FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako će rezultati biti i dalje ovakvi, nama ne treba investitor. I kada smo na kiflama bili, osvajali smo titule i igrali playoffove, a sada se svako selo šprda s nama.
Evo, košpicari bez marke a na prvom mjestu, da nije žalosno bilo bi smiješno
E, moj Duduče i Hadžija šta nam uradiste od života, sjeme vam se zatrlo.
Evo, košpicari bez marke a na prvom mjestu, da nije žalosno bilo bi smiješno
E, moj Duduče i Hadžija šta nam uradiste od života, sjeme vam se zatrlo.
-
- Kontakt:
Sve to uz duplo manji budjet nego mi. Trebaju naši iz kluba malo otići do Mostara, Širokog vidjeti kako su ljudi organizovani, sta rade itd. Nije sramota učiti od boljih, kad ne znaš onda moraš učiti.scudetto89 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:36Sto brate ljudi igraju kako god, pobjedjuju proslu slobodu trehnuli, sad vode protiv kona, sta je sa nama?
Kakva nam je gol razlika, sta kontaju ovi do kraja sezone, mozda i za opstanak, nista nije iskljuceno, ove sezone mi smo **** da ti ja kazem , igraca kod nas nema !![]()
Posušje je možda posljednji voz da ostanemo u utrci za evropu ove godine. Idu nam u prilog kiksevi Tuzle i Želje. Pokušati vratiti barem malo samopouzdanja protiv Čelika i onda uzeti Posušje valjda nekako.
Koliko god loše izgledamo ne mogu da se otmem dojmu da par utakmica pogodimo u ranoj fazi nešto od silnih zicera da bi tek tad vidjeli pravo Sarajevo.
Široki koji je prvi na tabeli smo razmontirali igrom u Zenici. Niko ovdje ozbiljno ne odskače da bismo rekli da je nešto riješeno. Samo popraviti tu šugavu završnicu
Kakav je to podanički i balijski mentalitet da mi nešto prepisujemo od Širokog, koji nema konstantne sezone 20 god a kamoli nekih rezultata i ozbiljnijih utakmica u evropi.
Koliko god loše izgledamo ne mogu da se otmem dojmu da par utakmica pogodimo u ranoj fazi nešto od silnih zicera da bi tek tad vidjeli pravo Sarajevo.
Široki koji je prvi na tabeli smo razmontirali igrom u Zenici. Niko ovdje ozbiljno ne odskače da bismo rekli da je nešto riješeno. Samo popraviti tu šugavu završnicu
Kakav je to podanički i balijski mentalitet da mi nešto prepisujemo od Širokog, koji nema konstantne sezone 20 god a kamoli nekih rezultata i ozbiljnijih utakmica u evropi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da je bogdo duplo,dva naša igraca koštaju ko prvih 11 Širokog. Ako se ne varam veceras su poceli sa 5 igraca ispod 21 godine,ostalih 6 (23,24,22,24,23,26). Bukvalno su se skupili na vrat na nos prije pocetka prvenstva i po svemu im se nije predvidjala ni sredina tabele. Borba,borba i samo borba.bordobijeli je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:03Sve to uz duplo manji budjet nego mi. Trebaju naši iz kluba malo otići do Mostara, Širokog vidjeti kako su ljudi organizovani, sta rade itd. Nije sramota učiti od boljih, kad ne znaš onda moraš učiti.scudetto89 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:36Sto brate ljudi igraju kako god, pobjedjuju proslu slobodu trehnuli, sad vode protiv kona, sta je sa nama?
Kakva nam je gol razlika, sta kontaju ovi do kraja sezone, mozda i za opstanak, nista nije iskljuceno, ove sezone mi smo **** da ti ja kazem , igraca kod nas nema !![]()
Sarajevo sa tri curice u ofanzivnom dijelu (Suljic,Catakovic i Varesanovic) nikoga nemoze na borbu i snagu uzeti,a ova liga se upravo igra najvise na taj segment. U nedostatku snage imamo tu nemoc kod pojedinaca i ta famozna udaranja i faulove na silu i na nemoc u vidu prigovaranja kod sudija.
Odlazite svi od famoznih laznih investitora do svakog u sportskom dijelu.
Šatro investitori ,Sarajevo je bolje igrace dovodilo kad nije imalo za kifle.To sto vi dovedete prevaru pa ga pretplatite to nije znak da ulažete ,vec da ste glupi sto vam neko za skart robu debelo naplati.
Pravi Investiror ce dovesti 5 fudbalera sa strane koji nisu nikad zakoracili u ovu ligu i pljunuti im pare,ovaj škart koji se vraca i dovlaci se iz ekipa PL lige to smo isto i na virslama radili.Prodavaci magle
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Balijski je misliti da si nesto a ustvari si ništa. Mrzim i ŠB i Zrinjski al oni duplo bolje rade od nas, široki ima 80% ekipe iz svojih redova uz drastično manje para i bjeziti 9 bodovaZeko87 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:05Posušje je možda posljednji voz da ostanemo u utrci za evropu ove godine. Idu nam u prilog kiksevi Tuzle i Želje. Pokušati vratiti barem malo samopouzdanja protiv Čelika i onda uzeti Posušje valjda nekako.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije balijski, već srpski. Kad misle da su nebeski narod, a ustvari qurac od ovce. E tako i mi.bordobijeli je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:19Balijski je misliti da si nesto a ustvari si ništa. Mrzim i ŠB i Zrinjski al oni duplo bolje rade od nas, široki ima 80% ekipe iz svojih redova uz drastično manje para i bjeziti 9 bodovaZeko87 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:05Posušje je možda posljednji voz da ostanemo u utrci za evropu ove godine. Idu nam u prilog kiksevi Tuzle i Želje. Pokušati vratiti barem malo samopouzdanja protiv Čelika i onda uzeti Posušje valjda nekako.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Zadnju utakmicu nisu nam osutali po golu. Igrali viktorije sa njima. 4 puta okvir gola pogađali i samo sreća ih spasila katastrofe i eto ljudi bi od njih nesto prepisivali. Ne razumijem nikako.Zeko87 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:05Posušje je možda posljednji voz da ostanemo u utrci za evropu ove godine. Idu nam u prilog kiksevi Tuzle i Želje. Pokušati vratiti barem malo samopouzdanja protiv Čelika i onda uzeti Posušje valjda nekako.
Mi nikada odustati necemo...
Od Srba i Hrvata možemo prepisati kako samo reketirati lokalne firme, moliti susjede da nam šalju mlade igrače na kaljenje i klepati pare od kladionica koje ne plaćaju državi porez.10.Skoro je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:27Zadnju utakmicu nisu nam osutali po golu. Igrali viktorije sa njima. 4 puta okvir gola pogađali i samo sreća ih spasila katastrofe i eto ljudi bi od njih nesto prepisivali. Ne razumijem nikako.Zeko87 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 21:05Posušje je možda posljednji voz da ostanemo u utrci za evropu ove godine. Idu nam u prilog kiksevi Tuzle i Želje. Pokušati vratiti barem malo samopouzdanja protiv Čelika i onda uzeti Posušje valjda nekako.
Mi nikad nismo imali samopoštovanje , uvijek smo voljeli više tuđe **** nego svoje blago.
Svo drvlje i kamenje na Suljića i Dala, našu djecu , prvi ima kakav takav CV drugi možda napravi bolju karijeru od Dulje, a ne vidimo osnovno nepoznavanje igre Tomaševića koji nas je direktnim kiksevima koštao 10 bodova minimalno. I tako redom smo žmirili anonimusima godinama, a svoju djecu hrakali.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kovacevic 6 tekmi za redom u ligi nije primio gola. Ukupno 8 tekmi nije primio gola. I necemo ga imati u repki. Da se bar proda za dobre pare da i mi imamo kakve fajde.
Ma ja, namjerno je to sve. Ikic je i došao da zayebe FK Sarajevo a za to ga plaćaju Siroki i Zrinjski popola. Merso isto fulo namjerno a ne zato što je panj od 38 godina koji nije dobio zracni duel ove sezone a kamoli sta drugo. Samo da još skontamo ko dala plaća da kad primi loptu odbije mu se 3 metra od noge
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ovaj lik nije banovan i dalje, bukvalno ne prestaje da trolla.mirzatele je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:02Ma ja, namjerno je to sve. Ikic je i došao da zayebe FK Sarajevo a za to ga plaćaju Siroki i Zrinjski popola. Merso isto fulo namjerno a ne zato što je panj od 38 godina koji nije dobio zracni duel ove sezone a kamoli sta drugo. Samo da još skontamo ko dala plaća da kad primi loptu odbije mu se 3 metra od noge
Sve se može očekivat, prvo Berberović i šarlatani protiv Kodre, onda Pejović i kompanija.mirzatele je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:02Ma ja, namjerno je to sve. Ikic je i došao da zayebe FK Sarajevo a za to ga plaćaju Siroki i Zrinjski popola. Merso isto fulo namjerno a ne zato što je panj od 38 godina koji nije dobio zracni duel ove sezone a kamoli sta drugo. Samo da još skontamo ko dala plaća da kad primi loptu odbije mu se 3 metra od noge
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovakve gluposti mogu samo trollovi valjati ili likovi koji nisu termina odigrali u životu. Kad ti padne samopouzdanje gol se pretvori u rupicu manju od igle. Njima sada treba više Jasna Bajraktarević ili Smiljan Mori, više nego bilo koji trener na svijetu. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nama definitivno treba trener koji ce ove balerine ustrojiti kojeg ce postovati i ginuti jedan za drugog toga definitivno nema, nema sinergije medju igračima niti se vidi zajedništvo.
Dalje nam je potrebna ogromna disciplina i psihička priprema koju sprovodi sudijska organizacija, ova ekipa koju imamo nema tu psihičku snagu da se borimo s tim.(opet je tu do trenera)
Trece onoj celavoj ublehi zabraniti da se ikad vise približi FK Sarajevo jer on je svoje odsvirao zajedno sa Fedjom i njegovim stručnim stabom (Kodrom) koji je ukaljao ime kluba.
Mirvicu uozbilji se ili odlazite i ti i Tan.
Dalje nam je potrebna ogromna disciplina i psihička priprema koju sprovodi sudijska organizacija, ova ekipa koju imamo nema tu psihičku snagu da se borimo s tim.(opet je tu do trenera)
Trece onoj celavoj ublehi zabraniti da se ikad vise približi FK Sarajevo jer on je svoje odsvirao zajedno sa Fedjom i njegovim stručnim stabom (Kodrom) koji je ukaljao ime kluba.
Mirvicu uozbilji se ili odlazite i ti i Tan.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Ti vidiš našeg kapitena i sve je jasno.
Tatomirovića dovesti i dati mu kapitensku da šamara klošare!
Tatomirovića dovesti i dati mu kapitensku da šamara klošare!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Malo vrapcicaru FK SARAJEVO JE BAYERN MUNCHEN po svim parametrima za svaki klub u BOSNI I HERCEGOVINI a kamoli za klub koji ima u 30 godina jedan kup jedno finale kupa..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 20:40Sta trofeji pokazuju? Pokazali smo vam u Zenici kako se navija vrapcici nasi maliBururetuglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 18:33Care mislim da je sedam hiljada nas u Zenici na finalu kupa i vas jedva tri hiljade pokazalo ko je Bayern a ko Bohum u ovoj nama dragoj drzaviPitar6785 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:51Bilo bi posteno da FEDJA PODNESE OSTAVKU,mislim da bi ga velez angazovao preko noci (takodje onom zeljinom smradu dali otkaz expresno)
Tako nebi bio na ulici
Fedja FK SARAJEVO nije nk vrapcici .. u prevodu FK SARAJEVO TI je BAYERN MUNCHEN velez je bohum dinamo drezden itd
Nije to isto![]()
FK SARAJEVO IMA 7 komada taj trofej u FK SARAJEVU ima samo znacenje ako se uzme uz titulu znaci dupla kruna..
Pogkedaj posjetu sa dinamom iz kijeva borusijpm mehenglbah sve ce ti bit jasno..
Kad dodjes na kosevo posle sugavice vrapca polica pecara imas oshecas koda si na old traford doso..
FK SARAJEVO je jedini klub u bh gdje imas osjecaj koda si REAL MADRID, ja idem u vrapcice to cumez pola stadion u livadu pod bjelim brijegom baca ko grbavica 96 godine, u zelje stadion zemlja iznikla iz betona (beton otruho) malo izjebano nemozes se okrenut koda se takmice u srednjim skolama i na sve to osjetis siromastvo tuga i tako ti je i na pecari tusnju policama
Sb je kita i klub i grad i jeboim mulalic mater i oni njemu nek oni od njih prepisuju..
Popisam se na sve manijake takodje i na njihov klub
Mulalic je teski narkoman,, honaj popusi kitu svim skriparima picko majmunska
Taj frajer bi igrao za milju mjesečno, pješke bi došao ovamo i opet bio najbolji
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.