Naravno zato su tu gdje jesu ..Shategabri je napisao/la: ↑10 nov 2022, 08:39Kad mogu navijači Juventusa onakvom Alegriju davati bespoštednu podršku, možemo i mi MirvićuMeraak1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 01:03Horde dale podrsku Mirvi , tako i treba, placa ih dobro
Ti pogledaj šefe i umoci, mi cemo da polizemo
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Baza1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:18Hahahahaha zbodevi nozevi brat nasexFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:09Hoce li se vratiti stari derbi, da ne bude zbodeva nožOm?ti i pupahava ste dobri momci znate provocirat imate zajebanciju ovo ostali sve ćurani
Hz & L87 braca turci nisam nacionalista turkey na engleskom znaci ćurka pa recite da nijesam skolovan znam i engleski
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
U inat vamaBaza1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:39Pustite na 5:52 malac pitar prica na ekavici ibretim se kad cujem u lukavici da forsiraju ekavicu a evo i na kosevu se fura ekavicaBaza1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:34Zajebancija poslusaj na 7:11 zbodevi nozevi brat nasBiHSportman je napisao/la: ↑10 nov 2022, 16:25Nećemo da se zbadaju noževima na derbijima. Hoću normalno da odem na derbi i da se ne bojim da će me neki balavac pogoditi kamenom u glavu.![]()
Lešinari i Horde zla braca do iznemoglosti !
Lesinari Firma Horde
Sveto trojstvo
" "!
1926
1926
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jos uvijek kmece?
Plava online ekipa, i kad izgube, oni su pobjednici.
Celik!3,2,2.
Ma druze moj, em smo im pruzali opasna " прста em im se Kulasin popisao u znanje, znas ti koji je to sok i nevjericaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:53Jos uvijek kmece?
" "!
1926
1926
Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja imam potpuno razumjevanje za ovu napaljenost i tenzije u nedjelju.
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
Sarajevo nema ni u jednom sportu predstavnika u evropskim takmicenjima.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
- hordesofdevil
- Kontakt:
Jel istina da je nadjen rimski mezar ispod terena na kosevu navodno jedan kostur imao sal od crvene zvezde
La Banda Del Diablo !
Pa i to sto kazes. Nista nisu osvojili vec 10ak godina, Evropu ne igraju vec par,porezna im otima stadionSchlager je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:58Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja ih ne bih kaznio
" "!
1926
1926
Ovome černibilcu nik all gunz blazing a kmeci manijaci nose pistolje ovima banjalucanima klub se zove borac a bore se za zelenim stolom navijaci im pjevaju neka me gaze neka me tuku a boje se batina okrecu buseve i onda kazu sarajlije su licemjeri i ufuraniDemi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:56Ma druze moj, em smo im pruzali opasna " прста em im se Kulasin popisao u znanje, znas ti koji je to sok i nevjericaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:53Jos uvijek kmece?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Abaza hooliganka bez poraza
Ovo sto radi porezna je da pokusava oteti nesto.Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:02Pa i to sto kazes. Nista nisu osvojili vec 10ak godina, Evropu ne igraju vec par,porezna im otima stadionSchlager je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:58Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja ih ne bih kaznio![]()
A otimanje je npr kad otmes nekome dukesericu, majicu, sal, bubanj, baklje, signalke itd.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Na abazi te nosim nosim
kako ovo strancima objasniti
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
E jedino sto im je ime pravo lešinari to je to lešinare bh fudbal a ovaj černobilac voli uci vidit sta se radi u pl shatro dosadila mu lokalna liga a ganjaju se sa visocanima bjeze dva boda bosni i kolini i ono se opusti razmislja o premijerligasima 
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
-
Ganola1921
- Kontakt:
Jel moguce da su se svi ujedinili protiv Želje i Manijaka. Pa jel moguce da si toliko velik Željezničare? Vise me cudi da su im se pridruzile i forumske hz, pa da vas cuju i vide kako se lizete sa izlesinarima ovi moji haveri pitari iz naselja, prvo bi ubili vas pa sebe. Pa vi ni stida ni srama nemate.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Nabacili liku iz Brazila majicu i slikali ga dok je igro u prijedoru. Ta on zna sta je obuko. Opet pokusavaju da unesu nemir u najveci BH klub. Dobar pokusaj i ostat ce samo na tome. Nista bitno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahahha evo ih, sami protiv svih! Univerzum protiv željkana!!Ganola1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:20Jel moguce da su se svi ujedinili protiv Želje i Manijaka. Pa jel moguce da si toliko velik Željezničare? Vise me cudi da su im se pridruzile i forumske hz, pa da vas cuju i vide kako se lizete sa izlesinarima ovi moji haveri pitari iz naselja, prvo bi ubili vas pa sebe. Pa vi ni stida ni srama nemate.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Balorda, Beli98, bhfanatic14, Grk1234, Hrammm1921, jurisicduska, kolezeljovac, MikiPirs, ristagrad, Samba71, siroki1991, WeekendOffender, Zaboljesutra i 96 gostiju.