FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E pa ja mislim da je malo i previše, članska-tu je, godišnja-tu je. E hajmo gospodo da vas malo vidimo na djelu.
samo vjerovati u Aylu i Vicu sto rade i nase Sarajevo ce biti najbolje na Balkanu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Osttribine
- Kontakt:
I od mene isto, sto se mene licno tice to mi je "obaveza" svake sezone da kupim sezonsku, produžim člansku, i naravno kupovina u fan shopu koliko sam u mogućnosti. Ali se slazem da su morali obavijestiti tj napomenuti sve navijace koji su kupili sezonsku da ce se utakmice igrati u Zenici obzirom da su sezonske ulaznice drastično poskupile.Shategabri je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:42Od mene halal za sezonsku.FCUM je napisao/la: ↑13 okt 2022, 12:54najvise mi je zao ljudi koji su dali za sezonsku. Ljudima treba vratiti pare bagro lopovska . A ti frljava samo pricas o akademiji i fan shopu ko da nam to daje bodove.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 12:48Direktorica Ajla Alimanović potvrdila je da Sarajevo do kraja jeseni neće igrati utakmice na stadionu "Asim Ferhatović Hase" zbog probijanja rokova rekonstrukcije terena, što znači da će se gradski derbi protiv Željezničara igrati u Zenici 12. novembra.
Žali čitavu ispisanu stranicu gdje su pisali da se vraćamo na Koševo ovu polusezonu![]()
MRS IZ KLUBAAAAAAAAAAA
Al nije fino što nas kao članove nisu upoznali sa mogućom obustavom utakmica na Koševu i da će se igrati u Zenici.
To nije fer, nije korektno.
Ali hajde sve to, svi bi mi to sve halalili i poskupljenje i igranje u drugom gradu ali nemoj me da sa ovim uslovima i igrackim kadrom svake sedmice strepim kako ćemo proci rezultatski.
Sto se kasnjenja radova na stadionu Koševo tiče glupo je bilo koga iz kluba za to kriviti, niti smo vlasnici stadiona niti klub ucestvuje u tome. Nažalost ovi radovi na svim terenima su teski fušeraj i probili su sve rokove, a to mozemo zahvaliti gospodi iz NSBiH i njihovom mafijaškom šefu.
Ma slažem se, al ybg džaba je, ne može bit gore od onog. Plus su u savezu tu uzeli sebi ispod stola od uefinog fondaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 14:35Nismo trebali prihvatati sadaku već napraviti teren od naših para. Do sad bi imali sigurno bar 5-6 odigranih utakmica na novom terenu + ne bi se morali brinuti da se sutra prekosutra neće sve uhebat kao što je jako moguće u ovom slučaju sad. Vi mislite da će se taj teren uradit i još da bude po nekim uefinim standardima hahaahahah. Bit će obična muljaža, Vico oprao pare preko ovoga i ne bi se čudio da se u ovo vrijeme sljedeće godine opet digne teren na Koševu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zbog cega se konkretno sazvala ova konferencija,press ili sta vec? Sta je novo receno a da nije izlizana fraza? Sve smo mi ovo vec znali, zboc cega ovolika medijska hampa
Kad su poceli radovi na Kosevu samo onaj ko vjeruje u bajke je povjerovao da sa Vicom moze u jesen igrat utakmice na istom
Kad su poceli radovi na Kosevu samo onaj ko vjeruje u bajke je povjerovao da sa Vicom moze u jesen igrat utakmice na istom
malo sto nas brukaju na terenu sad su i ovako poceli
FC United Of Manchester !
Vjerovatno da se predstavi novi ugovor sa Turkishem i da se najavi derbi u Zenici...samoSA je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:04Zbog cega se konkretno sazvala ova konferencija,press ili sta vec? Sta je novo receno a da nije izlizana fraza? Sve smo mi ovo vec znali, zboc cega ovolika medijska hampa
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
A gdje si ti vidio medijsku hampu. Klub najavio press novinarima kako je i duzan, da se predstavi novi ugovor sa glavnim sponzorom i da se kazu neke aktuelne stvari oko terena, stanja u klubu, najava jos jednog sponzora, otvaranje dva nova fan shopa.samoSA je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:04Zbog cega se konkretno sazvala ova konferencija,press ili sta vec? Sta je novo receno a da nije izlizana fraza? Sve smo mi ovo vec znali, zboc cega ovolika medijska hampa
To je drugo sto si ti ili neko zamislio u glavi da ce danas biti neke mega vijesti

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koliko te plaća Aylah da objašnjavaš stvari koje klub radiJavierBosnia je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:52A gdje si ti vidio medijsku hampu. Klub najavio press novinarima kako je i duzan, da se predstavi novi ugovor sa glavnim sponzorom i da se kazu neke aktuelne stvari oko terena, stanja u klubu, najava jos jednog sponzora, otvaranje dva nova fan shopa.samoSA je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:04Zbog cega se konkretno sazvala ova konferencija,press ili sta vec? Sta je novo receno a da nije izlizana fraza? Sve smo mi ovo vec znali, zboc cega ovolika medijska hampa
To je drugo sto si ti ili neko zamislio u glavi da ce danas biti neke mega vijesti![]()

- BegovicRamiz
- Kontakt:
nije kulturno postavljati takva pitanja vezana za finansijeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:57Koliko te plaća Aylah da objašnjavaš stvari koje klub radiJavierBosnia je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:52A gdje si ti vidio medijsku hampu. Klub najavio press novinarima kako je i duzan, da se predstavi novi ugovor sa glavnim sponzorom i da se kazu neke aktuelne stvari oko terena, stanja u klubu, najava jos jednog sponzora, otvaranje dva nova fan shopa.samoSA je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:04Zbog cega se konkretno sazvala ova konferencija,press ili sta vec? Sta je novo receno a da nije izlizana fraza? Sve smo mi ovo vec znali, zboc cega ovolika medijska hampa
To je drugo sto si ti ili neko zamislio u glavi da ce danas biti neke mega vijesti![]()
![]()
"Direktorica Sarajeva je za kraj poručila da se plate uposlenicima redovno izmiruju i da je finansijska situacija jako dobra, a uskoro bi klub mogao dobiti još jednog jakog sponzora."
Google ili Youtube
Google ili Youtube

Treba iskoristiti ovu utakmicu i dogovoriti ovog Kulenovića, koji je kako kažu među dva tri najbolja špica PL. Ne znam šta radi naša skauting služba
Ovo uraditi što prije, (ko prije djevojci njegova djevojka) inače će ga Zrinjski ugrabiti.
Ovo uraditi što prije, (ko prije djevojci njegova djevojka) inače će ga Zrinjski ugrabiti.
-
- Kontakt:
Gledam slike iz vrapćića pa teren izgleda katastrofalno. Bolji je bio stari teren nego ovo sto su postavili. Svi su znali da ce biti ovako al opet Vico uvali svima
- egocentrik
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
sekac je stara garda vrati se ponekad kad smo u qrcu
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koliko yebenih floskula i izlizanih fraza ! Sta nam znaci to da je klub nikad stabilniji sto se tice financija ? Koga lazu da je promocija mladih igraca cilj ?! Ma bjezi Aylah ubleho !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ElCartel11
- Kontakt:
Nikad bolja financijska situacija i nikad gora transfer politika.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:52"klub nije nikada bio u boljoj financijskoj poziciji."
Koliko smo puta čuli ovu rečenicu ?
Postaje ozbiljna floskula kao i ona "čeka nas teška utakmica."
Ne ide nekako zajedno, da ga yebes.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, mnon46, Tatamata1946, Vanja8 i 56 gostiju.