Sto svi u Arizonu odose?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DeanHuijsen
zakleo bih se da sam ga jednom sreo na ulicama Amsterdama, ali ne moze covjek biti siguran kad ti marokanski klosarcici svi isto izgledaju

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Zato sto je beton, Phoenix grad extra. I ja cu najvjerovatnije samo da vidim s poslom da me prebace. Houston mi je posto previse natrpan.
@dean
Valjda nije haram sve sto ima medicinski boljitak. Dozvoljeno je i krmetinu jesti ako nemas nista drugo, koliko sam upoznat.
Sreca je u tamo gdje se ti sam pronalazis, a ne u onom sto mislis da drugi ocekuju od tebeFelixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:24Ma da, vjerujem ti da si sada doslovno u moodu "što me nije ubilo, sad sam odlično"-
Iskreno, ne vidim varijantu i da mi razgovori, lijekovi, tretmani pomognu, u kojoj bih se uspješno uključio u osnovne životne procese, kamoli šta ozbiljnije. Nisam više ni mlad tolko, niti sam njegovao kontakte(bijah bez mobitela od svoje 20. pa do 28.godine takoreć, odsjekao se)- da milijun eura mi netko daruje, pomogao bih bližnjima da riješe glavno i uložio bih u nešto s nekim koga znam- moj kapital, njegov biznis, a to kamo sam se mogao pronaći i biti "mukte" veoma koristan je kao sportski "amaterski scout" što je u tada mom voljenom klubu i bilo jako kvalitetno implementirano prije 8-9 godina, baš Juranović i Bašić su tada dovedeni od zagrebačkih ljudi čiju je preporuku Vučević shvatio ozbiljno i djelovao..
No svakako sretna osoba biti ne bih mogao budući da bih htio biti "normalan"; družiti se, upoznati žene i sve kako već ljudi funkcioniraju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sirotinja kojoj je LA preskup.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ti bi fasovao ban 100%DeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 16:38kolege, ovo sto se sinoc uradili je stvarno dno dna, glupo i nepromisljeno, jer trebali ste cekati da i ja buden aktiviran i online![]()

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- DeanHuijsen
tebi treba neko da te vrijedja i omalovazava vise nego sto to ti sam sebi radis, tek tada ces se poceti vise cijeniti
ovi sto ti daju kurtoazne savjete da se trznes, uopste ti ne pomazu i samo te nerviraju, jel tako
nego, drug... nadji kakvu dominu, otvori OnlyFans, nek ti **** majku majcinu svaki dan, sve dok se sam sebi ne ogadis, uzmes pare, a i osjecat ces se dosta bolje i produktivnije nego trenutno ili kao skaut
nema na cemu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nije to bas tako, i ovdje ih je doselilo mnogo iz LA. Dosta ih radi od kuce, tako da mu je nebitno bio u Cali ili Minnesoti, kuce su bile naglo skocile (cijene). Tako da su prodali tamo kuce po 700-800k i kupili u Houstonu vilu za 300k-350k, znaci cisti financijski potez.
Najgori savjet koji možeš dati depresivnoj i očajnoj osobi je "de trzni se". Eto kao nije mu to palo napamet do sada. Zato samo stručna pomoć.
Volio bi se okušati u potrazi za američkim snom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
američki san, je li je to izmišljotina?
Gori je onaj : "Budi sretan, zamisli kako je djeci u Africi".
Nabijem I tebe i čitavu Afriku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemoj ti savjete dijeliti života tiDeanHuijsen je napisao/la: ↑21 feb 2023, 17:13tebi treba neko da te vrijedja i omalovazava vise nego sto to ti sam sebi radis, tek tada ces se poceti vise cijeniti
ovi sto ti daju kurtoazne savjete da se trznes, uopste ti ne pomazu i samo te nerviraju, jel tako
nego, drug... nadji kakvu dominu, otvori OnlyFans, nek ti **** majku majcinu svaki dan, sve dok se sam sebi ne ogadis, uzmes pare, a i osjecat ces se dosta bolje i produktivnije nego trenutno ili kao skaut
nema na cemu![]()
![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako si nesto oko elektrotehnike, masinstva ili IT, Kalifornija je obecana zemlja. Pratim pozicije za ovo sto ja radim na Linkedinu, bio u kontaktu i sa par recruitera i pare koje se tamo mogu uzet na godisnjem nivou su bukvalno bolesne u odnosu na Njemacku ili Austriju.
Samo elegantno ostajanje kuci kad zatreba

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Eso ti li si ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zavisno u kojem si gradu, racunaj da ces rentu placati $2500+, i da ti je sve ostalo skupo, piva u San Franciscu u baru je $11, dok je u Hou $3. Znaci ako vidis cifru preko 100k godisnje u Cali, to ti je mozda $60k u AustrijiEpidaurus je napisao/la: ↑21 feb 2023, 17:22Ako si nesto oko elektrotehnike, masinstva ili IT, Kalifornija je obecana zemlja. Pratim pozicije za ovo sto ja radim na Linkedinu, bio u kontaktu i sa par recruitera i pare koje se tamo mogu uzet na godisnjem nivou su bukvalno bolesne u odnosu na Njemacku ili Austriju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.