Hoce li se vratiti stari derbi, da ne bude zbodeva nožOm?
Hahahahaha zbodevi nozevi brat nas ti i pupahava ste dobri momci znate provocirat imate zajebanciju ovo ostali sve ćurani
Hz & L87 braca turci nisam nacionalista turkey na engleskom znaci ćurka pa recite da nijesam skolovan znam i engleski
Nećemo da se zbadaju noževima na derbijima. Hoću normalno da odem na derbi i da se ne bojim da će me neki balavac pogoditi kamenom u glavu.
Zajebancija poslusaj na 7:11 zbodevi nozevi brat nas
Pustite na 5:52 malac pitar prica na ekavici ibretim se kad cujem u lukavici da forsiraju ekavicu a evo i na kosevu se fura ekavicaLešinari i Horde zla braca do iznemoglosti !
Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja imam potpuno razumjevanje za ovu napaljenost i tenzije u nedjelju.
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
Sarajevo nema ni u jednom sportu predstavnika u evropskim takmicenjima.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
Pa i to sto kazes. Nista nisu osvojili vec 10ak godina, Evropu ne igraju vec par,porezna im otima stadion
Plava online ekipa, i kad izgube, oni su pobjednici.
Ma druze moj, em smo im pruzali opasna " прста em im se Kulasin popisao u znanje, znas ti koji je to sok i nevjerica
Ovome černibilcu nik all gunz blazing a kmeci manijaci nose pistolje ovima banjalucanima klub se zove borac a bore se za zelenim stolom navijaci im pjevaju neka me gaze neka me tuku a boje se batina okrecu buseve i onda kazu sarajlije su licemjeri i ufurani
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ja ih ne bih kaznio
Pa i to sto kazes. Nista nisu osvojili vec 10ak godina, Evropu ne igraju vec par,porezna im otima stadion
Ovo sto radi porezna je da pokusava oteti nesto.
A otimanje je npr kad otmes nekome dukesericu, majicu, sal, bubanj, baklje, signalke itd.
E jedino sto im je ime pravo lešinari to je to lešinare bh fudbal a ovaj černobilac voli uci vidit sta se radi u pl shatro dosadila mu lokalna liga a ganjaju se sa visocanima bjeze dva boda bosni i kolini i ono se opusti razmislja o premijerligasima
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Jel moguce da su se svi ujedinili protiv Želje i Manijaka. Pa jel moguce da si toliko velik Željezničare? Vise me cudi da su im se pridruzile i forumske hz, pa da vas cuju i vide kako se lizete sa izlesinarima ovi moji haveri pitari iz naselja, prvo bi ubili vas pa sebe. Pa vi ni stida ni srama nemate.
Nabacili liku iz Brazila majicu i slikali ga dok je igro u prijedoru. Ta on zna sta je obuko. Opet pokusavaju da unesu nemir u najveci BH klub. Dobar pokusaj i ostat ce samo na tome. Nista bitno.
Jel moguce da su se svi ujedinili protiv Želje i Manijaka. Pa jel moguce da si toliko velik Željezničare? Vise me cudi da su im se pridruzile i forumske hz, pa da vas cuju i vide kako se lizete sa izlesinarima ovi moji haveri pitari iz naselja, prvo bi ubili vas pa sebe. Pa vi ni stida ni srama nemate.
Hahahahha evo ih, sami protiv svih! Univerzum protiv željkana!!