FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Našra su nas doveli Allahu dragi da više ni u "domaće"pobjede ne vjerujemo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da smo svi stručnjaci za sve, od svake moguće sfere, a u biti narod koji je jako ograničen. Sve neke mudrosti, a 30 godina ga glabaš i ne mijenjaš ništa u državi. To važi i za sport. Nemoguće da je svaki trener qarina, da je svaki trener isključivi krivac za loše rezultate. Svakom se nađe milion mana.ElCartel11 je napisao/la: ↑06 okt 2022, 13:28Šta hoces sa tim da mi kazes?GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 okt 2022, 12:26Nasa najveća mana kao naroda je što mislimo da sve znamo i da nema niko pametniji, a u stvarnosti sve je suprotno.
Sretno Kapiću u Ukrajini. Žao mi ga je, jer sam u međuvremenu saznao neke stvari koje su mu se dešavale i zbog kojih je "pukao" i loše igrao.
-
- Kontakt:
BićeBolje jer nemRe bit gOre. 

Sutra Djokanovic i Trako stoperi, ili mozda stavit Alisaha, visok je a i juniorima igra stopera cini mi se.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Osttribine
- Kontakt:
Neko novo Sarajevo, Dudicevo, ja jest se i uskurcio ona prva tri kola kao da sve trenere u malom prstu ima, a u biti jedna glavata karinica koja ce nakon epizode u Sarajevu u Gošku završiti i godinama poslije pricati kako iza njega stoje rezultati, pa sta bi tek o sebi trebali pricati Amar Osim, Husref Musemić, Vinko Marinović, Baka Slišković, kakvi su da su trofejni su treneri ove lige ali su i te kako umjereniji bili u izjavama kada bi preuzeli neki klub u nasoj ligi. Ovo kako nas Fedja vodi ne bi nas uspio ni neko sa Željinog Juga ovako upropastiti, bar bi mu se "omakla" jos koja pobjeda sa ovim igračkim kadrom.
Od utakmice sutra ne očekujem ništa, daj Bože da ne izgubimo.
Sretan rođendan Hz i raji fin provod želim koja ce biti veceras u Domu Mladih, bar da na trenutak zaborave na ovu užasnu sezonu našeg kluba.
Od utakmice sutra ne očekujem ništa, daj Bože da ne izgubimo.
Sretan rođendan Hz i raji fin provod želim koja ce biti veceras u Domu Mladih, bar da na trenutak zaborave na ovu užasnu sezonu našeg kluba.
- Generation74
Imas brate press prije i poslije utakmice sa sefom strucnog staba i ponekim igracima. Bude i najava, nije to tako lose. Meni je veci problem kad ih vidim na terenu kako ne znaju igrati lopte. Mozda se neko nece sloziti samnom i ne mora ali ja sam ovog stava i niko me u suprotno ne moze ubijediti. Dva, tri pasa i to je to. Mrljanje po terenu, neke polusanse, a da ne spominjem pojedince koji su ispod ranga onih sto su zavrsili u Igmanu i tu im je svakako mjesto.Lucas je napisao/la: ↑05 okt 2022, 21:12Slažem se, a također i zatvorenost kluba prema medijima i navijacima, te izbjegavanje pressova je uticalo dosta na ovo.
Ne bih da crnjacim vise, ubili su u ljudima nadu da moze bolje. O uzrocima se moze pricati, svako na svoj nacin kako vidi situaciju ali meni je ovo ista situacija u onaj tuzni vakat kad je krenulo opste rasulo. Igraci su precijenjeni i najavljeni kao galaktikosi, a u osnovi nista…9 utakmica i 1 pobjeda. Kriza traje max 4,5 utakmica kad je ekipa dobra, ali ovo…nidje veze. Na kraju je i sam Mirvic ojadjen napisao da je puno ulozio, a dobio nista.
Ranije sam se radovao vikendu i utakmici, sad ravna linija. Igra Sarajevo ali nema tog zara jer sa ovakvom igrom nema nade. Zao mi je…Sarajevo je dio mene i uvijek ce biti.
- siroliver69
- Kontakt:
Ako bude Dalara na svom nivou, mozda remi izvučemo na 'domacem' terenu, i tako spasimo polusezonu hihihihi
Lagano idemo prema donjem dijelu tabele, sutra se mora dobiti.
Jbt 4 boda nas dijele od ispadanja 

-
- Kontakt:
Sutra ako ne pobjedimo mi imamo opasan problem generalno, fkt cemo ga imati !
Znaju li nasi uopste sta znaci pobjedit?
Znaju li nasi uopste sta znaci pobjedit?
04.10.2009 !
Nije haver svjestan koliko je rahat bio dok se nije registrovao
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nacrtaj qrcinu na njemu al nek je nas ! Jer oni imaju "poruzan" SVOJ autobus, a mi gore pomenutu qrcinu !JavierBosnia je napisao/la: ↑07 okt 2022, 16:47Ko god im je radio grafiku za bus treba ga u zatvor odvesti

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nismo osvojili kupNazorUso je napisao/la: ↑07 okt 2022, 20:39Nacrtaj qrcinu na njemu al nek je nas ! Jer oni imaju "poruzan" SVOJ autobus, a mi gore pomenutu qrcinu !JavierBosnia je napisao/la: ↑07 okt 2022, 16:47Ko god im je radio grafiku za bus treba ga u zatvor odvesti
![]()

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Raja , može li se na sjever u zenici sa sezonskom od istoka ?
Ako izvucemo x sutra treba proslavit
Ipak bi to bio napredak u odnosu na dosadasnje stanje
Jesu nas svukli da vise niko ne vjeruje da ovi mogu koga uzet uopste
Ipak bi to bio napredak u odnosu na dosadasnje stanje
Jesu nas svukli da vise niko ne vjeruje da ovi mogu koga uzet uopste
-
- Kontakt:
Kad kaze treba vremena kosa na glavi mi se digne,bruka je vidjet 6 bodova da ti zeljo sa Mulcem bjezi bruka i sramota,da ima jad imalo obraza rekao mi izvinjavam se,pod mojoj komandim Sarajevo je ispisalo negativnu historiju i neke stvari se nikad nisu desile kao sad,podnosim ostavku i cao. Cim vidis da mu je Suljic kapiten odma znas i kakva je to ekipa.
Sutra ko da gledam, Ahmetović u špicu, Dal iza njega, Čataković desno krilo, a Irfan Ramić desni bek