I duvala mu Merlin MexFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:26I duvao kubanku u bijeloj kući!Sky9 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:23Sofiju Loren guzio.exFighter1926 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:22
Cijeli svijet se klanjao titi, znas li koliko je drzavniks doslo na sahranu...staljinu lupao cipelu od sto![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sigurno ih lesinari nebi onoliko tukli da su znali kakve majice im igraci nose
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Jel se okupila prva ekipa hordi na vikendici da slavi pobjedu brace ?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Mulalic je reko imace 11 ratnika. Prvi je stigao

-
- Kontakt:
Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve ko im je uletio u udruzenje
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 10 nov 2022, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Neam sta pitati. Na tv se vidi ko je uletio na bazu, izmlatio maskirane manijake i otišo. Bruka velikaManijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:33Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve koji im je uletio u udruzenje

-
- Kontakt:
Hahah jesi ti rodjeni treba i vaas prvom prlikom ultrasima smo pub slupali u sred mostara sto ne znaci da i vama se ne moze desiri isto. Bili ste nasi zato vas ne diramo cke prodane sad ste samo fijala saraajevaandol je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:37Neam sta pitati. Na tv se vidi ko je uletio na bazu, izmlatio maskirane manijake i otišo. Bruka velikaManijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:33Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve koji im je uletio u udruzenje![]()
![]()
![]()
Čemu izmišljanje?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:33Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve ko im je uletio u udruzenje
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nemoj da vas opet trazimo po grbavici. Jesi zaboravio kako ste se krili po kucama kad smo vam dosli na dogovorenu ferkuManijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:38Hahah jesi ti rodjeni treba i vaas prvom prlikom ultrasima smo pub slupali u sred mostara sto ne znaci da i vama se ne moze desiri isto. Bili ste nasi zato vas ne diramo cke prodane sad ste samo fijala saraajevaandol je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:37Neam sta pitati. Na tv se vidi ko je uletio na bazu, izmlatio maskirane manijake i otišo. Bruka velikaManijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:33
Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve koji im je uletio u udruzenje![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nije sine izmisljanje nego ti nemas veze s lesinarima sta mislis sto su se skupili i sto su zasuti odmah bakljama jer su pokusali oni nas fan shop obiti kao osvetu .AvantiBL je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:40Čemu izmišljanje?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 20:33Haha sta ne znas usutile se pice pitaj leseve ko im je uletio u udruzenje
Vasim bakljama iz udruzenja vas gadjali
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 10 nov 2022, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Santos srbenda, em oblaci majice sa vojvodom Djujicem em nam pravi penal za pobjedu, volimo te Santoseeee

" "!
1926
1926
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Fazon je samo sto smo i velikan iz YU perioda a bome i velikan u sadasnjosti. Pa cak i da smo trabant velikani, bolje i to nego krasti nekome stadion, ne postojati 50% vremena od svog nastanka pa cak ni ne biti taj klub za koji se predstavlja da je. Da ne kazem da ste stvoreni i bitisete pod uslovom politike, nesto kao igokea ste. Znam da ces sad reci da smo i mi, ali prije nego kazes da te preduhitrim da mi nije do toga da ti objasnjavam zasto nismo (a mogu, pa se pripremi na par eseja kad budem volje da ih ispisem) i da tu floskulu "dodikovci" i ostalo pusti maloumnima da pisu, ti budi bar pola nivoa iznad njih.Rigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:25Za Banja Luku bi bolje bilo da nema predstavnike ukoliko je predstavljaju ovi Trabant exyu velikani poput Borca. Mi smo takve, nasreću, deložirali iz urbane sredine.Schlager je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:58Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja imam potpuno razumjevanje za ovu napaljenost i tenzije u nedjelju.
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
Sarajevo nema ni u jednom sportu predstavnika u evropskim takmicenjima.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
" "!
1926
1926
Rječnik, a ne riječnik, papak.Ganola1921 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:00Tebe sam apsolvir'o. Trk sad po rijecnik papak.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:57Pa dobro, kod kona su svi takvi. Nemaju oni ni stida, ni obraza tako da im se Santos uklapa u filozofiju kluba
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, ANamelessGhoul, Antikloc, antisisoja1919, aqarius, Arhitekt, ASD, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Hrammm1921, James1987, lumani, relativizam, samirr, VolimBiH96 i 142 gosta.