BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2022
Dok Musa tetosi Jonasa, pusta otvorenu trojku. Budi dadilja buraz ako ces to radit
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kamenjas je ogranicen centar igrac koji zavisi od pleja od njega ne mozes ocekivati da sam nesta napravi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel moguce da si toliko glupdachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da parira jednom od njih dva al ocito ni to nije u stanju ovakav truntav.Valencia je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:40Ocekujes da sam parira Valanciunasu i Sabonisu?Epidaurus je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:32Ko sto je jadan sve to morao raditi protiv 20 kila laksih Tobeya, Theissa, Voigtmana i onog crnca iz Madjarske. Apsolutno ni u jednoj utakmici nije napravio razliku dosad, vecinu vremena cak i igrao za protivnika. Evo ima jos drugo poluvrijeme ovdje da pokaze da je bolji od Valanciunasa i Sabonisa. U suprotnom mu uvijek ostaje prepiranje po drustvenim mrezama.
Kamenjas

Koliko je Kemica retardiran jbo te sudija u čmar
Kamenjaš

Kamenjaš

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- baboedindzeko09
- Kontakt:
pa ako on neće ko da uzima šuteve???? Eto kamenjaš sam na trici, ništa, vrabac mozda? Frajer nije u zivotu trice pogodio ni na treningu, daj ba ljudi budite malo realni, bolje da on uzima šuteve nego ovi panjevi, s tim mozes ziviti
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Glup si ko fosnadachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio
-
- Kontakt:
Glupi ste vi sto dizete bavcica na steroidimaStevieG8 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:43Jel moguce da si toliko glupdachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio![]()
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA bajraktar na ziceru fula cijeli obruc i tablu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kad ispadnes u grupi koga uopste briga koliko si pobjeda imao? I da smo sa nula pobjeda ispali isti qracdachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio
Don't believe the hype.
Kameni igracina,vadi ga bolan ne mora niko ni uci ,da se ne brukamo kad ga vide.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- baboedindzeko09
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 20 apr 2023, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Pusti, ispo ćaći na glavu na beton kad se rodio.nerkolfc je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:44Glup si ko fosnadachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio
Koševo Zapad
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vrabac from threeeeeeeeeee
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Istina ali mi smo takav narod da cemo narednih 5 godina pricati o slucajnoj pobjedi protiv slovenijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:44Kad ispadnes u grupi koga uopste briga koliko si pobjeda imao? I da smo sa nula pobjeda ispali isti qracdachodachoni je napisao/la: ↑07 sep 2022, 15:42Sto je najjace i bez ovog bilmeza nurkica bi imali dvije pobjede, nista on nije doprinio
O yebem ti sunce odem po pivu 23 razlike hahahahaha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.