Bukvalno poslije one prve gala vecere dosta nas je pisalo da mu to ne treba i da ce mu oni sahranit klub. Drugi su svr.savali kako se vraca jedinstvo izmedju kluba i navijaca. Godinu dana kasnije, razjedinjeni vise nego ikad.Shategabri je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:17Ismirova najveća greška.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:11Ovaj klub ce prodisati onda kad se rijesi prijeratnih i ratnih mahalasa koji su navikli da su dobri sa cenerom danas, a sutra, novi dan nova nafaka. Ova slika iznad je najbolji primjer i pokazatelj stanja u i oko kluba. Ko da je 1999. Vecina ih je i ostala glavom u tom vremenu.
Dopustio je ovim trutovima da vode klub.
Ne vidi čovjek šumu od drveta.
Al eto, mi smo dušmani. Sve kritikujemo i ne vidimo ono dobro u njima.
Kvarimo atmosferu, a sigurno bi nas doveli do grupne faze sad na ljeto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma 8 bodova je puno ali eto nadati se da necemo 2 sezone bez evrope biti to bi nam rekord negativan jos jedan bioPitar6785 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 04:14Sta je sa onim crnogorcem sto je na sudu sa klubom..
Bojkotovanje ayle uljanog pa i MIRVICA treba se radit posle 33 kola i to samo ako se uljani izblamira i ne izbori evropu..
Na sjeveru sam od 1996 i pasemi ono sto sjever prestavlja al ove godine Hrasnici nesmijemo dat izgovor nismo izborili evropu puno mi je zao al da su nas navijaci ispostovali ja bi ostao i zelio sam da klub poklonim djetetu.
8 boba nas djeli od evrope, uljani ne obecava al badat se da ce ovi brazilci procepit
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi ljudi što sad podržavaju Mirzu kad je trebalo nisu prstom makli za klub.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:59Bukvalno poslije one prve gala vecere dosta nas je pisalo da mu to ne treba i da ce mu oni sahranit klub. Drugi su svr.savali kako se vraca jedinstvo izmedju kluba i navijaca. Godinu dana kasnije, razjedinjeni vise nego ikad.Shategabri je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:17Ismirova najveća greška.Stroj1946 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 09:11Ovaj klub ce prodisati onda kad se rijesi prijeratnih i ratnih mahalasa koji su navikli da su dobri sa cenerom danas, a sutra, novi dan nova nafaka. Ova slika iznad je najbolji primjer i pokazatelj stanja u i oko kluba. Ko da je 1999. Vecina ih je i ostala glavom u tom vremenu.
Dopustio je ovim trutovima da vode klub.
Ne vidi čovjek šumu od drveta.
Al eto, mi smo dušmani. Sve kritikujemo i ne vidimo ono dobro u njima.
Kvarimo atmosferu, a sigurno bi nas doveli do grupne faze sad na ljeto.
Pa ni da se ovako jave, da daju podršku, da pokušaju animirati javnost.
Sad se javljaju, bitno da je u kontru većini navijača.
Ološ i gotovo!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nama ni ova dvojica iz Prijedora nisu valjali sto odose kod kona,toliko o nasem poznavanju lige i igracaNisamInSajder je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:53Litvanska liga nije ni blizu naše. Ima Zalgiris, koji se upumpava lova, pored njih niko. Imaju veću dominaciju nego Dinamo u Hrvatskoj. Tako da kad si u Zalgirisu lako ćeš i nabiti statistiku i ispast igrač. Kad je već bolja od naše što se igrače ne prodaju iz nje, nego dolaze u Bosnu da igraju. Zadnji neki transfer pošten 2015te godine za 200 hiljada i što je junior jedan za milion otišao golman u Lacio. Imaju i oni 2 ili 3 transfera preko 500k€ al davne '99. Liga je daleko ispod naše, uradili su infrastrukturu (i sve je haman umjetna trava), pa eto kao jest sređenija, ali nogomet je na nivou Federalke. Mislim da je nekad bila u prenosu na SportKlubu pa znam. A i gledao sam par utakmica Žalgirisa jer sam pratio Petra Mamića.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:18A ruku na srce s 19-20 god je u Srbiji igrao. Litvanska liga nije neka svjetska, ali je bolja od naše. Pri tome, igrao je u Konferencijskoj skoro svaku, čini mi se je i zabio gol i 1-2 asistirao. Znači da ima neki kvalitet.NisamInSajder je napisao/la: ↑10 jan 2023, 21:08
Normalno. Andy Bara nije glup. A kaže da se sa njim može svako uslikat :DD
Opet Kyeremeh bi kao trebao biti neko pojačanje, a u Srbiji 0. Litvanska liga je HNL 2. Nešto između Premijer lige i Federalke. Ili doveo igrača od tamo ili Ramića iz Igmana ili Stevanovića iz Doboja. Samo što su ovi iz Litavnije 2x puta skuplji.
E sad, hoće li on pokazati igre kao u Žalgirisu, to ćemo vidjeti.
Evo link Žaligirisa iz Europe, pa ko hoće neka prostudira,.utakmica protiv Bodea iz Europe.
Kad se kod tih referenci, Čataković dao gol Romi, igrao top u Slovačkoj ligi koja je 10 puta i kvalitetnija i zahtjevnija od Litvanske, a i naše, plus je Europska, ljudi su moderni i igraju nogomet s naglaskom na mlade igrače. Evo kod nas nikako da ga pročepi, a sve zbog trenera,.koji ga zavaljivaju ili.nije sistem prilagođen njemu. Evo ovaj Keyremeh i Renan su igrali u 442 sistemu zajedno kao isturena dvojka. I tad su obojica pročepila, Renan prvi. put u karijeri, a Keyremeh eto pojačao malo statistiku od dolaska u Žalgiris. I sad će oni u sistem 4231 gdje će se sve vrtjeti oko desetke ili nekog ubacivanja na visokog špica. Uglavnom prema pojačanjima i sa ovim stručnim štabom ovo neće ličiti na ništa. Stvara se disbalans, sa 6 lijevih krila, 3 desetke/polušpice, 3-4 štopera, 3 desna beka, 2 špica i 3 vezna... Imaš roster da igraš veliko ništa.
-
- Kontakt:
127
Jbt sta uradise,umjesto da ovu godinu jos vise prekucamo i prestignemo proslu,prve 3 utakmice po 10+k mi primorani na nekakav bojkot...
Sto je najcudnije ovako ce ti otp.biti i na tribinama,pola ce bojkotovati,pola ce dolaziti i davati podrsku,pola ce doci da se najebe majki.Bas specifican bojkot ce ovo biti.Mislim da nije jos kasno za Ismira,sve se pricom moze rijesiti.Kad bi izrazio zelju za sastankom,sjeo objasnio tako je i tako je ne bi momci iz grupe puno komplikovali.Nikome nije u cilju prazan stadion
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
Izgubiti ćemo kredibilitet i ostati ćemo vjerovatno bez jednog od identiteta, a to je Hz! Gledati ćemo na početku sa prezirom anamo one, kako prave atomosferu na tribinama, a kasnije će se puno naših vjerovatno i početi diviti tome. Mnoga djeca će radije ići tamo, a mi i dalje kuburiti sa nekom Ajlom, Hadžićem, Mirzom i sličnim. Naka nam je sa srećom.
A šta smo dobili time?
Izgubiti ćemo kredibilitet i ostati ćemo vjerovatno bez jednog od identiteta, a to je Hz! Gledati ćemo na početku sa prezirom anamo one, kako prave atomosferu na tribinama, a kasnije će se puno naših vjerovatno i početi diviti tome. Mnoga djeca će radije ići tamo, a mi i dalje kuburiti sa nekom Ajlom, Hadžićem, Mirzom i sličnim. Naka nam je sa srećom.
"Faktor" piše da smo se dogovorili sa Olimpijom za Ziljkića

Ne pretjerujforrest je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:19Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
sto ne bi platio kad ima . Nas Mamic

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ubjedjen sam da ce se situacija okrenut. Da ce Ismir sjesti sa Hordama i da ce se do pocetka prvenstva naci zajednicka rijec. Bojkot ne vodi ni cemu. Imamo odlicnu ekipu koja ce ubjedjen sam igrati Evropu ove godine a sčedece napasti titulu. Ima jos vremena.....
Ebo Aylu, nije ni ona vjecna. To je osoba koja gleda samo personalni uspjeh, i nece ni ona dugo. Sto krace to bolje
Ebo Aylu, nije ni ona vjecna. To je osoba koja gleda samo personalni uspjeh, i nece ni ona dugo. Sto krace to bolje
Eto napiši ti šta bi moglo biti iz svega ovog?spezial je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:26Ne pretjerujforrest je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:19Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
Nisam bio za bojkot, ali ovo sad ne vodi ni čemu dobrom, ako se ne istraje. Ovi trenutni "ljudi" koji vode klub nisu za velike stvari, a isto tako mislim da ni oni koje vode Hz nisu dovoljno utjecajni da promjene nešto među nama, pa samim tim nisu svjesni ni posljedica.
Nadam se najboljem.
Nece ove polusezone sigurno. Mirza tek dosao, jedino ako zareda 5-6 poraza pa ga otjeraju i onda u paketu i Ayla da letiKimun je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:42Ubjedjen sam da ce se situacija okrenut. Da ce Ismir sjesti sa Hordama i da ce se do pocetka prvenstva naci zajednicka rijec. Bojkot ne vodi ni cemu. Imamo odlicnu ekipu koja ce ubjedjen sam igrati Evropu ove godine a sčedece napasti titulu. Ima jos vremena.....
FC United Of Manchester !
- Osttribine
- Kontakt:
A ovih stoja dvije Hz sto ce i dalje ici na gostovanja im neće omoguciti da i dalje vladaju jel?forrest je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:19Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
Sad svi pametni, a nije se dalo progovoriti niti na jedan Mirvicev kriv potez koji nas je nekolicina pisala i na ovom forumu, nego se od njega pravila sveta krava. Kao sto rekoste svako neka odluci za sebe, danima se prepucavanja vode bespotrebno, niko od raje koja ce i nastaviti dolaziti nece dolaziti kao vid podrske Varešanoviću, Ajli,Hadziji nego jednostavno zbog Sarajeva. Mnogima je pun klinac tjeranja nekakvih, bilo je Sabrina ovo ono, pa sad ovaj trojac, ne kazem da ih ne treba tjerati ili da nisu zasluzili, ali ljudima je vise toga preko glave. Da se pogrešno u klubu radi radi se, a za to je glavni i odgovorni trenutno Mirvic. Na hajr da ovo izadje zbog samog kluba.
- Shategabri
- Kontakt:
Daleko je ovo od odlične ekipe.Kimun je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:42Ubjedjen sam da ce se situacija okrenut. Da ce Ismir sjesti sa Hordama i da ce se do pocetka prvenstva naci zajednicka rijec. Bojkot ne vodi ni cemu. Imamo odlicnu ekipu koja ce ubjedjen sam igrati Evropu ove godine a sčedece napasti titulu. Ima jos vremena.....
Treba tu još najmanje jedan stoper, a po mogućnosti i dva.
Bekovi nemaju praktično zamjena.
Upitna je i prva postava, recimo da imaš samo Musu kao kompletnog beka.
Ako ti je refer ovi igrači koji tek dolaze, to tek treba da vidimo jesu li pojačanja.
Zasad mačak u vreći.
Koševo Zapad
odbio zeljkana, ali je rekao da su institucija, cekam pojedine da ga popljuju zbog izjave

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovdje potenciram na posljedice. Žao bi mi bilo da buduće generacije ne budu mogle bodriti klub sa Sjevera.Osttribine je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:53A ovih stoja dvije Hz sto ce i dalje ici na gostovanja im neće omoguciti da i dalje vladaju jel?forrest je napisao/la: ↑11 jan 2023, 10:19Ovih 500 koje naguraju sa članstvom i 1000 koji budu na tribinama će dozvoliti trojcu da vode klub po svom nahođenju i najvećim djelom u svom interesu. Ne mogu oni ostvariti neki veliki napredak u ovom blatu od lige bez hiljada navijača koji će ih pomoći u tome. Ponavljam, zato će se okrenuti radu u klubu najviše za svoj interes. Dok ovih 1000 će potaći da dođe još nekoliko stotina na utakmicu, jedan po jedan, većina ćemo se vratiti.
A šta smo dobili time?
Sad svi pametni, a nije se dalo progovoriti niti na jedan Mirvicev kriv potez koji nas je nekolicina pisala i na ovom forumu, nego se od njega pravila sveta krava. Kao sto rekoste svako neka odluci za sebe, danima se prepucavanja vode bespotrebno, niko od raje koja ce i nastaviti dolaziti nece dolaziti kao vid podrske Varešanoviću, Ajli,Hadziji nego jednostavno zbog Sarajeva. Mnogima je pun klinac tjeranja nekakvih, bilo je Sabrina ovo ono, pa sad ovaj trojac, ne kazem da ih ne treba tjerati ili da nisu zasluzili, ali ljudima je vise toga preko glave. Da se pogrešno u klubu radi radi se, a za to je glavni i odgovorni trenutno Mirvic. Na hajr da ovo izadje zbog samog kluba.
Ja, u svakoj narednoj utakmici Mirzi i Ajli u FKS, želim pobjedu.
-
- Kontakt:
Nek je i musliman došao na red

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.