Uvijek su bili multietnicni !!!
Plave qrave 1921
aylah sta im radisNotOccasionalFan je napisao/la: ↑10 nov 2022, 19:16Pitari imali sastanak sa direktoricom, zamolili je da ih ne dira i odmah pocelo qrcenje po forumu!![]()
Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:22A iz koje si ti grupe napravio sam maksuz profil samo da citam i da saznam ko se qurci online od sad ce vam grupe trpiti za svako qurcenje i to za sve vazi
Necu se raspravljati vise ni s kim
Sve sto trebate da uradite kad se qurcite manijacima na forumj da ostavite ime grupe i svakih 5 prekrsaja odnosno qurcenja u ime neke grupe slijede posljedice za istu.
Poz svima postovanje klubovima i svim navijacima al nema zajbancije vise kad izgovrate rijeci prema maniajcima i zelji
U Banja Luku se upalo ko da je na Kosevu sjebali su se nisu mogli da vjeruju dokle smo spremni ici
A oni hem dodjose hem ih polomiseNazorUso je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:25Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:22A iz koje si ti grupe napravio sam maksuz profil samo da citam i da saznam ko se qurci online od sad ce vam grupe trpiti za svako qurcenje i to za sve vazi
Necu se raspravljati vise ni s kim
Sve sto trebate da uradite kad se qurcite manijacima na forumj da ostavite ime grupe i svakih 5 prekrsaja odnosno qurcenja u ime neke grupe slijede posljedice za istu.
Poz svima postovanje klubovima i svim navijacima al nema zajbancije vise kad izgovrate rijeci prema maniajcima i zelji
U Banja Luku se upalo ko da je na Kosevu sjebali su se nisu mogli da vjeruju dokle smo spremni ici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Armija je spremna na sve!
On je u raji poznat kao VOJVODA
A vođa joj je uvaženi Novalić, jer su tako u mogućnosti.
Ma **** mi se tko vas financira i kakve su vam politicke veze, to je bitnije ovim 4R hamalima. Mene smeta sto usfrezate teren kad vam Zrinjski dolazi u goste. Ne vrijeđa nas to za krađu stadiona ni najmanje, baš naprotiv. Uzmi ono što ti se nudi.Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:01Fazon je samo sto smo i velikan iz YU perioda a bome i velikan u sadasnjosti. Pa cak i da smo trabant velikani, bolje i to nego krasti nekome stadion, ne postojati 50% vremena od svog nastanka pa cak ni ne biti taj klub za koji se predstavlja da je. Da ne kazem da ste stvoreni i bitisete pod uslovom politike, nesto kao igokea ste. Znam da ces sad reci da smo i mi, ali prije nego kazes da te preduhitrim da mi nije do toga da ti objasnjavam zasto nismo (a mogu, pa se pripremi na par eseja kad budem volje da ih ispisem) i da tu floskulu "dodikovci" i ostalo pusti maloumnima da pisu, ti budi bar pola nivoa iznad njih.Rigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 18:25Za Banja Luku bi bolje bilo da nema predstavnike ukoliko je predstavljaju ovi Trabant exyu velikani poput Borca. Mi smo takve, nasreću, deložirali iz urbane sredine.Schlager je napisao/la: ↑10 nov 2022, 17:58Nisu trebali kaznjavati Zeljeznicar.
Ja imam potpuno razumjevanje za ovu napaljenost i tenzije u nedjelju.
Nama u Banjaluci to djeluje neobicno,jer imamo predstavnike u Evropi,u bukvalno svim sportovima,i ovakve utakmice su nam svakodnevnica.
Sarajevo nema ni u jednom sportu predstavnika u evropskim takmicenjima.
I onda je potpuno razumljivo da zive za taj dan kad im ovako neki klub ,kao Borac dodje u goste.Pa i ne mogu bas emocije kontrolisati.
Ja ih ne bih kaznio
Naravno da vam ne smeta kad nemate obraza , samo hinjski uzmi klepi i ukradiRigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:40Ma **** mi se tko vas financira i kakve su vam politicke veze, to je bitnije ovim 4R hamalima. Mene smeta sto usfrezate teren kad vam Zrinski dolazi u goste. Ne vrijeđa nas to za krađu stadiona ni najmanje, baš naprotiv. Uzmi ono što ti se nudi.Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:01Fazon je samo sto smo i velikan iz YU perioda a bome i velikan u sadasnjosti. Pa cak i da smo trabant velikani, bolje i to nego krasti nekome stadion, ne postojati 50% vremena od svog nastanka pa cak ni ne biti taj klub za koji se predstavlja da je. Da ne kazem da ste stvoreni i bitisete pod uslovom politike, nesto kao igokea ste. Znam da ces sad reci da smo i mi, ali prije nego kazes da te preduhitrim da mi nije do toga da ti objasnjavam zasto nismo (a mogu, pa se pripremi na par eseja kad budem volje da ih ispisem) i da tu floskulu "dodikovci" i ostalo pusti maloumnima da pisu, ti budi bar pola nivoa iznad njih.
Ko je usfrezao i teren i koji teren? Ovo me zivo zanima,ostala prepucavanja i neRigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:40Ma **** mi se tko vas financira i kakve su vam politicke veze, to je bitnije ovim 4R hamalima. Mene smeta sto usfrezate teren kad vam Zrinjski dolazi u goste. Ne vrijeđa nas to za krađu stadiona ni najmanje, baš naprotiv. Uzmi ono što ti se nudi.Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:01Fazon je samo sto smo i velikan iz YU perioda a bome i velikan u sadasnjosti. Pa cak i da smo trabant velikani, bolje i to nego krasti nekome stadion, ne postojati 50% vremena od svog nastanka pa cak ni ne biti taj klub za koji se predstavlja da je. Da ne kazem da ste stvoreni i bitisete pod uslovom politike, nesto kao igokea ste. Znam da ces sad reci da smo i mi, ali prije nego kazes da te preduhitrim da mi nije do toga da ti objasnjavam zasto nismo (a mogu, pa se pripremi na par eseja kad budem volje da ih ispisem) i da tu floskulu "dodikovci" i ostalo pusti maloumnima da pisu, ti budi bar pola nivoa iznad njih.
Ognjen Vranješ za siromašne
Nema vise sumnje, treba ih primiti ponovo u bratstvo kazem ja
Ma cude se kako to Borac njih moze da pobijedi na nasem Gradskomworchester je napisao/la: ↑10 nov 2022, 22:42Ko je usfrezao i teren i koji teren? Ovo me zivo zanima,ostala prepucavanja i neRigoletto je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:40Ma **** mi se tko vas financira i kakve su vam politicke veze, to je bitnije ovim 4R hamalima. Mene smeta sto usfrezate teren kad vam Zrinjski dolazi u goste. Ne vrijeđa nas to za krađu stadiona ni najmanje, baš naprotiv. Uzmi ono što ti se nudi.Demi je napisao/la: ↑10 nov 2022, 21:01
Fazon je samo sto smo i velikan iz YU perioda a bome i velikan u sadasnjosti. Pa cak i da smo trabant velikani, bolje i to nego krasti nekome stadion, ne postojati 50% vremena od svog nastanka pa cak ni ne biti taj klub za koji se predstavlja da je. Da ne kazem da ste stvoreni i bitisete pod uslovom politike, nesto kao igokea ste. Znam da ces sad reci da smo i mi, ali prije nego kazes da te preduhitrim da mi nije do toga da ti objasnjavam zasto nismo (a mogu, pa se pripremi na par eseja kad budem volje da ih ispisem) i da tu floskulu "dodikovci" i ostalo pusti maloumnima da pisu, ti budi bar pola nivoa iznad njih.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 23 gosta.