U pitanju je Joe Jordan, koji je početkom osamdesetih igrao u Milanu, a sada radi kao jedan od Redknappovih pomoćnika.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Dobar vicInterista di cuore je napisao/la:
i da,jos nista nije gotovo,ako Ibra bude imo svoju noc u revansu ovaj Tottenham se moze proc.
Italijanska liga jeste dosta slabija u odnosu na Engleze,dinoze je napisao/la:Iako nisam navijac Milana, drag mi je kao tim. No nazalost u bliskoj buducnosti nemaju nikakve sanse da postignu nesto na internacionalnom planu. Jednostavno zato sto je italijanska liga sr.... Nijemci su ih prestigli i otisli daleko ispred njih. Svake godine sve manje i manje navijaca na stadionima i rijetko ko odkupljuje TV prava za italijansku ligu. Nekvalitet i korupcija ih unistavaju.
Sto se Milana tice, oni bi trebali uzeti sebi nekoga trenera kao sto je Van Gaal iz Bayerna da im malo podmladi ekipu, neshvatljivo mi je da nemaju svojih talenata, nego uzimaju samo stare igrace iz drugih klubova ili dovode mlade iz Brazila. Pa gdje je da Milanska fudbalska skola?
Ako vec dovode sa strane igrace neka dovedu barem mlade i kvalitetene,igrace tipa Neymar iz Brazila.
Ovako ce se zavrsiti samo sve na gradskom derbiju sa Interom, koji ce vjerovatno isto izletiti iz CL protiv Bayerna.
Momak ne spominje Engleze nego Nijemce i sve sto je napisao stoji,,jer cinjenica je da su vas švabe prešišale odavno...dr.feelgood je napisao/la:Italijanska liga jeste dosta slabija u odnosu na Engleze,dinoze je napisao/la:Iako nisam navijac Milana, drag mi je kao tim. No nazalost u bliskoj buducnosti nemaju nikakve sanse da postignu nesto na internacionalnom planu. Jednostavno zato sto je italijanska liga sr.... Nijemci su ih prestigli i otisli daleko ispred njih. Svake godine sve manje i manje navijaca na stadionima i rijetko ko odkupljuje TV prava za italijansku ligu. Nekvalitet i korupcija ih unistavaju.
Sto se Milana tice, oni bi trebali uzeti sebi nekoga trenera kao sto je Van Gaal iz Bayerna da im malo podmladi ekipu, neshvatljivo mi je da nemaju svojih talenata, nego uzimaju samo stare igrace iz drugih klubova ili dovode mlade iz Brazila. Pa gdje je da Milanska fudbalska skola?
Ako vec dovode sa strane igrace neka dovedu barem mlade i kvalitetene,igrace tipa Neymar iz Brazila.
Ovako ce se zavrsiti samo sve na gradskom derbiju sa Interom, koji ce vjerovatno isto izletiti iz CL protiv Bayerna.
ali je i dalje ispred Bundeslige, gdje osim Bayerna nema ekipe koja moze odigrati
dvije vezane sezone na visokom nivou. Borusia D ce vjeroatno biti prvak, a sljedece sezone
ih ocekuje sredina tabele, kao sto je ove sezone slucaj s Wolfsburgom...
U Italiji, a posebno u Milanu, treneri ne odlucuju o dovodjenju igraca, o tome zadnju rjec ima predsjednik i uprava kluba, tako da za podmladjivanje ekipe nije odgovoran Alegri vec Galiani i naravno Berlusconi.
Tu realnost nikako da shvate stovaoci BuLi.dr.feelgood je napisao/la:Zadnji evropski trofej koji su nijemci osvojili je u LP 2001...
Seria A jeste pala u posljednjih nekoliko god ali je i dalje ispred Bundeslige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.