FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:30

joker90 je napisao/la:
23 feb 2023, 14:07
Ne znamo je li vas ima bruku ili je jedan-dvojica sa više profila. :mrgreen:
Pa to je danas valjda lako provjeriti! :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 feb 2023, 14:31

nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:30
joker90 je napisao/la:
Kako? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 23 feb 2023, 14:34

Tatamata1946 je napisao/la:
Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
I ovo sad za trening centar i Vrapcice smo ispali levatine
Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:35

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2023, 14:19
nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:02
Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Meni cvaja redovna (znaci ima se, jer nas ima ovdje bruku sa cvajom)
Skrsio se milion na pojacanja. Logicno ima se para.
Dale se dobre plate igracima. Hvala Bogu jel
Ulozilo se u akademiju. Neka hvala Bogu!

Pa kad se ima za sve to nek se babo malo i nasmrce, zasluzio je da se izgotivi!

Evo ovako jedino s djecom buntovnom se prica!
Koliko je klub zaradio od dolaska Mirvica samo na igracima?
Samo ovaj sad prelazni rom smo zaradili vise nego smo dali na pojacanja.
U akademiju nije niata ulozeno, cak sta vise, smanjeni su troskovi i otpusteni treneri.
Sutra da digne ruke, sta je tacno ostalo?
Velike plate, ogroman br igraca na platnom spisku, nula ulozeno u kamp, nula u stadion...
Znaci mozemo bez investitora hladno, jel? Pa stvarno ne znam koji ce nam djavo?
A te igrace koji su se prodali iz akademije je roda donijela? Pa valjda ulazes i to da ih kasnije prodas.. Svasta! I svi ti ograci koji su se prodali su plod akademije, vecina. A akademiju je napravio ko?

U kakav stadion? Ovaj opstinski?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:37

joker90 je napisao/la:
23 feb 2023, 14:31
nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:30
joker90 je napisao/la:
Kako? :kafa:
Pitaj BordoBoju ili s kojih se vec sve nikova javlja. On zna te IP adrese napamet..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 14:38

xfarex je napisao/la:
23 feb 2023, 14:34
Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?

Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.

za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 23 feb 2023, 14:40

Meni samo nije jasno kako nas savez stalno hebe a nasi se sa Vicom svako malo slikaju..
Sve mi znamo.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:41

NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 14:14
nokee je napisao/la:

Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 14:44

cookiech je napisao/la:
23 feb 2023, 14:40
Meni samo nije jasno kako nas savez stalno hebe a nasi se sa Vicom svako malo slikaju..
to sto se nasi guraju, pokusavaju nesto, slikaju se. Ne mora znaciti da su odmag guzni haveri.
- 1 9 4 6 -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 14:51

nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:41
NazorUso je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.

I to je bezvezno iskljucivanje. Ne mozemo tako ni s jedne strane pristupati.
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:54

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 feb 2023, 14:51
nokee je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:

I to je bezvezno iskljucivanje. Ne mozemo tako ni s jedne strane pristupati.
Ne mislim bukvalno, ali tako ti ga dodje!
Bogami ja nisam babi birao auto koje ce kupiti za njegove pare. Mogo sam reci meni se to svidja, al zna se ko pare daje!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 feb 2023, 14:57

cookiech je napisao/la:
23 feb 2023, 14:40
A gdje se to nasi sastaju sa Vicom i svako malo slikaju a drugi ne?

Mirvic sastanak u zgradi saveza = svi ostali su imali taj sastanak nije jedini
Sastanak u Antaliji = prisustvovali svi klubovi koji su tamo bili
U lozi sa Vicom = jos 200 ljudi bilo u lozi nikakve veze sa njim
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 15:00

nokee je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Mozda zato sto ga volis i ukazujes mu na EVIDENTNE greske.
Al ne vrijedi, fulas ti zivot :bih: Ziv bio, ne vrijefi fakat !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 23 feb 2023, 15:04

Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača. - Ajla

Ovo ne zvuči kao da je mirza privremeno riješenje...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 23 feb 2023, 15:07

FK Sarajevo stalno je u fokusu javnosti. Mnogo transfera, radovi na stadionu Koševo, glasna je velika navijačka armija koja želi najbolje klubu, ali da isto žele tvrde i vlasnik i od njega izabrana administracija koju predvodi direktorica Ajla Alimanović.

U izuzetno intenzivnom periodu za FK Sarajevo, za **** upravo govori direktorica kluba.

Za vikend počinje drugi dio sezone u Premijer ligi BIH, a Sarajevo dočekuje ekipu Zrinjskog na stadionu Veleža u Mostaru. Nakon toga ćete derbi igrati u Zenici i obje utakmice bez navijača. Kakav je vaš komentar na odluku FS BiH i kada očekujete povratak na Koševo?

Sinoć kasno smo dobili zvaničnu potvrdu ove odluke koja nas je negativno iznenadila. Kašnjenje u finaliziranju projekta rekonstrukcije terena najviše šteti našem klubu i veliko je troškovno i organizaciono opterećenje i za klub, i za naše navijače. U stalnom smo kontaktu i s Općinom, CSR-om, NSBiH i izvođačima i sve što se moglo ubrzati, ubrzalo se. Čekali smo samo toplije vrijeme koje je došlo i očekujemo da će se radovi ubrzo privesti kraju i da ćemo se vratiti na naš stadion.

Dok čekamo završetak radova, potrudili smo da nađemo najadekvatnije rješenje za prve dvije utakmice u proljetnom dijelu, obzirom na brojne zabrane kod alternativnih lokacija. Bio nam je važan adekvatan fudbalski ambijent i spremili smo i dodatne pogodnosti za navijače kako bi im olakšali dolazak na utakmice.

Iznenadna odluka komisije se odnosi na bezbjednost ali smo mi kao organizatori uvijek imali utakmice na najvećem nivou i bez incidenata, i sigurni smo da bismo i ove dvije utakmice organizovali bez ikakvih problema. Žao nam je zbog ovakve odluke jer cilj svim klubovima a i Savezu treba biti popularizacija utakmica i vraćanje navijača na stadione.

Veliki broj naših navijača su kupili sezonske karte i dolasci na „domaće utakmice“ u druge gradove su im već značajno povećali troškove. Jutros smo donijeli odluku da u znak izvinjenja i zahvalnosti za ogromnu podršku, njihove sezonske karte vrijede i za cijelu sljedeću sezonu.
Predsjednik Mirvić, a i ranije trener Varešanović, su naglasili da je cilj u ovoj polusezoni plasman u Evropu. Opet je bilo dosta promjena u ekipi, napustili su vas neki važni igrači ali došla su neka kvalitetna pojačanja za naše uslove. Da li je plasman u Europu realan cilj s obzirom na trenutni zaostatak od osam bodova za trećim mjestom. Šta ako se eventualno ne izbori Europa?

Europa je naravno naš cilj i svi unutar Kluba, svako u svom segmentu radimo i dajemo svoj maksimum da ga ostvarimo. Cilj je izazovan ali ne i neostvariv i sve dok postoji matematička šansa, mi ćemo se boriti. Ono što je važno istaknuti, a to sam već ranije govorila je da smo mi pri sklapanju ekipe u ovom prelaznom roku već razmišljali o narednoj sezoni i očekujem da ljetni prelazni rok konačno neće biti turbulentan kao zadnja dva jer je klubu potrebna stabilnost što podrazumijeva plan i sistemski rad.

Spomenuli smo dolazak zvučnih pojačanja. Ukupno ih je stiglo devet u ovom zimskom prelaznom roku, a on je na neki način i historijski jer je prvi put jedan klub iz BiH izdvojio ozbiljan novac za dovođenje igrača odnosno plaćanje obeštećenja za igrače koji su bili pod ugovorom sa drugim timovima. Podigli ste ljestvicu u tom smislu ali su sada i očekivanja veća?

Svaki uspješan klub planira svoju transfernu politiku ranije i budžet se kreira u odnosu na očekivanja struke i prilive od transfera. Mi smo sretni što imamo investitore koji podržavaju operativno funkcionisanje Kluba i sebi smo za cilj postavili iznose prihoda koje trebamo postići izlaznim transferima kako bi napravili budžet za ulazne transfere tako da je klub opet u „plusu“. Zadovoljni smo odrađenim, s većinom novih igrača su potpisani dugoročniji ugovori, ekipa je relativno mlada i od njih očekujemo i doprinos boljim rezultatima ali i eventualnu buduću zaradu od transfera.

Koliko je uopšte teško dovesti kvalitetne strance u našu ligu i ko je sada u Sarajevu zadužen za transfere igrača s obzirom na to da posljednjih nekoliko mjeseci klub nema sportskog direktora?

Jako teško, ali ne i nemoguće i odradili smo ogroman dio posla u zadnja dva mjeseca. Najvažnije je da se vizija i projekat Kluba dopadnu igraču i da se on uvjeri da se angažman u našem Klubu poklapa sa njegovom vizijom. Nažalost, bh. liga u očima stranih fudbalera i agenata kotira loše ali prezentacija Sarajeva, naši uslovi za rad, broj transfera koji smo uradili i naši kontakti u Europi su ono što pozitivno utiče na odluku igrača.

Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača.

Posebno je zanimljiv transfer Marija Vrančića. Fudbaler impresivne biografije i sigurno jedno od najzvučnijih imena koje je ikada igralo u našoj ligi. Koliko je bilo zahtjevno kompletirati taj transfer i postoji li šansa da nakon isteka posudbe on i zvanično postane igrač Sarajeva na neki duži period?

Vranićev transfer je bio jedan od najizazovnijih u ovom prelaznom roku jer je uključivao pregovore sa Stokeom, Rijekom, te Marijem i njegovim agentima. Važno je da je postojala obostrana želja da se on priključi Sarajevu i prvi korak će biti ova posudba a onda ćemo na kraju sezone razgovarati i o eventualnom, dugoročnijem ugovoru. Mario je po onom što smo do sada vidjeli veliki profesionalac, već se odlično uklopio i izvrstan je karakter koji će zasigurno doprinijeti i razvoju cijele ekipe.

Osim dolazaka bili ste aktivni i po pitanju izlaznih transfera. Napravljen je dobar posao sa Andrejom Đokanovićem koji je otišao u Ankaragucu. Pisalo se o ponudama više različitih klubova za Đokanovića, zašto ste prihvatili baš onu od Ankaragucua?

Nama nije bilo imperativ prodati Đokanovića i već ranije smo odbijali neadekvatne ponude za njegov transfer. Budući da je transfer uključivao i procenat od buduće prodaje, bilo nam je važno da to bude klub gdje će se Andrej moći nametnuti, dobro igrati i pokazati kvalitetu koju nosi iz FK Sarajevo. U simultanim pregovorima smo podigli ljestvicu tako da njegov transfer nije obični transfer već uključuje i druge bonuse, procente i benefite za FK Sarajevo. Ovim je nastavljena saradnja s Ankaragucu a i uspostavljeni su direktni kontakti našeg i njihovog Predsjednika što će sigurno biti osnova za strateško partnerstvo klubova.

Ikićeva posudba je također strateški urađena. On je jako kvalitetan igrač za kojeg je već par klubova pokazalo zainteresovanost. U Genclerbirligiju je odličan trener i ekipa u kojoj će Ivan moći kvalitetno igrati i biti na radaru skauta svih velikih klubova turske super lige, i nadamo se ostvariti permanentni transfer.

Stvari će se i na još pozitivnije početi mijenjati kada se počnu raditi transferi unutar naše lige. Mi smo bili zainteresovani za neke igrače ali saradnja još nije ostvarena jer nije postojala dobra volja drugih klubova.

Četiri za naše prilike sjajna izlazna transfera fudbalera koji su izašli iz Akademije FK Sarajevo napravljena su u prethodnih devet mjeseci (Pidro, Šabanović, Mujakić, Đokanović). Pretpostavljamo da bi tim putem mogli krenuti i neki drugi mladi igrači poput Varešanovića ili golmana Šahinovića?

Sarajevo je klub iz kojeg je najveća vjerovatnoća da će igrač ostvariti dobar transfer iz BiH i stojim iza toga. Svi klubovi s kojima smo razgovarali i u toku prelaznog roka i npr. transfer room događaja na kojima smo prisutni kao jedini klub iz BiH, znaju za nas i njihovi skauti nas prate. Vrijednost naših igrača će se sigurno povećavati kada budemo kvalitetno igrali i Evropu.

Snaga našeg tima je u tome što imamo jako dobre mlade talente koji se trebaju nametnuti svojim igrama, konzistentnošću i karakterom. Varešanović i Šahinović su samo neki od njih. Blizu standardnom igranju u prvom timu su i Mulalić, Ramići pa i Čelik i Nurković i to je potvrda da FK Sarajevo najbolje radi sa mladim igračima u cijeloj BiH. Trenutna generacija juniora je jedna od kvalitetnijih u historiji Kluba i već aktivno radimo na planu njihovog uključivanja u prvu ekipu. Klub im je pružio sve preduslove ali niko tim momcima ne može garantovati minute, oni moraju vrijedno raditi i to zaslužiti sami.

Predsjednik Mirvić nedavno je u razgovoru za klupsku stranicu najavio velika materijalna ulaganja u ovoj godini u kamp FK Sarajevo. Možete li nam dati malo više informacija u vezi sa tim projektom ?

Uložit ćemo u kamp kako bi napravili najbolje uslove za treniranje i razvoj igrača. Projekat uključuje izgradnju novih terena, medicinskog odjela, svlačionica, restorana i apartmana za smještaj igrača kao i kancelarije zaposlenike u nekom srednjem roku.

Razmišljamo da u dogledno vrijeme zgradu u Titovoj pretvorimo u muzej FK Sarajevo, što je također nešto što imaju svi veliki klubovi, ali o tome kada se steknu uslovi.

Za kraj, možete li nam reći kako se nosite sa pritiscima i turbulencijama s kojima se susrećete u zadnjem periodu?

Da je lako, nije. Mi moramo biti fokusirani na naš rad, stabilizaciju i rast kluba a paralelno i svakodnevno se susrećemo s raznim blokadama, kritikama i negativnim porukama. Međutim, ne dopuštamo da nas to odvoji od fokusa na krajnji rezultat i ispunjenje ciljeva koji su nam postavljeni od strane investitora.

Klub je radio na isti način godinama unatrag pa nikakvi ozbiljni pomaci nisu napravljeni. Uvijek se ponavljao isti scenario – kratkoročan bljesak pa neminovan pad. Ne možemo očekivati da se stvari rade na isti način i da onda napravimo drugačiji ili bolji rezultat.

Promjene su uvijek teške i ljudi ih ne vole. To sam naučila kroz karijeru u mnogim slučajevima ali promjene će se prihvatiti kada se navijači uvjere da je svaka odluka od strane investitora i menadžmenta usmjerena na jačanje Sarajeva.

Navijači će postati zadovoljni kada počnemo ostvarivati dobre rezultate a za to dajemo svoj maksimum. Što se mene lično tiče za nesmotrene propuste sam se već javno izvinula, a na to da li se ja nekome sviđam ili ne ne mogu utjecati.

Voljela bih da otvoreno prezentujemo navijačima realnu sliku ogromnog posla koji smo uradili u prethodnom periodu i uz argumentovanu i otvorenu komunikaciju probamo riješiti nesuglasice. Podrška i jedinstvo su nam važni na putu izgradnje jačeg i evropskog Sarajeva.

(Reprezentacijatackaba)
Sarajevo ljubavi moja.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 23 feb 2023, 15:12

bordobijelisampion je napisao/la:
23 feb 2023, 15:04
Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača. - Ajla

Ovo ne zvuči kao da je mirza privremeno riješenje...
Sve iskusni sportski radnici dovodili igrace upoznati godinama sa trzistem hahaha
Cuj oni radili skauting analize
Pa nije vam ovo igrica pizda vam materina
Fukara nije mogla kioske voditi a sad dovodi igrace :crazy:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 feb 2023, 15:14

Bilbija sudi, pa ovo postaje smijesno a ustvari je zalosno. :damn:
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija :facepalm:
U novi boj ...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 feb 2023, 15:21

Skroz se je fulala poenta s tom usporedbom Mirvaha s babom. Mirvah nije babo,Mirvah samo babi zanosi jaja u krivinama. :mrgreen:
Ako nekome nije jasno ko daje pare u fudbalu. Da ponovimo pare daju navijaci. Navijaci su potrosac,kupac proizvoda. Sponzori dolaze zbog navijaca.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 15:22

hz033 je napisao/la:
23 feb 2023, 15:14
Bilbija sudi, pa ovo postaje smijesno a ustvari je zalosno. :damn:
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija :facepalm:
pravi hinjavi pacov Bilbija.. on, petrovic, jelic i u ovu odabranu ekipu ide i Gigovic.
- 1 9 4 6 -

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 23 feb 2023, 15:31

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 feb 2023, 14:38
xfarex je napisao/la:
23 feb 2023, 14:34
ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?

Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.

za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
Nisam na taj nacin mislio. Jest da mi jedini na njemu igramo ali se mi ni za sta ne pitamo jer smo mi tu fakticki pod kirijom. Mi se mozemo samo buniti i zaliti i nista vise.
O stadionu su govorili vise puta i ljudi iz kluba, da nama nije nikakav interes samo ulagati u stadion vec treba da dobijemo i krug oko stadiona kako bi nam se to sve isplatilo.
Sve dok tako nesto ne dobijemo na potpis, mi smo samo zakupci na odredjeno vrijeme.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, boki86, Google Adsense [Bot], mnon46, Pact1921, sekac i 46 gostiju.