u lige petice.
Sve si to fino naveo i tacno je samo mi reci jednu stvar. Sta je to sve zbog BiH? To je zbog FKS i zbog njegovog truda i htjenja. Procitaj ponovo pa vidi ima li tu kakve veze BiH osim sto se spletom okolnosti rodio u njoj

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 12:24

FCUM je napisao/la:
18 avg 2022, 12:04
Aduka87 je napisao/la:
politicka prica. Samo jedni na drugog svaljuju za bazen. A njoj se pofina svota svakog mjeeca uplacuje,vise od bilo kojeg sportasa u regionu.
A vladan je druga prica.
NE DIRAJTE LANU PUDAR.
Da je ovo uradila za Hrv. ili Srb. imala bi sad vilu, 3 bazena, 3 doktor, 6 masera i podebeo bankovni racun u Kn ili €, ili srb. dinarima(evrima).
Isto vazi za Amela Tuku i Damira Dzumhura (3 ATP titule, 23. ranking), Jusufa Nurkica i ..... :bih: :bih:

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 18 avg 2022, 12:26

Hebo im sfk majke, maknite ih sa profila, imaju svoj profil

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 avg 2022, 12:36

Sta se cudimo kad ti grad i drzava daju FKS godisnje po 300 milja i manje,kad nisu za 20 godina napravili 1 stadion,kad se brze izgradise u Srbiji 3 niva,odlicna stadion brze nego kod nas 1 hibridni teren? Ugasit sport ko hebe i drzavu i sport svakako samo svoje dzepove pune. Mene bi bilo stid da u 21 bijeku nemamo jedan stadion nit zele zakon o sportu bit zele da sta daju para za klubove

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 12:45

Vladan Kovacevic je rame uz rame sa Mujakicem,Sabanovicem,Pidrom ostavio neizbrisiv trag u FKS. Pridruzit ce im se aBd i Varesanovic, Djokanovic, Trako, Dizdravic, Sahinovic i aBd desetine i stotine mnogih drugih. Uz nabrojane bi mogao stajati epitet "poslijeagresijske" legende.
Druge legende poslije agresije za mene ne postoje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 12:47

bodribordo je napisao/la:
18 avg 2022, 06:43
Samozdravlje je napisao/la:
17 avg 2022, 23:12
Ovako bih ja protiv Slobode: 3-5-2, komb. 4-2-3-1 ili 4-3-3
______________Golman (svejedno)
_______Trako - Drobarov- Tomasevic
_____Musa-Djokanovic-Dal- Cirjak- Suljic
_________Catakovic- Mulahusenovic
Po potrebi poceti 4-2-3-1 ili 4-3-3
Visinom bi mogli pokriti prekide(bas su nam nesigurni), ofanzivni prekidi bi bili top. Oko 60 min. Ikic, Kapic,Kobiljar a u 75 min. Dzafic, Babuka.
4xU21 , Najmladji tim ikad. Kad Fedja procita trazit ce me za asistenta. :kafa:
+1
I Ti se razumijes u fudbal :clap:

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 18 avg 2022, 12:48

Aduka87 je napisao/la:
:rol: :rol:

Treba da te bude stid, ne sto si ovo napisao nego sto nisi ustao i napisao ime Lane Pudar u tom kontekstu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2022, 12:51

19FKS46 je napisao/la:
18 avg 2022, 12:26
Hebo im sfk majke, maknite ih sa profila, imaju svoj profil
+1
Lezbare se slepaju samo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 avg 2022, 12:53

Ne znam sto je tesko prihvatiti da ima jako puno ljudi kojima ovaj Vladanov postupak smeta i koji ga nikad nece gledati istim ocima.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 18 avg 2022, 12:53

au ybt 70+ stranica za par dana
jesam li sta vazno propustio

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 18 avg 2022, 12:55

izdzezveubrazil je napisao/la:
18 avg 2022, 12:53
Ne znam sto je tesko prihvatiti da ima jako puno ljudi kojima ovaj Vladanov postupak smeta i koji ga nikad nece gledati istim ocima.
Nije teško prihvatiti, al zasto zele momku zlo? Zasto zele da slomi ruke sebi? Zasto zele da mu karijera propadne?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 avg 2022, 12:57

izdzezveubrazil je napisao/la:
18 avg 2022, 12:53
vala ja cu ga jos draze gledati . Momak ce se posrati petevu,husari
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 avg 2022, 13:02

Samozdravlje je napisao/la:
18 avg 2022, 12:45
Vladan Kovacevic je rame uz rame sa Mujakicem,Sabanovicem,Pidrom ostavio neizbrisiv trag u FKS. Pridruzit ce im se aBd i Varesanovic, Djokanovic, Trako, Dizdravic, Sahinovic i aBd desetine i stotine mnogih drugih. Uz nabrojane bi mogao stajati epitet "poslijeagresijske" legende.
Druge legende poslije agresije za mene ne postoje.
Uh zaboravih mozda i najjace od kojih je sve pocelo Cimirota i Mihojevica :tokralju: Nasi dragi bh Srbi :bih:
Izvinjavam se. Ima li jos koji da mu se izvinem ?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 42 gosta.