FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
22%
2. Borbu za Evropu
80
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 161

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 07 jan 2023, 18:11

jointunija je napisao/la:
07 jan 2023, 17:20
Brkooo je napisao/la:
07 jan 2023, 15:59
Hansestadt je napisao/la:
07 jan 2023, 14:33
Mozda se i jednostavno ne moze vise u ovom momentu, i to se treba postovati, ali ipak meni crnjak, kad uplatim finu svotu para za moje uslove, a na drugu stranu vjerovatno dobijes Cabraju.
Ovo za Cabraju je jos uvijek samo medijsko nagadjanje. Cabraja je domaci igrac(ima nase drzavljanstvo) i moze pokriti obje krilne pozicije, nama fale i igraci za rotacije na krilima jer mi trenutno nemamo zamjene za Amoaha i Santosa.

Losa stvar je sto je imao prije par godina tesku povredu, dugo nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju sad..
Znači,tebi valja 30-godišnjak koji nije igrao godinu i pol a ne valja 26-šnjak koji je igrao konstantno i pokriva oba krila i špica,kakva ti je to logika,ili se baš trudiš biti totalna neznalica i ideš u kontru,ili si genije,nešto poput Kostića.
Cabraja je domaci igrac, nije stranac poput Ratkovica. Odmah u startu ogromna razlika. Milijardu puta sam napisao da stranac mora ali mora biti prevaga na terenu u nasu korist, a ne da bude rezerva nekome. Sta ti tu nije jasno?

Prvo je uticaj na igru na strani Cabraje a isto je i sa statistikom. Vise golova je Cabraja zabio u nasoj ligi nego Ratkovic u citavoj karijeri. Vise golova je zabio i u HNL-u nego Ratkovic u citavoj karijeri.
Cabraja je imao nesrecu sa povredom koja ga je unazadila. Kad bi se vratio na svoj nekadasnji nivo, bio bi solidno pojacanje za skoro svaku ekipu u nasoj ligi..

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 jan 2023, 18:36

Brkooo je napisao/la:
07 jan 2023, 18:11
Brkooo je napisao/la:

Ovo za Cabraju je jos uvijek samo medijsko nagadjanje. Cabraja je domaci igrac(ima nase drzavljanstvo) i moze pokriti obje krilne pozicije, nama fale i igraci za rotacije na krilima jer mi trenutno nemamo zamjene za Amoaha i Santosa.

Losa stvar je sto je imao prije par godina tesku povredu, dugo nije igrao i pitanje je u kakvom je stanju sad..
Znači,tebi valja 30-godišnjak koji nije igrao godinu i pol a ne valja 26-šnjak koji je igrao konstantno i pokriva oba krila i špica,kakva ti je to logika,ili se baš trudiš biti totalna neznalica i ideš u kontru,ili si genije,nešto poput Kostića.
Cabraja je domaci igrac, nije stranac poput Ratkovica. Odmah u startu ogromna razlika. Milijardu puta sam napisao da stranac mora ali mora biti prevaga na terenu u nasu korist, a ne da bude rezerva nekome. Sta ti tu nije jasno?

Prvo je uticaj na igru na strani Cabraje a isto je i sa statistikom. Vise golova je Cabraja zabio u nasoj ligi nego Ratkovic u citavoj karijeri. Vise golova je zabio i u HNL-u nego Ratkovic u citavoj karijeri.
Cabraja je imao nesrecu sa povredom koja ga je unazadila. Kad bi se vratio na svoj nekadasnji nivo, bio bi solidno pojacanje za skoro svaku ekipu u nasoj ligi..
Ako ce mo biti posteni, kad je Cabraja bio u top formi u Sirokom mi smo se dvoumili je li za nas ili nije. Toliko to govori gdje smo trenutno nazalost. Sad prosle 3 godine, Cabraja nizbordo, a nama aktuelan. Ne znam, imaju ljudi koji znaju bolje, ali eto. Ne mogu reci da sam zadovoljan.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 07 jan 2023, 18:43

Brkooo je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Misliš u drugoj HNL?Kakav bolan uticaj na igru,jes dobar?
Čovječe,frajer ne igra 18 mjeseci,i kakvim se ti statistikama vodiš,Santos dao jedan gol u Rudaru.
A drugo,Široki ga nabio zbog nedoličnog ponašanja,znači lud u mozak,malo sam maka.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 07 jan 2023, 19:04

07 jan 2023, 18:43
Brkooo je napisao/la:

Misliš u drugoj HNL?Kakav bolan uticaj na igru,jes dobar?
Čovječe,frajer ne igra 18 mjeseci,i kakvim se ti statistikama vodiš,Santos dao jedan gol u Rudaru.
A drugo,Široki ga nabio zbog nedoličnog ponašanja,znači lud u mozak,malo sam maka.
Pogrijesio sam, mislio sam na drugu HNL..

Uticaj na igru u slucaju npr. Santosa je taj da ima nevjerovatnu brzinu i prvi korak i da je konstantna opasnost za protivnika, a skoro uvijek izvuce po jednoj utakmici par zutih kartona a nekad i crveni. Da ima bolju zavrsnicu ne bi igrao u ovoj ligi. Nesto slicno Duljevicu dok je igrao za Sarajevo, kad pogledas statistiku dok je igrao kao krilo to izgleda lose a u stvarnosti ga na utakmici po trojca cuvala kad krene sa loptom. To ti je uticaj na igru.

Ja nisam nigdje napisao da bih volio vidjeti Cabraju u Zelji, nego sam napisao da je kao igrac puno bolji od Ratkovica i da mogu da biram izmedju njih dvojce da bih izabrao Cabraju.

Siroki otjerao Cabraju zbog nedolicnog ponasanja a Ratkovica trener njegove bivse ekipe udarao na poluvremenu jedne utakmice. "Antić je na poluvremenu utakmice prišao Ratkoviću i počeo ga šakama udarati u glavu čemu su svjedočili ostali igrači ovog kluba. Unosio mu se u lice i vrijeđao ga, a sve to jer je bio nezadovoljan njegovom igrom.."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 jan 2023, 19:07

Uzimamo kup ostalo se zvizdi.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 07 jan 2023, 19:19

Nema potrebe za raspravom, Cabraja nije u opticaju...

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 07 jan 2023, 20:37

mavi je napisao/la:
07 jan 2023, 19:19
Nema potrebe za raspravom, Cabraja nije u opticaju...
Zna Brko,on će nam objasniti

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 07 jan 2023, 20:40

Dejan Cabraja je zavrsio karijeru

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 07 jan 2023, 20:59

MikeEhrmantraut je napisao/la:
07 jan 2023, 20:40
Mozda je drugi Cabraja :urnebes: platicemo Skotima transfer

Zvoni telefon cijeli dan. Ne znam samo kako su se te informacije pojavile u medijima. Ne igram fudbal skoro dvije godine, nisam potrčao što se kaže. Dakle, radi se o dezinformaciji. Odmaram u Meksiku, kupam se sa delfinima", istakao je Čabraja za SportSport.ba.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 07 jan 2023, 21:32

Nama bi odgovarao napadac poput onog Smajlagica iz Tuzla City

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 07 jan 2023, 21:46

Nama treba napadac koji igra,koji je u formi i od kojeg se može očekivati 10+ golova. Imamo li mi para za tako nešto,nemamo. Šta god da dovodemo dobro je s ovom upravom i ovim neznalicama.

Bradao1
Kontakt:

Post Postao/la Bradao1 » 07 jan 2023, 22:09

Hulahopka je napisao/la:
07 jan 2023, 20:59
MikeEhrmantraut je napisao/la:
07 jan 2023, 20:40
Mozda je drugi Cabraja :urnebes: platicemo Skotima transfer

Zvoni telefon cijeli dan. Ne znam samo kako su se te informacije pojavile u medijima. Ne igram fudbal skoro dvije godine, nisam potrčao što se kaže. Dakle, radi se o dezinformaciji. Odmaram u Meksiku, kupam se sa delfinima", istakao je Čabraja za SportSport.ba.
Takav nam treba, u punoj snazi :rol: ostaviti ce covjek, more sunce, delfine i guzate meksikanke da ovdje igra za osam stoja i gleda kosorica u navlake i štilinu šop frizuru

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 07 jan 2023, 22:37

Armin Hodžić po TM ima vrijednost 500.000 Eura sa 4 gola u svojoj statistici, a Andrej Džokanović po TM ima vrijednost 900.000 Eura sa 0 golova u svojoj statistici (približno iste pozicije u timu igraju), s tim da je ovaj drugi i godinu mlađi.
Realno od zukanovića po ko zna koji put...

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 jan 2023, 23:25

1921TM87 je napisao/la:
07 jan 2023, 22:37
Armin Hodžić po TM ima vrijednost 500.000 Eura sa 4 gola u svojoj statistici, a Andrej Džokanović po TM ima vrijednost 900.000 Eura sa 0 golova u svojoj statistici (približno iste pozicije u timu igraju), s tim da je ovaj drugi i godinu mlađi.
Podhitno treba prijaviti levata koji ne zna čak ni maternji jezik a kamoli šta drugo.Što to ne radimo, do nas je.
Škaljo je nesposoban lik i prodaje se za pišljivi potpisan dres.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 08 jan 2023, 18:38

Ara ceka hocel ga ko uzet ako ne uzme doce kod nas
Msm da nam takvi ne trebaju bez obzira sto je igracina za nase lige mada vise nije ni to s ovim ne igranjem

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 08 jan 2023, 18:46

Ara bi nam dobro dosao ljudi i ovakav kakav je trenutno. On samo treba malo da se uozbilji i na ljeto mi mozemo na njemu i zaraditi nesto para.

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 08 jan 2023, 18:58

;)
Manijakalnost99 je napisao/la:
08 jan 2023, 18:38
Ara ceka hocel ga ko uzet ako ne uzme doce kod nas
Msm da nam takvi ne trebaju bez obzira sto je igracina za nase lige mada vise nije ni to s ovim ne igranjem
Aru ako treba da cekamo,cekacemo...kakav god da je u formi dace 10 golova na proljece...mi ne mozemo sad trenutno dovesti boljeg

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 08 jan 2023, 19:46

StrikeWarzone je napisao/la:
07 jan 2023, 23:25
1921TM87 je napisao/la:
Podhitno treba prijaviti levata koji ne zna čak ni maternji jezik a kamoli šta drugo.Što to ne radimo, do nas je.
Kome da ga prijavljujes, pa taj transfermarkt je obicna web stranica gdje se djeca igraju s ciframa, potpuno irelevantno u svijetu fudbala.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 08 jan 2023, 19:56

elevenblues je napisao/la:
08 jan 2023, 19:46
StrikeWarzone je napisao/la:
07 jan 2023, 23:25
1921TM87 je napisao/la:
Kome da ga prijavljujes, pa taj transfermarkt je obicna web stranica gdje se djeca igraju s ciframa, potpuno irelevantno u svijetu fudbala.
Pa djeca komentarisu da je to bitno,nema razlike. Totalno glupa stvar. Koga boli da stave Varesanovica 3 miliona..realno

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jan 2023, 20:00

1921TM87 je napisao/la:

Zukanovic taj dripac, papak pitarski mrzi Zelju iz dna duse.
Transfermarkt jeste **** ali opet jazavac cak i tu sije mržnju prema svetinji.

Sto se tice Are ne samo ga cekati nego zasuti porukama i zamoliti da dodje, inace napadac sa 0 golova 😎 ce igrati kod Sablje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Bing [Bot], bvsic i 27 gostiju.