FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidim nekoliko forumasa bi da se bojkot prekine jer se kao zalizani narkoman izvinuo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Puno smo se mi podigli, niko nam ne valja. Ne aludiram na Ajlu i Emira. Hebat ih. Ali evo promijenili smo tonu ljudi i isto. Možda mi trebamo promijeniti nešto kod sebe?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:18Da se doveo bilo koji trener na svijetu sem Mirze ne bi bilo bojkota to se zna. Tako da Mirvic s tim potezom govori da mu navijaci ne trebaju tj nek dolazi ko hoce da dodje ko nece ne mora. A da se doveo neko drugi i da su se istjerali Aylah i Emir iz kluba vjerujem da bi dosad bilo par hiljada clanova i da bi svi dolazili na utakmice, gdje god one bile posto nas teren nemamo.esprit24 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:15Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
Znam da ce me napasti vecina al malo je falilo da zaplacem na saopstenje Manijaka. Klub im doslovno zivi na aparatima, dovode igrace doslovno pred pocetak, dove da im se prodaju bivsi igraci kako bi dobili koji dinar. Kod nas sve kontra sto se tice organizacije al haman nas ocekuje prazan sjever
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
“Morat ćemo dovesti neka pojačanja, ali ne previše igrača. Ne možete svakih šest mjeseci dovoditi po deset igrača i to je jedna stvar koju želim promijeniti. Mnogo je dovođenja istrošenih igrača sa strane. Uvijek sam razmišljao na taj način i uvijek ću tako razmišljati. Djeci treba dati šansu, treba biti hrabar za to, a ja ću to biti. Pokušat ću napraviti balans da u klubu imamo dva, tri kvalitetna stranca, a sve ostalo da budu naša djeca. Dobro znam šta pričam i dobro znam šta Sarajevu treba. Ako me igrači budu shvatili i pratili na pravi način, neće biti problema.”. Mirza V.
Kokain prljav i nikakav, ili promjenjen diler
.Vec dovedeno 9 novih igraca, doci ce jos dva.
Sretno Besime
Kokain prljav i nikakav, ili promjenjen diler
Sretno Besime

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 07 feb 2023, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
Inace smo godisnje imali po 20k clanova, dok se nije islo uz nos navijacima. Druze najlakse traziti izgovore.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:18Da se doveo bilo koji trener na svijetu sem Mirze ne bi bilo bojkota to se zna. Tako da Mirvic s tim potezom govori da mu navijaci ne trebaju tj nek dolazi ko hoce da dodje ko nece ne mora. A da se doveo neko drugi i da su se istjerali Aylah i Emir iz kluba vjerujem da bi dosad bilo par hiljada clanova i da bi svi dolazili na utakmice, gdje god one bile posto nas teren nemamo.esprit24 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:15Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
Znam da ce me napasti vecina al malo je falilo da zaplacem na saopstenje Manijaka. Klub im doslovno zivi na aparatima, dovode igrace doslovno pred pocetak, dove da im se prodaju bivsi igraci kako bi dobili koji dinar. Kod nas sve kontra sto se tice organizacije al haman nas ocekuje prazan sjever
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nekoliko forumasa ili velika vecina zeli da se u interesu institucije kakva je FKS nadje rjesenje na obostrano zadovoljstvo. Jel to zalizani narkoman jedini razlog bojkota? Ja ga ne dozivljavam uopste.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Slažem se s tvojim mišljenjem. Nek nogu daju zalizanom ja zadovoljan. Ajla nek se primiri, a posao dobro radi, samo je lujka.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:22Nekoliko forumasa ili velika vecina zeli da se u interesu institucije kakva je FKS nadje rjesenje na obostrano zadovoljstvo. Jel to zalizani narkoman jedini razlog bojkota? Ja ga ne dozivljavam uopste.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
benkara Allaha mi je do nas.. Evo vrati vrijeme unazad, i redom pobroj trenere uprave igrace.. Koga mi nismo isprozivali, uvijek kukamo, tjeramo.. pa i onog sablica smo tjerali covjek iz tunela vodio utakmice, nismo imali za gersla.. Igraci zbog ljubavi i dobre volje ostajali - citaj Krste, Heba, Ahmet.. Kljuc bio na pola brave..Benkara21 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:22Puno smo se mi podigli, niko nam ne valja. Ne aludiram na Ajlu i Emira. Hebat ih. Ali evo promijenili smo tonu ljudi i isto. Možda mi trebamo promijeniti nešto kod sebe?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:18Da se doveo bilo koji trener na svijetu sem Mirze ne bi bilo bojkota to se zna. Tako da Mirvic s tim potezom govori da mu navijaci ne trebaju tj nek dolazi ko hoce da dodje ko nece ne mora. A da se doveo neko drugi i da su se istjerali Aylah i Emir iz kluba vjerujem da bi dosad bilo par hiljada clanova i da bi svi dolazili na utakmice, gdje god one bile posto nas teren nemamo.esprit24 je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:15Kakva najava dolaska Besima Serbecica!!! Bravo za marketing.
Boze ti sacuvaj... znas ti nas
- 1 9 4 6 -
Ma ovdje je nekoliko forumasa za bojkot opcenito. Dosadni ste vise, nek bojkotuje ko hoce i misli da treba, ko ne misli doci ce na utakmicu i vozdra ba. Smarati i nagovarati drugog na ovo sto on misli da je ispravno je suludo..skullcrusher je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:21Vidim nekoliko forumasa bi da se bojkot prekine jer se kao zalizani narkoman izvinuo
Ajmo zatrpat Ismirov instagram nek se nadje sa vodjama grupe 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nismo trebali nikoga dovesti, bili smo predobri ovu polusezonu!Hajdeee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:22“Morat ćemo dovesti neka pojačanja, ali ne previše igrača. Ne možete svakih šest mjeseci dovoditi po deset igrača i to je jedna stvar koju želim promijeniti. Mnogo je dovođenja istrošenih igrača sa strane. Uvijek sam razmišljao na taj način i uvijek ću tako razmišljati. Djeci treba dati šansu, treba biti hrabar za to, a ja ću to biti. Pokušat ću napraviti balans da u klubu imamo dva, tri kvalitetna stranca, a sve ostalo da budu naša djeca. Dobro znam šta pričam i dobro znam šta Sarajevu treba. Ako me igrači budu shvatili i pratili na pravi način, neće biti problema.”. Mirza V.
Kokain prljav i nikakav, ili promjenjen diler.Vec dovedeno 9 novih igraca, doci ce jos dva.
Sretno Besime![]()
Dovedeno i neka je, a masni se tu najmanje pita svakako, tako da ovo boldirano nema vaznosti puno. I bolje da se sad dovedu i da se za sljedecu sezonu pokusa napraviti i uigrati tim..
-
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:28ZipSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:27Pa sta je sad jbte, ne moze covjek ni zajebanciju baciti a da se neko ne upecaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:24
Ne vjerujem. Kakvi dusmani kluba... ovo postaje providno![]()
Nista se nije promjenilo ovde![]()
ma ti tuknes na kone.. cuj sta je sad? s namjernom istices temu koja je apsolvirana.. samo da bi razdor unio. Jasno nam je svima ko je ovaj necovjek.
Besim je potpisao, mozda smo ga i otkupili zamisli![]()

svi mi zelimo da ovakvu ekipu doceka 10 milja na kosevu. Samo se sjetite Posusja i Sloge prva dva kola. Koja euforija i sreca
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
A kako mislis uigrati i formirati tim, upravljati sa njim ako se tu "trener najmanje pita".nokee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:31Nismo trebali nikoga dovesti, bili smo predobri ovu polusezonu!Hajdeee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:22“Morat ćemo dovesti neka pojačanja, ali ne previše igrača. Ne možete svakih šest mjeseci dovoditi po deset igrača i to je jedna stvar koju želim promijeniti. Mnogo je dovođenja istrošenih igrača sa strane. Uvijek sam razmišljao na taj način i uvijek ću tako razmišljati. Djeci treba dati šansu, treba biti hrabar za to, a ja ću to biti. Pokušat ću napraviti balans da u klubu imamo dva, tri kvalitetna stranca, a sve ostalo da budu naša djeca. Dobro znam šta pričam i dobro znam šta Sarajevu treba. Ako me igrači budu shvatili i pratili na pravi način, neće biti problema.”. Mirza V.
Kokain prljav i nikakav, ili promjenjen diler.Vec dovedeno 9 novih igraca, doci ce jos dva.
Sretno Besime![]()
Dovedeno i neka je, a masni se tu najmanje pita svakako, tako da ovo boldirano nema vaznosti puno. I bolje da se sad dovedu i da se za sljedecu sezonu pokusa napraviti i uigrati tim..
Napucavas Ferrari, i dajes da ga vozi neko ko pojma nema sa voznjom.
Opet, konstrukcijsko i takticka greska i startu.
- FKS -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajdeee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:44A kako mislis uigrati i formirati tim, upravljati sa njim ako se tu "trener najmanje pita".nokee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:31Nismo trebali nikoga dovesti, bili smo predobri ovu polusezonu!Hajdeee je napisao/la: ↑07 feb 2023, 12:22“Morat ćemo dovesti neka pojačanja, ali ne previše igrača. Ne možete svakih šest mjeseci dovoditi po deset igrača i to je jedna stvar koju želim promijeniti. Mnogo je dovođenja istrošenih igrača sa strane. Uvijek sam razmišljao na taj način i uvijek ću tako razmišljati. Djeci treba dati šansu, treba biti hrabar za to, a ja ću to biti. Pokušat ću napraviti balans da u klubu imamo dva, tri kvalitetna stranca, a sve ostalo da budu naša djeca. Dobro znam šta pričam i dobro znam šta Sarajevu treba. Ako me igrači budu shvatili i pratili na pravi način, neće biti problema.”. Mirza V.
Sretno Besime![]()
Napucavas Ferrari, i dajes da ga vozi neko ko pojma nema sa voznjom.
Opet, konstrukcijsko i takticka greska i startu.
uvjeren sam da se Varesanovic prodao na osnovu euro avanture, tada sa olimpicom.
- 1 9 4 6 -
Pa kako se nikom na osnovu toga nije prodao godinama vec?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sretno majstore, sretno Sarajevo!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Dobro pitanje. Valjda smo vise potrosili i kuntu i pantu. Mrsko mi vise nabrajati sve trenere, koji su zasluzili ili nisu nastaviti saradnju…
Imate dobar clanak na **** pa procitajte
- 1 9 4 6 -
Ok jasno mi je da je Mirvic izignorisao te prosle pozive, mozda je mislio da blefiraju ili sta vec, ne znam, nisam mu advokat. Ali iz ovolikog ulaganja evidentno je da covjek ima dobre namjere iako smo neki sumnjali (djelimicno opravdano). Zato govorim da je SVIMA u interesu da se izglade odnosi, meni prvom, jedva bih docekao na sjever da navijam i podrzim ekipu, vjerujem da mnogi isto to zele.
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 07 feb 2023, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo sto radi Sarajevo je za svaku pohvalu, i niko do sad nije ovako kupovao igrace od rata do sad, sto ukazuje da se Mirvic ne sali ovaj put, po pojacanjima nebi trebala evropa vam doci u pitanje.
Ko ima pare taj tim ce uspjeti kad tad, to je samo pitanje vremena kad ce procepiti.
Ko ima pare taj tim ce uspjeti kad tad, to je samo pitanje vremena kad ce procepiti.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, Fouzi1, gh0stHZ, jurisicduska, mire971, NeSamSafetee, Pablo11, riki46, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 85 gostiju.