FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

Senner
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Senner » 12 jan 2023, 12:18

Koliko se pljuje Mirza jbote kao da je on rekao "Boli me **** za klub, sve pare ODMAH ili neka klub stavi ključ u bravu".

Neke se stvari mogu oprostit, ali neke NIKADA da je 100 trofeja donio!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 jan 2023, 12:25

mnon46 je napisao/la:
12 jan 2023, 11:19
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 jan 2023, 10:56
mnon46 je napisao/la:
11 jan 2023, 21:27

Znači problem je što je on kao igrač slušao urlike posvećene ratnom zločincu? Jesi li tako govorio Handžiću, Bilbiji, Trivunoviću, Puzigaći i šta znam kome više, ili je samo kod Almedina problem?
Svi navedeni su njihove gore list osim Handzica,mada se ni jedan nije radovao i slavio toliko,hvalio genocidase,da zivi Borac,Leseve i da je to njegov klub,da ce umrijet za Borac i Banja Luku eto ti ga kad ti je dobar vodi ga,daleko mu kuca vazda od moje bila,jest mrzim ga jer je sandzaklija ako ti je lakse imas neki problem sa tim?
Naravno da nemam problem, mrzi koga hoćeš, samo sad znam razlog što si ga uzeo na zub :D
Vjeruj bratu da si fulio totalno,najbolji drug mi je sandzaklija i sve najbolje o sandzaklijama mada to nije tema bila al hajd da neko ne pomisli da mrzim sandzaklije

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 12 jan 2023, 12:33

12 jan 2023, 12:25
mnon46 je napisao/la:
12 jan 2023, 11:19
12 jan 2023, 10:56

Svi navedeni su njihove gore list osim Handzica,mada se ni jedan nije radovao i slavio toliko,hvalio genocidase,da zivi Borac,Leseve i da je to njegov klub,da ce umrijet za Borac i Banja Luku eto ti ga kad ti je dobar vodi ga,daleko mu kuca vazda od moje bila,jest mrzim ga jer je sandzaklija ako ti je lakse imas neki problem sa tim?
Naravno da nemam problem, mrzi koga hoćeš, samo sad znam razlog što si ga uzeo na zub :D
Vjeruj bratu da si fulio totalno,najbolji drug mi je sandzaklija i sve najbolje o sandzaklijama mada to nije tema bila al hajd da neko ne pomisli da mrzim sandzaklije
Ma normala, i Šećerović je govorio da su željini navijači najbolji, normalno da će i on za taj klub reći. Što se mene tiče, nek ne ostavlja beka da igra cijelu tekmu 1 na 2, nek zabije poneki gol i ja sam zadovoljan.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 jan 2023, 12:47

Kad bi se nekim cudom prodalo mladunce, i raskinuo ugovor sa Avramovskim, pa doveo Pervan iz Leotara.
Za 3 klase bolji od mladunceta, nije skup. Pamtim ga jos iz Sirokog, odakle je otisao u Poljsku. A i u Leotaru je pokazao da je dobar igrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 jan 2023, 12:51

Nista od Durakovica,okrenimo se Radovicu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jan 2023, 12:54

Mnogi su očekivali da će klub iz Konjica izaći u susret 30-godišnjem Jablaničaninu kojem bi to bio prvi inostrani transfer, vjerovatno i posljednji u igračkoj karijeri, no to se neće desiti. Ista situacija je sa Elvirom Durakovićem koji je velika želja FK Sarajevo.

Na Koševu su izrazili jasnu želju da Durakovića, bivšeg omladinca FK Željezničar, dovedu u svoje redove, obavljeni su i razgovori sa čelnicima Igmana, no za sada nema dogovora. Čini se da ga i neće biti, a problem je navodno obeštećenje koje traži klub iz Konjica.

Duraković i Ramić imaju ugovor do kraja sezone, te će na ljeto moći napraviti transfere bez odštete, a Igman će tako ostati bez priliku za bilo kakvu zaradu.

Sa Igmanom se povezuje iskusni Mirko Oremuš kojeg Husref Musemić dobro poznaje iz FK Sarajevo, ali i još nekoliko nogometaša. Navodno bi put Konjica mogao i iskusni Mersudin Ahmetović, no iz bordo kluba nisu zainteresirani za takvu opciju. Navodno bi se to desilo tek u slučaju da Duraković pređe na Koševo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 jan 2023, 13:01

NajvecaRadosti je napisao/la:
12 jan 2023, 12:51
Nista od Durakovica,okrenimo se Radovicu
Vrlo vjerovatno će nam trebati još jedan bek pored Radovića jer izgleda ne računa na Tomaševića.
Strpite se još malo pa će biti zvanično za Ziljkića i Kyeremeha. Doduše treba i za Renana da se ozvaniči na koliko je potpisao, ali bitno je da je naš :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 12 jan 2023, 13:14

Jesu dosadni sa rodjendanima ebo ih Torlak u guzicu

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jan 2023, 13:29

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 jan 2023, 02:07
Ziljkić, Kyeremeh, lijevi bek( ili čak i dva ako bi Tomašević otišao) i stoper. I mislim da bi to bilo to onda.
Mislim da neće ni odlaziti ni dolaziti nikakav veznjak ko što ssba najavljuje.
Ne bih ja otpuštao Tomaševića. On može biti vrlo koristan u sistemu brze tranzicije po osvojenoj lopti, kontri i polukontri, zbog svoje brzine. Ovako na postavljenu odbranu protivnika i našu inicijativu jeste beskoristan i ograničen fudbaler, ali u nekim drugačijim sistemima i zamislima mislim da može biti koristan... Ali da ne pametujem ja, opet zalizani bolje zna od mene a i plaćen je za to, pa neka on odluči. :kafa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 jan 2023, 13:32

ajdohordas je napisao/la:
12 jan 2023, 13:29
Ziljkić, Kyeremeh, lijevi bek( ili čak i dva ako bi Tomašević otišao) i stoper. I mislim da bi to bilo to onda.
Ne bih ja otpuštao Tomaševića. On može biti vrlo koristan u sistemu brze tranzicije po osvojenoj lopti, kontri i polukontri, zbog svoje brzine. Ovako na postavljenu odbranu protivnika i našu inicijativu jeste beskoristan i ograničen fudbaler, ali u nekim drugačijim sistemima i zamislima mislim da može biti koristan... Ali da ne pametujem ja, opet zalizani bolje zna od mene a i plaćen je za to, pa neka on odluči. :kafa:
Otprilike se slažem s onim što si napisao :thumbup:
Samo drugo je realnost jer i Suljić i Tomašević 99% odlaze :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 12 jan 2023, 13:32

slika
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 12 jan 2023, 13:37

napoleon72 je napisao/la:
12 jan 2023, 08:03
Zeko87 je napisao/la:
12 jan 2023, 07:44
Kimun je napisao/la:
12 jan 2023, 07:28
Ja se ne izjasnjavam kao Hordas, nego kao Pitar, sto znaci da pripadam redu ostalih naroda i da ne podrzavat bojkote u ovakvoj situaciji, ali podrzavam da neki ljudi trebaju otici. :bih:
Ja isto ne mogu da vjerujem da se neko smatra navijacem kluba i bojkotovace taj isti klub koji voli npr u derbiju u prvom kolu nastavka. U gradskom derbiju, protiv najveceg rivala u borbi direktnoj za evropu mozda...
A bojkotovali ste klub koji volite u direktnoj borbi za titulu na Grbavici u sezoni 16/17, jos su proglaseni izdajnicima onih 6-7 likova sto je tad otislo na sjever? Sto tad nije vas par stotina kojim.je klub iznad svega kupilo kartu i otislo na Grbavicu da podrzi momke, da smo dobili taj derbi vjerovatno bismo bili prvaci?
Nikad ja nikoga nisam bojkotovao. Sasvim normalan porodičan čovjek koji ide na utakmice kada mu to obaveze dozvoljavaju, plaća člansku i svjetan je svoje pozicije da je tu da bodri a ne da mijenja uprave, smjenjuje, plaća igrače itd.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 jan 2023, 13:41

Najgori lijevi bek u historiji FKS.
Ograničen ko balkon, napravio hejbet penala i direktnih grešaka za primanje gola.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 jan 2023, 13:53

Zeko87 je napisao/la:
12 jan 2023, 13:37
Zeko87 je napisao/la:

Ja isto ne mogu da vjerujem da se neko smatra navijacem kluba i bojkotovace taj isti klub koji voli npr u derbiju u prvom kolu nastavka. U gradskom derbiju, protiv najveceg rivala u borbi direktnoj za evropu mozda...
A bojkotovali ste klub koji volite u direktnoj borbi za titulu na Grbavici u sezoni 16/17, jos su proglaseni izdajnicima onih 6-7 likova sto je tad otislo na sjever? Sto tad nije vas par stotina kojim.je klub iznad svega kupilo kartu i otislo na Grbavicu da podrzi momke, da smo dobili taj derbi vjerovatno bismo bili prvaci?
Nikad ja nikoga nisam bojkotovao. Sasvim normalan porodičan čovjek koji ide na utakmice kada mu to obaveze dozvoljavaju, plaća člansku i svjetan je svoje pozicije da je tu da bodri a ne da mijenja uprave, smjenjuje, plaća igrače itd.
Takvi kao ti, sa tim ogranicenim mentalnim mogucnostima ili zeljom da ih koriste, i jesu izvrsioci i podrzavaoci.
To je posebna skupina ljudi, poput onih koji podrzavaju rezim, taman ovaj imao logore i radio zlocine, ili otvoreno urusavao i pljackao drzavu.

****.ni roboti.
- FKS -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jan 2023, 13:57

Aduka87 je napisao/la:
12 jan 2023, 13:32
slika
armija zalizanog
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 jan 2023, 14:00

Zeko87 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

Dobro, nisi ti, al kako se lahko ispostuje odluka grupe kad su gostovanja u pitanju? Evo cijelu polusezonu se na vecinu gostovanja nije islo, radi toga sto savez ne tretira sve isto. Gdje su bili ti veliki navijaci na tim silnim gostovanjima? Onako da ih dodje par stotina pa da se skupe na jednom mjestu i navijaju, jer Horde nisu organizovano isle? Ili spomenuti derbi na Grbavici, doslo 6 ljudi tad u zdenku. Gdje su ostali bili, ovih par hiljada sto vole Sarajevo a ne uprave, igrace, trenere? I tad je 1100 navijaca koji nisu na sjeveru moglo kupit kartu i otic da podrze svoj klub na vrucem gostovanju u borbi za titulu. Al nisu, zasto?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 jan 2023, 14:02

FCUM je napisao/la:
12 jan 2023, 13:57
Aduka87 je napisao/la:
slika
armija zalizanog
Koliko od ovih 300 će dolaziti na utakmice?
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 jan 2023, 14:03

Hajdeee je napisao/la:
12 jan 2023, 13:53
Zeko87 je napisao/la:

Takvi kao ti, sa tim ogranicenim mentalnim mogucnostima ili zeljom da ih koriste, i jesu izvrsioci i podrzavaoci.
To je posebna skupina ljudi, poput onih koji podrzavaju rezim, taman ovaj imao logore i radio zlocine, ili otvoreno urusavao i pljackao drzavu.

****.ni roboti.

Druze kao što ne treba nikoga sputavati da bojkotuje tako ne treba ni obratno. Upravo si za haman 60% posjetilaca ovog pdfa rekao da su mentalno ograniceni, posto je veca brojka onih koji ne podrzavaju bojkot. A vidimo i na obnovljenim clanskim, bar u prva dva dana..
Vrijedjas sve i svakoga bez posebnog razloga. U redu je drugacije razmisljati, ali nije u redu da vrijedjas svakoga cije se misljenje kosi sa tvojim..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jan 2023, 14:07

Shategabri je napisao/la:
12 jan 2023, 14:02
FCUM je napisao/la:
12 jan 2023, 13:57
Aduka87 je napisao/la:
slika
armija zalizanog
Koliko od ovih 300 će dolaziti na utakmice?
ako se bude u zenici igralo bit ce nas oko 500
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 12 jan 2023, 14:08

Testo je napisao/la:
12 jan 2023, 13:41
Najgori lijevi bek u historiji FKS.
Ograničen ko balkon, napravio hejbet penala i direktnih grešaka za primanje gola.
Većina tih grešaka je i zbog loše postavke igre Dudića i zbog grešaka stopera, realno je bila promaha nazad pa su greške njega i Muse više došle do izražaja.
Mislim da bi i Marcelo izgledao smiješno kad igraš u sistemu sa jedni stoperom, zadnjim veznim kao drugim stoperom i Čirjakom u sredini, faktički sistem 3-2-5, još su njih 2 prirodno ofanzivni bekovi moji moraju imati osigurače iz veze da ih pokrivaju kod odu u napad. Tomašević je dobar igrač ako se zna koristiti u pravom sistemu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”