Nesto ne vjerujem da smo tolike pare dali za igraca, to je puno za nase prilikeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:17Sreća nije skupo plaćen ako bude flop.
Samo 300.000€![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Zato jer si ti sandzaklija pa izgleda sebi uvrtio u glavu tu nebulozu i imas neki kompleks. Smece ljudsko je Ziljkic makar na carsiji da je rodjen,vjera i velicanje iste pa slikanje pored Mladica,grljenje sa tim istim sto pjevaju,da se kunes u iste ne ide pasa moj nikako tamo gdje je naucio nek prosipa smecar,vazda gadan bio,kad mu cujem izjave protiv nas i kukanje kako se nebo protiv njih urotilo usro bi se odmaSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:27Zato što je sandžaklija, mentalnim sarajlijama draži chetnici nego oni.
Dobro došao Renane i Almedine![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Ne, nego da se ne dizemo i pisemo "top, jos xyz i kompletni smo, juris" kad je na klupi neznalica koja je s Tuzlom haman ispala iz lige. Pod Mirzinim vodjstvom, ovaj Renan mora bit najmanje kvalitet Adrijana da bi zabio par golova, i to na taj individualni kvalitet. Sta ovaj ublehas moze naucit ijednog igraca?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:29Sve to stoji druze al sta treba da radim zbog zalizanog i slicnih vanago,da mrzim i da se u rupu zavucem i da mi bude krivo ako nekog kvalitetnog dovedu? Da se radujem porazima,ne izlasku u evropu?napoleon72 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:15Evo opet euforije radi tri igraca, a MIRZA FUCKIN' VARESANOVIC trener. Strasno Allaha mi...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja bi odabrao glas razuma. Dao im ovo pola godine sto imaju. I onda najurio sve motkama bez pardona.. Bojim se da smo na bilo koji drugi nacin na gubitku. Sve razumijem, slazem se sa stavom HZ, postujem misljenje o ovim akrapima u upravi... aliii prije svega Sarajevo!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:29Sve to stoji druze al sta treba da radim zbog zalizanog i slicnih vanago,da mrzim i da se u rupu zavucem i da mi bude krivo ako nekog kvalitetnog dovedu? Da se radujem porazima,ne izlasku u evropu?napoleon72 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 15:15Evo opet euforije radi tri igraca, a MIRZA FUCKIN' VARESANOVIC trener. Strasno Allaha mi...

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- SarajevoForza
- Kontakt:
To bi bio naš najveći ulazni transfer ikada i to ubjedljivoboki86 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:30Nesto ne vjerujem da smo tolike pare dali za igraca, to je puno za nase prilikeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:17Sreća nije skupo plaćen ako bude flop.
Samo 300.000€![]()

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ako mislis na Burekovica ponudjen je nasima na posudbu za 0KM i nasi ga nisu htjeli.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:22Mora se priznati vrhunsko je odradjeno ovo predstavljanje
Dobrodosao Dzenane!![]()
Zato je pametan Danko Sulenta i ode u Zrinju.
pitari imaju pamcenje ribice
dovedu par igraca i odmah su zaboravljeni mirza ayla i emir
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dobrodošao Sandzaklija nas

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako zovem ovog Brazilca.ado-hz je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:38Ako mislis na Burekovica ponudjen je nasima na posudbu za 0KM i nasi ga nisu htjeli.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 16:22Mora se priznati vrhunsko je odradjeno ovo predstavljanje
Dobrodosao Dzenane!![]()
Zato je pametan Danko Sulenta i ode u Zrinju.
Oliveira Renan naš je Dženan!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
"Atmosfera je sjajna i sve grmi ,nakon prvog kiksa oni psovat ce vam (opet )prvi ..."
Tek ce doci njihova majmunska arlaukanja do izrazaja .

- f0rest1946
- Kontakt:
Sretno Renaneeeeee 

Jedno od najboljih pojačanja od poslije rata
Vrijeme će pokazati
Vrijeme će pokazati
Hahahahahahaah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Figurativno govorim covjece kakav je bosnjak, nije nista uradio ali eto samo je trebao sa Karadzicevom zastavom mahati kolilo se uzivio u Lesinira **** mu oni mater balijsku.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 12 jan 2023, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, egzodus1946, Honorar, kontra, Kyle88, Lavcina, mire971, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Serha, SHZ82, Turo i 156 gostiju.