Pročitati sve sa razumijevanjembelosevic23 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 08:34MortemHz je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:20Sama ti plata može sve reći.. 180 hiljada maraka mjesečno bog temosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:18
Ma pojam je ovaj Vrancicev CV i za malo vece klubove od nas![]()
Ne lupajte cifre bezveze, pa u rijeci nije imao 300k e godišnje a da ovdje ima milion e
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako brutalan vezni red se moze napraviti. Mozda i najjaci posle rata. Samo nas yebe podatak da najgori vezni u sadasnjem rosteru MORA igrati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ja ne znam ko jos dozivljava kone mjerodavnim u bilo cemu 
Realno govoreci Armin momak na mjestu, zna da mu treba klub da se oporavi. Armin da je imao bolju ponudu iskoristio bi je. I mene bi bilo stid trazit pare klubu koji navijaci spasavaju vec 5x od bankrota.
U onoj formi u kakvoj je igrao u Dinamu bio bi top pojacanje, ali ovako nije ni blizu vise taj igrac, ako budu imali srece da se oporavi kod njih moze im valjat samo.
U svakom slucaju dizanje rejtinga lige i interesantnija liga.
A sad poredit Vrancica sa njim je SMIJESNO, realno najjaci igrac po CV koji je zaigao u nasoj ligi.
Vrancic je stroj koji se utopio u ambis kroz koji Rijeka prolazi.
Ako se sjecate na slican nacin je Benko napustio Sarajevo, otjeran zbog visine plate, lose atmosfere i losih rezultata....i nekog novog "trenera".(afera piva
)
Benkara je realno mogao resetat mreze jos sigurno 2 sezone, sto je na kraju i pokazao u Varazdinu, sa kojim je usao u prvu ligu HNLa
Ja sam jako optimistican da cemo aBd gledati neko novo Sarajevo na proljece....
Realno govoreci Armin momak na mjestu, zna da mu treba klub da se oporavi. Armin da je imao bolju ponudu iskoristio bi je. I mene bi bilo stid trazit pare klubu koji navijaci spasavaju vec 5x od bankrota.
U onoj formi u kakvoj je igrao u Dinamu bio bi top pojacanje, ali ovako nije ni blizu vise taj igrac, ako budu imali srece da se oporavi kod njih moze im valjat samo.
U svakom slucaju dizanje rejtinga lige i interesantnija liga.
A sad poredit Vrancica sa njim je SMIJESNO, realno najjaci igrac po CV koji je zaigao u nasoj ligi.
Vrancic je stroj koji se utopio u ambis kroz koji Rijeka prolazi.
Ako se sjecate na slican nacin je Benko napustio Sarajevo, otjeran zbog visine plate, lose atmosfere i losih rezultata....i nekog novog "trenera".(afera piva
Benkara je realno mogao resetat mreze jos sigurno 2 sezone, sto je na kraju i pokazao u Varazdinu, sa kojim je usao u prvu ligu HNLa
Ja sam jako optimistican da cemo aBd gledati neko novo Sarajevo na proljece....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Dodje igrac koji cijelu ligu tj igrace u zadnjih 10 godina da sastavis, nemaju zajedno nastupa u ligama petice koliko Vrancic ima. Jedva mnogi cekaju vjeruj mi, da nas vide na dnu bez feninga⁰,zato ismijavaju Mirvica,Horde itd
- Objektivac1946
- Kontakt:
Prolazim oko stadiona maloprije, kad prilaziš s istoka nikad ne bi pomislio da je ono stadion, prije neka napuštena bauštela 
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ako je u Rijeci imao ispod 300 hiljada €,posto smo mi korak nize u karijeri,koja je u padu. Kod nas ce vjerovatno imati 15,max 20 hiljada eura mjesecno. Nista sto nismo vec vidjeli,kao TSS otprilike,sto se tice plate. Sto se tice igre,tu smo odvisni od toga hoce li imati motivaciju da igra,hoce li biti profesionalan ili ce cekati da ugovor zavrsi i uzimati pare. Kad igrac dolazi u organizovan,dobro ustrojen klub,klub koji ima sistem,onda skoro pa da mora biti profesionalan i mora biti na odgovarajucem nivou. Dok mi smo sve samo nismo organizovani. Predsjednik influenser-cirkusant,direktorica narkomanka-quravela,SD -a nemamo,trener narkoman i saner,strucni stab igraci skromnih karijera,lokalni sibicari. Tako da smo prepusteni Vrancicevoj odluci hoce li i kako igrati a posto je lik ipak Bosanac,nije za vjerovati u neki profesionalizam !MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2023, 09:32Pročitati sve sa razumijevanjembelosevic23 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 08:34
Ne lupajte cifre bezveze, pa u rijeci nije imao 300k e godišnje a da ovdje ima milion e
No,ako bude igrao dobro,ako izborimo Evropu ,isplatice se. A ako ne morace Tan opet zavuci ruku u dzep,za novi krug cirkusa !

Njegova motivacija ( Vrancic ) kao i ostalih dosta zavisi i od nas navijaca. Sve zavisi kakvo ce stanje biti u i oko kluba, a pogotovo u svlačionici. Sjetite se Benke samo....
A opet govorim sta nas ba boli **** za ostale, nek svak svoju ranu cucla...
Neko se brine da plati vodu i struju, neko da izganja mjesečnu kod Grasa da dodje ikako na trening, sadaka se skuplja po raznim ustanovama...
Samo što nas **** pa ne znamo da cijenimo sebe i ono sto imamo. I svaki put kada treba da se napravi neki iskorak na ostale mi sami useremo da valja.
A opet govorim sta nas ba boli **** za ostale, nek svak svoju ranu cucla...
Neko se brine da plati vodu i struju, neko da izganja mjesečnu kod Grasa da dodje ikako na trening, sadaka se skuplja po raznim ustanovama...
Samo što nas **** pa ne znamo da cijenimo sebe i ono sto imamo. I svaki put kada treba da se napravi neki iskorak na ostale mi sami useremo da valja.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ima ovdje dosta pristalica nase Georgine
ajmo neki info kad potpisuje Vrancic, jos mi je sve to nerealno 
Ne znam koliko je tacno ali sam nacuo da smo platili obestecenje stoke-u, i to najvise do sada
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Boze molim te samo da nisu uradili nesto glupo 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ja sam nacuo, mozda neko ima vise informacija
Do smrti odani!
Al` doslovno
btw nama bi najveće pojačanje bilo da se Horde vrate na tribinu, provjereno znam da svakom igraču s kojim pregovaraju oko dovođenja pokazuju klipove od navijača i na tu foru dodatno probude zelju istom da igra pred takvim navijacima.
Vrancic je igracina, i po mom misljenju da hoda po terenu kao Susic za klasu ce biti bolji, dosta korisniji sa daleko boljim pasom i udarcem prema golu.
Nadam se samo da je fizciki spreman.

btw nama bi najveće pojačanje bilo da se Horde vrate na tribinu, provjereno znam da svakom igraču s kojim pregovaraju oko dovođenja pokazuju klipove od navijača i na tu foru dodatno probude zelju istom da igra pred takvim navijacima.
Vrancic je igracina, i po mom misljenju da hoda po terenu kao Susic za klasu ce biti bolji, dosta korisniji sa daleko boljim pasom i udarcem prema golu.
Nadam se samo da je fizciki spreman.

12. igrač kluba iz Titove 38b
Riga je zadnju utakmicu prenosila na yt, valjda ce i sutra
- ElCartel11
- Kontakt:
Jos malo pa ce naši ukinuti placanje tekmi, jer svi iole ozbiljniji klubovi to rade na svom yt kanalu i tako si dizu rejting

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa znam, ja se ne pravim da ne znam, upravo zbog toga i kazem da bi to bilo najvece i nesto najbolje sto bi se desilo u ovoj pauzi.
Ko razumije shvatit ce.
Ziljkic ce biti ubojica pazite sta vam kazem, Gruzijac bi takodjer mogao biti pravo dobro pojacanje, za napad sam zabrinut iskreno vjerujem da bi Vrancic mogao donijeti taj zadnji pas koji nam vec godinama fali i unistava sve napadace.
Ko razumije shvatit ce.
Ziljkic ce biti ubojica pazite sta vam kazem, Gruzijac bi takodjer mogao biti pravo dobro pojacanje, za napad sam zabrinut iskreno vjerujem da bi Vrancic mogao donijeti taj zadnji pas koji nam vec godinama fali i unistava sve napadace.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Normalno, mi smo boljeg igrača od Santosa na posudbu poslali.H8Z7 je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:52Vjerojatno zbog toga što igra za kone, jer oni u njemu kako čitam vide kao neku uzadnicu a sad zamisli da za uzdanica dođe kod nas kakav bi to bio tuš za njih. Da se razumijemo ne želim ga ni ja prije bi Ikića izabrao ispred njega.BordoBBoja je napisao/la: ↑11 feb 2023, 11:18Ja stvarno ne znam zasto prizivate poluigraca kao sto je santos
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma bitno on kad posalje loptu da dodje tamo gdje je i poslao.nokee je napisao/la: ↑11 feb 2023, 09:20Ma sve ok, u pravu si. Vise sam mislio na motiv igranja plBiH a do neki dan si igrao plEngleske. Ako on bude pravi (motiv) bice najvece pojacanje ikad. Ako bude izlazio na teren samo da izadje, bice jos jedan sto uze para i ode.. Mada koliko amo mu mi i mogli ponuditi kesa, ne vjerujem da su to neke prevelike cifre..ZipSarajevo je napisao/la: ↑10 feb 2023, 23:33Nemas vise livada, bar 80% utakmica ce biti igrsno na hibridu. Tako da to vise nece biti alibi.nokee je napisao/la: ↑10 feb 2023, 22:45Strasno dobro je ovo za klub sa vise strana, marketinga, promocine, buduce prodaje igraca itd. Ipak je lik igrao Premier ligu eng.
S druge strane vrijeme ce pokazati koliko ce on imati motiva za ove nase livade jer je on ipak u godinama kad tesko vise moze ocekivati neki bum i povratak u ligu 5, tipa ko Jajalo kad je dosao sa dosta manje godina pa se opet vratio na veliku scenu.. Bilo kako bilo, teren je jedino mjerilo i nikakve euforije ne smije biti,!
Tuzla1 i 2, BL, Mostar 1 i 2, Sarajevo 1 i 2.... Vise ce biti utakmica na vrhunskom terenu nego na livadi...
Ovo sto smo se ovko pojacali, je super stvar. Al je jos 5* bolja stvar kad znamo da sad imamo terene gdje oni mogu pokazati da su pojacanja.
Prije ti dodje top igrac, al sta on na livadi moze pokazati. On naucio da prima loptu bez gledanja, glava gore, gleda sga dalje uraditi. Dok prije on gleda loptu hoce li je uspjeti smiriti, pa kad je smiri on digne glavu k gleda imal kome dodati...
Vidjet cete razliku aBd, ovi top kvalitet igraca sa dobrim terenom...
-
- Kontakt:
Ako se prekine liga u Turskoj, možda budemo mogli nekoga od ovih sa našim papirima uzeti na posudbu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo kako bi to izgledalo, da je bio nas komentator na utakmici protiv Sahtara.
"Idi Balta zabij gol" "TobeYarabbi" "Nedodajte mu vise Boga vam"
"Idi Balta zabij gol" "TobeYarabbi" "Nedodajte mu vise Boga vam"
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!