FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- bodribordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
- napoleon72
- Kontakt:
Da, kao sto je Bekic postao najbolji bek lige, Barbaric najbolji stoper, Jukic najbolje krilo, Hare u vakat najbolji spic.lige itd itd. Zbog jednog Bilbije se taj mit i dalje gura iako nikakvog uporista nema.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad počnemo derati sve redom kad smo uspjeli otjerati Kapica 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
A jok brate reci ce krivi su navijači oni su kancer ovog kluba. Normalno da to niko nece nikad izjaviti.
Preuzeo je svu krivicu na sebe, sporazumno raskinuo ugovor i otisao gospodski.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste l sretni y vas u usta. Karte, clanske i sezone sluze da navijate ne da se pitate ista
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma onda idemo otjerat sve igrace koji su igrali tu utakmicu jer prije penala nisu uspjeli zabiti gol te su se po tvome ocigledno obrukali.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:43Jeli ti mene zajjebavaš ili?broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:38Tvoj nacin pisanja o tom igracu sve govori. Nemamo postovanja, i to nije samo zbog ovog promasenog penala. Evo obratio se momak, valjda neko shvata da i oni imaju privatni zivot i da nije sve bajno. Sjetimo se da je covjek kolabrirao na terenu prije par mjeseci, eto dijete je izgubio itd. I sad ona slika sto se vrtila, nije je on psotavio nego su mu upali na profil i postavili staru sa proslave duple krune. Ali eto volimo suditi bez da ista znamoFerrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:34
Nastavak brukanja protiv Slobode KLOC u nadoknadi fula penal za pobjedu i ne samo pobjedu već dizanje cijele ekipe iz ponora... to je bruka o kojoj ti pričam protiv Slobode, odigraš, iznudiš penal i kuurton ti sjjebe sve... To je bruka.
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.
Ko bolan psuje Mersi ja to nisam cuo ,to nije istina,vecina ovih navijaca izgleda nije bila na evropskim utakmicama da cuje gadosti ove nase su limunada.broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:48Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:43Jeli ti mene zajjebavaš ili?broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:38
Tvoj nacin pisanja o tom igracu sve govori. Nemamo postovanja, i to nije samo zbog ovog promasenog penala. Evo obratio se momak, valjda neko shvata da i oni imaju privatni zivot i da nije sve bajno. Sjetimo se da je covjek kolabrirao na terenu prije par mjeseci, eto dijete je izgubio itd. I sad ona slika sto se vrtila, nije je on psotavio nego su mu upali na profil i postavili staru sa proslave duple krune. Ali eto volimo suditi bez da ista znamo
Niti pišem o toj Instagram eskapadi dotičnog, niti me zanima njegovo objašnjenje.
Kloc je zajjebao i sada diže sidro boli ga patka ode on dalje a nama pobjedu i šansu da vratimo poljuljanu atmosferu niko neće vratiti... O tome je riječ.

- Ferrante071
- Kontakt:
Evo baš sada pročitam izjavu Kapića...broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:48Vratit ce nam je novi trener dok ovog otjeramo za par kola. Jel ti mene zajebavas, pa da se ovako tjeraju igraci, svake sedmice bi neko ugovor raskidao. Pa dolazim na Kosevo svaku utakmicu, mi bolan Ahmetovicu psujemo sve redom citavu proslu sezonu, kad god je do lopte dosao. Tjeramo covjeka i govorimo kakav je penzioner i da nije vise za fudbala. Covjek dao sve sto je mogao otkako je u klubu, doprinio na svim poljima, imao tesku povredu i u poznim godinama odlucio ostati. I sad ove sezone opet mu cijeli stadion skandira, slavi se ko ne znam ko jer je donio 3 boda a da su se ti isti ista pitali prije utakmice on ne bi bio vise u Sarajevu.Ferrante071 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:43Jeli ti mene zajjebavaš ili?broj6 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:38
Tvoj nacin pisanja o tom igracu sve govori. Nemamo postovanja, i to nije samo zbog ovog promasenog penala. Evo obratio se momak, valjda neko shvata da i oni imaju privatni zivot i da nije sve bajno. Sjetimo se da je covjek kolabrirao na terenu prije par mjeseci, eto dijete je izgubio itd. I sad ona slika sto se vrtila, nije je on psotavio nego su mu upali na profil i postavili staru sa proslave duple krune. Ali eto volimo suditi bez da ista znamo
Tužna priča oko gubitka djeteta, ovo ostalo ne znam o čemu se radi kada priča o nekoj nesigurnost.
Mirvić ti pružio šansu jer je upoznat u kakvoj si situaciji, ostavio te da "igraš" i na konto toga uzimaš ozbiljnu lovu za tvoje mrljavljenje po terenu...
I što je najgore od svega, ti takav psiho-fizički nestabilan ne koncentrisan uzimaš da pucaš penal u 95min za pobjedu ili produžetak agonije svog kluba.
Iskreno goni se u mačku piterinu!
Ako nisi u glavi za igranja fudbala budi pošten pa prije nego štetu napraviš reci ljudi ja ne gumo više igrati hvala vam na svemu a ne sada tužne priče kad si nas sjebo
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
De nam reci ko je sljedeci igrac na kojem ce se istresti rulja sa istoka. Treba Morto anketu napravit i da glasi. Koga ce krezube kabadahije sa istoka otjerati nakon sljedeceg kiksa.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:30keli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:12joker90 klasican primjer kreze sa istoka cim ih ovoliko brani. Nismo ba slijepi ni gluhi godinama je istok primjer kabadahijskog ponasanja gdje se lijece frustracije tako sto se galame psovke citavu tekmu. Iste te galamdzije kad se pobjedjuje svi im valjaju u klubu. Opet kazem ima normala raje i na istoku al od krkana ih niko nit cuje nit primijeti.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Mislim da je klub pogriješio što je ovakvu odluku donijelo, posebno 4 dana prije derbija koji uveliko može odrediti dalji tok sezone.
Zamišljam sad momke u ekipi kojima se poslala poruka "odigram li loše i navijači me uhvate na zub dobijamo nogu iz kluba". Strašno!
Definitivno najgora sredina za rad. Može nas biti po 50 000 na utakmici, ovo je bruka i sramota. A nije prvi put da se igrač otjera, i to zbog dobro izvedenog penala.
Ps. Sljedeći na tapeti su Dal i Suljić. Odron teški. Ovako će i Dudića pustiti niz vodu, a sve pršti od nekakvih podrški.
Zamišljam sad momke u ekipi kojima se poslala poruka "odigram li loše i navijači me uhvate na zub dobijamo nogu iz kluba". Strašno!
Definitivno najgora sredina za rad. Može nas biti po 50 000 na utakmici, ovo je bruka i sramota. A nije prvi put da se igrač otjera, i to zbog dobro izvedenog penala.
Ps. Sljedeći na tapeti su Dal i Suljić. Odron teški. Ovako će i Dudića pustiti niz vodu, a sve pršti od nekakvih podrški.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 22 avg 2022, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Sve me ovo podsjeća na 2017tu i rusenje konama sampionskih snova. Ako je se protiv Helsinborga mogla ponovit Sigma moze se i u petak ponoviti 20.5.2017. 

Trebamo **** majke i udarati psovace na tribinama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Ferrante071
- Kontakt:
Trebali su o tome razmišljati prije nego su nam se pokakili po glavi tri puta zaredom pa se sada na željkanu trebaju vaditiZeko87 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:57Mislim da je klub pogriješio što je ovakvu odluku donijelo, posebno 4 dana prije derbija koji uveliko može odrediti dalji tok sezone.
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
#Samoceraj#

Inače, svi igrači, samo igrom slučaja i spletom nesretnih okolnosti, nisu završili muzičke i likovne akademije, mada još uvijek pišu sonete i žive filozofske rasprave u dugim jesenskim noćima. Obzirom na razvijenu tankoćutnost i dugogodišnja prisustva književnim večerima, nije ni čudo što neartikulisani zvuci sa tribina remete harmonijske izvedbe naših maslačaka.
S tim u vezi, već sam preduzeo određene korake u osnivanju navijačke grupe: Sergej Jesenjin - Pape koja bi tokom svih devedeset minuta, glasnim čitanjem stihova, ovog ili nekog drugog pjesnika, zavisno od kretanja rezultata, pružala nesebičnu i prijeko potrebnu podršku našim ranjenim dušama, a usput i vršila detoksikaciju tribine organizovanjem literarne sekcije i dramskog kutka za navijače sa kupljenom ulaznicom.
Bijah slobodan, pa skromno prilažem jedan stručak stihova, ako može da se pročita pred derbi:
Klubu moj samohrani
Tko te dozva u moj dom?
Neumorna pletisanko
Što taktiku pleteš tanko
Među javom i med' snom...
S tim u vezi, već sam preduzeo određene korake u osnivanju navijačke grupe: Sergej Jesenjin - Pape koja bi tokom svih devedeset minuta, glasnim čitanjem stihova, ovog ili nekog drugog pjesnika, zavisno od kretanja rezultata, pružala nesebičnu i prijeko potrebnu podršku našim ranjenim dušama, a usput i vršila detoksikaciju tribine organizovanjem literarne sekcije i dramskog kutka za navijače sa kupljenom ulaznicom.
Bijah slobodan, pa skromno prilažem jedan stručak stihova, ako može da se pročita pred derbi:
Klubu moj samohrani
Tko te dozva u moj dom?
Neumorna pletisanko
Što taktiku pleteš tanko
Među javom i med' snom...
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli osjetis u sebi neku silu da nekom psujes sve zivo bez da znas ista o porodicama doticnih.
Ovdje nekog uvrijedi, ne opsuj mu pa frka bude.licemjeri
Ovdje nekog uvrijedi, ne opsuj mu pa frka bude.licemjeri
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma samo ugasiti istočnu tribinu. Tu je ključ uspjeha. Djecu i penzionere pustiti. Pa idi na sjever navijaj ili na zapad prati i šuti. Dvije zadnje na istoku na Koševu, otac i sin od 13 god. 90 min naizmjenično psuju na svaki pogrešan potez, ne gase se.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dakle, igrač se obratio klubu sa željom da raskine ugovor, a nije nogiran, niti će biti iko od njih, tako da nema straha.Nakon utakmice protiv Slobode, igrač se obratio klubu sa zahtjevom za raskid saradnje, a isti je prihvaćen od strane kluba.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Debelog tjeramo iduceg !keli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:57De nam reci ko je sljedeci igrac na kojem ce se istresti rulja sa istoka. Treba Morto anketu napravit i da glasi. Koga ce krezube kabadahije sa istoka otjerati nakon sljedeceg kiksa.joker90 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:30keli je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:12joker90 klasican primjer kreze sa istoka cim ih ovoliko brani. Nismo ba slijepi ni gluhi godinama je istok primjer kabadahijskog ponasanja gdje se lijece frustracije tako sto se galame psovke citavu tekmu. Iste te galamdzije kad se pobjedjuje svi im valjaju u klubu. Opet kazem ima normala raje i na istoku al od krkana ih niko nit cuje nit primijeti.

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, rimljanin90 i 51 gost.