FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.com/vahid-sel ... ler/351072
Ovog zaganjati obavezno. Piše da ima srpske papire, ali mu je otac Nedžib Bosanac, mislim da lako može papire tako srediti.
Ovog zaganjati obavezno. Piše da ima srpske papire, ali mu je otac Nedžib Bosanac, mislim da lako može papire tako srediti.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne bih imao nista protiv da sutra gledam svoje Sarajevo gdje ima 3 engleza, moldavca, 2 afrikanca, 2 domaca, hrvat, srbin, nebitno mi je, a da klub napreduje, bude konkurentniji u evropi i sl.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:15Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati
1)Ukini skroz
2)Povecaj na 7-8 stranaca u zapisniku
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.
Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze
Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
Nemojte misliti da u 2022 godini pored menadzera, skauta, interneta i svega moze ostati dobar kvalitetan igrac nezapazen. Onda kazete bolji prosjecan domaci nego prosjecan stranac, zasto bi Mirvic ili bilo ko placao vise nekog stranca nego jednog npr Tarika Ramica ako su iste kvalitete. Pustite te price.
Umjesto da gledas na trzistu par hiljada igraca i da biras koga da dovedes, ti si ogranicen na stotinjak nekih hudnika koji su bez ugovora i cesto bez ikakve perspektive koji ce se poslije tebe vucarati po ligi ili otici negdje u neke vukoyebine
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ima i tvoja mjesta al eto nisu se otimali za onog argentica Dofa,ovog njihovog novog afrikanca,Santosa i Amoaha itd Neces sigurno dovoditi afrikance kvalitete koje dovode Zvjezda,Dinamo,Partizan vec neke manje poznate koji mogu napredovat i koji su zeljni dokazivanja. Jedan od zadnjih primjera je onaj iz 2 slovenske lige,bolje sa takvim probat nego Nardina imat al dzaba kad ganjas igrace sa BH papirimaJavierBosnia je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:34Ne bih imao nista protiv da sutra gledam svoje Sarajevo gdje ima 3 engleza, moldavca, 2 afrikanca, 2 domaca, hrvat, srbin, nebitno mi je, a da klub napreduje, bude konkurentniji u evropi i sl.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 avg 2022, 22:15Ovo oko stranaca je najgluplje pravilo koje moze postojati
1)Ukini skroz
2)Povecaj na 7-8 stranaca u zapisniku
3)Uvedi da se bar igraci iz Srbije,Hrvatske i CG ne ubrajaju i ne racunaju kao stranci.
Ovo sad je patnja ziva za sve klubove u ligi.Kad bi klubovi imali neku vecu slobodu mislim da bi liga bila dosta kvalitetnija.Pravilo o zasticenom godistu nije problem ali ovo je skroz bezveze
Evo npr.mi sad sto bi doveli nekog top stopera,ne mozemo moramo gledati samo sa nasim papirima jer smo popunjeni sa strancima
Nemojte misliti da u 2022 godini pored menadzera, skauta, interneta i svega moze ostati dobar kvalitetan igrac nezapazen. Onda kazete bolji prosjecan domaci nego prosjecan stranac, zasto bi Mirvic ili bilo ko placao vise nekog stranca nego jednog npr Tarika Ramica ako su iste kvalitete. Pustite te price.
Umjesto da gledas na trzistu par hiljada igraca i da biras koga da dovedes, ti si ogranicen na stotinjak nekih hudnika koji su bez ugovora i cesto bez ikakve perspektive koji ce se poslije tebe vucarati po ligi ili otici negdje u neke vukoyebine
6 ekipa iz donjeg dijela tabele primilo duplo manje golova nego neko novo Sarajevo.
Smirite dozivljaj, igrali smo protiv najnekvalitetnije ekipe u ligi.
Smirite dozivljaj, igrali smo protiv najnekvalitetnije ekipe u ligi.
NEMA NAZAD
Za Mostar me zanima da li će Feđa izvesti 3-5-2 ko na derbiju i orjentisat se na kontre, prepustit loptu Zrinjskom. Vidjeli smo u drugom poluvremenu na derbiju da to itekako može radit, a zatvorio bi krila/bekove i centarauteve Zrinjskog vjerojatno, što im je prošle godine bilo najjače oružje.
Ili će izaći 4-3-3 ko većinu utakmica (Sa Cirjakom i Ramicem u vezi) i pokušat se nametnut i diktirat tempo. Opasnost je da nas mogu ubit na kontre ko Tuzla al opet mislim da bismo im tako i napravili puno problema.
Dobro je što i Jakirovic ne zna kako ćemo istrčat. Zadnji sudar Feđe i Jakira je bio 1-1 ja mislim gdje je Velež izašao 3-5-2 i poprilično otupio oštricu tad strašnog Zrinje, koji nije uopšte bio bolji.
Ili će izaći 4-3-3 ko većinu utakmica (Sa Cirjakom i Ramicem u vezi) i pokušat se nametnut i diktirat tempo. Opasnost je da nas mogu ubit na kontre ko Tuzla al opet mislim da bismo im tako i napravili puno problema.
Dobro je što i Jakirovic ne zna kako ćemo istrčat. Zadnji sudar Feđe i Jakira je bio 1-1 ja mislim gdje je Velež izašao 3-5-2 i poprilično otupio oštricu tad strašnog Zrinje, koji nije uopšte bio bolji.
Samo naprijed Saraj'vo!
Prvo nije istina da od Sarajeva nismo ništa dobili za sve ove godine.Trajna prijateljstva,čireve,hipertenziju,ovisnost o apaurinima,česte poglede prema Jagomiru,Prešli smo put od "neko me jednom doveo",preko "Jesi normalan,pada kiša,snijeg,ćuskije".Nama to nije bilo važno.Ko nas ne voli,ostao je pri pameti,ali ne zna šta propušta..Drugo,mi da smo normalni sutra bi se probudili u Danskoj..
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
17 raskida koje smo imali kosta vise nego 5 najskuplji zrinjskovi igraca..
Zrinjski je dobra ekipa uzeli su finu lovu od evrope, al nisu oni tim ekipa koju mi nemozemo prestic cak i ove godine. Poraz od borca (cista pobjeda bez imalo pice zeljkovica) zeljo ih regularno uzo, e sad u nedelju cemo vidjet na cemu smo mi. Mislim da ce bit utakmica dobra, sa maksimalnim zalaganjem i u najacem sastavu oba time, da sjeva sa svake strane i da pobjedi bolji.
Nadam se da ce nam sudit neki normalan tip
Zrinjski je dobra ekipa uzeli su finu lovu od evrope, al nisu oni tim ekipa koju mi nemozemo prestic cak i ove godine. Poraz od borca (cista pobjeda bez imalo pice zeljkovica) zeljo ih regularno uzo, e sad u nedelju cemo vidjet na cemu smo mi. Mislim da ce bit utakmica dobra, sa maksimalnim zalaganjem i u najacem sastavu oba time, da sjeva sa svake strane i da pobjedi bolji.
Sa Dudicevom serijom losih rezultata smo bili pali u komu,bili smo ravna linija ____________ ,no srecom Gospodin Vinko Marinovic nam je ponovo ukljucio aparate
Prvenstvo je opet zanimljivo i madjari i mi imamo po dva kiksa. No ,tu je i Tuzla a i Borac ce se polako ukljuciti. Prvenstvo je dugo,treba ici tekmu po tekmu.
Pred utakmicu u Mostaru ,imamo dan odmora vise. Jos smo igrali laku,rekreativnu utakmicu,dok su oni imali onaj plivacki maraton,tako da nam to moze donijeti neku prednost. Mada se ne treba opterecivati,prvenstvo je dugo.
Protiv zrinjskog ,sve osim poraza je pobjeda ili nerjeseno

Prvenstvo je opet zanimljivo i madjari i mi imamo po dva kiksa. No ,tu je i Tuzla a i Borac ce se polako ukljuciti. Prvenstvo je dugo,treba ici tekmu po tekmu.
Pred utakmicu u Mostaru ,imamo dan odmora vise. Jos smo igrali laku,rekreativnu utakmicu,dok su oni imali onaj plivacki maraton,tako da nam to moze donijeti neku prednost. Mada se ne treba opterecivati,prvenstvo je dugo.
Protiv zrinjskog ,sve osim poraza je pobjeda ili nerjeseno

-
- Kontakt:
Nema potrebe iznositi neistine. Svako iole malo upuceniji zna finansijsku sposobnost Zrijnskog. Nemanja je igrao u Sarajevu, znamo koliko je tada cirka imao, sada ima 4x vise. Barišić, Zubairu, Gazzeta, Hadžić. Ni malo jeftini igrači.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 01:5717 raskida koje smo imali kosta vise nego 5 najskuplji zrinjskovi igraca..
Druga strana je prepotentnost Jakirevića, kada mu se uzme igrač ispred nosa. Ne vjerujte svemu.
Ta najnekvalitetnija ekipa trebala pobijediti Zelju na Grbavici, dobila Veleža, Borca. Upravu si trebamo smanjiti doživljaj i bodriti ekipu jer nikada izjednačenije prvenstvo nije bilo.
-
- Kontakt:
Mulahusejnović
Ikić-Varešanović-I.Ramić
Abubakar-Čirjak
Tomašević-Drobarov-Đokanović-Muhammed
Šahinović
protiv Zrinjskog....
Ikić-Varešanović-I.Ramić
Abubakar-Čirjak
Tomašević-Drobarov-Đokanović-Muhammed
Šahinović
protiv Zrinjskog....
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dan 36.
Mogu li preuzet dres u fan shopu?
Mogu li preuzet dres u fan shopu?

- JavierBosnia
- Kontakt:
Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa
Prije

Poslije

JavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:58Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!
Zajedno je u sluzbi pridjeva: njegova pomoc nam je dobrodosla
Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.
JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jan 2022, 15:40Pa valjda ide dobro došao*
Nije u sluzbi pridjeva nego pozdrava![]()
Prije

Poslije

- BegovicRamiz
- Kontakt:
nisi siguran jel dobro dosao ili dobrodosaoJavierBosnia je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:10Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa![]()
![]()
JavierBosnia je napisao/la: ↑09 avg 2022, 15:58Tek sad primjetim na slici za Rashida, poruka dobrodoslice i pozdrava se pise odvojeno: Dobro došao!
Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jan 2022, 15:40Pa valjda ide dobro došao*
Prije
Poslije
![]()
napises dobro nam dosao
zapratite me za vise recepata
Svako pametan a ko nije siguran napiše na drugi način, al da ima isto značenjeBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:14nisi siguran jel dobro dosao ili dobrodosaoJavierBosnia je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:10Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa![]()
![]()
Pravopisna greska vidim i ranije se fulalo na tome.JavierBosnia je napisao/la: ↑07 jan 2022, 15:40Pa valjda ide dobro došao*
Prije
Poslije
![]()
napises dobro nam dosao
zapratite me za vise recepata
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema tu siguran ili ne, to se uci u osnovnoj skoli. Zavrsis fakultet dobijes diplomu podrazumijeva se da znas. Ako ne znas ima internet - provjeris
Ali ajde nema veze, bitno je da reaguju i ispravljaju greske, vidim i mnogi drugi klubovi i veci od nas u regionu prave istu gresku
Ali ajde nema veze, bitno je da reaguju i ispravljaju greske, vidim i mnogi drugi klubovi i veci od nas u regionu prave istu gresku
Ako nekom poželiš dobrodošlicu, kažeš: Dobro došao. Npr; Dobro došao, Rašide! Ili; Dobro došli, mili gosti (yebo bih vas od radosti). Međutim, ako se od npr. Rašida očekuje pomoć, onda se veli: Rašide, tvoja nam je pomoć dobrodošla, ili dobrodošao potpis na Košovu. Obično su stanja, pojave, događaji i sl. dobrodošli, a ako se ista personalizira u prezentu, onda je formi pozdrava: Dobro došao/la/li. U perfektu i futuru je: dobrodošao.
Ubuduce nek stave merhaba i nema greske 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Naravno, lijepo recenoVenamaHrabrih je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:36Ako nekom poželiš dobrodošlicu, kažeš: Dobro došao. Npr; Dobro došao, Rašide! Ili; Dobro došli, mili gosti (yebo bih vas od radosti). Međutim, ako se od npr. Rašida očekuje pomoć, onda se veli: Rašide, tvoja nam je pomoć dobrodošla, ili dobrodošao potpis na Košovu. Obično su stanja, pojave, događaji i sl. dobrodošli, a ako se ista personalizira u prezentu, onda je formi pozdrava: Dobro došao/la/li. U perfektu i futuru je: dobrodošao.

Nije tesko ni za zapamtiti
Gledao sam Rasida protiv Igmana. Razocarao me je. Sitan,neugledan. Nadam se da je igrom bolji nego pojavom !JavierBosnia je napisao/la: ↑01 sep 2022, 11:10Trubio sam o ovome ranije milion puta i evo bez pisanja maila poruka je došla do njih i ispravili su grešku koju su do sada pravili. Čestitke ekipa![]()
![]()
Prije
Poslije
![]()

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Vanja8 i 26 gostiju.