Premijer liga BiH - aktuelno

nokee
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la nokee » 30 avg 2022, 16:49

riGonTM je napisao/la:
30 avg 2022, 16:43
Antikloc je napisao/la:
30 avg 2022, 15:59
riGonTM je napisao/la:
30 avg 2022, 08:33
Jel vas stid zbog ovog? Gamad

slika
Ruzne tribine,lepo gore :urnebes:

Nisi zapalili stadion,nego jednu drvenu tribinu. Skalameriju,vrijednosti malo vece od supe.
Zapalili je par momaka sa Sokoca,Delije. Onako u tifo fazonu su bili. :mrgreen: :urnebes:
Ruke im se pozlatile :mrgreen:
Kakva si ti seljacina i bolestan um. Stid me i sramota što živim u istom gradu kao i ti, seljacino mrtva.
Ma nije bolesnik Sarajeva vidio, stid me samo sto se predstavlja da navija za FKS.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 30 avg 2022, 16:51

Antikloc je napisao/la:
30 avg 2022, 16:49
nokee je napisao/la:
30 avg 2022, 16:39
Nirton je napisao/la:
30 avg 2022, 16:23

Kloc i veliki glupan.
Ma pustite opciju "dodaj gnjavatora" ovakve likove treba lansirati sa svih mogucih foruma. Ovo su mozgovi na nivou tih istih cetnika koji su palili i silovali. E jadu jadni.
Ti si oduvijek danfao na kolomast ! Pravi pruzni radnik. :mrgreen:
Kakvo silovanje,kakvi cetnici ?? Pusti se glupih,zastarjelih ratnih prica. Samo tifo,samo ultra !! :mrgreen:
Samo sport,nista rat !!
Kakav tifo bolesnice bolesni! Kakav tifo vidis li sta pises magarcino jedna. Za nicim izazvan zapaljeni stadion u ratu govoris ruke mu se pozlatile ko je zapalio. Cetnici silovatelji su isto tako govorili jel to razumijes ili ti je kikiriki u mozgu?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 avg 2022, 16:52

Dosta svađe i prepucavanja, ni je'ne više :shhh:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 30 avg 2022, 16:54

Antikloc je napisao/la:
riGonTM je napisao/la:

slika

Nisi zapalili stadion,nego jednu drvenu tribinu. Skalameriju,vrijednosti malo vece od supe.
Zapalili je par momaka sa Sokoca,Delije. Onako u tifo fazonu su bili. :mrgreen: :urnebes:
Ne možeš to govorit kume nikako ne budi debil. Smrt četnicima

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 avg 2022, 17:02

Pokenjam ti se usta picicu,ti sarajlija? Hebo ti svoje pleme seljacko ako si ti iz Sarajeva ja odma milju dajem. Vjerovatno si sa starim negdje dupe hladio 90tih

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 30 avg 2022, 17:27

Ma njih boli sto smo na njihovom stadionu izveli i izvodimo bolju koreografiju od njih pa sad povlače neke maloumne paralele, a nivo kreativnosti tribine za koreografiju im se svodi na GAZI, UDRI, PAZI, IDI, DOĐI... i ostale riječi od dva sloga

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 30 avg 2022, 17:42

svasta
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 avg 2022, 17:46

Haver ! je napisao/la:
30 avg 2022, 17:27
Ma njih boli sto smo na njihovom stadionu izveli i izvodimo bolju koreografiju od njih pa sad povlače neke maloumne paralele, a nivo kreativnosti tribine za koreografiju im se svodi na GAZI, UDRI, PAZI, IDI, DOĐI... i ostale riječi od dva sloga
Koreografija pljenje Grbavice to moze smisliti bolesna osoba , navijaci Želje i Sarajeva su branili Grbavicu od vasih idola sa Sokoca. Malo ukljucite mozak , ne znam zasto zelite od naseg derbija da napravite bolesni beogradski derbi.
Hocete da budete Beograđani da vam klub ima ime zvezad ili partizan da fura na tribini cetništvo , ne ide to u nasem gradu.
Jbe se meni na vase ultra mega furke ,pola moje raje su pitari i vazda ce meni biti drazi nego bradate spodobe sa Sokoca.
Rahmetli Izet Nanic je simbol otpora i opstanka BiH , također i Grbavica je simbol otpora i opstanka.
Ukljucite ponekad mozak ako ga uopste imate.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 30 avg 2022, 17:49

Antikloc je napisao/la:
riGonTM je napisao/la:

slika

Debilu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 30 avg 2022, 17:50

TMmanija2012 je napisao/la:
30 avg 2022, 17:46
Haver ! je napisao/la:
Koreografija pljenje Grbavice to moze smisliti bolesna osoba , navijaci Želje i Sarajeva su branili Grbavicu od vasih idola sa Sokoca. Malo ukljucite mozak , ne znam zasto zelite od naseg derbija da napravite bolesni beogradski derbi.
Hocete da budete Beograđani da vam klub ima ime zvezad ili partizan da fura na tribini cetništvo , ne ide to u nasem gradu.
Jbe se meni na vase ultra mega furke ,pola moje raje su pitari i vazda ce meni biti drazi nego bradate spodobe sa Sokoca.
Rahmetli Izet Nanic je simbol otpora i opstanka BiH , također i Grbavica je simbol otpora i opstanka.
Znaci jedno je koreografija na sjeveru drugo je ovaj kloc sto se naziva navijacem FKS.
Koreografija se odnosila na bakljadu, a ne da gori stadion u tom smislu, ne budite sad ni vi ko ovaj nas idiot

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 avg 2022, 17:52

Kao prvo koreografija nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom u ratu.

Kao drugo @Antikloc je teski papak. Vjerovatno neki nedoyeban klinjo željan pažnje pa sad udara neku tesku kontru jer zna, da ce navuci dosta reakcija. A to mu imponuje, jer mora biti u centru pažnje.

Kao trece IZET NANIC BOSANSKI HEROJ I GAZIJA :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 avg 2022, 18:04

ElCartel11 je napisao/la:
30 avg 2022, 17:52
Kao prvo koreografija nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom u ratu.

Kao drugo @Antikloc je teski papak. Vjerovatno neki nedoyeban klinjo željan pažnje pa sad udara neku tesku kontru jer zna, da ce navuci dosta reakcija. A to mu imponuje, jer mora biti u centru pažnje.

Kao trece IZET NANIC BOSANSKI HEROJ I GAZIJA :bih:
Jel ti znas uopste sta se desavalo na Grbavici tokom agresije i Grbavica je dio grada Sarajeva (nije samo stadion) u tom naselju su ubijani ljudi, silovane žene . Ako nesto ne znas nije sramota ,ali nemoj glumiti kretena.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 30 avg 2022, 18:08

Evo manijaci počeli kukat ko veležovi navijači, samo njima teško bilo.
KONTEKST KOREOGRAFIJE JE DA GRBAVICA "GORI" OD BAKLJADE, NE DA JE ZAPALJENA.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 30 avg 2022, 18:12

TMmanija2012 je napisao/la:
30 avg 2022, 17:46
Haver ! je napisao/la:
Rat je prosao ,prije 30 godina,pustite se rata i te glupe price,ko je sta branio. Vecina pripadnika Novosarajevske brigade ,sarajevskoromanijskog korpusa VRS je navijala za zeljeznicar i isto tako branila grbavicu.
Prica mi lik,o ratu na grbavici,veliki vas navijac, bio je godinama u vrhu kod manijaka. Kaze : iznesemo mi transparente zelje,negdje izmedju zgrada,gdje nas armijski snajperi ne mogu dohvatiti i onda pjevamo,pucamo i navijamo. Izadju i ljudi na prozore i pjevaju s nama,svi navijaju za svog zelja :mrgreen: Kaze ,punjenje energijom ,zivotom, za mali predah izmedju snajperisanja i granatiranja iz Sarajeva.
Rat je glupost i zlo. Samo sport i navijanje. Mozes promijeniti drzavu,naciju,vjeru samo ne mozes promijeniti klub za koji navijas.
Klub je veci od rata i ako si navijac,tako treba i da bude. Navijac Sarajeva je meni brat ,pa svejedno bio u Armiji,VRS ,HVO ili US Army-nevazno. A navijac zeljeznicara mi nije brat,pa da mi ga je majka rodila. :mrgreen:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 30 avg 2022, 18:17

I kad vi pjevate - Je.bem te Saraj'vo, a znali ste to pjevati po pola utakmice, da li ste vi cetnici, ustase, hitlerovci, ili neko ko mrzi grad Sarajevo i zeli mu zlo?

Ne vadite iz konteksta nasih medjunavijackih odnosa i pjesama, stvari kakve su ovo za Grbavicu, ili xy stvari koje ste vi pjevali ili sta god za Sarajevo.
- FKS -

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 avg 2022, 18:22

Uh, baš bolesnih zadnjih par strana :puke:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 avg 2022, 18:26

"Daj mi majko šibicu i litar benzina, da zapalim Grbavicu da ne bude zima", jel tako nekako ?
Realno, izuzetno maloumna pjesma posebno ako se zna šta je Grbavica sve preživjela u ratu.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 avg 2022, 18:31

U nekima cuce geni sa Sokoca i normalno je paliti neciju imovinu . Glupo je razgovarati sa takvim osobama :salut:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 30 avg 2022, 18:42

killafrommanilla je napisao/la:
30 avg 2022, 16:20
miki651 je napisao/la:
30 avg 2022, 14:42
Nikakve koristi od novih travnjaka neće biti ako se ne budu održavali kako treba. To košta na godišnjem nivou dosta novaca. Od 100 do 150.000 km godišnje. U Hrvatskoj se neki hibridi tereni doslovce raspadaju zbog lošeg ili nikakvog održavanja, primjer Šibenik.
Plus su to tereni koji su kvalitetno uradjeni, ali su u losem stanju zbog neodrzavanja.

A kod nas ce, vjerovatno, biti nakaradnosti i fuseraja, tako da ja cisto sumnjam da ce ovo proc bez nekih, samo nama svojstvenih, promasaja
Za nadati se da neće biti klošarenja oko održavanja terena na bijelom brijegu i vrapčićima.
Mislim da je kanton potpisao odnosno preuzeo obvezu održavanja terena za oba stadiona.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 30 avg 2022, 18:45

slika
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MikiPirs, ronaldo99, worchester i 79 gostiju.