Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 17:41

VAŽNO OBAVJEŠTENJE]

Pored telefonskog broja i bankarskih računa, u funkciju je stavljen i PayPal nalog za uplatu.

Paypal: paypal.me/themaniacs

Kao svrhu uplate obavezno staviti: Generalni sponzor

17045

slika

Idemo braco iz dijaspore

IDEMO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2022, 17:57

Prosi željkane, libo te racq.

bosvastarigrad
Kontakt:

Post Postao/la bosvastarigrad » 21 dec 2022, 18:02

slika
halal marka za kone :bih:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 21 dec 2022, 18:33

svrakino1921 je napisao/la:
21 dec 2022, 17:41
VAŽNO OBAVJEŠTENJE]

Pored telefonskog broja i bankarskih računa, u funkciju je stavljen i PayPal nalog za uplatu.

17045

slika

Idemo braco iz dijaspore

IDEMO
Sellam brate. Ja okrenuo jednom za plavu lokomotivu. Neka živi Željo i Bosna naša država. 🇧🇦😊
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 18:41

Sky9 je napisao/la:
21 dec 2022, 17:28
Čuli ste to prvo od mene:
Baza1921 je ustvari Svrakino1921 :urnebes:
Ma svrakino je bronx znaci nyc za citav tz kanton da znas.
Ljudi lete na mjesec a vas muce brige o stanovnicima planete zemlje i malo bi se poredili ko je veci gradjan😂Ja razumijem tu pricu kao malogradjanski mentalitet mada nema ovde puno velikih gradova pa mi glupa ta rijec malogradjanstvo al mi to kazemo mahalski mentalitet te price ko je koga guzio ko je koga prebio ko je bio glavni u zatvoru ko je kralj podzemlja ko je kralj nadzemlja ko je jak na sake ko je brz na obaracu ko nije dobar u glavu ko ima para ko je fukara1987 ?🤔ja znam da ljudi vole to slusat i ja sam kafanski covjek i coJek iz naroda i s ulice a nisam iz amerike tu sam gdje sam i ja sam se naslusao toga mnogo to mi je normala prica al ovo mi je nevjerovatno bolestan kompleks kolko **** tz brine ko je pravi sarajlija koje je naselje bolje u sarajevu itd.Pa i fukare su jednom na tribini protiv želje parolu digle nesto u stilu niste vi raja iz sarajeva 😂
Nema vise gospode u sarajevu ajmo forumashi ponavljajte zamnom NEMA VISE GOSPODE U SARAJEVU !
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 18:46

Sta mislis zasto se ovaj film snimao na grbavici?
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 19:07

HPCompaq je napisao/la:
21 dec 2022, 18:33
VAŽNO OBAVJEŠTENJE]

17045

slika

Idemo braco iz dijaspore

IDEMO
Sellam brate. Ja okrenuo jednom za plavu lokomotivu. Neka živi Željo i Bosna naša država. 🇧🇦😊
alejkumu selam brate
Hvala

Imao sam operaciju
Pa se jos oporavljam

Nek si se javio
Zaboravio sam na tebe

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 19:44

21 dec 2022, 19:07
HPCompaq je napisao/la:
VAŽNO OBAVJEŠTENJE]

17045

slika

Idemo braco iz dijaspore

IDEMO
alejkumu selam brate
Hvala

Imao sam operaciju
Pa se jos oporavljam

Nek si se javio
Zaboravio sam na tebe
svrakino1921 za ekinoma želje pod hitno pusti price realno vise je donacija i para nam donio u klub nego ceric i nazif mason 👍svrakindolac brate vole te raja nek si živ i zdrav brz oporavak ti želim✌️Pusti price i forum yebo levate na grbavici se ozbiljna prica fura pare su u igri nema zajebancije odvajamo iz usta za svoj klub a oni nek rezu vene sto im je varesanovic ugasio navijacku grupu😉A ja ti odoh dobro da se najedem moram se dobro nazderat opao mi je apetit kontam da odem do carsije kod ferhatovica da komsijama ostavim malo para kad i oni kod naseg brajlovica jedu gospoda 😂ja gospode i govana😋
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 21 dec 2022, 19:48

Nisam upratio da ima i račun u KM na koji se može iz BiH uplatiti, jer ima raje sigurno koja će odmah uplatiti npr. 30-40,00 KM, radije nego da se konstantno proziva.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 dec 2022, 20:26

Baza1921 je napisao/la:
21 dec 2022, 17:23
Beduin je napisao/la:
21 dec 2022, 08:57
Baza1921 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:41

Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?
J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.

Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlija😁Ja nisam sarajlija ja sam željovac 😉👍Yebem sve sarajlije one sto se furaju ja sam starosjedilac pravi sarajlija begovska porodica ovo ono eto yebem i njih a sad zamisli koliki si ti jadovan kad iz Tuzle meni govoris jesam li sarajlija ili nisam nez jaro tebi je to kompleks ti bi volio malo da si sarajlijica osjecam ti patnju a mene boli tuki da ja budem ponosni sarajlija nit sam se ikada takmicio s nekim ko je veci gradjan.Ja sam papak jel neki problem? Meni nije ja nemam te muke i komplekse najgluplje vrste .Kako svi gradjani a gdje su nam seljaci? Sta je sa selima nasim bosanskim lijepim ? U pm svi se nesto emancipovali i modernizovali ma to je kriva USA i njihova filmska industrija.Previse gledate americke filmove izadjite nekad prosetajte malo(preko dana kad je sigurno ne sad kad vukovi nocni zadju u selo ) 🖕
Grob te j3bo, ko te posvadja sa gramatikom?

Za tebe su pravopis i gramatika, sto za Slobodu titula. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 dec 2022, 20:48

Baza1921 je napisao/la:
21 dec 2022, 19:44
21 dec 2022, 19:07
HPCompaq je napisao/la:

alejkumu selam brate
Hvala

Imao sam operaciju
Pa se jos oporavljam

Nek si se javio
Zaboravio sam na tebe
svrakino1921 za ekinoma želje pod hitno pusti price realno vise je donacija i para nam donio u klub nego ceric i nazif mason 👍svrakindolac brate vole te raja nek si živ i zdrav brz oporavak ti želim✌️Pusti price i forum yebo levate na grbavici se ozbiljna prica fura pare su u igri nema zajebancije odvajamo iz usta za svoj klub a oni nek rezu vene sto im je varesanovic ugasio navijacku grupu😉A ja ti odoh dobro da se najedem moram se dobro nazderat opao mi je apetit kontam da odem do carsije kod ferhatovica da komsijama ostavim malo para kad i oni kod naseg brajlovica jedu gospoda 😂ja gospode i govana😋
Hvala brate moj

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 dec 2022, 20:59

𝗦𝗶𝗻𝗱𝗶𝗸𝗮𝘁 𝘂𝘇 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗲 𝗕𝗼𝗿𝗰𝗮!

U proteklim danima veliki broj igrača FK Borac Banja Luka obratilo se Sindikatu. Klub već nekoliko mjeseci ne izvršava svoje ugovorne obaveze prema njima, a odgovorne osobe na pozive i poruke fudbalera ne odgovaraju ili ne daju adekvatne informacije.

Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH pokrenuo je postupke za nekoliko igrača do sada, a pozivamo klupsko rukovodstvo da u što skorijem roku izvrši uplatu svih dospjelih obaveza prema igračima i trenerima, u suprotnom ugrožena je klupska licenca za premijerligaško i UEFA takmičenje!

#SPFBiH #FIFPRO
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 21:55

Beduin je napisao/la:
21 dec 2022, 20:26
Baza1921 je napisao/la:
21 dec 2022, 17:23
Beduin je napisao/la:
21 dec 2022, 08:57

J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.

Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.
Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlija😁Ja nisam sarajlija ja sam željovac 😉👍Yebem sve sarajlije one sto se furaju ja sam starosjedilac pravi sarajlija begovska porodica ovo ono eto yebem i njih a sad zamisli koliki si ti jadovan kad iz Tuzle meni govoris jesam li sarajlija ili nisam nez jaro tebi je to kompleks ti bi volio malo da si sarajlijica osjecam ti patnju a mene boli tuki da ja budem ponosni sarajlija nit sam se ikada takmicio s nekim ko je veci gradjan.Ja sam papak jel neki problem? Meni nije ja nemam te muke i komplekse najgluplje vrste .Kako svi gradjani a gdje su nam seljaci? Sta je sa selima nasim bosanskim lijepim ? U pm svi se nesto emancipovali i modernizovali ma to je kriva USA i njihova filmska industrija.Previse gledate americke filmove izadjite nekad prosetajte malo(preko dana kad je sigurno ne sad kad vukovi nocni zadju u selo ) 🖕
Grob te j3bo, ko te posvadja sa gramatikom?

Za tebe su pravopis i gramatika, sto za Slobodu titula. ❤️
Yebo ti sliku svoju eto yebi tu sliku taj avatar tvoj a iskreno i ostavljas dojam nekoga ko guzi kamile e cuj beduin🤭Posvadjala me uciteljica s gramatikom eto fukaro znatizeljna uciteljica mi bila namrgodjena zato sam ovakav a ti me ispravi i trazi mane gramaticaru hajde sto sam ja propali talenat yebo mene ja sam klanjao sebi dzenazu nego koliko ovde ima raje sto je fulila profesiju nisi ti jedini ovde koji je trebao biti nastavnik jezika pa mu propala karijera pa zavrsio na forumu da pametuje.S kim se ja kacim yebo me grob ljudi zaradjuju pare preko interneta tiktok instagram infuenserice bahate se pare mlate s osmjehom ljudi preko dark web foruma se bave kriminalom a ja se kacim na forumu s beduinima i fukarama raznim e yesam propo fakat priznajem :guz: pa to lad vidis nick beduin to nema rasprave nego sam ja kreten a i ako vec udjes u raspravu s takvima onda ide ne raspravljaj se s njim zbodi ga zbogdi zbodi ga 👍nego sam ja tolerantan ✌️a svakako pricaju da nismo kodeks od sad samo zbodi ga zbodi ga :opaopa:
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 21 dec 2022, 21:59

Beduin sto ti ovo treba haha, pa vidi ga sta pise, nivo osnovne skole :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 dec 2022, 22:01

Poslije Srbijanskog sindikata,i domaci sindikat fudbalera u borbi za prava igraca Borca

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 22:06

Dixy29 je napisao/la:
21 dec 2022, 13:57
Baza1921 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:41
fks74 je napisao/la:
20 dec 2022, 21:16

Mali ser.š ko trudna foka.
Serem pa sta? Nadam se da nisi gadljiv jer ti se u usta poserem.I tebi se mama kupa gola pa meni to ne smeta,zasto tebi smeta sto ja obavljam veliku nuzdu?
E pa tu veliku nuzdu naguraj sebi u usta papak
Gadi mi se iz pitarskih usta to naguravat u sebe 🤢🤮To sto ostavim ferhatovicu pare ne znaci da volim pitare sisice malene nego hase je legenda grada i covjek iz naroda bio i na zemlji a ne ko ovi pitarcici leptirici sto lete visoko al samo jednu noc.To sto sam fin ne znaci da sam slab 🖕
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 21 dec 2022, 22:08

Hajde jos neko nek mi sere pa kad se vec kacim s budalama s foruma kad sam vec toliko propao daj da to radim profesionalno do kraja majka mu stara
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 dec 2022, 22:11

Jel željkan dužan šta igračima ? :hmmmmm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 dec 2022, 22:12

Opet politika i sport :think:
Razgovarano je i o autoputu koji se treba spojiti sa prvom transferzalom, Velešićima i dalje prema Vogošći, bilo je govora i o problemima s kojima se gradnja prve transferzale susreće, te o problemima dugovanja sportskih klubova s područja općine Novo Sarajevo, preciznije Fudbalskog kluba Željezničar – rekao je Novalić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 21 dec 2022, 22:13

miky_hz je napisao/la:
21 dec 2022, 22:01
Poslije Srbijanskog sindikata,i domaci sindikat fudbalera u borbi za prava igraca Borca

slika
Ma uletice savez sa pola milioncica da to izregulisu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Vanja8 i 15 gostiju.