FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebo li vam Almedin Hota i Nedim Runda pomrle
Veća legenda i veći doprinos dao Benko za Sarajevo nego njih dvojica zajedno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Martinović, Musa, Čirjak, Avramovski, Ikić, Renan trenutnomiky_hz je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:30Da istom se nadam,kontam da moze nesto preko žene,samo neznam kakva je procedura oko toga,ali volio bi mjesto da mu se otvori,jedini za kojeg bi mogao reci da bi mogao povesti ovu ekipu kao kapiten u ovom sad rosteru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a tek sto su mrtvog covjeka stavili na spisak u pitanju je Murat Saranajdohordas je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:38Yebo li vam Almedin Hota i Nedim Runda pomrle
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ako je prevaga ko je u prvih 11, sto nista ne osvojismo sa Hamzom, golgeterom iz Slovacke, zatim Suljicem koji je postao ikona u Madjarskoj, Djokanovicem najboljim zadnjim veznim u ligi, Musom sa preko 100 utakmica u HNLu u prvoj postavi, najboljim stoperom bugarske lige Drobarovom, Avramovskim sa Evropskog prvenstva... Qrac moj trener nije bitan, trener je najbitnija tacka. Da trener nije vazan PSG bi svake godine osvajao LP.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Odigrao samo proljece 2000 kod nas, doduše impresivno. Ali Runda, Ćalin sin, Pervan, Nedžad Fazlagić nemaju zajedno 4 zvanične utakmice u SarajevuHeraklitMracni je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:22RundaDaidza8 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:20Udruženje Bordo-Bijeli veterani i prijatelji je organizacija koja broji više od 200 članova, a 2021. godine činili su ga ga bivši nogometaši FK Sarajeva Mirsad Fazlagić, Vahidin Musemić, Fahrudin Prljača, Sead Jesenković, Murat Šaran, Edhem Šljivo, Faruk Hadžibegić, Nijaz Ferhatović, Mirza Kapetanović, Predrag Pašić, Mirza Hadžihasanović, Zijad Švrakić, Mehmed Janjoš, Miloš Đurković, Zlatko Dupovac, Salko Nikšić, Amar Ferhatovi, Nidal Ferhatović, Aldin Janjoš, Emir Obuća, Almedin Hota, Adnan Pervan, Sabit Šljivo, Senad Repuh, Mirza Varešanović, Džemo Smiječanin, Nedžad Fazlagić, Nedim Runda, Džemal Berberović i mnogi drugi bivši asovi i igrači kluba sa Koševa.
Poserem vam se usta veteranskagdje Hotu nadjose
![]()

Od iznad pobrojanih ruku u vatru mogu staviti da ih 80%ne ide na utakmice uopste, osim "na velike" utakmice 
I da ih vise od 60-70% nema sezonske karte uopste.
Mozda poneko od njih, kojima su iz kluba poklonili ili nesto tako.
I jos Runda na spisku.... Daj ba

I da ih vise od 60-70% nema sezonske karte uopste.
Mozda poneko od njih, kojima su iz kluba poklonili ili nesto tako.
I jos Runda na spisku.... Daj ba

- FKS -
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la: ↑13 jan 2023, 12:28Pola ovog foruma su dusmani kluba a satro navijaci istog.....
Odma da razjasnimo nisam ni ja za Ajlu, nisam ni za Varesanovica, nabijem na rac oboje !
Al realno kakva nam je liga trener i nije neka prevaga, po meni je nebitno ko je trener vec ko ti igra u prvih 11,
Ovdje imalo jaci par pojedinaca pravi prevagu i dominaciju.
Al sta sad trebamo pravit jos vecu krizu nego sto jeste ?
Treba otjerat i Mirvica i sve, trebamo PROSIT KO KONE ?
Zavrsii bi ko Celik za 6mj.
Gdje su nestale one horde " vi sto dizete medijske hajke ebemo vam svima majke " ????
VI SAD DIZETE MEDIJSKE HAJKE ebo vas vas bojkot, koriste ga svi dusmani kluba da nas destabilizuju !!!
Vi ste hrana medijima za destabilizaciju Sarajeva, tjesite se da dijaspora fol vadi clanske , postali ste ko mitomani sa sugavice, jutros 7 ljudi ispred mene u fan shopu svi se smiju na spomen bojkota.
Raja je protiv vas i vaseg bojkota, ispadate smijesni i kao sto je ova garnitura u klubu ukaljala ime kluba vi ovim glupim potezima kaljte ime grupe.
Nema ga ovdje na forumu da valja, ni trenera ni igraca.
Jeste htjeli da vodi Sarajevo neko iz kluba, legende, eno ih 4 kakvi god da su.
Jeste htjeli da otkupimo ugovor nekog igraca "ako iole zelimo bit ozb klub " evo i to se desilo.
Nema trenera ni igraca da vam valja. eto vrati 100 hiljada stranica unazad, ista prica i za Kodru, i za svakog igraca.
Stvari se nisu poslozile, covjek je dosao ulozio SVOJ NOVAC i stavlja svoje ljude, sta vam tu nije jasno.
Svi iz lige bi voljeli da su na nasem mjestu.
Oni momci trebaju vjetar u ledja ne bojkot.
Ok treba otjerat Ajlu i Varesanovica, tjeraj ko im **** ater !!! al nemoj da klub ispasta !
Bojkotujes svoju ljubav i dajes dusmanima materijal da nas destabilizuju.
Mjesto nam je na tribini koji vam je rac ?
Svakako ce 80% tih momaka doc na istok.
Cemu onda ova farsa. Ko da vode grupu djeca od 15god.
Ovaj forum je talog i dno "navijaca Sarajeva" OSIM NEKOLICINE POJEDINACA
Daj malo pozitive, udjem 20 stranica negative procitam.
Procitao sam ogavnije stvari nego na pdfu kona !!!!
Bolno i surovo realno.

Ako je Hordama klub na prvom mjestu, istrpili bi ovu polusezonu... Sta dobijamo bojkotom? prazan stadion i siguran neodlazak u Euro takmicenja?
A ovako nesto i napravimo.. mozda
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Misli se sigurno na Hajru. Ne znam da li ima jos ko od bivsih uposlenika da je bio na sastanku i vodio neku bitniju rijec, al eto ako ima misli se na te ljude, a ne na HZ nit na bilo koga od navijaca koji je prevaren za neke stvari od strane bivsih uposlenikahordasDoboj je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:39Sta ovo rekoše da su HZ ugasili školu fudbala. E svašta.
BOJKOT!

A sta je Hajro tacno pricao na "tom sastanku"?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:01Misli se sigurno na Hajru. Ne znam da li ima jos ko od bivsih uposlenika da je bio na sastanku i vodio neku bitniju rijec, al eto ako ima misli se na te ljude, a ne na HZ nit na bilo koga od navijaca koji je prevaren za neke stvari od strane bivsih uposlenikahordasDoboj je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:39Sta ovo rekoše da su HZ ugasili školu fudbala. E svašta.
BOJKOT!![]()
Posto ocito vidim da "znate", pa prozivate covjeka.
- FKS -
- belosevic23
- Kontakt:
Treba nam samo jedan superdobar igrač kao što su bili: Benko, Jajalo, Rahmanović da ove umišljene zvijezde vide da nemaju pojma o fudbalu kad stanu pored takvih igrača.
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:04A sta je Hajro tacno pricao na "tom sastanku"?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:01Misli se sigurno na Hajru. Ne znam da li ima jos ko od bivsih uposlenika da je bio na sastanku i vodio neku bitniju rijec, al eto ako ima misli se na te ljude, a ne na HZ nit na bilo koga od navijaca koji je prevaren za neke stvari od strane bivsih uposlenikahordasDoboj je napisao/la: ↑13 jan 2023, 11:39Sta ovo rekoše da su HZ ugasili školu fudbala. E svašta.
BOJKOT!![]()
Saznat ce se jos malo sve, a do tad ja na ovoj temi vazim za bota i placenika pa mi vi hardcore zaludjenici ni nemojte vjerovat

LažovcinoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:11Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:04A sta je Hajro tacno pricao na "tom sastanku"?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:01
Misli se sigurno na Hajru. Ne znam da li ima jos ko od bivsih uposlenika da je bio na sastanku i vodio neku bitniju rijec, al eto ako ima misli se na te ljude, a ne na HZ nit na bilo koga od navijaca koji je prevaren za neke stvari od strane bivsih uposlenika![]()
Saznat ce se jos malo sve, a do tad ja na ovoj temi vazim za bota i placenika pa mi vi hardcore zaludjenici ni nemojte vjerovat![]()

Hajro nista nije rekao na sastanku, nego samo pozdravio raju i rekao da je otisao zbog toga sto je Mirza postavljen mimo procedure ikakve, ne zbog samog Mirze nego zbog statuta kluba koji je prekrsen, to je jedina recenica koju je rekao na sastanku. Lazovcino taj biznis je Sabrina sa svojim SFK kolegicama koje Mirvic i dalje drzi u klubu pokrenula, kako ovdje spinuju hahah Lazovcino sve se zna.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 13 jan 2023, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ocito si placenik, na ovaj ili onaj nacin. Cim iznosis i na taj nacin zastupas stavove administracije.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:11Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:04A sta je Hajro tacno pricao na "tom sastanku"?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:01
Misli se sigurno na Hajru. Ne znam da li ima jos ko od bivsih uposlenika da je bio na sastanku i vodio neku bitniju rijec, al eto ako ima misli se na te ljude, a ne na HZ nit na bilo koga od navijaca koji je prevaren za neke stvari od strane bivsih uposlenika![]()
Saznat ce se jos malo sve, a do tad ja na ovoj temi vazim za bota i placenika pa mi vi hardcore zaludjenici ni nemojte vjerovat![]()
Ne znas sta je covjek govorio, ali znas da je govorio o zgradi ili nesto vec

Covjek zgradu i prodaju iste nije ni spomenuo. Da ste bili na sastanku, a svi su bili pozvani, i nije istina kako je bio samo sjever, nego raja sa svih tribina, znao bi da je Hajro cak podrzalo Mirvica, prozvao i to blago odredjene ljude, i izjavio da mu je krivo sto je vecina na skupu podrzalo bojkot. Bezveze pakujete liku sto nije izjavio. Paranoja cista. Niti je ni O od organizator skupa, i jedva da je pristao izaci na binu jer su raja koja je bila tu trazila to.
Dokaz koliko vam **** Ayla i slicni pune glave, friziranim i neistinitim informacijama.
- FKS -
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Znao sam da ces mi dat neki simpatican nadimak, a zaboravio si napisat i da sam botguadalupe je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:14LažovcinoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:11Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.
![]()
Hajro nista nije rekao na sastanku, nego samo pozdravio raju i rekao da je otisao zbog toga sto je Mirza postavljen mimo procedure ikakve, ne zbog samog Mirze nego zbog statuta kluba koji je prekrsen, to je jedina recenica koju je rekao na sastanku. Lazovcino taj biznis je Sabrina sa svojim SFK kolegicama koje Mirvic i dalje drzi u klubu pokrenula, kako ovdje spinuju hahah Lazovcino sve se zna.

Nije poenta sta je Hajro pricao nego sta je radio iza ledja Mirvicu i Tanu dok je bio u klubu. Pitajte ga, mozda bude malo iskreniji pa vam i kaze pravu istinu. Sto se tice toga da je to planirala Sabrina sa svojim kolegicama, Sabrina vec odavno nije u klubu ako nisi znao, a cisto sumnjam da bi Mirvic dao nogu iskrenim i postenim ljudima cim je saznao da mu neko radi iza ledja, a ove pokvarenjake ostavio. Al dobro, kako ti kazes.
Sto se tice pisanja o tome sta je Hajro pricao na sastanku, a kako ja da znam sta je pricao? Nisam ni bio tu. Sve sto znam pricali su tvoji saborci i od njih sam to cuo.
Pa napisao si da je pricao o prodaji zgrade. Pozicionirao si pricu kao da je on organizator, i da on nekom puni glavu.
A sto ostade poslije Sabrine Anela, Azra, i druge iz SFK koje su bile dio te ekipe?
A sto ostade poslije Sabrine Anela, Azra, i druge iz SFK koje su bile dio te ekipe?
- FKS -
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Pa nisam ni bio na sastanku, kako mislis da "znam" sta se dešavalo na njemu? To ste sve vi pisali na forumu. Ne vjerujem bas da HZ imaju tako jake veze u klubu da su mogli to "saznat" bez Hajre, a ako imaju imalo nekog uticajnijeg borba ce bit brzo gotova.Hajdeee je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:19Ocito si placenik, na ovaj ili onaj nacin. Cim iznosis i na taj nacin zastupas stavove administracije.IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:11Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.
Ne znas sta je covjek govorio, ali znas da je govorio o zgradi ili nesto vec![]()
Covjek zgradu i prodaju iste nije ni spomenuo. Da ste bili na sastanku, a svi su bili pozvani, i nije istina kako je bio samo sjever, nego raja sa svih tribina, znao bi da je Hajro cak podrzalo Mirvica, prozvao i to blago odredjene ljude, i izjavio da mu je krivo sto je vecina na skupu podrzalo bojkot. Bezveze pakujete liku sto nije izjavio. Paranoja cista. Niti je ni O od organizator skupa, i jedva da je pristao izaci na binu jer su raja koja je bila tu trazila to.
Dokaz koliko vam **** Ayla i slicni pune glave, friziranim i neistinitim informacijama.
Ja Hajri ne pakujem da je ista pricao vec samo ono sta je radio dok je bio u klubu pokusavajuci sebi i ostalim bordo neprijateljima ostvarit novcani interes. To sto ste vi zaludjeni tom "dobrom" osobom koja je nazalost popisala sve dobro sto je uradila za klub to je vas problem.
Covjek je bolan sam otisao zasto lazes kakvo tjeranje, cak je nahvalio Mirvica i rekao da ima odlican odnos sa njim, samo da je okruzen uzasnim ljudima. Cemu laganje to te pitam, kakve ti koristi imas sta lazes na covjeka ?IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:22Znao sam da ces mi dat neki simpatican nadimak, a zaboravio si napisat i da sam botguadalupe je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:14LažovcinoIstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑13 jan 2023, 13:11
Ne znam sta je pricao znam sta ste prenosili. Mislim na ono oko prodaje zgrade i tako te budalastine. A to sto je Hajro istjeran iz kluba jer je imao neke kombinacije o pokretanju biznisa sa Namom preko bordo (ne)prijatelja i preko ledja kluba, pa onda sto je i Mirza otisao iz kluba isti dan kad i Hajro jer mu je asistent u kancelariji, to vidite s Hajrom. On to zna bolje od mene sve pa nek vam on objasni.
![]()
Hajro nista nije rekao na sastanku, nego samo pozdravio raju i rekao da je otisao zbog toga sto je Mirza postavljen mimo procedure ikakve, ne zbog samog Mirze nego zbog statuta kluba koji je prekrsen, to je jedina recenica koju je rekao na sastanku. Lazovcino taj biznis je Sabrina sa svojim SFK kolegicama koje Mirvic i dalje drzi u klubu pokrenula, kako ovdje spinuju hahah Lazovcino sve se zna.![]()
Nije poenta sta je Hajro pricao nego sta je radio iza ledja Mirvicu i Tanu dok je bio u klubu. Pitajte ga, mozda bude malo iskreniji pa vam i kaze pravu istinu. Sto se tice toga da je to planirala Sabrina sa svojim kolegicama, Sabrina vec odavno nije u klubu ako nisi znao, a cisto sumnjam da bi Mirvic dao nogu iskrenim i postenim ljudima cim je saznao da mu neko radi iza ledja, a ove pokvarenjake ostavio. Al dobro, kako ti kazes.
Sto se tice pisanja o tome sta je Hajro pricao na sastanku, a kako ja da znam sta je pricao? Nisam ni bio tu. Sve sto znam pricali su tvoji saborci i od njih sam to cuo.
Gubis se ko abdest.
Rekao si da je pricao o zgradi i prodaji iste. Ne, nije.
Drugom recenicom, fakticki i indirektno, potvrdjujes tu pricu oko prodaje zgrade.
Zasto ne odgovori, po kojoj osnovi su onda ostale u klubu Sabrinina ekipa koja je pravila sve tu muljaze, i bila joj podrska u svakom smislu?
Rekao si da je pricao o zgradi i prodaji iste. Ne, nije.
Drugom recenicom, fakticki i indirektno, potvrdjujes tu pricu oko prodaje zgrade.
Zasto ne odgovori, po kojoj osnovi su onda ostale u klubu Sabrinina ekipa koja je pravila sve tu muljaze, i bila joj podrska u svakom smislu?
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 27 gostiju.