Nista sport nista politika od sad samo crna hronika jaromiky_hz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:12Opet politika i sport![]()
Razgovarano je i o autoputu koji se treba spojiti sa prvom transferzalom, Velešićima i dalje prema Vogošći, bilo je govora i o problemima s kojima se gradnja prve transferzale susreće, te o problemima dugovanja sportskih klubova s područja općine Novo Sarajevo, preciznije Fudbalskog kluba Željezničar – rekao je Novalić.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Admine oni sami sebe zovu fukare tako im se zvala grupa nisu to uvrede nikakve da znas i sta ces njih vrijedjati oni su osnovani uvrijeđeni
Bolje da sam se sa crnim vranama zakacio oni su bar face neke bili su zvijezde na internetu al propali nazalost nego ja levat se s fukarama kacim nemate vi para da se druzite sa bahatim sarajlijom a nemorete ni da se kacite nikako uglavnom nismo ista kasta nismo iz istog drustvenog sloja kontash
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Beduin
- Kontakt:
Nemoj j3bat da si procitao sta pise?
Pa treba ti tabla paroxetina nakon citanja, to je luksuz odvojiti vrijeme na njegov esej. Doajeni bosanskog jezika i knjizevnosti se u mezarju prevrcu ili stucaju po stare dane zbog ovakvih nepismenjakovica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam 3 jezika ucio u skoli i jos engleski pun mi je k vas pismenih nemoremo svi bit pismeni mora neko biti nepismen da cuva tradiciju jer smo bili poznati po nepismenosti ha ya svi su gradjani i pismeni a nece niko da bude seljak da cuva tradiciju nego svi hoce da su amerikanci
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Yebo vas skola ovde odakle ja dolazim pedofili nam uce djevojcice kako se radi kolut naprijed
a vi se pitate sto mrzim skolu i vas skolovane gledam kao nizu rasu ?
laku noc djaci uzalud vam skola sva kad nemate prolaz nigdje sva su vam vrata zatvorena
tarabe1987
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Kume koga ti predstavljas, dozovi se za kratko vrijeme si postao dvorska luda foruma.Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:23Nista sport nista politika od sad samo crna hronika jaromiky_hz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:12Opet politika i sport![]()
Razgovarano je i o autoputu koji se treba spojiti sa pravom transferzalom, Velešićima i dalje prema Vogošći, bilo je govora i o problemima s kojima se gradnja prve transferzale susreće, te o problemima dugovanja sportskih klubova s područja općine Novo Sarajevo, preciznije Fudbalskog kluba Željezničar – rekao je Novalić.a fakat znam gdje zivi novalic na grbavici i dzaferovic tacno koja zgrada znam sve burazeru neka se paze da mi mrakaca ne padne na oci
a komsic zivi u hrasnom njega cu zadnjeg al eto kazem nek se zna da dolazim iz perspektivne opcine predjesnik drzave tu zivi aloo fukare sta ima u kalesiji?
Pozdrav iz zlatne doline yebo vas netflix nije vam ovo amerika
stA ti mozes znati s 20ak godina, dandara pojela taj grasak u glavi, pravi Zulu ratnik.
Zahvali se ratu sto si završio u zlatnoj dolini jer da rata nije nikad ti na 100km blizu Sarajeva ne bi prisao babo progutao sve samo da se Sarajeva domogne isti ste svi iste ideologije zbog takvih raja bjezi iz Sarajeva satro neki krimi a carape suplje u džepu zvecka pet maraka za kladare priznaj da si taj od glave do pete the mitomans 88888888
Zadnja izmjena: komshija, dana/u 22 dec 2022, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.
Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:06
Gadi mi se iz pitarskih usta to naguravat u sebeTo sto ostavim ferhatovicu pare ne znaci da volim pitare sisice malene nego hase je legenda grada i covjek iz naroda bio i na zemlji a ne ko ovi pitarcici leptirici sto lete visoko al samo jednu noc.To sto sam fin ne znaci da sam slab
![]()
Ma ti znaš ko je Hase

Jaci od rezima...ili kako vecmiky_hz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:12Opet politika i sport![]()
Razgovarano je i o autoputu koji se treba spojiti sa prvom transferzalom, Velešićima i dalje prema Vogošći, bilo je govora i o problemima s kojima se gradnja prve transferzale susreće, te o problemima dugovanja sportskih klubova s područja općine Novo Sarajevo, preciznije Fudbalskog kluba Željezničar – rekao je Novalić.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Baza, u ime svih forumasa, molim te. Odvoji pola sata dnevno da ustelis koristenje tacke i zareza.
Znas ono u skoli kad ucis slovay, pa napises 500 puta slovo da zapamtis. Hajd tako i ti uzmi vremena i stavi hiljadu zareza i hiljadu tacaka. Prijateljski savjet.
Znas ono u skoli kad ucis slovay, pa napises 500 puta slovo da zapamtis. Hajd tako i ti uzmi vremena i stavi hiljadu zareza i hiljadu tacaka. Prijateljski savjet.
I sta cu dobti s tih hiljadu tacaka i zareza dobit cu dvije hiljade crtica i tackicainzomni je napisao/la: ↑22 dec 2022, 01:05Baza, u ime svih forumasa, molim te. Odvoji pola sata dnevno da ustelis koristenje tacke i zareza.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Ja predstavljam odmetnicku stranu svijesti a i mozda ti se desilo da cujes glasove u glavi koji ti kvare harmoniju al imas kompleks otici kod psihologa jer si papak stid te otvorit se psihologu stidis se svoje mracne strane i bojis da ces biti odbacen od drustva ako saznaju da si budalakomshija je napisao/la: ↑22 dec 2022, 00:23Kume koga ti predstavljas, dozovi se za kratko vrijeme si postao dvorska luda foruma.Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:23Nista sport nista politika od sad samo crna hronika jaroa fakat znam gdje zivi novalic na grbavici i dzaferovic tacno koja zgrada znam sve burazeru neka se paze da mi mrakaca ne padne na oci
a komsic zivi u hrasnom njega cu zadnjeg al eto kazem nek se zna da dolazim iz perspektivne opcine predjesnik drzave tu zivi aloo fukare sta ima u kalesiji?
stA ti mozes znati s 20ak godina, dandara pojela taj grasak u glavi, pravi Zulu ratnik.
Zahvali se ratu sto si završio u zlatnoj dolini jer da rata nije nikad ti na 100km blizu Sarajeva ne bi prisao babo progutao sve samo da se Sarajeva domogne isti ste svi iste ideologije zbog takvih raja bjezi iz Sarajeva satro neki krimi a carape suplje u džepu zvecka pet maraka za kladare priznaj da si taj od glave do pete the mitomans 88888888

Eto ti komsiluka

Imam kompleks vise vrijednosti al se sprdam i ja svoj talenat da vas yebem u mozak ne zlopupotrebljavam jer ja gledam da se ne rugam bolesnima slabima debelima sakatima siromasnima nego se rugam navijacima koji bi trebali da su neki kjurac valjda neki fakini al bgm i navijaci su postali ranjiva grupa ljudi i moracu naci druge zrtve malo jace prije su bili face ovi sad danasnji navijaci su osjetljivi skroz uvrijede se na provokaciju

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
-
- Kontakt:
I novce potrošio sve al popit. Cu još jer pijem zbog nje
Zulinho Dandaroshhh kad naucis pisati mozda i procitam, drzi se ti kladionica tu su tvog nivoa sviBaza1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 02:16Ja predstavljam odmetnicku stranu svijesti a i mozda ti se desilo da cujes glasove u glavi koji ti kvare harmoniju al imas kompleks otici kod psihologa jer si papak stid te otvorit se psihologu stidis se svoje mracne strane i bojis da ces biti odbacen od drustva ako saznaju da si budalakomshija je napisao/la: ↑22 dec 2022, 00:23Kume koga ti predstavljas, dozovi se za kratko vrijeme si postao dvorska luda foruma.Baza1921 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:23
Nista sport nista politika od sad samo crna hronika jaroa fakat znam gdje zivi novalic na grbavici i dzaferovic tacno koja zgrada znam sve burazeru neka se paze da mi mrakaca ne padne na oci
Zahvali se ratu sto si završio u zlatnoj dolini jer da rata nije nikad ti na 100km blizu Sarajeva ne bi prisao babo progutao sve samo da se Sarajeva domogne isti ste svi iste ideologije zbog takvih raja bjezi iz Sarajeva satro neki krimi a carape suplje u džepu zvecka pet maraka za kladare priznaj da si taj od glave do pete the mitomans 88888888ma lozim te papne cuj koga predstavljam
nisam ti ja visoki predstavnik levatu
Ja nisam forumash ja sam boem nocna ptica i da znas pravi sarajlija umre od meraka a vi crknite od kompleksa sugradjani glupi ko ti
yebem vas u mozak jer ga nemate imate crnu rupu u glavi a ja predstavljam yebacki mentalitet tu mentalnu moc da yebem u mozak papake s one strane ulice
ja nisam forumas nez kako da citiram da boldiram to sto si napisao da se zahvalim ratu glupane ya sam ratni profiter a ti mi ga dudlash za sitnish ti si dvorska luda moje avlije a ja sam zakon ludjega
necu da se kacim s tobom ja i ti nismo na istoj mentalnoj razini jedini razlog sto ti odgovaram je da sam stvarno ponosan na sebe ako sam uspio i jednog levata kao ti otjerati iz grada za sta me optuzujes al necu da prepisijem sebi neka dobra djela nisam te ja otjerao nego otjerali su tebe americki filmovi jaro teska je ova okolina za tebe slabic si
![]()
Eto ti komsilukaPa kaze idi u skolu da ti peru mozak budi dobar covjek budi vjernik ne rugaj se komsijama
Ja priznajem imam kompleks jbg lakse mi bude svoje kretenluke podnijeti kad vidim u kakvoj okolini sam odrastao
To je kompleks jbg neko gleda rijaliti da se smije levatima a ja udjem na forum da vam se smijem i nekad udjem na komentare na klixu da vidim stanje uma bh drustva imam kompleks al nije meni lakse sto je tebi lose sto se ti patis pacenice nego da sebe operem i ocistim savjest svoju da kazem sebi da sam dobar ispao s obzirom gdje me roda ostavila i kakvim sam sve iskusenjima izlozen
![]()
Imam kompleks vise vrijednosti al se sprdam i ja svoj talenat da vas yebem u mozak ne zlopupotrebljavam jer ja gledam da se ne rugam bolesnima slabima debelima sakatima siromasnima nego se rugam navijacima koji bi trebali da su neki kjurac valjda neki fakini al bgm i navijaci su postali ranjiva grupa ljudi i moracu naci druge zrtve malo jace prije su bili face ovi sad danasnji navijaci su osjetljivi skroz uvrijede se na provokaciju![]()
Jesu li se manijaci javili paypalu da im ne uzima fee, ipak je ovo humanitarna akcija 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma daj sta das valja gudrase finansirati, jesu li se ikada normalni navijači zapitali odakle vodjama kolovodjama vozni park, trese od 600 700km a niko sata radnog staza nema. The mitomans su veci dusmani od kamatara, on je pare na djecu potrosio možda ce i na lijekove nesto haj ga znaj a the mitomans osim samopromocije imaju i dobar after zagarantovan od dosadašnjih sredstava naravno pod okriljem svetog vodje, njegova logistika zarada profit na sve strane a jade od usta odvajaju za starca
komshija je napisao/la: ↑22 dec 2022, 13:56Ma daj sta das valja gudrase finansirati, jesu li se ikada normalni navijači zapitali odakle vodjama kolovodjama vozni park, trese od 600 700km a niko sata radnog staza nema. The mitomans su veci dusmani od kamatara, on je pare na djecu potrosio možda ce i na lijekove nesto haj ga znaj a the mitomans osim samopromocije imaju i dobar after zagarantovan od dosadašnjih sredstava naravno pod okriljem svetog vodje, njegova logistika zarada profit na sve strane a jade od usta odvajaju za starca

Nastavlja se nabijanje kompleksa na svim poljima. Opustite se. Buncanje pocelo.
I kome je promaklo.
Bakljada navijača FK Željezničar, Manijaka, protiv dobojske Sloge uvrštena je među deset najboljih bakljada u 2022. godini po izboru renomiranog YouTube kanala - Ultras World.
- Shategabri
- Kontakt:
Akcija komšija ima smisla ako će biti prvi potez u gašenju požara.
AKo strukture kluba neće ništa poduzeti i ako će samo slijegati ramenima, onda je ovo samo kupovina vremena i upadanje još dublje u dubiozu.
AKo strukture kluba neće ništa poduzeti i ako će samo slijegati ramenima, onda je ovo samo kupovina vremena i upadanje još dublje u dubiozu.
Koševo Zapad
- svrakino1921
- Kontakt:
Jesu ovo zaboravili na clanske za 2023. godinu? Nova godina iza ugla.. 
Zar ima neko da ce to kupovat
Evo ja cu prvi, kad mogu mitomani onu olupinu spasavat dok ih pljackaju lijevo i desno, mozemo i mi pljunuti cvaju

Zar ima neko da ce to kupovat
Evo ja cu prvi, kad mogu mitomani onu olupinu spasavat dok ih pljackaju lijevo i desno, mozemo i mi pljunuti cvaju

nemere đekson mora uz mladu bit da se ne struni
i on ćetvera usta hrani a peto na putu
i on ćetvera usta hrani a peto na putu
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.