Pored telefonskog broja i bankarskih računa, u funkciju je stavljen i PayPal nalog za uplatu.
Paypal: paypal.me/themaniacs
Kao svrhu uplate obavezno staviti: Generalni sponzor
17045

Idemo braco iz dijaspore
IDEMO
Sellam brate. Ja okrenuo jednom za plavu lokomotivu. Neka živi Željo i Bosna naša država.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:41VAŽNO OBAVJEŠTENJE]
Pored telefonskog broja i bankarskih računa, u funkciju je stavljen i PayPal nalog za uplatu.
17045
Idemo braco iz dijaspore
IDEMO
Ma svrakino je bronx znaci nyc za citav tz kanton da znas.
alejkumu selam brateHPCompaq je napisao/la: ↑21 dec 2022, 18:33Sellam brate. Ja okrenuo jednom za plavu lokomotivu. Neka živi Željo i Bosna naša država.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:41VAŽNO OBAVJEŠTENJE]
17045
Idemo braco iz dijaspore
IDEMO![]()
svrakino1921 za ekinoma želje pod hitno pusti price realno vise je donacija i para nam donio u klub nego ceric i nazif mason 👍svrakindolac brate vole te raja nek si živ i zdrav brz oporavak ti želim✌️Pusti price i forum yebo levate na grbavici se ozbiljna prica fura pare su u igri nema zajebancije odvajamo iz usta za svoj klub a oni nek rezu vene sto im je varesanovic ugasio navijacku grupu😉A ja ti odoh dobro da se najedem moram se dobro nazderat opao mi je apetit kontam da odem do carsije kod ferhatovica da komsijama ostavim malo para kad i oni kod naseg brajlovica jedu gospoda 😂ja gospode i govana😋svrakino1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:07alejkumu selam brateHPCompaq je napisao/la: ↑21 dec 2022, 18:33Sellam brate. Ja okrenuo jednom za plavu lokomotivu. Neka živi Željo i Bosna naša država. 🇧🇦😊svrakino1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:41VAŽNO OBAVJEŠTENJE]
17045
Idemo braco iz dijaspore
IDEMO
Hvala
Imao sam operaciju
Pa se jos oporavljam
Nek si se javio
Zaboravio sam na tebe
Grob te j3bo, ko te posvadja sa gramatikom?Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:23Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlijaBeduin je napisao/la: ↑21 dec 2022, 08:57J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.
Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.Ja nisam sarajlija ja sam željovac
Yebem sve sarajlije one sto se furaju ja sam starosjedilac pravi sarajlija begovska porodica ovo ono eto yebem i njih a sad zamisli koliki si ti jadovan kad iz Tuzle meni govoris jesam li sarajlija ili nisam nez jaro tebi je to kompleks ti bi volio malo da si sarajlijica osjecam ti patnju a mene boli tuki da ja budem ponosni sarajlija nit sam se ikada takmicio s nekim ko je veci gradjan.Ja sam papak jel neki problem? Meni nije ja nemam te muke i komplekse najgluplje vrste .Kako svi gradjani a gdje su nam seljaci? Sta je sa selima nasim bosanskim lijepim ? U pm svi se nesto emancipovali i modernizovali ma to je kriva USA i njihova filmska industrija.Previse gledate americke filmove izadjite nekad prosetajte malo(preko dana kad je sigurno ne sad kad vukovi nocni zadju u selo )
![]()
Hvala brate mojBaza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:44svrakino1921 za ekinoma želje pod hitno pusti price realno vise je donacija i para nam donio u klub nego ceric i nazif masonsvrakino1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:07alejkumu selam brate
Hvala
Imao sam operaciju
Pa se jos oporavljam
Nek si se javio
Zaboravio sam na tebesvrakindolac brate vole te raja nek si živ i zdrav brz oporavak ti želim
Pusti price i forum yebo levate na grbavici se ozbiljna prica fura pare su u igri nema zajebancije odvajamo iz usta za svoj klub a oni nek rezu vene sto im je varesanovic ugasio navijacku grupu
A ja ti odoh dobro da se najedem moram se dobro nazderat opao mi je apetit kontam da odem do carsije kod ferhatovica da komsijama ostavim malo para kad i oni kod naseg brajlovica jedu gospoda
ja gospode i govana
![]()
Yebo ti sliku svoju eto yebi tu sliku taj avatar tvoj a iskreno i ostavljas dojam nekoga ko guzi kamile e cuj beduinBeduin je napisao/la: ↑21 dec 2022, 20:26Grob te j3bo, ko te posvadja sa gramatikom?Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:23Prvo **** sve pare nije zlato sve sto sija slazem se s tobom al ja se borim da ne budem fukara1987.Drugo sto kazes nije ba tesko biti manijak nisi upravu manijak ne moze biti svak i tesko je biti fin nisi upravu tesko je biti fin da znas i to ja se trudim biti fin komsija jer tako sam naucen i vaspitan al nije lahko uopce. Trece taj termin malogradjanski je glupo koristiti brate smijesno eto moj grad je veci od tvog a opet je malo Sarajevo jedna velika mahala nego vama iz vukojebina izgleda kao metropola jer zaslijepe vas svijetla kad vidite SCC ili neki trzni centar jer u vasem selu nema struje pa tako nema ni svijetla to je taj efekt neki malogradjanski al glupa rijec drzava BiH je malogradjanska nema ukupno 3 miliona to je jedan evropski grad ne metropola ne nesto sad atrakcija nego obicni neki industrijski grad Francuskoj ili Rusiji a da ne pricamo USA ili Kina tamo selo ima 3 miliona al nije bitno znaci glupa prica ako cemo o malogradjanstvu ja sam malo veci gradjan od tebe jednostavno tako eto ja sam iz veceg grada tu sam te zajebao u startu bolja mi nafaka rodio se u vecem gradu nego ti.Trece ja nez da sam ikada spomenuo a pogotovo hvalio se da sam sarajlija jesam spominjao sarajlijice i kritikovao sugradjane i opet kazem yebem sve sarajlije i sarajke te sto se furaju ko je veci sarajlija to je kompleks to je kad nemas nista u zivotu kad si propalica kad si manji od makovog zrna onda si veliki sarajlija veliki bosnjak ,srbin,hrvat itd kontas to rade ljudi sto nemaju nista pa se tjese ja sam veliki sarajlijaBeduin je napisao/la: ↑21 dec 2022, 08:57
J3bes sve pare i akcije svijeta kad si ti papak i kao takav useres svako dobro.
Nije ba tesko biti i Manijak i dobar forumas, samo se banujes i onda s novim nickom krenes pametnije i umjerenije. A ako ne znas, onda citas i uzivas u tudjim forama i postovima.
Ne budi ljakse s tim malogradjanskim uletima. Nema veze sto nisi Sarajlija, majka mu stara.Ja nisam sarajlija ja sam željovac
Yebem sve sarajlije one sto se furaju ja sam starosjedilac pravi sarajlija begovska porodica ovo ono eto yebem i njih a sad zamisli koliki si ti jadovan kad iz Tuzle meni govoris jesam li sarajlija ili nisam nez jaro tebi je to kompleks ti bi volio malo da si sarajlijica osjecam ti patnju a mene boli tuki da ja budem ponosni sarajlija nit sam se ikada takmicio s nekim ko je veci gradjan.Ja sam papak jel neki problem? Meni nije ja nemam te muke i komplekse najgluplje vrste .Kako svi gradjani a gdje su nam seljaci? Sta je sa selima nasim bosanskim lijepim ? U pm svi se nesto emancipovali i modernizovali ma to je kriva USA i njihova filmska industrija.Previse gledate americke filmove izadjite nekad prosetajte malo(preko dana kad je sigurno ne sad kad vukovi nocni zadju u selo )
![]()
Za tebe su pravopis i gramatika, sto za Slobodu titula.![]()
Gadi mi se iz pitarskih usta to naguravat u sebe
Razgovarano je i o autoputu koji se treba spojiti sa prvom transferzalom, Velešićima i dalje prema Vogošći, bilo je govora i o problemima s kojima se gradnja prve transferzale susreće, te o problemima dugovanja sportskih klubova s područja općine Novo Sarajevo, preciznije Fudbalskog kluba Željezničar – rekao je Novalić.
Ma uletice savez sa pola milioncica da to izregulisu