FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 12 jan 2023, 14:09

Pa to su svakako vecinom simpatizeri i derbi, ili rezultat navijaci. Vecina njih, kao i ovdje na forumu, nisu ni iz Sarajeva, dobar dio nije ni u BiH, niti su redovni na utakmicama . Vidjet ce se sve kroz sezonu.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 12 jan 2023, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 12 jan 2023, 14:30

pitara je napisao/la:
12 jan 2023, 14:08
Testo je napisao/la:
12 jan 2023, 13:41
ajdohordas je napisao/la:
12 jan 2023, 13:29

Ne bih ja otpuštao Tomaševića. On može biti vrlo koristan u sistemu brze tranzicije po osvojenoj lopti, kontri i polukontri, zbog svoje brzine. Ovako na postavljenu odbranu protivnika i našu inicijativu jeste beskoristan i ograničen fudbaler, ali u nekim drugačijim sistemima i zamislima mislim da može biti koristan... Ali da ne pametujem ja, opet zalizani bolje zna od mene a i plaćen je za to, pa neka on odluči. :kafa:
Najgori lijevi bek u historiji FKS.
Ograničen ko balkon, napravio hejbet penala i direktnih grešaka za primanje gola.
Većina tih grešaka je i zbog loše postavke igre Dudića i zbog grešaka stopera, realno je bila promaha nazad pa su greške njega i Muse više došle do izražaja.
Mislim da bi i Marcelo izgledao smiješno kad igraš u sistemu sa jedni stoperom, zadnjim veznim kao drugim stoperom i Čirjakom u sredini, faktički sistem 3-2-5, još su njih 2 prirodno ofanzivni bekovi moji moraju imati osigurače iz veze da ih pokrivaju kod odu u napad. Tomašević je dobar igrač ako se zna koristiti u pravom sistemu.
Totalno pogrešno korišćen,bek sa onim karakteristikama mora imati pomoć kada izadje visoko a momka niko nije zatvarao(Andrej uglavnom bio na stoperu a ostali nikakve defanzivne kvalitete,kad dodaš igru stopera dobiješ da ti je bek kriv za bezidejnost ekipe) ,penal protiv Zrinjskog nije vrijedno komentarisati.
Odličan bek koji se utopio u sivilo čitavog tima a bezidejnost srednjeg reda i onakav napad trebaju popraviti Musa i Tomašević,teško.

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 12 jan 2023, 14:36

Hajdeee je napisao/la:
12 jan 2023, 13:53
Zeko87 je napisao/la:
12 jan 2023, 13:37
napoleon72 je napisao/la:
12 jan 2023, 08:03

A bojkotovali ste klub koji volite u direktnoj borbi za titulu na Grbavici u sezoni 16/17, jos su proglaseni izdajnicima onih 6-7 likova sto je tad otislo na sjever? Sto tad nije vas par stotina kojim.je klub iznad svega kupilo kartu i otislo na Grbavicu da podrzi momke, da smo dobili taj derbi vjerovatno bismo bili prvaci?
Nikad ja nikoga nisam bojkotovao. Sasvim normalan porodičan čovjek koji ide na utakmice kada mu to obaveze dozvoljavaju, plaća člansku i svjetan je svoje pozicije da je tu da bodri a ne da mijenja uprave, smjenjuje, plaća igrače itd.
Takvi kao ti, sa tim ogranicenim mentalnim mogucnostima ili zeljom da ih koriste, i jesu izvrsioci i podrzavaoci.
To je posebna skupina ljudi, poput onih koji podrzavaju rezim, taman ovaj imao logore i radio zlocine, ili otvoreno urusavao i pljackao drzavu.

****.ni roboti.
@Hajdee a ti kralju nisi normalan, opusti se

Kimun
Kontakt:

Post Postao/la Kimun » 12 jan 2023, 14:39

Zasto bih bojkotovao? Daj mi samo jedan pravi dokaz da neko krade u klubu. Imamo sve uslove, odlican marketing, odlicnu akademiju, odlicne uslove, strasna pojacnaja ove zime i treba da bojkotujem jeli? Ma bojkotuj boli me qrac, ja necu.

Izgleda da gudra ne moze na sjever, pa idemo u bojkot

hibrid
Kontakt:

Post Postao/la hibrid » 12 jan 2023, 14:49

Jeste realni sa komentarima da je Tomasevic odlican igrac i pogresno postavljen, pa ne treba ti postavka da primis loptu ili je gurnes sebi u for, ili znas ili ne znas, a po prikazanom ne da ne zna, nego pojma nema. Pa za citavu polusezonu ostao mi je upecatljiv po 3 postupka. Da je brz i to mu je jedina prednost, al nije ovo atletika. Druga je da ne zna primiti lopte i pasa kako treba poslati, a treca i ona koja mi je najvise ostala upecatljiva je da ne znam ima li lopte u prostor da je sebi gurnuo, a da nije bila prejaka ili da mu je neko uzeo.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 jan 2023, 14:56

Jašarević? :mrgreen:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 12 jan 2023, 14:59

Kimun je napisao/la:
12 jan 2023, 14:39
Zasto bih bojkotovao? Daj mi samo jedan pravi dokaz da neko krade u klubu. Imamo sve uslove, odlican marketing, odlicnu akademiju, odlicne uslove, strasna pojacnaja ove zime i treba da bojkotujem jeli? Ma bojkotuj boli me qrac, ja necu.

Kimune, zar ne ležiš za ratne zločine?

Plaćenici.
🇵🇸

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 jan 2023, 15:01

Složio bih se da nikog ne treba ubjeđivati kako treba bojkotovati, ne ići na utakmice.
To je uzaludna priča. Znaš kako stoje stvari, sve je stvar percepcije stanja u klubu.
Nekom je ok, nekom ne valja ništa.
Koševo Zapad

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 12 jan 2023, 15:01

Kimun je napisao/la:
12 jan 2023, 14:39

Jedino sto si napisao tacno je da imamo sve uslove, ali Nista ne radimo kako treba !
Kakav bolid :rol:

Ko je doveo milion igraca u svakom svom mandatu , Hadzija ili smo mi sa foruma raskidali sa 10 igraca u svakom prelaznom roku, nije sumnjivo ni malo. I uostalom gdje se kradja spominje , tebi je to jedino bitno pisaj klub i mene Ajlice ali nemoj krasti radi sta hoce. Ko drzi Anelu Poturu , zena za koju uposlenici kluba govore da je krala na kospicama, sokovima na sponzoru svakom, ko je drzi i zbog cega ? Kad postajemo najbolji klub na Balkanu , imamo jos 1 godinu , aBd bit ce to kako treba. Jel Ajlica prijetila javno navijacima, obecala da ce se izvinuti pa sta bi legendice. Jel ti direktorica navijac gurbeta ili je i to laž, jel Jasmina Ligati vekikog navijaca onih placala za neke marketinge ? Javno govori da je niko ne moze otjerati, prijeti sa navijacima Opcini centar, e ona prijeti da ce navijaci silu prosipati ako se nesta ne uradi kako treba. Svaki Boziji dan se sprda sa renomeom kluba na drustvenim mrezama. Zamisli ziv bio ponasanja njenog i njenih ako rezultati budu kako treba da budu, kad te sad **** ovako, onda ce tebe vezati i bicovati ispred stadiona pred tekmu i govoriti u kojoj ces minuti aplaudirati. Ona ne zna sta je Fk Sarajevo, gledaju samo da te izmuzu i da uzme pare od zgrade koja se kao cisto slucajno po prvi put nalazi u nasem vlasnistvu , odnosno sve uknjizeno pola nase pola od apoteka, sto li? Mimo statuta kluba imenuje najodvratniju osobu da ti bude sef strucnog staba , znaci direktno krsi i kao presutit ce se i to ? Prije sezone akcija godisnjih iako znaju da ce se igrati u Ze i sute i mene ko bekana za 200 KM uzmu kupovinom zapad galerije, obezvrjedjuje clanske FK Sarajeva jadnica, poskupljuje karte bez ikakvog osnova. Budalu ne mozes otjerati sa stadiona skandiranjem, 3 puta je sjedila sa navijacima obecavala izvinjenja i da nece biti vise bruke nikakve , a ona jos gora . Idi daj im pare , uclani sve svoje , podrzi ovu fashion i Sarajevo, kupi sve salove i ostalo , daj im do znanja da rade kako treba ida si bio na sastanku vidio bi jesu li narkomani na sastanku bolidcino. I jos hiljadu i hiljadu stvari, ali doso brazilac idi kupi jos jednu clansku.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 12 jan 2023, 15:11, ukupno mijenjano 5 puta.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jan 2023, 15:02

Kyeremeh i Ziljkić su i definitivno završeni izgleda.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 12 jan 2023, 15:08

12 jan 2023, 15:02
Top, jos jedan stoper i spremni smo :opaopa:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 jan 2023, 15:10

hibrid je napisao/la:
12 jan 2023, 14:49
Jeste realni sa komentarima da je Tomasevic odlican igrac i pogresno postavljen, pa ne treba ti postavka da primis loptu ili je gurnes sebi u for, ili znas ili ne znas, a po prikazanom ne da ne zna, nego pojma nema. Pa za citavu polusezonu ostao mi je upecatljiv po 3 postupka. Da je brz i to mu je jedina prednost, al nije ovo atletika. Druga je da ne zna primiti lopte i pasa kako treba poslati, a treca i ona koja mi je najvise ostala upecatljiva je da ne znam ima li lopte u prostor da je sebi gurnuo, a da nije bila prejaka ili da mu je neko uzeo.
frajer je desnjak i 10 x bolje igra na desnom beku.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 jan 2023, 15:12

Ne treba ti to “izgleda” ;)
Kyeremeh ne znam kad će zvanično jer se čeka ulazna viza.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 jan 2023, 15:13

f0rest1946 je napisao/la:
12 jan 2023, 15:08
Top, jos jedan stoper i spremni smo :opaopa:
Jos Radovic i na neku foru da sredimo Vukotica i udri :opaopa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 12 jan 2023, 15:13

steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 jan 2023, 15:15

Evo opet euforije radi tri igraca, a MIRZA FUCKIN' VARESANOVIC trener. Strasno Allaha mi...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jan 2023, 15:18

Sa ova tri igrača, i još jednim solidnim stoperom to je opet lijepa ekipa za naše uslove, čak šta više i odlična. Na papiru ne vidim ko je kvalitetniji od nas, tu smo negdje sa Zrinjom...
Na trenutak se ponadam uspjesima i dobrim rezultatima, ali kad skontam ko je na klupi i kakva je atmosfera oko kluba sve mi nade padnu u vodu.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 12 jan 2023, 15:21

Imamo igrače kakve bi svaka ekipa sanjala da ima...

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 12 jan 2023, 15:23

Pat situacija. Navijaci bojkotuju utakmice dok je tu Mirza, Ajla i Emir a u isto vrijeme prizeljkujemo dobre rezultate sto njih fakticki ostavlja na tim pozicijama. Zanimljivo :-D

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 12 jan 2023, 15:25

BegovicRamiz je napisao/la:
12 jan 2023, 15:13
steta sto necemo dovoditi ofanzivnog veznog
Ziljkic Renan Ikić
x
Ikic/Kyeremeh

Ne znam zasto ljudi otpisuju Avramovskog msm jasno mi je zbog guranja Dala, ali Avram je proslu polusezonu dao nekoliko dobrih lopti gdje izbaci komplet zadnju liniju protivnika al dzaba kad su to nardin, dzafic, dal, catakovic uprskali ... Ima on taj potez odlucujuci nesto kao stilic u zelji

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”