Cabraja je domaci igrac, nije stranac poput Ratkovica. Odmah u startu ogromna razlika. Milijardu puta sam napisao da stranac mora ali mora biti prevaga na terenu u nasu korist, a ne da bude rezerva nekome. Sta ti tu nije jasno?jointunija je napisao/la: ↑07 jan 2023, 17:20Znači,tebi valja 30-godišnjak koji nije igrao godinu i pol a ne valja 26-šnjak koji je igrao konstantno i pokriva oba krila i špica,kakva ti je to logika,ili se baš trudiš biti totalna neznalica i ideš u kontru,ili si genije,nešto poput Kostića.Brkooo je napisao/la: ↑07 jan 2023, 15:59Ovo za Cabraju je jos uvijek samo medijsko nagadjanje. Cabraja je domaci igrac(ima nase drzavljanstvo) i moze pokriti obje krilne pozicije, nama fale i igraci za rotacije na krilima jer mi trenutno nemamo zamjene za Amoaha i Santosa.Hansestadt je napisao/la: ↑07 jan 2023, 14:33Mozda se i jednostavno ne moze vise u ovom momentu, i to se treba postovati, ali ipak meni crnjak, kad uplatim finu svotu para za moje uslove, a na drugu stranu vjerovatno dobijes Cabraju.
Losa stvar je sto je imao prije par godina tesku povredu, dugo nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju sad..
Prvo je uticaj na igru na strani Cabraje a isto je i sa statistikom. Vise golova je Cabraja zabio u nasoj ligi nego Ratkovic u citavoj karijeri. Vise golova je zabio i u HNL-u nego Ratkovic u citavoj karijeri.
Cabraja je imao nesrecu sa povredom koja ga je unazadila. Kad bi se vratio na svoj nekadasnji nivo, bio bi solidno pojacanje za skoro svaku ekipu u nasoj ligi..