FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 31 avg 2022, 22:29

https://www.transfermarkt.com/vahid-sel ... ler/351072

Ovog zaganjati obavezno. Piše da ima srpske papire, ali mu je otac Nedžib Bosanac, mislim da lako može papire tako srediti.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 31 avg 2022, 22:34

NajvecaRadosti je napisao/la:
31 avg 2022, 22:15
Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati

1)Ukini skroz
2)Povecaj na 7-8 stranaca u zapisniku
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.

Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze

Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
Ne bih imao nista protiv da sutra gledam svoje Sarajevo gdje ima 3 engleza, moldavca, 2 afrikanca, 2 domaca, hrvat, srbin, nebitno mi je, a da klub napreduje, bude konkurentniji u evropi i sl.

Nemojte misliti da u 2022 godini pored menadzera, skauta, interneta i svega moze ostati dobar kvalitetan igrac nezapazen. Onda kazete bolji prosjecan domaci nego prosjecan stranac, zasto bi Mirvic ili bilo ko placao vise nekog stranca nego jednog npr Tarika Ramica ako su iste kvalitete. Pustite te price.

Umjesto da gledas na trzistu par hiljada igraca i da biras koga da dovedes, ti si ogranicen na stotinjak nekih hudnika koji su bez ugovora i cesto bez ikakve perspektive koji ce se poslije tebe vucarati po ligi ili otici negdje u neke vukoyebine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 avg 2022, 23:09

JavierBosnia je napisao/la:
31 avg 2022, 22:34
NajvecaRadosti je napisao/la:
31 avg 2022, 22:15
Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati

1)Ukini skroz
2)Povecaj na 7-8 stranaca u zapisniku
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.

Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze

Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
Ne bih imao nista protiv da sutra gledam svoje Sarajevo gdje ima 3 engleza, moldavca, 2 afrikanca, 2 domaca, hrvat, srbin, nebitno mi je, a da klub napreduje, bude konkurentniji u evropi i sl.

Nemojte misliti da u 2022 godini pored menadzera, skauta, interneta i svega moze ostati dobar kvalitetan igrac nezapazen. Onda kazete bolji prosjecan domaci nego prosjecan stranac, zasto bi Mirvic ili bilo ko placao vise nekog stranca nego jednog npr Tarika Ramica ako su iste kvalitete. Pustite te price.

Umjesto da gledas na trzistu par hiljada igraca i da biras koga da dovedes, ti si ogranicen na stotinjak nekih hudnika koji su bez ugovora i cesto bez ikakve perspektive koji ce se poslije tebe vucarati po ligi ili otici negdje u neke vukoyebine
Ima i tvoja mjesta al eto nisu se otimali za onog argentica Dofa,ovog njihovog novog afrikanca,Santosa i Amoaha itd Neces sigurno dovoditi afrikance kvalitete koje dovode Zvjezda,Dinamo,Partizan vec neke manje poznate koji mogu napredovat i koji su zeljni dokazivanja. Jedan od zadnjih primjera je onaj iz 2 slovenske lige,bolje sa takvim probat nego Nardina imat al dzaba kad ganjas igrace sa BH papirima

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 avg 2022, 23:13

6 ekipa iz donjeg dijela tabele primilo duplo manje golova nego neko novo Sarajevo.
Smirite dozivljaj, igrali smo protiv najnekvalitetnije ekipe u ligi.
NEMA NAZAD

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 31 avg 2022, 23:17

Za Mostar me zanima da li će Feđa izvesti 3-5-2 ko na derbiju i orjentisat se na kontre, prepustit loptu Zrinjskom. Vidjeli smo u drugom poluvremenu na derbiju da to itekako može radit, a zatvorio bi krila/bekove i centarauteve Zrinjskog vjerojatno, što im je prošle godine bilo najjače oružje.

Ili će izaći 4-3-3 ko većinu utakmica (Sa Cirjakom i Ramicem u vezi) i pokušat se nametnut i diktirat tempo. Opasnost je da nas mogu ubit na kontre ko Tuzla al opet mislim da bismo im tako i napravili puno problema.

Dobro je što i Jakirovic ne zna kako ćemo istrčat. Zadnji sudar Feđe i Jakira je bio 1-1 ja mislim gdje je Velež izašao 3-5-2 i poprilično otupio oštricu tad strašnog Zrinje, koji nije uopšte bio bolji.
Samo naprijed Saraj'vo!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 sep 2022, 00:57

Prvo nije istina da od Sarajeva nismo ništa dobili za sve ove godine.Trajna prijateljstva,čireve,hipertenziju,ovisnost o apaurinima,česte poglede prema Jagomiru,Prešli smo put od "neko me jednom doveo",preko "Jesi normalan,pada kiša,snijeg,ćuskije".Nama to nije bilo važno.Ko nas ne voli,ostao je pri pameti,ali ne zna šta propušta..Drugo,mi da smo normalni sutra bi se probudili u Danskoj..
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 sep 2022, 01:57

17 raskida koje smo imali kosta vise nego 5 najskuplji zrinjskovi igraca..

Zrinjski je dobra ekipa uzeli su finu lovu od evrope, al nisu oni tim ekipa koju mi nemozemo prestic cak i ove godine. Poraz od borca (cista pobjeda bez imalo pice zeljkovica) zeljo ih regularno uzo, e sad u nedelju cemo vidjet na cemu smo mi. Mislim da ce bit utakmica dobra, sa maksimalnim zalaganjem i u najacem sastavu oba time, da sjeva sa svake strane i da pobjedi bolji.

Nadam se da ce nam sudit neki normalan tip

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 sep 2022, 07:14

Sa Dudicevom serijom losih rezultata smo bili pali u komu,bili smo ravna linija ____________ ,no srecom Gospodin Vinko Marinovic nam je ponovo ukljucio aparate :mrgreen:
Prvenstvo je opet zanimljivo i madjari i mi imamo po dva kiksa. No ,tu je i Tuzla a i Borac ce se polako ukljuciti. Prvenstvo je dugo,treba ici tekmu po tekmu.
Pred utakmicu u Mostaru ,imamo dan odmora vise. Jos smo igrali laku,rekreativnu utakmicu,dok su oni imali onaj plivacki maraton,tako da nam to moze donijeti neku prednost. Mada se ne treba opterecivati,prvenstvo je dugo.
Protiv zrinjskog ,sve osim poraza je pobjeda ili nerjeseno :mrgreen: :mrgreen:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 01 sep 2022, 07:42

Pitar6785 je napisao/la:
01 sep 2022, 01:57
17 raskida koje smo imali kosta vise nego 5 najskuplji zrinjskovi igraca..

Zrinjski je dobra ekipa uzeli su finu lovu od evrope, al nisu oni tim ekipa koju mi nemozemo prestic cak i ove godine. Poraz od borca (cista pobjeda bez imalo pice zeljkovica) zeljo ih regularno uzo, e sad u nedelju cemo vidjet na cemu smo mi. Mislim da ce bit utakmica dobra, sa maksimalnim zalaganjem i u najacem sastavu oba time, da sjeva sa svake strane i da pobjedi bolji.

Nadam se da ce nam sudit neki normalan tip
Nema potrebe iznositi neistine. Svako iole malo upuceniji zna finansijsku sposobnost Zrijnskog. Nemanja je igrao u Sarajevu, znamo koliko je tada cirka imao, sada ima 4x vise. Barišić, Zubairu, Gazzeta, Hadžić. Ni malo jeftini igrači.

Druga strana je prepotentnost Jakirevića, kada mu se uzme igrač ispred nosa. Ne vjerujte svemu.

holyman je napisao/la:
31 avg 2022, 23:13
6 ekipa iz donjeg dijela tabele primilo duplo manje golova nego neko novo Sarajevo.
Smirite dozivljaj, igrali smo protiv najnekvalitetnije ekipe u ligi.
Ta najnekvalitetnija ekipa trebala pobijediti Zelju na Grbavici, dobila Veleža, Borca. Upravu si trebamo smanjiti doživljaj i bodriti ekipu jer nikada izjednačenije prvenstvo nije bilo.

bordobijeli4
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli4 » 01 sep 2022, 08:10

Mulahusejnović
Ikić-Varešanović-I.Ramić
Abubakar-Čirjak
Tomašević-Drobarov-Đokanović-Muhammed
Šahinović

protiv Zrinjskog....

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 01 sep 2022, 09:26

U17

slika

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 01 sep 2022, 10:03

Dan 36.
Mogu li preuzet dres u fan shopu? :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 sep 2022, 11:10

Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa :thumbup: :thumbup:
09 avg 2022, 15:58
Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!
Zajedno je u sluzbi pridjeva: njegova pomoc nam je dobrodosla

Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.
07 jan 2022, 15:40
Pa valjda ide dobro došao*
Nije u sluzbi pridjeva nego pozdrava :rol:

Prije
slika

Poslije
slika

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 01 sep 2022, 11:14

01 sep 2022, 11:10
Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa :thumbup: :thumbup:
Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!

Prije
slika

Poslije
slika
nisi siguran jel dobro dosao ili dobrodosao
napises dobro nam dosao
zapratite me za vise recepata

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 01 sep 2022, 11:21

BegovicRamiz je napisao/la:
01 sep 2022, 11:14

Prije
slika

Poslije
slika
nisi siguran jel dobro dosao ili dobrodosao
napises dobro nam dosao
zapratite me za vise recepata
Svako pametan a ko nije siguran napiše na drugi način, al da ima isto značenje 😂
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 sep 2022, 11:25

Nema tu siguran ili ne, to se uci u osnovnoj skoli. Zavrsis fakultet dobijes diplomu podrazumijeva se da znas. Ako ne znas ima internet - provjeris
Ali ajde nema veze, bitno je da reaguju i ispravljaju greske, vidim i mnogi drugi klubovi i veci od nas u regionu prave istu gresku

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 01 sep 2022, 11:36

Ako nekom poželiš dobrodošlicu, kažeš: Dobro došao. Npr; Dobro došao, Rašide! Ili; Dobro došli, mili gosti (yebo bih vas od radosti). Međutim, ako se od npr. Rašida očekuje pomoć, onda se veli: Rašide, tvoja nam je pomoć dobrodošla, ili dobrodošao potpis na Košovu. Obično su stanja, pojave, događaji i sl. dobrodošli, a ako se ista personalizira u prezentu, onda je formi pozdrava: Dobro došao/la/li. U perfektu i futuru je: dobrodošao.

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 01 sep 2022, 11:40

Ubuduce nek stave merhaba i nema greske :D

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 01 sep 2022, 11:42

VenamaHrabrih je napisao/la:
01 sep 2022, 11:36
Ako nekom poželiš dobrodošlicu, kažeš: Dobro došao. Npr; Dobro došao, Rašide! Ili; Dobro došli, mili gosti (yebo bih vas od radosti). Međutim, ako se od npr. Rašida očekuje pomoć, onda se veli: Rašide, tvoja nam je pomoć dobrodošla, ili dobrodošao potpis na Košovu. Obično su stanja, pojave, događaji i sl. dobrodošli, a ako se ista personalizira u prezentu, onda je formi pozdrava: Dobro došao/la/li. U perfektu i futuru je: dobrodošao.
Naravno, lijepo receno :mrgreen:
Nije tesko ni za zapamtiti

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 sep 2022, 11:54

Prije
slika

Poslije
slika
Gledao sam Rasida protiv Igmana. Razocarao me je. Sitan,neugledan. Nadam se da je igrom bolji nego pojavom ! :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Haksss, Napapijri, plisek i 45 gostiju.