FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vi stvarno mislite da ce narkoman ostati duze od 6-7 kola. Idu kiksevi na pocetku pa ce nkog uzeti 2 tekme zaredom pa onda opet kiks i to je to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sto bi cekao ljeto kad je mogao sad dovest Prosineckog?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:37Slažem se 100% da ima 10 imena koja su bolja od njega u “daj šta daš” scenariju, ali gotovo sad.NazorUso je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:31A sto bi dobio otkaz kada je najavljen kao da je Ferguson licno. #PonosnaDoNeba je izjavila, da im se svidjela njegova vizija i plan, da je on neko ko ce forsirati Akademiju, ko ce znati prenijeti igracima sta je Sarajevo...
Suplja, suplja i supljaaa ! Navodio sam vec 10tak imena koja su mogla doci kao "daj sta das" opcija a bolji su od Mirze !
Opet kažem, ići će Mirvić uskoro na neko jako ime, ubijeđen sam.
Sta kaze, Kyeremeh zamjena za Djokanovica hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta ce plavi ker, vidis da umire u sebi.. Nije mogao izustitit da je Serbecic reprezentativac. A Armin Hodzic je sa 29. godina idealan da se proda

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:51sta ce plavi ker, vidis da umire u sebi.. Nije mogao izustitit da je Serbecic reprezentativac. A Armin Hodzic je sa 29. godina idealan da se proda![]()

smradovi, smecari (komunalci su cistaci, ovo su smecari), klosari. Ovo kao da je podcast ovog portala, dusmani kluba, strasno koliku mrznju ispoljavaju, jedu se iznutra kakvu ekipu imamo i koliko levela smo iznad, odgledah 5 min i nikad vise ni sekundeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:51sta ce plavi ker, vidis da umire u sebi.. Nije mogao izustitit da je Serbecic reprezentativac. A Armin Hodzic je sa 29. godina idealan da se proda![]()
NEMA NAZAD
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Što sam gledao debile gledao sam yebo im skretničar majkuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 13:51sta ce plavi ker, vidis da umire u sebi.. Nije mogao izustitit da je Serbecic reprezentativac. A Armin Hodzic je sa 29. godina idealan da se proda![]()
Da nije smijesno bilo bi zalosno. Za nasu ligu govoriti da je jaca od Srbijanske.. evo nemam rijeci. Ma od bilo koje lige! Kod nas bi TSC Backa Topola prosetao ligom.napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:55Ma kako nema... Po mom misljenju jacinu lige ne cini jedna ekipa koja jednom napravi neki izlet i uz malo srece se domogne grupne faze nekog takmicenja. Bitnija je konstantnost neka, ma koliko glupo zvucalo u nasem slucaju. Odnosno, po meni vise snagu lige dokazuju nasa tri playoffa i ispadanja od jakih protivnika, kao i taj playoff Zrinje, nego grupna faza ovog Zalgirisa gdje su dosli uz dosta srece (i to u takmicenju koje bismo mi igrali 3x do sad da je postojalo). Uz to da je taj Zalgiris u zadnjih 20 godina skinuo jedan malo bolji skalp, izbacili Malmo prosle sezone. Ostali evropski trijumfi protiv ekipa iz Sjeverne Irske, Andore, Malte itd. Plus je i sam Lalatovic izjavio da je ova liga teza od Ling Long superlige, nedavno je i onaj bivsi igrac Leotara rekao da je nasa liga mnogo jaca od srpske, igrao je u obje.keli je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:39zar ima slabijih liga od ovenapoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:37Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.
Nas yebu politika (pristrasno, odnosno nastimano sudjenje) i infrastruktura, a sam kvalitet nije toliko grozan kolikim se predstavlja.
Znaci krenulo je lagano i omalovazavanje pojacanja, pri tome uzdizajuci nasu ligu

To kad Lalatovic kaze "teza" je od Ling Long lige ne znaci drug da je bolja valjda? Teza za igrati je nesto sasvim drugo. I hrv i srb liga su daleko ispred nase. Kvalitetom nismo blizu ni Slo lige koja je ispod prve dvije..
- napoleon72
- Kontakt:
Magodice, citanku u ruke. Cuj "uzdizajuci"
Po cemu bi se Backa prosetala ovom ligom, samo mi to reci? Zvezda i Partizan su nivo za sve nase ekipe, ostali u pet deka, ako i to. Haskic i Melunovic, ovdje prosjecni (u najboljem slucaju) napadaci su u toj srbijanskoj ligi bili najbolji strijelci, i to u bezveze klubovima. U toj ligi ima duplo vise kriminala nego ovdje. Ligu ne cine 2-3 ekipe, nego 16.
Uostalom, ja sam prenio rijeci Lalata i ovog cetn.ika iz Leotara ne u smislu da poredim nasu ligu direktno sa Ling Long ligom, nego da se nasa previse potcjenjuje.

Po cemu bi se Backa prosetala ovom ligom, samo mi to reci? Zvezda i Partizan su nivo za sve nase ekipe, ostali u pet deka, ako i to. Haskic i Melunovic, ovdje prosjecni (u najboljem slucaju) napadaci su u toj srbijanskoj ligi bili najbolji strijelci, i to u bezveze klubovima. U toj ligi ima duplo vise kriminala nego ovdje. Ligu ne cine 2-3 ekipe, nego 16.
Uostalom, ja sam prenio rijeci Lalata i ovog cetn.ika iz Leotara ne u smislu da poredim nasu ligu direktno sa Ling Long ligom, nego da se nasa previse potcjenjuje.
Zadnja izmjena: napoleon72, dana/u 22 feb 2023, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nista ti ovdje nema pogresno. Svakih pola godine novi trener i deset novih igraca i svaka tri mjeseca hajka na uprave, trenere, igrace, upravljace.... Vidjeces u aprilu da pola ovih imena sto se dovelo nece biti ni u rosteru a kamoli u prvih jedanest
Sreća pa je onaj Jakir otišao, valjalo bi opet gledati zagarantovanu tricu, četvorku u našoj mreži. Ovako će to Mirza ishendlati... 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Pola pitara i citava druga strana Miljacke ce da grize nkte nakon sto Sarajevo pobjedi Zrinjskog... Al dobro, vakat dosao da treba samo hejtati....
Ono kad je normalno da zelis svom klubu poraz i kad je normalno da kazes da ne treba ici na utakmicu
Kijamet u najavi ....
Ono kad je normalno da zelis svom klubu poraz i kad je normalno da kazes da ne treba ici na utakmicu

Kijamet u najavi ....
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ima li istine da je Avram iskazao nezadovoljstvo il je neka patka u pitanju
Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.
FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
ja realno pricam, a ne bajke

to sto navijam za druge timove ne znaci da ne vidim sta vam je Mirvic uradio ovu zimu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- napoleon72
- Kontakt:
Ocekivano...Zukanovic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:03Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Treba trazit da se obje tekme u Butmiru odigraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa zar nisu u prodaji karteZukanovic je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:03Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

I ja sam nešto čuo, navodno rekao Mirzi da ne želi da igra zadnjeg veznog i da to nikada ranije u karijeri nije ni na treningu igrao.BegovicRamiz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:01ima li istine da je Avram iskazao nezadovoljstvo il je neka patka u pitanju
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, BungaBum, mire971, Sinfoc1986, striktnosarajevski, Zizou i 73 gosta.