https://www.transfermarkt.com/zalgiris- ... on_id/2022
dovoljno brate. Mi jos oplakujemo stativu hadzije iz cluza
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.transfermarkt.com/zalgiris- ... on_id/2022
Ne bih se složio, ne znam šta drugi misle. Meni je bio jedan od naših najboljih veznjaka, ali s obzirom na to ko mu je konkurencija ne mora to nešto puno da znači.Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:10Očajno. Ja od njega nisam skoro pa ništa vidio.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:07Hoćeš da kažeš da je Mustafić loše odigrao ovo do sada?
Od koga si vidio???Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:10Očajno. Ja od njega nisam skoro pa ništa vidio.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:07Hoćeš da kažeš da je Mustafić loše odigrao ovo do sada?
radimo naopako... prvo prvi tim pa se onda ubacuju malci kako koji zasluzi kako koji se razvija.. u jakom prvom timu ce doci do izrazaja..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:11Inali su sad akademci priliku da pokazu barem nesto i nista nisu pokazali,karakter,kvalitet,borbenost jedno veliko nista trpali ih ko budale. Nije to samo dati priliku vrc moras imat kvalitet,dobiju priliku tipa Trako, Ramic i pokazu sve ono najgore i da od njih nikad igraca nece biti to su bolne cinjenice. Sto se tice ovog gruzijca uvijek treba ovako nesto probat,ima dobre reference i pojma nemam zasto neki smatraju da je ovo lose uredjeno. Ovi sto misle da ce svake godine po 3 akademca biti izbacena su smijesni,to ni Dunamo nije u stanju da uradi a mi vec imamo nase mlade igrace u prvih 11,sta ljudi ocekuju da ih bude 11,da se bore za titulu i da izadju u evropu haha od toga nema nista niti je realno
Moje neko viđenje, puno zuji, malo meda daje.
Više liči na Avrama nego na Mustafića iskreno brada, kosa skoro pa identičniShategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:01Možda, mislim vjerovatno pretjerujemLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jan 2023, 13:52
Postujem te kao forumasa, brata po klubu.. ali puno mracis popij jedno svetlo![]()
![]()
ali i izgledom podsjeća
![]()
Ma ja bih volio da se varam za sve negativno oko kluba, al nažalost u zadnje vrijeme to nije slučaj![]()
Joj može svijetlo, pa još presjeći jednom viljemovkom, odmah pozitiva udari![]()
Pa eto Ikić je recimo bio neka svijetla tačka, a onda se pred kraj i on uklopio u sivilo.mikimaus je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:15Od koga si vidio???Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:10Očajno. Ja od njega nisam skoro pa ništa vidio.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:07
Hoćeš da kažeš da je Mustafić loše odigrao ovo do sada?
Po meni Ikic s klupe game changer.. kad pocne u prvih 11 uklopljen u sivilo..Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:30Pa eto Ikić je recimo bio neka svijetla tačka, a onda se pred kraj i on uklopio u sivilo.
Mali Šahinović je bio odličan.
To je ono što sam ja vidio kod mnogih igrača naše ekipe prošlu polusezonu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:31Po meni Ikic s klupe game changer.. kad pocne u prvih 11 uklopljen u sivilo..Shategabri je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:30Pa eto Ikić je recimo bio neka svijetla tačka, a onda se pred kraj i on uklopio u sivilo.
Mali Šahinović je bio odličan.
Ma kakve to veze kod nas ima. Kako će iko biti spreman kad nam pauza traje tri mjeseca, dodju ti igrači totalno van ritma, forme, uigranosti. Treba promijeniti sistem, pa da se igra liga cijelo ljeto i da završava početkom zime, ili nešto u tom smijeru. Ako uopšte ima raspoloženje da liga napreduje.
idu na pripreme i tu je kraj njihovoj minutazi ne znam kako da se pokazu... igraci koji dlaze, svi imaju sigurno i jake ugovore sa nekim klauzulama i eto vrijeme je pred nama vidjet ces da osim u21 pravila ovdje neke ideje nema.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:49Slažem se sa Pantelijom, ali jedna mala ispravka, a to je da ruku na srce 7-8 novih akademaca je na ovim pripremama s ekipom i dobit će priliku u subotu akoBogda da pokažu svoje znanje. Tako da s te strane imaju priliku da se ako ništa kroz pripreme pokažu treneru.
Nažalost mi uvijek ganjamo Europu i radimo panic buy u cilju da izborimo Europu, i u svemu tome nemaš nikad prostora da akademce guraš jer za njih trebaš strpljenja.
Zato kad se samo jednu sezonu planski radi osvojiš duplu krunu. Doduše, i to je bilo daleko od planskog, više nas je Bog pogledao s povredama pa da smo morali Pidru vratiti s posudbe i Kovu gurnuti u prvih 11.
Eto Mujakić i Andrej su opet koliko toliko planski gurani. Ma da je pitanje šta bi s Andrejom bilo da Mirko nije povrijeđen bio onu polusezonu 19/20..
ppa treba biti iskren i reci, ok pravimo igrace takvog i takvog kvaliteta, i to je to. To su igraci za nase lige, maksimum nakon par godina za turske donji dio tabele ili druge lige... i to je legitimno i ok. Oči meni ubi prica o dinamu i slicno a realnost ovih 9 godina postojanja kaademije pokazuje suprotno sem slucajeva kada su momci prisilno dobili sansuGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jan 2023, 14:44Ma meni je ta priča oko Akademije već odavno smiješna i neozbiljna. Od toga nema ništa, kod nas se samo pika da imamo tu Akademiju i to je sve.
Bit priče oko Akademije je ovo što @Pantelija kaže. NE MOŽEŠ proizvesti dobrog igrača ako nemaš KVALITETNE TRENERE u Akademiji. Ebo ti sve uslove, terene, masaže, internate, kurceve, ako nemaš nekog ko ima znanje, pa zatim da se posveti tom igraču, da ga spremi za seniore. Nema Dinamo džaba najbolju školu, zato što su tamo ljudi koji imaju znanje i koji su dobro plaćeni za to. Kod nas se u Akademiju guraju neki anonimusi i ljudi koji su ostavili malo veći trag tokom igranja u Klubu, što je teška glupost.
Da bi imao dobrog mladog igrača, ti u njega moraš ulagati, te pronaći stručne ljude koji će raditi s njim. Ne možeš pustiti da ga trenira bilo ko, da nema nikakvog sistema, pa onda kad dođe u prvi tim bude kariina.
Sve je to jedan veliki javašluk, neorganizacija i neozbiljnost. Mi imamo samo naziv "Akademija", a daleko je to od prave Akademije.
Ma ima veze, nije isto kad ti dođe igrač u petom kolu i kad prođe komplet pripreme.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑17 jan 2023, 15:11Ma kakve to veze kod nas ima. Kako će iko biti spreman kad nam pauza traje tri mjeseca, dodju ti igrači totalno van ritma, forme, uigranosti. Treba promijeniti sistem, pa da se igra liga cijelo ljeto i da završava početkom zime, ili nešto u tom smijeru. Ako uopšte ima raspoloženje da liga napreduje.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, endeende, keli, misstianopenaldo, riki46, VolimBiH96 i 72 gosta.