napoleon72 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:54
SarajevoForza je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:29
Ali bukvalno bilo kojeg trenera da su doveli osim ovoga ponovo bi bio toliki hype kao na početku sezone sa ovakvim pojačanjima, iako bi i ajla i hadžija i dalje bili tu. Ne bi postojala ta kap da prelije čašu i uzrokuje bojkot i podijeli navijače. Nije mi jasno ako je već odluka da se riješimo svježih grešaka (Rashid, Tomašević, Suljić, Kobiljar, Nardin, Drobarov iako mi je za njega žao što je otišao) i da uložimo u jaka imena (Ziljkić, ova dvojica iz Žalgirisa) zašto se nije makar malo razmišljalo unaprijed. Da su Dženu vratili po xy put bio bi revolt, ali ne ovoliki. Ili da su nekome novom iz akademije dali šansu u prvom timu, npr Hasančiću možda bi uradio što je Dženo prije 9 godina. Evropa nije uopće niti daleko niti nerealna u ovoj ligi, ali sa ovakvom atmosferom i "strukom" na klupi...
Mirviću dragi koga si za savjetnike uzeo samo da mi je znati
Sve one koji su bili vrlo elegantno udaljeni od kluba za vrijeme najuspjesnije 2-3 sezone, izmedju 2018. i 2021. Runda, Torlak, Zeka, Berberovic i slicni.
Dovoljno je pročitati ovog prvog čovjek dobije nagon za povraćanje

jedino što volim kod Sabrine jeste što je ovakve kvazi legende fino šutnula nogom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!