Neće link evo ovako. Subota 13h protiv Posušja.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neće link evo ovako. Subota 13h protiv Posušja.
Kazu da Arene diktiraju kad je raspored a nas prenosi my tv.
Nije to samo bagra, to su direktni neprijatelji bh fudbala.
slazem se da ne treba prodavati igrace na prvu i za sicu, ali, i igrac se nesto pita. zadnje 2 tekme, hodzic nije bio ni blizu hodzica iz prethodnih tekmi. ne kazem da je nezadovoljstvo odbijanjem ponude razlog nesto losijim igrama, niti da je hodzic takva osoba koja bi nekakvim "protestom" "iznudjivala" prodaju, ali, ljudska psiha je cudo i na nju je tesko uticati. igrati ovdje za "sicu", a u podsvjesti imati ozbiljne cifre je tesko. nije me psiha samo jednom probudila u gluho doba noci, jer je, sasvim nezeljeno i nicim izazvana, kroz svijest prosla neka misao koja me opterecuje.Brkooo je napisao/la: ↑09 nov 2022, 15:24Ako imaju bar malo mozga i Hodzic i Amoah i Santos i Drina i ostali nece zuriti sa transferima, nego ce slusati sta im Bekric govori.
Trebamo kao klub napokon poceti postovati sebe prilikom prodaje igraca, da bi nas i drugi postovali. To isto vrijedi i za igrace, vise ce te postovati i drugacije ce se odnositi prema tebi ako te skupo plate.
Evo neko spomenu gore AiK koji je navodno poslao ponudu od 300 hiljada eura za Hodzica koju smo mi odbili. Koliko god liga bila losa, to je ponizavajuce prvenstveno za nas, jer su vidjeli da prodajemo igrace za tu "sicu" i sad su pokusali da ga plate jeftino, a onda bi ga oni u blizoj buducnosti prodali za mnogo mnogo vise novca.
Hodzic ima tek 22 godine, potencijal za lige petice ako nastavi da kvalitetno radi i ako ne bude teskih povreda, ispred sebe ima jos minimalno 10 sezona vrhunskog fudbala.
Mi ako zelimo da napredujemo, cijena za Hodzica(ove zime) mora biti minimalno milion eura plus 20% od narednog transfera, na ljeto cijene igraca idu u nebesa, tako da ako izborimo evropu i ako ne dodje neka nemoralna ponuda ove zime, onda mu treba jos vise podici cijenu.
Znam da je sad tesko odbijati ponude, cak i ove od 300 hiljada eura jer je svaka marka bitna ali ako strateski partner ubrzo udje u klub, onda bi trebalo da sve bude puno lakse..
vec sam se ogradio i ponovo cu od sumnje da hodza nesto "bojkotuje", apsolutno mi ne djeluje kao takva osoba. ali, siguran sam da je, starija, ostvarenija raja, koja ovdje pise, prosla svasta u zivotu i zna kako se nositi sa psihom i problemima u podsvjesti. s tim se tesko boriti. masa fudbalera (njih samo navodim za primjer, jer pricamo o njima, a isto se odnosi na sve i jednu sferu zivota) je podlegla pritisku s kojim se nije mogla nositi i nisu prikazali ni priblizan stvarni kvalitet koji posjeduju kroz karijeruVeteranSA je napisao/la: ↑09 nov 2022, 19:16Svi momci koji imaju potencijal, i koji su odigali dobro ovu polusezonu su prezadovoljni u Želji. Slažem se da je Hodža nešto lošije odigrao zadnje dvije tekme, ali nema poseban razlog za to. Mislim da će već zimus i produžiti ugovore, i da prije ljeta neće biti priče o njihovom odlasku.
Tako je. Svi u inat na stadion.Mrcina1921 je napisao/la: ↑09 nov 2022, 14:45očekivana kazna, napuniti zapad, istok i jug sa donjim dijelom u inat dušmanima za pobjedu i miran završetak polusezone, a onda proljeće u plavom![]()
Robert Zrilić,bivši direktor fk bojac,pametnom dosta.
Valja finansirati tolike "uhljebe" novcem poreskih obveznika. Baš je previše policajaca. Ali eto imaju dobra službena vozila pa se mogu "opustiti".Victor je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:54Bas juce komentarisemo jbt federalna, kantonalna, pa ona naka specijalna kantonala...mogu sad pa sad naps i zauzet manje mejsto sta ih jeMancini je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:47Policiji je najbolje da budu opet prazne tribine i da sjednu i da gledaju utakmicu. I da uzimaju "milju i po" svaki mjesec.Mrcina1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 12:26nije policija mogla garantovati sigurnost gostujućim navijačima i zato su poslati kućama, uzvračanje bakljama i čupanje stolica je samo potvrdilo ispravnost odluke, da ne spominjem na šta bi licio ostatak utakmice da su ostalia vamo lafo ne mogu smirit situaicju
Valjda bi do 15. ovaj drugi trebao poslati ponudu.jointunija je napisao/la: ↑09 nov 2022, 20:51Robert Zrilić,bivši direktor fk bojac,pametnom dosta.
Mene lično nervira da imamo dvije opcije za strateškog partnera,sa jednim se oteglo a sa drugim nešto se odugovlači,zbog nekih njima poznatih razloga,nadam se da će razum preovladati
Btw,danas je bio momak na pregovorima,krilo-napadač!