Ionako je slobodan mjesecima, taman da se kod nas uhljebi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Laž!BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 21:53Husref, Mirza i Vidakovic za sad ( navodno ) najozbiljniji kandidati za trenera.
Tesko da bi nesto napravio neki stranac koji nije upucen u Bh fudbala,sudjenje,Vico,talovi,kladionice itd... mislim ovako na pola sezone da preuzme,ako hocemo stranca mora doci prije pocetka priprema i polako da sve sredi po svojoj zelji,u ovoj situaciji gdje ganjas evropu bolje neko domaci.napoleon72 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 08:20Koji Karacic, Toni? Zar nismo na primjerima Sablica i Dudica naucili da od tih "fini rezultati s manjom PL ekipom" nema nista? Ako cemo dovodit nekog ko je bio u ovoj ligi, to mora bit trofejan trener, al onaj koji je osvajao ligu. Yebo kup, kup na srecu svako moze uzet, protiv nas su ga na srecu uzeli i Dudic i Sablic pa se smatraju nekim strucnjacima. Zaboravit to skroz.
Dakle, ako iz racunice izbacimo Husrefa, Dzenu, Vinka i Osima, kao domace trenere s osvojenom ligom imamo Branka Karacica (ako ste na njega mislili onda okej), te Baku Sliskovica. Ne racunamo Maksimovica i Jagodica koji su uzimali politicke titule. Koliko su Branko i Sliskovic dobri za nas, to je drugi par cipela. Ja bih ipak vise volio covjeka koji nema dodira s ovim fudbalom.
Tako je i Maribor doveo bio Mauro Camoranesi. nijov najbolji trener zadni godina. samo sto su igraci bili smece nije mogao vise.trenutno je on slobodanElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 10:55Ma vrijeme je za nekog stranca, koji je imao neku igracku zapazenu karijeru. Nikakvi vojnici kluba, treneri koji poznaju ligu ili mlad trener koji je imao uspjeh sa manjim klubovima.
Olimpija je isto tako lutala sa trenerima pa su pred početak sezone doveli Rieru i evo ih melju sve. A bilo je rasulo kao kod nas. Ne fali nam nista probati. Ovako sa konja ma magarca uvijek ista imena vrtimo.
Mislim da je Tabor Sezanu odveo u Evropu, ili barem u neka pretkola. Jbg, ako ga je Tabor mogao placat, mozemo i mi valjda.Zukanovic je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:18Tako je i Maribor doveo bio Mauro Camoranesi. nijov najbolji trener zadni godina. samo sto su igraci bili smece nije mogao vise.trenutno je on slobodanElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2022, 10:55Ma vrijeme je za nekog stranca, koji je imao neku igracku zapazenu karijeru. Nikakvi vojnici kluba, treneri koji poznaju ligu ili mlad trener koji je imao uspjeh sa manjim klubovima.
Olimpija je isto tako lutala sa trenerima pa su pred početak sezone doveli Rieru i evo ih melju sve. A bilo je rasulo kao kod nas. Ne fali nam nista probati. Ovako sa konja ma magarca uvijek ista imena vrtimo.![]()
Eh eto valjali su nam ovi strucnjaci i catapultasi pravo... kakav crni catapult i nasa liga, nama bas i treba neko da dodje, ubaci 11 najboljih i dobro ih motivise i nahajca. Ne prolazi u ovoj seoskoj ligi nikakva finesa ni naprednost.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 nov 2022, 11:10Zamisli Papetu izraz lica kada bi mu pokusao objasniti parametre koje je Catapult prikupio ili da on sjedne i analizira neke utakmice protivnika. Volim covjeka, al mislim da je njegov sistem rada ubaci 11 ljudi za koje misli da znaju igrat lopte i udri
Kako će bit sa trojicom pozadi, kad nemamo toliko odbrambenih u rosteru, jedino da napravi od djokana modernog stopera
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, keli, Kyle88, mikimaus, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Proximic, Sinfoc1986, Tarapi, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 140 gostiju.