Smaram se zato sto mi igra Seedorf. Ronaldinho bez nogu je jaci igrac od svakog naseg veznog pa da ga placaju 10 miliona godisnje bolje ne smeta mi. Al ocigledno njima smeta tih 7.5 Ronaldinhovih miliona a ne smetaju im silni milioni od sljedecih igraca: Seedorf,Gatusso,Ambrossini,Bonera,Antonini,Pirlo.... Ovi igraci zajedno primaju 15 miliona a nema nikakvog hajra od njih. Ovaj cupo bi bar nekad nesto uradio.MaGiCa je napisao/la:Ne znam zasto toliko smaras sa R80?
Covek se odjavio posle one utakmice sa Lecceom. Sta je trebalo: da ga mole da igra i da mu placaju 7.5mE po sezoni?
Nije to Ronaldinho iz Barcelone, a nisu ni Galliani i Allegri mutavci, kakvim ih ovde neki ljudi smatraju.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ne upiri u Pirla...A_d_0 je napisao/la:Smaram se zato sto mi igra Seedorf. Ronaldinho bez nogu je jaci igrac od svakog naseg veznog pa da ga placaju 10 miliona godisnje bolje ne smeta mi. Al ocigledno njima smeta tih 7.5 Ronaldinhovih miliona a ne smetaju im silni milioni od sljedecih igraca: Seedorf,Gatusso,Ambrossini,Bonera,Antonini,Pirlo.... Ovi igraci zajedno primaju 15 miliona a nema nikakvog hajra od njih. Ovaj cupo bi bar nekad nesto uradio.MaGiCa je napisao/la:Ne znam zasto toliko smaras sa R80?
Covek se odjavio posle one utakmice sa Lecceom. Sta je trebalo: da ga mole da igra i da mu placaju 7.5mE po sezoni?
Nije to Ronaldinho iz Barcelone, a nisu ni Galliani i Allegri mutavci, kakvim ih ovde neki ljudi smatraju.
Osim - drugo ime za Želju !
stvarno je lik igrao u Milanu 2 godine.
http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Jordan_(footballer)
http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Jordan_(footballer)
Osim - drugo ime za Želju !
Al je Gatusso legenda, samo takva, ako ikog gotivim iz tima koji ne volim, to je on
Samo nastavi
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Gattuso ima srce ko' Italija !
...sjecam se da su poneki bili presretni kad ste izvukli tottenham,podcjenjivali ste ih,govorili kako cete lako proci dalje ...eto vam sad...sanse za prolaz su vam 30%...zao mi je zbog toga i volio bih da prodjete,ali male su sanse... 
Hm, neznam po kojim parametrima?dr.feelgood je napisao/la:Zadnji evropski trofej koji su nijemci osvojili je u LP 2001...
Seria A jeste pala u posljednjih nekoliko god ali je i dalje ispred Bundeslige.
Serie A je nekada bila alfa i omega fudbala sada svake godine tonu sve dublje i dublje.
Infrastruktura na njemackim stadionima je bolja puno jer su imali svjestko prvenstvo pa su sve obnovili.
Njemacaka liga proda vise utakmica internacionalnim TV kucama nego Italijanska.
Neuporedivo vise navijaca ima na stadionima, FC Bayern ima vise najvijaca na svijetu nego bilo koji italijanski klub.Zar nije fino gledati ligu gdje svako svakoga moze pobijediti. I na kraju Fifa rang lista.
Ne branim Buli niti sam neki fan ali samo kazem sta je relevantno i sta cifre pokazuju.
To sve direktno utice i na AC.
Bersluconi je u problemima, para vise nece toliko biti za fudbal. Doveli su Cassana koji je dobar, ali licno meni nije kalibar sa Milana. Obavezno trebaju traziti igraca za sredinu terena, koji zna dati dobro loptu. Mislim da bi Montolivo dobro pasao na tom mjestu, ako hoce bas Italijana ako ne ima u Holandskoj ligi puno mladih talenata za male pare.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Već su pojedinci istakli sve što se može reći. Samo simpatizeri njemačkih klubova takve gluposti valjaju. Kad je šta ko napravio sem bayerna u lp?? Jel ono borusia 97?? Ko prije toga? Bayern? Smiješno porediti.Alen Škoro je napisao/la:Da se razumijemo.
Smijesno je uopste konstatovati paralelu izmedju Serie A i Bundeslige.
Bundes ima stadione koji su relativno blizi terenu nego Seria A, infrastruktura vise manje ista..
Kvaliteti igraca i timova neosporivo su na strani Talijana.
Ko je od Schwaba ista napravio zadnjih 10-15 god. vrijedno pomena u odnosu na Talijane?
Jedan od dokaza po meni je bilo proslogodisnje finale LP.
Smijesna je ta liga koju moze Mainz osvojiti,ili Wolfsburg,jedan mali Wolfsburg dobio njihov najveci klub - Bayru sa 5:1.
Takvi su Talijani,dobri rezultati pune stadione,cim si losiji protestuju nesto i slicno..
Sinoc Milan,po meni uvijek isti zadnjih 3-4 godine, ne znam sta da kazem vise o Milanu,mogu dobiti svakoga ali i izgubiti od bas svakoga...
Sto se tice Serie A, iskreno se nadam da ce se u bliskoj buducnosti vratiti onaj stari mentalitet, ona kvaliteta,i da ce se "zaboraviti" na namjestanja i nepravde.
Samo bih volio da mi neko objasni, po cemu to Schwabe mogu uzeti mjesto Talijanima koje vodi u LP?
Sta su to oni uradili posljednjih godina? Sta? Nista!
Evo sad bas nesto razmisljam, mozda onaj mali City ima fin projekat,ali oni unistavaju fudbal svojim kupovinama.
Nadam se da ce Uefin zakon promjeniti trenutno stanje fudbala,jer je ocito - para moze sve.
To bi Italiji ko repki,pa i njenim klubovima doslo ko budali samar.
Navaljaju koeficijenata po kupu uefa, ligi uefa i onda traže nekakva prava. Današnji Napoli sa cavanijem, lavecijem, hamšikom...bi pravio dar mar po BL. Skoro svake godine izleti neka ekipa u BL borusia, wl, stutgart....ništa ne urade u LP, sljedeće sezone sredina tabele. U međuvremenu uleti bayern osvoja na prekide titule i sl. to je BL.
Ove priče se pojavljuju svake godine nakon kakvog kiksa talijana, inter ih je malo ušutkao prošle godine pa se opet javili.
fin članak
http://sports.yahoo.com/soccer/news?slu ... avestoleni
-Milan se ne moze otpisati ali cinjenica je da ce Tottehnham biti jos bolji u uzvratnoj pogotovo sto igraju na svom terenu a i Modric i Bale ce biti spremni,
-Milanu se vraca Boateng za Zambrottu neznam al vjerujem da opet nebi igrao a Treba da igra
-Allegri ako nije sinoc vidio ko je i sta Seedorf nece nikad !
-Gattuso ce nam faliti jer nece igrati u sljedecoj, igrac ko sto je on nece se roditi ne u Deceniji nego u stoljecu, jedino ga mozda za par godina Boateng zamijeni svojom prgavoscu ali tesko ...
-Flaminiju skidam kapu za onoliko pretrcano kilometara ali nista konkretno nije uradio
-Vidi se odsustvo Pirla jer je on jedini pravi,najbolji Playmaker u ekipi
-Nama fali jedan kreativac igre ali da je vise napadacki a to je GANSO, jedini igrac koji Milan moze vratiti u Zivot
-Bekovi su nam takodje drama, u napadu su pogotovo drama, tu bi bio odlican Coentrao
-Ibrahimovicu skidam kapu ali on nemoze sve sam'
-Robinho ko sto kaze A_d_0' idi trckaraj tamo po plazama u Brazilu, ovdje to ne pali
-Antonini izgubio kompas, pa budala bi skontala da Lennon samo trci na desnu stranu
DODJE MI DA PLACEM, KAD VIDIM S KOJOM LAKOCOM DAWSON I GALLAS IGRAJU, NEMOGU DA VJERUJEM DA NAS JE "IZBACIO" IGRAC KOJI JE ISTI MOTKA, SVE U SVEMU LOSE DO BOOLA, NIKAD LOSIJI I NEMOCNIJI MILAN NISAM GLEDAO
MILAN SEMPRE !

-Milanu se vraca Boateng za Zambrottu neznam al vjerujem da opet nebi igrao a Treba da igra
-Allegri ako nije sinoc vidio ko je i sta Seedorf nece nikad !
-Gattuso ce nam faliti jer nece igrati u sljedecoj, igrac ko sto je on nece se roditi ne u Deceniji nego u stoljecu, jedino ga mozda za par godina Boateng zamijeni svojom prgavoscu ali tesko ...
-Flaminiju skidam kapu za onoliko pretrcano kilometara ali nista konkretno nije uradio
-Vidi se odsustvo Pirla jer je on jedini pravi,najbolji Playmaker u ekipi
-Nama fali jedan kreativac igre ali da je vise napadacki a to je GANSO, jedini igrac koji Milan moze vratiti u Zivot
-Bekovi su nam takodje drama, u napadu su pogotovo drama, tu bi bio odlican Coentrao
-Ibrahimovicu skidam kapu ali on nemoze sve sam'
-Robinho ko sto kaze A_d_0' idi trckaraj tamo po plazama u Brazilu, ovdje to ne pali
-Antonini izgubio kompas, pa budala bi skontala da Lennon samo trci na desnu stranu
DODJE MI DA PLACEM, KAD VIDIM S KOJOM LAKOCOM DAWSON I GALLAS IGRAJU, NEMOGU DA VJERUJEM DA NAS JE "IZBACIO" IGRAC KOJI JE ISTI MOTKA, SVE U SVEMU LOSE DO BOOLA, NIKAD LOSIJI I NEMOCNIJI MILAN NISAM GLEDAO
MILAN SEMPRE !

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Da ne editujem znači u zadnje 34 godine timovi iz BL su osvojili 3 titule LP a timovi serie a 8
i od toga 17 finala 50%, više nego i jedna liga na svijetu, smiješno. JEdva čekam da vidim to demoliranje mainza, borusije, stutgarta i sl.bakrača.
A u zadnjih 26 godina EPL timovi osvojili samo 3 LPTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Da ne editujem znači u zadnje 34 godine timovi iz BL su osvojili 3 titule LP a timovi serie a 8i od toga 17 finala 50%, više nego i jedna liga na svijetu, smiješno. JEdva čekam da vidim to demoliranje mainza, borusije, stutgarta i sl.bakrača.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- JuveSissoko
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... an-bastard
Gatusso je presao mjeru, al ovo od ovog Joe-a je tipicno ono engleski, prcaj pa kasnije jao sta mi uradi, ja sam zrtva idt
Gatusso je presao mjeru, al ovo od ovog Joe-a je tipicno ono engleski, prcaj pa kasnije jao sta mi uradi, ja sam zrtva idt
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
MIlan svaka cast na napadu ,mozda imaju naj jaci napad u evropi bar po imenima ,al brate odbrana ,golman ,sredina tu i tamo ,nemate dobrih kreativac -pirlo nesto al cim se on ozlijedi ne ide, malo vise da radite na tome bilko bi sve OK ,a ovi SVABE simpatizer mozda ima Bundes liga vise navijaca ,al i to je upitno -al hajd ,al sine ne osvajaju navijaci titule (naravno imaju vaznu ulogu) al igraci su ti koji osvajaju TITULE ,Seria a daleko ,daleko ima bolje igrace na svim pozicijam ...FORZA INTER
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Dobro ste prosli kad vam na sredini igraju Seedorf , THIAGO SILVA(
), Flamini (kad je on zadnji puta poceo tekmu ? )
Ruku na srce samo imate bolje napadace od Tottenham-a ono sve ostalo je za klasu slabije....ali ne otpisujem vas radi Ibre...
Usput fino je sto ste izgubili jer je Bundes zacementirala 4 u LP.
nije provokacija vec jednostavno mi je drago kao svakom navijacu nekog Bundesligasa...
Ruku na srce samo imate bolje napadace od Tottenham-a ono sve ostalo je za klasu slabije....ali ne otpisujem vas radi Ibre...
Usput fino je sto ste izgubili jer je Bundes zacementirala 4 u LP.
- sarajlija89
- Kontakt:
Tottenham je pokazao da je kvalitetnija ekipa,iako bez balea i modrica koji je doduse dobio odredjenu minutazu..pa i huttona i huddlestona...
ma nemam sta komentarisat...
kad jedna ekipa koja je 4-5 u engleskoj, tako lako nadigra vodecu ekipu serie A..onda je sve jasno gdje je talijanska liga u ovome trenutku....realno i najrealnije
pita mene stari kako je milan prvi,nije mu jasno...nisam smio reci da su ostali jos losiji
pa sam rekao da je ibrahimovic prevaga u serie A..(ko sto i jeste) i da je ta napadacka linija milana kvalitet vise u odnosu na ostale...al stvarno, ako je ono vodeca ekipa..kakvi su tek ostali
Prije tekme sam mislio da milan moze na iskustvo odigrati i da ce proci....pa iako je rezultat takav da nista jos nije rijeseno...sanse u revansu su minaimalne, s obzirom da ce se tottenhamu vratiti svi glavni igraci...
Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...
kad jedna ekipa koja je 4-5 u engleskoj, tako lako nadigra vodecu ekipu serie A..onda je sve jasno gdje je talijanska liga u ovome trenutku....realno i najrealnije
pita mene stari kako je milan prvi,nije mu jasno...nisam smio reci da su ostali jos losiji
Prije tekme sam mislio da milan moze na iskustvo odigrati i da ce proci....pa iako je rezultat takav da nista jos nije rijeseno...sanse u revansu su minaimalne, s obzirom da ce se tottenhamu vratiti svi glavni igraci...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).warden je napisao/la:MIlan svaka cast na napadu ,mozda imaju naj jaci napad u evropi bar po imenima ,al brate odbrana ,golman ,sredina tu i tamo ,nemate dobrih kreativac -pirlo nesto al cim se on ozlijedi ne ide, malo vise da radite na tome bilko bi sve OK ,a ovi SVABE simpatizer mozda ima Bundes liga vise navijaca ,al i to je upitno -al hajd ,al sine ne osvajaju navijaci titule (naravno imaju vaznu ulogu) al igraci su ti koji osvajaju TITULE ,Seria a daleko ,daleko ima bolje igrace na svim pozicijam ...FORZA INTER
-o neregularnosti prvenstva da ne govorim
- o tome da 18 timova posluje u plusu
-o tome da su vam Stadion krs mislim nemoj da ja sad o tome.....
- JuveSissoko
- Kontakt:
to je samo jedna utakmica , Juve pobijedi intera, inter Totenhamu zabije 3 gola kao od sale, znaci Juventus bi Totenhamu 5 golova zacas dao, to je neka "logika"sarajlija89 je napisao/la:Tottenham je pokazao da je kvalitetnija ekipa,iako bez balea i modrica koji je doduse dobio odredjenu minutazu..pa i huttona i huddlestona...
pita mene stari kako je milan prvi,nije mu jasno...nisam smio reci da su ostali jos losiji![]()
pa sam rekao da je ibrahimovic prevaga u serie A..(ko sto i jeste) i da je ta napadacka linija milana kvalitet vise u odnosu na ostale...al stvarno, ako je ono vodeca ekipa..kakvi su tek ostali
![]()
![]()
![]()
moguce da ce svi italijani ispast, to su duel utakmice ,zacas jedan gol presudi, jedna greska, nikako se ne mogu otet dojmu recimo da je prosle sezone Abate kod 1:0 za Milan na San Siru , Man U dao taj drugi gol(kad je bio sam pred golom), da taj duel ne bi zavrsio tako lakim prolazom Manchestera,zacas bi se stvari okrenule
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
da je Italija imala svijetsko prvenstvo 2006 a Njemacka ne, drugu bi sliku gledaoHzBvB je napisao/la:Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).warden je napisao/la:MIlan svaka cast na napadu ,mozda imaju naj jaci napad u evropi bar po imenima ,al brate odbrana ,golman ,sredina tu i tamo ,nemate dobrih kreativac -pirlo nesto al cim se on ozlijedi ne ide, malo vise da radite na tome bilko bi sve OK ,a ovi SVABE simpatizer mozda ima Bundes liga vise navijaca ,al i to je upitno -al hajd ,al sine ne osvajaju navijaci titule (naravno imaju vaznu ulogu) al igraci su ti koji osvajaju TITULE ,Seria a daleko ,daleko ima bolje igrace na svim pozicijam ...FORZA INTER
- o tome da 18 timova posluje u plusuto sam Njemac moze !!!
ovo za Riberya i Robena, to je relativno, igrao je Bayern protiv Juventusa sa ta dva igraca u prvoj postavi pa nisu dali gol a bez njih istom timu dali 4, tako da to nema veze,tesko je to predvidit
- anton 1983
- Kontakt:
Ali isto tako pročitaj da je on napisao na dvije tekmeJuveSissoko je napisao/la: da je Italija imala svijetsko prvenstvo 2006 a Njemacka ne, drugu bi sliku gledao![]()
ovo za Riberya i Robena, to je relativno, igrao je Bayern protiv Juventusa sa ta dva igraca u prvoj postavi pa nisu dali gol a bez njih istom timu dali 4, tako da to nema veze,tesko je to predvidit
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
ZLATAN IBRAHIMOVIC.HzBvB je napisao/la:Slazem se da ima bolje igrace ali nema niti jedan tim u Seria-A dva igraca kao Bayo Robben i Ribery....(tako sa ta dva zdrava igraca moze sve timove iz Seria izbaciti na 2 utakmice).warden je napisao/la:MIlan svaka cast na napadu ,mozda imaju naj jaci napad u evropi bar po imenima ,al brate odbrana ,golman ,sredina tu i tamo ,nemate dobrih kreativac -pirlo nesto al cim se on ozlijedi ne ide, malo vise da radite na tome bilko bi sve OK ,a ovi SVABE simpatizer mozda ima Bundes liga vise navijaca ,al i to je upitno -al hajd ,al sine ne osvajaju navijaci titule (naravno imaju vaznu ulogu) al igraci su ti koji osvajaju TITULE ,Seria a daleko ,daleko ima bolje igrace na svim pozicijam ...FORZA INTER
- o tome da 18 timova posluje u plusuto sam Njemac moze !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.