Pa to je danas valjda lako provjeriti!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
I ovo sad za trening centar i Vrapcice smo ispali levatine
Znaci mozemo bez investitora hladno, jel? Pa stvarno ne znam koji ce nam djavo?Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:19Koliko je klub zaradio od dolaska Mirvica samo na igracima?nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Meni cvaja redovna (znaci ima se, jer nas ima ovdje bruku sa cvajom)
Skrsio se milion na pojacanja. Logicno ima se para.
Dale se dobre plate igracima. Hvala Bogu jel
Ulozilo se u akademiju. Neka hvala Bogu!
Pa kad se ima za sve to nek se babo malo i nasmrce, zasluzio je da se izgotivi!
Evo ovako jedino s djecom buntovnom se prica!
Samo ovaj sad prelazni rom smo zaradili vise nego smo dali na pojacanja.
U akademiju nije niata ulozeno, cak sta vise, smanjeni su troskovi i otpusteni treneri.
Sutra da digne ruke, sta je tacno ostalo?
Velike plate, ogroman br igraca na platnom spisku, nula ulozeno u kamp, nula u stadion...
Pitaj BordoBoju ili s kojih se vec sve nikova javlja. On zna te IP adrese napamet..
ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?xfarex je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:34Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
to sto se nasi guraju, pokusavaju nesto, slikaju se. Ne mora znaciti da su odmag guzni haveri.
nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...
Ne mislim bukvalno, ali tako ti ga dodje!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:51nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14
Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.
I to je bezvezno iskljucivanje. Ne mozemo tako ni s jedne strane pristupati.
A gdje se to nasi sastaju sa Vicom i svako malo slikaju a drugi ne?
Mozda zato sto ga volis i ukazujes mu na EVIDENTNE greske.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:41Sta imas ti babi pricati sta ce da radi i s kime se druzi. Ja vas placam, ja se pitam. Kad bude kontra vi cete se pitati. Fulas poentu ocito.NazorUso je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:14Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.nokee je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:02Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Sve iskusni sportski radnici dovodili igrace upoznati godinama sa trzistem hahahabordobijelisampion je napisao/la: ↑23 feb 2023, 15:04Zimski prelazni rok je odrađen na način da smo targetirali imena koje želimo dovesti na osnovu potreba stručnog štaba i detaljno urađene skauting analize. Svaki igrač je imao i intervju s stručnim štabom i menadžmentom. I na kraju, sa svim igračima koji su zadovoljili kriterije, pregovore o angažmanu smo radili predsjednik Mirvić i ja, uključujući i Klubove od kojih smo kupili neke od igrača. - Ajla
Ovo ne zvuči kao da je mirza privremeno riješenje...
pravi hinjavi pacov Bilbija.. on, petrovic, jelic i u ovu odabranu ekipu ide i Gigovic.
Nisam na taj nacin mislio. Jest da mi jedini na njemu igramo ali se mi ni za sta ne pitamo jer smo mi tu fakticki pod kirijom. Mi se mozemo samo buniti i zaliti i nista vise.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:38ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?xfarex je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:34Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:07Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.
za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.