BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Nurkic opet glumi playa i nekog trojkasa a veze nema. Vidio protiv Francuza da ne ide i opet isto.
Idi pod kos brate tamo si najbolji koji ces kur.ac ti na crti za 3 poena.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nurkic je bolji od Valanciunasa i Sabonisa ali ne moze sam pa nije carobnjak da oboicu cuva kad su na parketu u tandemu 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Kad Roberson nije na oko 40% suta za tri barem mi nemamo sta traziti, odabrana goli k.urac jedini Musa igra nesto
litva je prosla jos jucer poslije naseg poraza, a prije svoje 2 tekme, samo sto to nama niko nije javio.
Ljudi nas skoluju, a bosnjo opet o sudijama. Sabonis se igra sa halilovicem i ostalim.
uzeli 2 pobjede, vise nego ocekivano i hajd kuci.
Ljudi nas skoluju, a bosnjo opet o sudijama. Sabonis se igra sa halilovicem i ostalim.
uzeli 2 pobjede, vise nego ocekivano i hajd kuci.
Ne znam šta očekujete od Nurkica, nije jbn Durant da vodi ekipu i da ima igru u napadu, lik je igrac sistema.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
gdje će pod koš bog te ne vidio ova dvojica stoje ispod taman da je hakeem ne mozeElCartel11 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:30Nurkic opet glumi playa i nekog trojkasa a veze nema. Vidio protiv Francuza da ne ide i opet isto.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Smušenog su stava od prve sekunde.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ko sto je jadan sve to morao raditi protiv 20 kila laksih Tobeya, Theissa, Voigtmana i onog crnca iz Madjarske. Apsolutno ni u jednoj utakmici nije napravio razliku dosad, vecinu vremena cak i igrao za protivnika. Evo ima jos drugo poluvrijeme ovdje da pokaze da je bolji od Valanciunasa i Sabonisa. U suprotnom mu uvijek ostaje prepiranje po drustvenim mrezama.
Ne može nam faliti igrač koji nije nikad zaigrao za nas
Litva je jednostavno kvalitetnija i jos igraju bas onako kako trebaju igrati protiv ekipe kao sto je nasa.
tuzlanska Sloboda
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kakav je panj ovaj nurkić. Umjesto da ide pod koš on baca cigle za tri.
Džaba nam protivnik ne znam koji kada smo sami sebi najveći neprijatelj.
Džaba nam protivnik ne znam koji kada smo sami sebi najveći neprijatelj.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno je to, od tih 6 bar 4 su bile otvorene i nismo ih smjeli dozvoliti.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:29Svaka trica je bila laganica, nigdje nikog, valjda si pametan da skontas sta govorim. Imaju rjesenje za svaku nasu odbranu, za danas je to to, boriti se do kraja i casno se oprostiti. Mi igramo na rezervi, nema vise trunke kuveta.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:26Pa nisu trojke problem nego slobodna kojim su nabili razliku.
Al kažem samo da nam je veći problem sa slobodnim bacanjima, oni 16, mi 4 i to ih fantastično izvode.
Pa ja se ne bi oprostio, znamo dobro zapeti 3/4 ili se raspasti.
Vidjećemo šta će danas biti.
Kad bi ušli s nekim zaostatkom od 5 ili 6 poena u 4/4, sve je moguće.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nije samo problem kod Nurkica sto igra protiv dovjice Litvanaca , nego je problem sto je on i ranije u utakmicama nakon 15 minuta počeo da bježi iz posta i igra na vrhu. Onolika mrcina a tako brzo počne da izlazi iz reketa i kontakta.
nemojte smarat o sudijama ljubim vas,naši su se pogubili i to je to. Hvala im svakako za ove utakmice do sad. Po meni je šansa za prolaz izgubljena protiv Švaba
Ne razumiju takvi kao ti šta je biti realan, objektivan, neeuforičan i salgedavati i uvažavati realne mogućnosti. A takvih je 90% ovdje na forumu i u našoj jednoj i jedinoj BiH. Mi smo statistička greška, bez vizije, strategije, kontinuiteta. Ho-ruk.
Ne postoji osoba koja bi me ubijedila da Campara ne bi odigrao bolje od Atica u svakom pogledu
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kapiten bolje da je ostao sa Fanatikosima navijati, tamo prirodnije izgleda nego na terenu danas
Sabonisa ne smijes pogledati.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Generalno, mi pravimo jako puno gresaka, a mogu slobodno reci da 50% od tih gresaka su potpuno ne isforsirane od strane protivnika, besmislene. To je ono sto nas ukopava i uz to jos pridodaj poprilicnu nesigurnost pri sutu sa distance i dobijes to sto dobijes. Jbg, velika reprezentacija se ne pravi preko noci!
U novi boj ...
Pa ni Harden iz vremena Hjustona se nije ovoliko nasutao penala
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal