Ono sto geforce nauci, tesko se zaboravi.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:58Objavit cu veceras slike prijedloga za uredjenje atletske staze. Valjda se nece ljutiti ovi sto bi trebali da realizuju taj projekat, svakako su prvi dobili to. Kad se pojacanja znaju danima unaprijed moze i ovo
Direktorica je odusevljena, ovi u CSRu skepticni oko ugovora o najmu i daljih ulaganja pa cemo vidjeti sta ce se izganjati.
Stay tuned![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nabijem vas lokalno u zajednici
Naravno da konja ne moze jahat 5 ljudi. Konja Jase jockey profesionalac. A uljagac to nije. On pojma nema o fudbalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:10
nije ispao fer to stoji. Mislim da se covjek okrenuo sebi i svojim poslovnim odlukama nazalost bez naseg/navijackog uplitanja. jer gdje se donose odluke iskljucivo emocijama nema rezultata. pa dobro, stoji i to da je covjek zamolio da nema pirotehnike a mi kao po dogovoru - usuli. Za dobrobit svih nas je izgurati polusezonu...
Nešto u tom smislu.
On sam je zauzeo stav od početka ja sam jedan od vas i tako ta priča, a onda okrenuo za 180 stepeni.
On da je ozbiljan I dobronamjeran,odredio bi renomiranog direktora,renomiranog SD renomiranog trenera. Odredio bi im budzet za 3 do 5 godina. Ostavio ljude da rade a sam bi otisao baviti se svojim poslom.
Svaka cast @Javier, stipu kompleksase ba
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bez bespotrebnog prozivanja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slazemo se.. nije krenulo kako treba. Svaki je pocetak tezak. Covjek nije prije nikad vodio fudbalski klub i niko se naucen nije rodio. ne kazem da se na nama treba uciti ali trebamo suditi o potezima nakon ove polusezone. Ipak je ovo Bosna i Hercegovina na kraju.Antikloc je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:21Naravno da konja ne moze jahat 5 ljudi. Konja Jase jockey profesionalac. A uljagac to nije. On pojma nema o fudbalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13
Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.
Nešto u tom smislu.
On sam je zauzeo stav od početka ja sam jedan od vas i tako ta priča, a onda okrenuo za 180 stepeni.
On da je ozbiljan I dobronamjeran,odredio bi renomiranog direktora,renomiranog SD renomiranog trenera. Odredio bi im budzet za 3 do 5 godina. Ostavio ljude da rade a sam bi otisao baviti se svojim poslom.
Od mene mu hvala jer me jos nije uvjerio u suprotno odnosno u lose namjere. Znam da je prepoznao dobru poslovnu priliku, da se ja pitam isto bih uradio. Znas koja bi to scena bila da se nas neki klub plasira u grupe? Visestruka korist. Ali je najteze led probiti .
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Koja je fora za strance, jel u zapisniku ili na terenu ne smije biti više od 5 stranaca?
🇵🇸
- GalileoGalilei
- Kontakt:
U zapisniku za utakmicu ili na terenu? Npr. imaš ih 7 u zapisniku za tu utakmicu, a 5 na terenu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:49Smiješ ti imati njih 100 u ekipi, ali za jedan meč ne smije biti više od njih pet.
Znam da su ove u21 znali izvaditi odma u prvoj minuti.
🇵🇸
U zapisniku za utakmicu. Sad su i u21 promijenili, jedan mora igrat bar poluvrijeme.Torino je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:55U zapisniku za utakmicu ili na terenu? Npr. imaš ih 7 u zapisniku za tu utakmicu, a 5 na terenu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:49Smiješ ti imati njih 100 u ekipi, ali za jedan meč ne smije biti više od njih pet.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U klubu možeš imati koliko hoćeš stranaca ali u zapisniku trenutno možeš imati maximalno 5 stranaca. Znači prva postava i rezervni igrači.Torino je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:55U zapisniku za utakmicu ili na terenu? Npr. imaš ih 7 u zapisniku za tu utakmicu, a 5 na terenu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:49Smiješ ti imati njih 100 u ekipi, ali za jedan meč ne smije biti više od njih pet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hahah ovo je vic bas bi te renomirane istrpili,bilo bi nakon par mjeseci drvlje i kamenje,vazno je da ste Dudica istrpili kako ste ga nazivali Fergusona,svrsavali ovdje na njega toliko o tome.Antikloc je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:21Naravno da konja ne moze jahat 5 ljudi. Konja Jase jockey profesionalac. A uljagac to nije. On pojma nema o fudbalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:16Ne moze 5 ljudi jahati jednog konja.. probali smo tako, poslusaj ovog poslusaj onog.. ne valja trener, valja trener, ne valja igrac valja igrac.. ne valja celavi valja celavi... covjek presjeko i to je to.. Odlucio da preuzme potpunu odgovornost cak evo i problem s navijacima ima koje sigurno cijeni i da ih nema - ne bi mu ovaj klub ni bio zanimljiv, ali odlucio da izgura do kraja. Nama je ovim pojacanjima rekao sta misli o svemu.. Mislim da je najvise sto mozemo uraditi sacekati polusezonu i svi zajedno navijati da udjemu u europu. Ako ne odosmo u 3 lijepe..Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2023, 14:13
Kakve emocije. Ja sam uložio svoje pare, poštujem navijače, poštujem stavove, al vaše je da navijate, moje da vodim klub.
Nešto u tom smislu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
U zapisniku brate. Na to sve imaš i šugavi Savez koji neće da promijeni pravilo da se igrači iz regije ne smatraju strancima.Torino je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:55U zapisniku za utakmicu ili na terenu? Npr. imaš ih 7 u zapisniku za tu utakmicu, a 5 na terenu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 jan 2023, 15:49Smiješ ti imati njih 100 u ekipi, ali za jedan meč ne smije biti više od njih pet.
Jedino rješenje da je ukinu, pođu polako beton izljevat za tribine.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Vjerovatno su doveli prije ovog SD i da je on dovodio igrace. Sto se tice ekipe jos mi nije jasno sto Salcin zauzima mjesto nekom,cime je on zaduzio klib,lik je kao zena na beku veze sa zivotom nema. Rijesoti se ovih nekih vjecitih talenata i dati akademcima koji nisu imali sansu da se pokazu
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Evander, Gomis99, Hajdeee, JavierBosnia, jurisicduska, makron, mosarajvosa83, Proximic, samoFKS, Taree, zagorski i 176 gostiju.