FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 23 feb 2023, 15:36

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 feb 2023, 15:22
hz033 je napisao/la:
23 feb 2023, 15:14
Bilbija sudi, pa ovo postaje smijesno a ustvari je zalosno. :damn:
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija :facepalm:
pravi hinjavi pacov Bilbija.. on, petrovic, jelic i u ovu odabranu ekipu ide i Gigovic.
Zoran Grbic i Elvis Mujic su za klasu gori od njih sviju

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 15:41

xfarex je napisao/la:
23 feb 2023, 15:31
23 feb 2023, 14:38
xfarex je napisao/la:
23 feb 2023, 14:34

Ja stvarno ne kontam pojedine ovde. Je li vama jasno da mi nismo vlasnik stadiona vec samo zakupac. Isto ko sto smo u Zenici ili u Mostaru.
Nismo mi nikakva ugovorna strana u radovima na AFH pa da bi mogli odlucivati kada ce poceti radovi ili da mozemo nekoga tuziti zasto jos nisu zavrseni...
ma de Fare, nisi u Njemackoj. Ko koristi taj stadion jos pored nas? Sad cemo neke zakone pratiti. Jedini zakon je trebao biti FK Sarajevo u ovom slucaju. Sta je to uticalo da radovi otpocnu ili ne? Jel to neka ragbi selekcija trpila jer se blizi svjetsko prvenstvno?

Ovo je klasicno bacanje kosti nama, kao klubu. Znajuci da nam je dovoljan jedan/dva poraza te nema Boga da nam predstavi opravdanje. Poklat cemo se izmedju sebe kao sto uvijek biva. Otjerati trenera i 10 igraca.

za Koliko su Borcu uradili teren? 45 dana rok a rade ga 200
Nisam na taj nacin mislio. Jest da mi jedini na njemu igramo ali se mi ni za sta ne pitamo jer smo mi tu fakticki pod kirijom. Mi se mozemo samo buniti i zaliti i nista vise.
O stadionu su govorili vise puta i ljudi iz kluba, da nama nije nikakav interes samo ulagati u stadion vec treba da dobijemo i krug oko stadiona kako bi nam se to sve isplatilo.
Sve dok tako nesto ne dobijemo na potpis, mi smo samo zakupci na odredjeno vrijeme.
Postujem. Samo nismo smjeli igrati kako vjetar puse i mogli smo sprijeciti/prolongirati radove sigurno. Trebalo se bolje muckati glavom ali sad je kasno..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 15:42

spezial je napisao/la:
23 feb 2023, 15:36
23 feb 2023, 15:22
hz033 je napisao/la:
23 feb 2023, 15:14
Bilbija sudi, pa ovo postaje smijesno a ustvari je zalosno. :damn:
Neznam kad smo dobili zadnji put a dam sudio Bilbija :facepalm:
pravi hinjavi pacov Bilbija.. on, petrovic, jelic i u ovu odabranu ekipu ide i Gigovic.
Zoran Grbic i Elvis Mujic su za klasu gori od njih sviju
Dobro si, Zorana smo ispratili posljedni put ako se dobro sjecam u stilu s koseva :rol:
I Mujic naravno. Gdje Elvisa anusa zaboraviti
- 1 9 4 6 -

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 15:46

Vazno da se ona "izvinUla"... Yebo je babo nepismeni, predstavlja se kao neki ultra, mega, giga memadzer a ne zna pravopis...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 feb 2023, 15:53

miky_hz je napisao/la:
23 feb 2023, 13:48
benko21 je napisao/la:
23 feb 2023, 13:11

teren ok izgleda a ovo oko njega je horor zivi :shock:
slika

Skida se atletska,stavit ce se neka podloga valjda.
Ne trebaju vise ni stavljati atletsku stazu, BORDO podloga bi bas mocno izgledala :)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 23 feb 2023, 16:12

NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 15:46
Vazno da se ona "izvinUla"... Yebo je babo nepismeni, predstavlja se kao neki ultra, mega, giga memadzer a ne zna pravopis...
Nesto ne vjerujem da je Aylah urednica portala. :D

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 16:15

izdzezveubrazil je napisao/la:
23 feb 2023, 16:12
NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 15:46
Nesto ne vjerujem da je Aylah urednica portala. :D
Braneci doticnu, vjerujem da si zaboravio da NOVINARI pisu clanke a ne UREDNICI.
Nesto ne vjerujem da to nisi znao...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 23 feb 2023, 16:15

slika
Odin, I await thee
Your true son am I

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 23 feb 2023, 16:42

23 feb 2023, 13:24
BordoBBoja je napisao/la:
23 feb 2023, 13:16
23 feb 2023, 13:11

a polahko brate.. za neke stvari je fakat potrebno vrijeme. Nigdje ne pise pravilo da ako ulozis milion u nesto da ce ti se sigurno cim prije vratiti.
Trebamo biti zadovoljni da dovodimo kvalitetne igrace, uz to da smo svjesni gdje ih dovodimo i to biva jos teze.
Minusa, gresaka, apsurda ima i to je cinjenica. Ali isto tako je i cinjenica da se mi nasladjujemo svim tim kao da jedva docekamo.
A i kad ti je u kuci sramota i belaj, valjda ne izadjes u komsiluk da svima pricas..
Narkomancina trener..kraj price
Kakvo vrijeme

Pomenuti gospodin ce otici da li za 4 kola da li do kraja sezone. Ali nece se promijeniti slika koju mi saljemo pod izlikom kako volimo klub.
Ja volim klub tako sto mu zelim sto bolje rezultate. A ako ce ova nasa prica i atmosfera oko kluba uticati na to da se srozavamo jos vise i gore rezultate sta smo postigli?
Ja nikakvog gospodina nisam spomenuo…nismo se razumjeli izgleda

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 16:46

23 feb 2023, 16:42
23 feb 2023, 13:24
23 feb 2023, 13:16

Narkomancina trener..kraj price
Kakvo vrijeme

Pomenuti gospodin ce otici da li za 4 kola da li do kraja sezone. Ali nece se promijeniti slika koju mi saljemo pod izlikom kako volimo klub.
Ja volim klub tako sto mu zelim sto bolje rezultate. A ako ce ova nasa prica i atmosfera oko kluba uticati na to da se srozavamo jos vise i gore rezultate sta smo postigli?
Ja nikakvog gospodina nisam spomenuo…nismo se razumjeli izgleda

nismo se razumjeli :)
- 1 9 4 6 -

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 23 feb 2023, 17:02

Sta kazu hocel Mirvic ulagat u forum ovdje :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2023, 17:28

Ti jednom kada bi pogodio poentu napisanog, ja bi se rodio druze. Dakle, da ti detaljnije objasnim, nacrtam, kako hoces, pa mozda i shvatis sta si napisao, i sta sam ti ja odgovorio.
nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:02
Cuj potanko donosi. Evo recimo:

Skrsio se milion na pojacanja. Logicno ima se para.

Da, ali se prodajom igraca iz akademije zaradilo višestruko više. U istom periodu mi smo 5. na tabeli.
nokee je napisao/la:

Dale se dobre plate igracima. Hvala Bogu jel

Evo ovako jedino s djecom buntovnom se prica!
Ovdje sam napisao, ok, a sta je nas strucni kolegij u upravi uradio da poboljsa stanje kluba da ne daj boze sutra odu, koji mehanizam imamo da se mogu isplacivati plate ovim igracima? Vidis, kad ulazes, kako ti kazes, ulazes u nesto postojano i dugotrajno a ne dovedes igrace samo da bi ih doveo jer su imena pa sta Bog da. Evo, jesi li u ocih godinu dana cuo ikad rijec "plan i strategoja razvoja kluba 2022-2028" lupam.... nisi. Neces ni cuti.

nokee je napisao/la:

Ulozilo se u akademiju. Neka hvala Bogu!
Ulozio tan 2014-2015. Od tada se NISTA nije ulozilo, tribinu platio Cimirot. Bukvalno kad puhne vjetar prevrcu se klupe za rezerve. Umjetni teren tvrd ko beton (zato nemamo igraca bez pokidanih ligamenata i par ozljeda kad izadju u seniore), imamo dva terena koja su beskorisna kad padne jaca kiša. Od dolaska Mirvica, ulozilo se jedino u malo sminkanja onog gdje se pije kafa i neke druge sitnice. Ne vidim to ulaganje, ponavljam, smanjen je broj trenera, smanjuju se troskovi. Umjesto da se poveca budzet akademije jer donosi pare, on se smanjuje. Tj smanjuje u dijelu ljudi koji prave igrace...
nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:35

Znaci mozemo bez investitora hladno, jel? Pa stvarno ne znam koji ce nam djavo?
A te igrace koji su se prodali iz akademije je roda donijela? Pa valjda ulazes i to da ih kasnije prodas.. Svasta! I svi ti ograci koji su se prodali su plod akademije, vecina. A akademiju je napravio ko?

U kakav stadion? Ovaj opstinski?
E a+sad i ovo da ti pojasnim. Investitor sluzi da klub napravi stabilnim, da ojaca infrastrukturu, ulaze u razvoj akademije jer odatle dolaze prihodi ocigledno i slicne stvari, pa sutra da digne sidro, da imas temelj da nastavis raditi sam do dolaska novog investitora a ne da se desi situacija NAm, kad je prestao slati pare da klub dozivi havariju, jer isti umjesto da je ulagao u nesto sto je trajno, ulagali smo u privremeno.
Primjer edukacija trenera, osoblja, edukacija igraca, uspostava dobrih odnosa sa klubovima koji mogu doprinjeti boljem razvoju igraca itd.

To ne radis tako sto sklonis Hasančića npr. i stavis da vodi u13 ekipu. Covjek kojeg cijeni svaki normalan akademac, koji kaze da nikad s boljim trenerom nisu radili, ti ga maknes jer nekome smeta... i onda dovvodis random likove iz nizeligasa da prave djecu za evropske klubove... mašta radi svašta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 feb 2023, 17:41

Chony533 je napisao/la:
23 feb 2023, 17:02
Sta kazu hocel Mirvic ulagat u forum ovdje :rol:
Ulaze vec.
- FKS -

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 feb 2023, 17:43

@Pantelija je li to premješten Hasančić nedavno u U13? Do sad je bio valjda fitnes trener, ili šta već.
Ispravi me ako griješim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 feb 2023, 17:44

Okupio sendvicare
ISTINA ZA VEDRANA!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2023, 17:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2023, 17:43
@Pantelija je li to premješten Hasančić nedavno u U13? Do sad je bio valjda fitnes trener, ili šta već.
Ispravi me ako griješim.
Otisao trener u 13, oni prebace Hasancica na u13... a nisu htjeli na u15 nego doveli nekog iz radnika iz hadzica...(uz svo postovanje, nemam pojma kakav je i kako radi, to cemo vidjeti u narednom periodu)
Prije toga prvo mu rekli da ce biti glavni skaut, pa onda ga stavili za "Individualni rad" koji nije individualni rad jer neki ljudi ne znaju osnovne pojmove, jer individualni rad je 1 na 1 ili 2 na 1 ako su povezane pozicije... a rad sa 5 do 10 djecaka u isto vrijeme cak razlicitih gdoista i pozicija, nije individualni rad vec dodatni rad... plus radi se sa sjecom koja su "slabija" umjesto da se individualno radi sa 10 najboljih akademaca svih generacija da od dobrih pravis top a ne da pravis 40 prosjecnih...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 23 feb 2023, 17:57

Nikad vise para u klubu a nikad vece nezadovoljstvo navijaca. Sad tek vidim kad kazu "nije sve u parama "
Vise se ginulo i borilo kad smo na virslama bili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 23 feb 2023, 17:58

FCUM je napisao/la:
23 feb 2023, 17:57
Nikad vise para u klubu a nikad vece nezadovoljstvo navijaca. Sad tek vidim kad kazu "nije sve u parama "
Bravo. Zato treba Mirvicu j.bat majku i otjerat prevaru iz svetinje. Dosao ovdje da pere pare preko kluba, mrs ubleho.
Max Allegri

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 feb 2023, 18:00

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2023, 17:46
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2023, 17:43
Ispravi me ako griješim.
Otisao trener u 13, oni prebace Hasancica na u13... a nisu htjeli na u15 nego doveli nekog iz radnika iz hadzica...(uz svo postovanje, nemam pojma kakav je i kako radi, to cemo vidjeti u narednom periodu)
Prije toga prvo mu rekli da ce biti glavni skaut, pa onda ga stavili za "Individualni rad" koji nije individualni rad jer neki ljudi ne znaju osnovne pojmove, jer individualni rad je 1 na 1 ili 2 na 1 ako su povezane pozicije... a rad sa 5 do 10 djecaka u isto vrijeme cak razlicitih gdoista i pozicija, nije individualni rad vec dodatni rad... plus radi se sa sjecom koja su "slabija" umjesto da se individualno radi sa 10 najboljih akademaca svih generacija da od dobrih pravis top a ne da pravis 40 prosjecnih...
Hajde vidjet ćemo kakav je taj U15 trener, pretpostavljam da je to Dogan znao njegove kvalitete još dok je radio tamo pa ga doveo.
Generalno vjerujem u Dogana, odličan je stručnjak, vjerujem da mu treba i vremena da posloži to sve kako on smatra da treba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 feb 2023, 18:05

Mig_Mig je napisao/la:
23 feb 2023, 17:58
FCUM je napisao/la:
23 feb 2023, 17:57
Bravo. Zato treba Mirvicu j.bat majku i otjerat prevaru iz svetinje. Dosao ovdje da pere pare preko kluba, mrs ubleho.
Neka se dozove, i progleda kakvom se bagrom i debilima okruzio.
Moze on lupati 25 miliona po sezoni, navuci ih od Tana, ovi ce ili ispusiti Evropi ili je jedva izboriti.

O Akademiji da ne pricamo, i to koliko je mjesta za akademce namjenio Mirza. I ova prica oko stadiona je opsti cirkus. A slag na tortu je neki imaginarni muzej u zgradi u Titovoj ulici.

Pa njima je i kafic koji su zakupili, u najstrozem centru grada propao. Sta reci za takav menadzment i ekipu koja vodi klub.

Malo veci granap je za njih uspijeh voditi.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, huntingseason, ledesma, rimljanin90 i 59 gostiju.