Potencijalni selektori

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Epidaurus
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Epidaurus » 25 dec 2022, 13:11

Vadi Husniju Arapovica iz kabura, bolja je rjesenje od suskavca i Hadzibegica

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 25 dec 2022, 13:13

Epidaurus je napisao/la:
25 dec 2022, 13:11
Vadi Husniju Arapovica iz kabura, bolja je rjesenje od suskavca i Hadzibegica
:tokralju: :urnebes:
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 25 dec 2022, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 dec 2022, 13:15

Logično za očekivati od razumnih i umno sposobnih ljudi je da ako znaju već 2-3 mjeseca da neće produžiti ugovor Petevu da će već imati unaprijed
dogovorenu zamjenu ili da već progovaraju sa onima koje su "probrali".
Ali izgleda da to kod nas nije slučaj. Čekalo se da istekne ugovor da bi krenuli razmišljati od novom treneru. :facepalm:

Hadžibegić, Baždarević i Sušić su dva koraka unazad. Onaj ko je njih "naciljao" je teška budala. Uz poštovanje prema njihovim igračkim karijerama i veličinama, ali da ih svu trojicu iskombinuješ nećeš dobiti jednog čestitog trenera.

Uz sve njegove mane i ono što mu se po forumu pripisuje Vahid Halilhodžić, kada bi došao, legao bi nam kao budali šamar i bio bi pun pogodak. Samim njegovim dolaskom bi euforija instant skočila na max!
Do momenta objave ko je budući selektor ja ću se nadati da će to biti Vaha, iako znam da su šanse jako malo, skoro nikakve.

Od ostalih opcija ne bi bili loši Akrapović ili Kodro. Barbarez nikako. On zna voditi samo navijanje i to na reklami.

Pamet u glavu, nemojte da uništite šansu sa ovim mladim igračima koji nadolaze. Sa obzirom da sistemski sebi ne proizvodimo igrače ova lutrija sa dijasporom se dešava jednom u 10-ak godina.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 dec 2022, 13:17

Eto vam Hadzibegic kad ne valja Petev.

Smarate sa Vahom, lik samo trubi o politici a vodio plemena koja su gora nego mi, nego ser.e jer mi nemamo para za njega. Nece nikad voditi repku i to je to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 13:22

harden je napisao/la:
25 dec 2022, 13:17

Smarate sa Vahom, lik samo trubi o politici a vodio plemena koja su gora nego mi, nego ser.e jer mi nemamo para za njega. Nece nikad voditi repku i to je to.
Pa ne sere on. Jel to on sebe dovodi u igru? Ja koliko znam to radi Mesa.
A pravite od Tute trenercinu rekao bi sve utakmice pobjedio a on jedva dobio Kazahstan i Crnu Goru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 25 dec 2022, 13:23

Maestro je napisao/la:
25 dec 2022, 13:22
harden je napisao/la:

A pravite od Tute trenercinu rekao bi sve utakmice pobjedio a on jedva dobio Kazahstan i Crnu Goru.
Sve se slazem.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 dec 2022, 13:24

Svaka opcija je bolja od Bazdarevica, lik je nesposoban.
Vahid je samo jedan obican ljigavac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 dec 2022, 13:25

Miroslav Đukić se spominje nisam upućen u njegove trenerske uspjehe, ali CV mu je dobar
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 dec 2022, 13:25

Maestro je napisao/la:
Ser.e on itekako jer on sebe kad god je trebao selektor odmah iskljuci sa takvom izjavom, a realnost je da ga zanimaju samo pare. Jedan licemjer obicni. Evo i sad je dao istu izjavu.

Nije Tuta trenercina al je za nase prilike mjera, neces boljeg dobiti, ovdje se razbacuje imenima koja su 4-5x skuplja od naseg budzeta za selektora. I covjek je napravio solidan posao, krenulo ga dobro u zadnje vrijeme, napravio je i odredjenu selekciju i poceo nizati rezultate, sad ga sutas da bi uzeo nekog GOREG.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 dec 2022, 13:25

DamirT je napisao/la:
25 dec 2022, 13:09
Kakvi su debili u savezu ne mogu vjerovat. Kakav mrtvi Hadzibegic!?
Samo se kod nas jos vrte ovi raspali stari treneri u vezi reprezentacije
Ma ko u ligi nam, uvijek se vrte ista imena i uvijek ljudi očekuju bolje rezultate. :lol: Ovo je fijasko, doći će lošiji selektor nego što sad imamo. Taman kad pomisliš da idu bolji dani ovi iz saveza se potrude da pokažu da se ne nadamo jer idu još crniji dani.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 dec 2022, 13:26

Maestro je napisao/la:
harden je napisao/la:

Jel ti shvataš da ko god da dođe neće biti bolji od Peteva? Zar stvarno misliš da je Hadžibegić nešto bolji? Sušić i Baždarević da ne spominjem. Može samo biti gore od ovoga jer očito će na klupu doći neko istrošeno ime koje je fudbalski zaglavilo u '80-im godinama prošlog stoljeća.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 25 dec 2022, 13:29

Ne radi se više o tome je li trenerčina ili nije.

Radi se o tome da dovodiš novog čovjeka tik pred Kvalifikacije u kojima imaš realne šanse za plasman na EP. Pa on će odmah uletjeti u Kvalifikacije, neće se sa igračima stići pošteno ni upoznati... :damn:
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 25 dec 2022, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 dec 2022, 13:29

Maestro je napisao/la:
harden je napisao/la:

A ko će bolji doći? Meša bolji od Tute? Pape bolji od Tute? Hadžibegić bolji od Tute? Osim bolji od Tute? Musemić bolji od Tute? Ovo su imena koja će doći, doći će 15 dana pred prvi meč. Bolje Tutu ostavit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 25 dec 2022, 13:30

Nije bit sto ce doci losiji, i Tuta je **** od trenera (pitas ga sta ti je ideja u igri, kakav sistem zagovaras, gleda te ko tele), ali ako ga vec mijenjas, logicki se ocekuje da vec imas dogovoren angazman sa nekim boljim.
Ovo Hadzibegic, Bazdarevic, Susic... sve vremenom pregazeni treneri. Volio bih vidjeti konacno tog Vahida na klupi, ali ocito tesko.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 13:33

Sa ove momke sto su me citirali. Rekao sam jucer vec sve. Evo jos jednom. :thumbup:
Maestro je napisao/la:
24 dec 2022, 13:28
Sveti je napisao/la:
24 dec 2022, 12:35
Nije mi zao Peteva, pokazao je nekoliko puta da nema integritet koji trener treba da ima i kao takav mi je pao u ocima, a nije ni neki strateg iskreno, U ligi nacija je isao na sve ili nista, protiv finske su nas vile nosale

Ali, opet je daleko bolji izbor od imena koje se spominju. Cuj pape i mesa, ljudi koji godinama nemaju ozbiljan angazman treba da opet sjednu na klupu koju nipocemu nisu zasluzili
Sve si rekao. Ako je izbor Tuta a na drugoj strani trenerski penzioneri onda biram Tutu. Ako je izbor neka nova generacija trenera onda svakako treba razmisliti o tome. Naravno i tu ne svako ime.
Na drugu stranu ko ce to sjesti na klupu? Nesto ne vjerujem da ce Selimbegovic i Bajramovic dati da mu Vico i ekipa odrede ko ce biti pozvan a ko ne. A kod Tute to mogu raditi. Zato mi nema smisla zasto bi ga smjenivali.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 dec 2022, 13:34

Što je najgore ova će trakavica trajati vjerovatno tamo do februara i tik do utakmica samih. Žalosno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 25 dec 2022, 13:35

Mesa > Faruk

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 dec 2022, 13:36

Izgleda da nećemo dugo čekati.
Cirkusa kao prije dvije godine neće biti: U četvrtak ćemo saznati ime novog selektora?
https://sportsport.ba/fudbal/zmajevi-no ... tor/441117

SEJTANICAZIN
Kontakt:

Post Postao/la SEJTANICAZIN » 25 dec 2022, 13:36

Znam da je smiješno al ide Feđa Dudić

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 25 dec 2022, 13:37

Mi smo se zadnjih 35 minuta u Zenici protiv Crne Gore branili ko da igramo protiv iznad prosjecne reprezentacije. Ali mozda je stvarno i to nas realni domet trenutno, mozda i nije do selektora. Samo treba biti realan i napisati kako jeste. Sto se tice budzeta, nemamo ni opcija i to je fakta, nego je bas to taj nivo selektora. Mislim da nije ni ime i iskustvo neka garancija nego volja da se osoba bas posveti poslu i trosi. Imas vise primjera mladi selektora na prvenstvu koji su nesto napravili dok su ovi iskusniji podbacili.
Sto se tice Halihodzica, pa tu su najvise krivi nasi novinari koji i dalje nastavljaju da namecu tu pricu, kad covjek nije zainteresovani. A nebi ni Hadzibegic, Susic i Bazdarevic bili zainteresovani da imaju bolji opcija. Fakticki isti profil ljudi, svi dugi niz godina zive u Francuskoj, jedan nesto napravio vise dok ostali manje i to je to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.