Bas takoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:22Dno dna smo dotakli. Mirvić sutra da ode ne bi mi žao bilo, okružio se seoskim varalicama koji će mu i zadnju marku uzet kako je krenulo. Žao mi je što smo postali obični uličarski klub ali tako je kako je. Ukaljali su ime FK Sarajeva i sve dublje tonemo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sta je lose u vezi Stojnica,covjek je u Belatoru,nas navijac i prije je nosao dres i ulazio u meceve sa istim. Faco je nas navijac od kad znam za sebe,uvijek je sjedio sa igracima,upravama i to ce ti tako biti uvijek nit to ko moze sprijecitiBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Mirvic zabada nos gdje mu nije mjesto
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
-
- Kontakt:
Ma i on za nas navija,uvijek je najglasniji na skupstinama opcine centar u vezi pomoci FKS za razliku od drugih iako mi je antipatican,Stojnic je nas navijac,trenirao je takodje kod nas
- napoleon72
- Kontakt:
Onda nemoj sr.at na Dudica kad mu neki igraci budu igrali preko qrca a budu imali zacementirano mjesto a bolji na klupi sjedili. Sigurno pamtis Voju Dragovica kojeg su mahalci slomili radi havera Alaima. Niko ne kaze da treba nekom zabranit da dolazi na tekme al tim ljudima nije mjesto u klubu, u upravi, svlacionici, na druzenju s igracima i slicno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:33Sta je lose u vezi Stojnica,covjek je u Belatoru,nas navijac i prije je nosao dres i ulazio u meceve sa istim. Faco je nas navijac od kad znam za sebe,uvijek je sjedio sa igracima,upravama i to ce ti tako biti uvijek nit to ko moze sprijecitiBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Faco nam sjedi sa trenerom, predsjednik nam podrzava Stojnica jos nam Hatic treba i onda MNOOOOGO SMO JAKI u pm
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa slala je grupa podrsku osudjenim za teska djela i kakve to veze sad ima sa Suljom. Jel Suljo se bori u Belatoru?MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:07Fuj, mogli su i kakvo pismo podrške Sulji domcu poslati. Ipak je i on naš navijač, pa jel'...
-
- Kontakt:
Druze ja ti kazem kako stvari stoje. Jel to moze Mirvic zabraniti da sjedi neko sa Facom? Uvijek i prije Mirvica i na celu sa Tanom itd su sjedili sa istim,covjek zna sve i jednog od igraca. To sto je sponzor Stojnicu stvarno nema nikakve veze sa bilo cimnapoleon72 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:38Onda nemoj sr.at na Dudica kad mu neki igraci budu igrali preko qrca a budu imali zacementirano mjesto a bolji na klupi sjedili. Sigurno pamtis Voju Dragovica kojeg su mahalci slomili radi havera Alaima. Niko ne kaze da treba nekom zabranit da dolazi na tekme al tim ljudima nije mjesto u klubu, u upravi, svlacionici, na druzenju s igracima i slicno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:33Sta je lose u vezi Stojnica,covjek je u Belatoru,nas navijac i prije je nosao dres i ulazio u meceve sa istim. Faco je nas navijac od kad znam za sebe,uvijek je sjedio sa igracima,upravama i to ce ti tako biti uvijek nit to ko moze sprijecitiBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
ma pusti naše sveznjakoviće, sve bi da znaju, i kad napišeš najnormalnije da je sponzorstvo, pa dobro ali što, on bi još da mu se detaljnije kaže kakvo je to prijateljstvo i opet bi bilo, pa zašto?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:33Sta je lose u vezi Stojnica,covjek je u Belatoru,nas navijac i prije je nosao dres i ulazio u meceve sa istim. Faco je nas navijac od kad znam za sebe,uvijek je sjedio sa igracima,upravama i to ce ti tako biti uvijek nit to ko moze sprijecitiBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:10meni ovo nije za zayebancije oko Stojnica
Sezona je loša za sada nažalost, ali to je tako u fudbalu. Popraviti se može, da li promjenama sportskog segmenta, trenera, igrača, direktorice ...
Pojavite se sa ozbiljnom pričom, prijedlozima, parama i vjerujem da će vas čovjek saslušati. Mirviću samo naprijed!
-
- Kontakt:
Posto se neki prave pametni jel znate uopste ko je Faco? Jel znate od kad je covjek na sjeveru bio,koliko je batina covjek primio zbog Sarajeva,covjek bukvalno zivio za Sarajevo od kad se rodio i bio sa onom starom ekipom,od kad sam poceo da pratim Sarajevo a to je od 90 tih znam za njega jer je bio redovan. Pitajte ga slobodno zna li nabrojat stare igrace Sarajeva i sve vezano za Sarajevo,to sigurno nebi znao da je neki krimos koji je eto onako sjedi sa igracima
E cuj postajemo mahalski klub, jer Mirvic od svojih para finansira tamo nekog boksera.
Njegove pare njegova stvar, ko mu to moze zamjerati,osim nas Balkanaca.
Njegove pare njegova stvar, ko mu to moze zamjerati,osim nas Balkanaca.
Jos malo i krenut cemo da peremo pare od droge preko kluba.
Nek ga na čelo istetovira ako hoće.
Njegove pare, njegova stvar - bi bilo da Stojnić reklamira njega, a ne Sarajevo.
Ofirni smo za nepovjerovati.
Njegove pare, njegova stvar - bi bilo da Stojnić reklamira njega, a ne Sarajevo.
Ofirni smo za nepovjerovati.
The saddest thing in life is wasted talent.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.
koji je vama qurac?
necu i ne zelim da mi se klub spominje i dovodi u vezu sa likovima koji su popunjavali crnu hroniku sa pucnjavama, paljevinom auta i objekata i ostalim
radi sta hoces al u svoje ime, ne vezi FKS uz to
poguraj malog Pehlivanovica u bilijaru, Brku u kick boxu, mlade cestite momke nase navijace
ma jasta njegove pare radi sta hoces ko nas yebe
i nismo za boljeg
koji je vama qurac?
necu i ne zelim da mi se klub spominje i dovodi u vezu sa likovima koji su popunjavali crnu hroniku sa pucnjavama, paljevinom auta i objekata i ostalim
poguraj malog Pehlivanovica u bilijaru, Brku u kick boxu, mlade cestite momke nase navijace
i nismo za boljeg
Diana Kajmakovic isto ceka da joj bude Mirvic sponzor. Javier je istrazio, kaze ugledna pravnica i tuziteljica.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nista slabo je to. Imamo Jalu, treba i Bubu nekako u paketu dovesti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Zaboravili ste Memu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Finansirao je i pomagao svasta nesta po Bosni,njegove pare njegova stvar,jel vas treba da pita gdje ce i kome davati,sa kim ce se druziti il slicno? To moze u vasim mahalama na zapadu je drugacije,nit ti se ko petlja nit moze samo bosnjacki propalitet bi ti sa 2 marke u dzepu odredjivao sta da radis sa svojim parama
Memiš jest budala, al je gospodin za Stojnića, Faću i takve ublehaše.
The saddest thing in life is wasted talent.
Što jest jest. Nikad necu zaboraviti kada je nokautirao drota na sjeveru na onom ludom koševskom derbiju iz maja 1998mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:45Posto se neki prave pametni jel znate uopste ko je Faco? Jel znate od kad je covjek na sjeveru bio,koliko je batina covjek primio zbog Sarajeva,covjek bukvalno zivio za Sarajevo od kad se rodio i bio sa onom starom ekipom,od kad sam poceo da pratim Sarajevo a to je od 90 tih znam za njega jer je bio redovan. Pitajte ga slobodno zna li nabrojat stare igrace Sarajeva i sve vezano za Sarajevo,to sigurno nebi znao da je neki krimos koji je eto onako sjedi sa igracima

-
- Kontakt:
Jbga samo od tih momaka niko nije u Belatoru ili nikad nije bio nit ce biti u UFC il Golden GloryBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 okt 2022, 16:26Fudbalski klub Sarajevo na čelu s većinskim vlasnikom Ismirom Mirvićem postao je glavni sponzor najboljeg bosanskohercegovačkog MMA borca Denisa Stojnića, potvrđeno je za portal Klix.ba.
koji je vama qurac?
i nismo za boljeg
-
- Kontakt:
Ma dobro papci pojma nemaju jasno je to meni. Nije samo zbog tog drota lik je cijeli zivot na Kosevu,lik je i branio ovaj grad,bio ranjen u odbrani istog,sta je poslije toga radio me ne zanima,znam samo da je cijeli zivot na Kosevu. Kakve je batine od drotova primio na Grbavici danasnji forumasi i influenseri nebi prezivjeli. Uglavnom bio je na vise tekmi nego 95 posto ovih sto ga pljujuLucas je napisao/la: ↑11 okt 2022, 16:58Što jest jest. Nikad necu zaboraviti kada je nokautirao drota na sjeveru na onom ludom koševskom derbiju iz maja 1998mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:45Posto se neki prave pametni jel znate uopste ko je Faco? Jel znate od kad je covjek na sjeveru bio,koliko je batina covjek primio zbog Sarajeva,covjek bukvalno zivio za Sarajevo od kad se rodio i bio sa onom starom ekipom,od kad sam poceo da pratim Sarajevo a to je od 90 tih znam za njega jer je bio redovan. Pitajte ga slobodno zna li nabrojat stare igrace Sarajeva i sve vezano za Sarajevo,to sigurno nebi znao da je neki krimos koji je eto onako sjedi sa igracima![]()
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, ANamelessGhoul, benko21, Blackwargreymon, bordobijeli, EastMadness, feniksptica, galia95, Giuseppe1, Guest1945, Hajdeee, inzomni, James1987, kanarinac, keli, Lecler, macahz, MElloo, N3R3D, NeSamSafetee, Oerde, PapakIzSa, Paromlinac, plisek, relativizam, ristagrad, Rodman, ronaldo99, SamoDaKazeem, sekac, Skojevska, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, Zevs, ŠTA_JE i 366 gostiju.