Ja vratio unazad, kontam sta je bilo, cekam, cekam i nista me nije nasmijalo
Ili vam je toliko urnebesno ovo jer pricaju ciji navijaci bolje pjevaju himnu, ko ima bolju timsku fotografiju, koju bi utakmicu radije gledali itd.?
Ja vratio unazad, kontam sta je bilo, cekam, cekam i nista me nije nasmijalo
JosephNongeBoende je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:08sve je spaljeno, nema se tu sta vise istrazivati, idemo dalje osvjezeniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:04Pusti portugalskog sakupljača sekundarnih sirovina, imamo prečih problema.Jesmo li večeras ovo svjedočili kraju ideje o Superligi?
![]()
tek sad krece prava prica oko Superlige![]()
Sto se tice superligeJosephNongeBoende je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:08sve je spaljeno, nema se tu sta vise istrazivati, idemo dalje osvjezeniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:04Pusti portugalskog sakupljača sekundarnih sirovina, imamo prečih problema.Jesmo li večeras ovo svjedočili kraju ideje o Superligi?
![]()
tek sad krece prava prica oko Superlige![]()
Za nadati se da će Argentina tako
Fale Italija i Kolumbija, ali meni i bez toga zasad najbolje SP u ovom vijeku, barem prva dva kola.
Bruno da, ali malo realnosti za Casemira (iako igra odlično). Gakpo, Messi i Kudus su odlični
Epski debil, nena živi u ovakvoj kući bez fasade, milioni na računu, zarađuje ih i dan danas, ne može udostojiti se makar smjestiti je pod stare dane, bitno je da ženi silikone ugrađuje i kupuje G-klase, nevjerovatno koliko je 99% fudbalera glupo i neobrazovano
Enver Valencia ,Mbape , Hakimi , Gakpo , Messi i Bruno.Realno najbolji za sad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:56Bruno da, ali malo realnosti za Casemira (iako igra odlično). Gakpo, Messi i Kudus su odlični
Vini?JoeBleck je napisao/la: ↑29 nov 2022, 00:02Enver Valencia ,Mbape , Hakimi , Gakpo , Messi i Bruno.Realno najbolji za sad.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 nov 2022, 23:56Bruno da, ali malo realnosti za Casemira (iako igra odlično). Gakpo, Messi i Kudus su odlični
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.