Ma nije bolesnik Sarajeva vidio, stid me samo sto se predstavlja da navija za FKS.riGonTM je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:43Kakva si ti seljacina i bolestan um. Stid me i sramota što živim u istom gradu kao i ti, seljacino mrtva.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav tifo bolesnice bolesni! Kakav tifo vidis li sta pises magarcino jedna. Za nicim izazvan zapaljeni stadion u ratu govoris ruke mu se pozlatile ko je zapalio. Cetnici silovatelji su isto tako govorili jel to razumijes ili ti je kikiriki u mozgu?
Dosta svađe i prepucavanja, ni je'ne više 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne možeš to govorit kume nikako ne budi debil. Smrt četnicima
-
- Kontakt:
Pokenjam ti se usta picicu,ti sarajlija? Hebo ti svoje pleme seljacko ako si ti iz Sarajeva ja odma milju dajem. Vjerovatno si sa starim negdje dupe hladio 90tih
Ma njih boli sto smo na njihovom stadionu izveli i izvodimo bolju koreografiju od njih pa sad povlače neke maloumne paralele, a nivo kreativnosti tribine za koreografiju im se svodi na GAZI, UDRI, PAZI, IDI, DOĐI... i ostale riječi od dva sloga
- TMmanija2012
- Kontakt:
Koreografija pljenje Grbavice to moze smisliti bolesna osoba , navijaci Želje i Sarajeva su branili Grbavicu od vasih idola sa Sokoca. Malo ukljucite mozak , ne znam zasto zelite od naseg derbija da napravite bolesni beogradski derbi.
Hocete da budete Beograđani da vam klub ima ime zvezad ili partizan da fura na tribini cetništvo , ne ide to u nasem gradu.
Jbe se meni na vase ultra mega furke ,pola moje raje su pitari i vazda ce meni biti drazi nego bradate spodobe sa Sokoca.
Rahmetli Izet Nanic je simbol otpora i opstanka BiH , također i Grbavica je simbol otpora i opstanka.
Ukljucite ponekad mozak ako ga uopste imate.
Debilu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Znaci jedno je koreografija na sjeveru drugo je ovaj kloc sto se naziva navijacem FKS.TMmanija2012 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:46Koreografija pljenje Grbavice to moze smisliti bolesna osoba , navijaci Želje i Sarajeva su branili Grbavicu od vasih idola sa Sokoca. Malo ukljucite mozak , ne znam zasto zelite od naseg derbija da napravite bolesni beogradski derbi.
Hocete da budete Beograđani da vam klub ima ime zvezad ili partizan da fura na tribini cetništvo , ne ide to u nasem gradu.
Jbe se meni na vase ultra mega furke ,pola moje raje su pitari i vazda ce meni biti drazi nego bradate spodobe sa Sokoca.
Rahmetli Izet Nanic je simbol otpora i opstanka BiH , također i Grbavica je simbol otpora i opstanka.
Koreografija se odnosila na bakljadu, a ne da gori stadion u tom smislu, ne budite sad ni vi ko ovaj nas idiot
- ElCartel11
- Kontakt:
Kao prvo koreografija nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom u ratu.
Kao drugo @Antikloc je teski papak. Vjerovatno neki nedoyeban klinjo željan pažnje pa sad udara neku tesku kontru jer zna, da ce navuci dosta reakcija. A to mu imponuje, jer mora biti u centru pažnje.
Kao trece IZET NANIC BOSANSKI HEROJ I GAZIJA
Kao drugo @Antikloc je teski papak. Vjerovatno neki nedoyeban klinjo željan pažnje pa sad udara neku tesku kontru jer zna, da ce navuci dosta reakcija. A to mu imponuje, jer mora biti u centru pažnje.
Kao trece IZET NANIC BOSANSKI HEROJ I GAZIJA

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jel ti znas uopste sta se desavalo na Grbavici tokom agresije i Grbavica je dio grada Sarajeva (nije samo stadion) u tom naselju su ubijani ljudi, silovane žene . Ako nesto ne znas nije sramota ,ali nemoj glumiti kretena.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:52Kao prvo koreografija nema nikakve veze sa zapaljenom Grbavicom u ratu.
Kao trece IZET NANIC BOSANSKI HEROJ I GAZIJA![]()
Evo manijaci počeli kukat ko veležovi navijači, samo njima teško bilo.
KONTEKST KOREOGRAFIJE JE DA GRBAVICA "GORI" OD BAKLJADE, NE DA JE ZAPALJENA.
KONTEKST KOREOGRAFIJE JE DA GRBAVICA "GORI" OD BAKLJADE, NE DA JE ZAPALJENA.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Rat je prosao ,prije 30 godina,pustite se rata i te glupe price,ko je sta branio. Vecina pripadnika Novosarajevske brigade ,sarajevskoromanijskog korpusa VRS je navijala za zeljeznicar i isto tako branila grbavicu.TMmanija2012 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 17:46Koreografija pljenje Grbavice to moze smisliti bolesna osoba , navijaci Želje i Sarajeva su branili Grbavicu od vasih idola sa Sokoca. Malo ukljucite mozak , ne znam zasto zelite od naseg derbija da napravite bolesni beogradski derbi.
Prica mi lik,o ratu na grbavici,veliki vas navijac, bio je godinama u vrhu kod manijaka. Kaze : iznesemo mi transparente zelje,negdje izmedju zgrada,gdje nas armijski snajperi ne mogu dohvatiti i onda pjevamo,pucamo i navijamo. Izadju i ljudi na prozore i pjevaju s nama,svi navijaju za svog zelja

Rat je glupost i zlo. Samo sport i navijanje. Mozes promijeniti drzavu,naciju,vjeru samo ne mozes promijeniti klub za koji navijas.
Klub je veci od rata i ako si navijac,tako treba i da bude. Navijac Sarajeva je meni brat ,pa svejedno bio u Armiji,VRS ,HVO ili US Army-nevazno. A navijac zeljeznicara mi nije brat,pa da mi ga je majka rodila.

I kad vi pjevate - Je.bem te Saraj'vo, a znali ste to pjevati po pola utakmice, da li ste vi cetnici, ustase, hitlerovci, ili neko ko mrzi grad Sarajevo i zeli mu zlo?
Ne vadite iz konteksta nasih medjunavijackih odnosa i pjesama, stvari kakve su ovo za Grbavicu, ili xy stvari koje ste vi pjevali ili sta god za Sarajevo.
Ne vadite iz konteksta nasih medjunavijackih odnosa i pjesama, stvari kakve su ovo za Grbavicu, ili xy stvari koje ste vi pjevali ili sta god za Sarajevo.
- FKS -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh, baš bolesnih zadnjih par strana 

"Daj mi majko šibicu i litar benzina, da zapalim Grbavicu da ne bude zima", jel tako nekako ?
Realno, izuzetno maloumna pjesma posebno ako se zna šta je Grbavica sve preživjela u ratu.
Realno, izuzetno maloumna pjesma posebno ako se zna šta je Grbavica sve preživjela u ratu.
- TMmanija2012
- Kontakt:
U nekima cuce geni sa Sokoca i normalno je paliti neciju imovinu . Glupo je razgovarati sa takvim osobama 

Za nadati se da neće biti klošarenja oko održavanja terena na bijelom brijegu i vrapčićima.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2022, 16:20Plus su to tereni koji su kvalitetno uradjeni, ali su u losem stanju zbog neodrzavanja.miki651 je napisao/la: ↑30 avg 2022, 14:42Nikakve koristi od novih travnjaka neće biti ako se ne budu održavali kako treba. To košta na godišnjem nivou dosta novaca. Od 100 do 150.000 km godišnje. U Hrvatskoj se neki hibridi tereni doslovce raspadaju zbog lošeg ili nikakvog održavanja, primjer Šibenik.
A kod nas ce, vjerovatno, biti nakaradnosti i fuseraja, tako da ja cisto sumnjam da ce ovo proc bez nekih, samo nama svojstvenih, promasaja
Mislim da je kanton potpisao odnosno preuzeo obvezu održavanja terena za oba stadiona.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "