Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Taj švabo ne zna nabrojat nijedan grad u BiH van Sarajeva, znači Tuzla, Zenica, Banja Luka itd. ne postoje
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Dobro i to je za ljude, ne rece mi gdje sam rekao to sto si ti protumacio. Jebga napadnes covjeka a onda ostanes na tome, reci mi gdje grijesim, bez zezanja.
Ok, evo predji 7 postova koliko sam napisao, i reci mi ovdje ti to nije tacno, ovako je, ok nemam nista protiv, samo budala ne mjenja misljenje. Nema potrebe za amonizetetom u barem po meni regularnoj prici.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 feb 2023, 02:46Taj švabo ne zna nabrojat nijedan grad u BiH van Sarajeva, znači Tuzla, Zenica, Banja Luka itd. ne postoje
Kakav glupan nevjerovatno
drka ku.rac u americi i nama ovdje prosipa pricu da je bio građanski rat
Bolje nekad i sutiti nego ovakve gluposti pisati, ali eto nista novo da on zna sve najbolje, a još je kao po priči preživio rat ovdje i ovakvo nešto napisati nema logike
Kad "naši" ovako pričaju sta ce biti za 50 godina, ovakve laži koje se guraju će sve više postati "prava" prica
drka ku.rac u americi i nama ovdje prosipa pricu da je bio građanski rat
Bolje nekad i sutiti nego ovakve gluposti pisati, ali eto nista novo da on zna sve najbolje, a još je kao po priči preživio rat ovdje i ovakvo nešto napisati nema logike
Kad "naši" ovako pričaju sta ce biti za 50 godina, ovakve laži koje se guraju će sve više postati "prava" prica
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo gdje

A dobro ti je neko gore naveo - trenutno u Ukraini imas istu situaciju - "domaca" raja iz Donbasa i Luganska pomazu agresoru (Rusiji) u napadu na njihovu drzavu (Ukrainu). I niko ne kaze, kao ti, da je to gradjanski rat, nego agresija jedne drzave na drugu.
Seselj je bio najmladji doktor nauka u BiH, sve dok jedan drugi nije jos mladji doktorirao. I ovaj je takodje presudjeni ratni zlocinac - Jadranko Prlic.
Sta se desi u glavama tih likova, sa 25 godina postanes doktor nauka, umjesto da hodas po svijetu i predajes, ti ides u politiku i osnivas udruzene zlocinacke poduhvate

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ovo teski cetalji sa foruma ne bi pisali.
- muhamedhulk
- Kontakt:
"Chat - bez ratnih i političkih tema"
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od njega svakako me vise nista ne cudi otkad je napisao da ono sto se desilo Bosnjackom narodu u ratu je karma.
-
- Kontakt:
A zasto onda kad su Srbi izvrsili agresiju 1991. na selo Ravno, nas Alija Izetbegovic kaze: "Ovo nije nas rat"? On to nije smatrao Bosnom i Hercegovinom?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Alemsa je djelomicno u pravu.
Vjerovatno je prava ratna istina negdje na sredini.
Kategoricno uzimam genocide i zlocine izvan tog ratnog konteksta, i tu nema nikakvog opravdanja za pocinjeno.
Vjerovatno je prava ratna istina negdje na sredini.
Kategoricno uzimam genocide i zlocine izvan tog ratnog konteksta, i tu nema nikakvog opravdanja za pocinjeno.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Imate onu retardiranu temu o Rusiji i Ukrajini pa tamo pišite , ovu temu ostavite na miru .
Za sve ostale isto važi , ne kontam vas nikako .
Hvala lijepo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Imate onu retardiranu temu o Rusiji i Ukrajini pa tamo pišite , ovu temu ostavite na miru .
Hvala lijepo .
-
- Kontakt:
Nemaš ti oči , ti si očajni trol . Ni trolati ne znaš ...JasminAgic je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:06Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Hvala lijepo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Lupni koju drug umjesto da space lupas stalno . . . .bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:17Nemaš ti oči , ti si očajni trol . Ni trolati ne znaš ...JasminAgic je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:06Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05
Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?
Znaš li čitati ?
Hvala lijepo .
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ti nisi uopste relevantan da se meni obracas na takav nacin.Nemas nikakva ovlastenja ovdje bas kao ni ja. Ukoliko ti se nesto ne svidja, imas dugme da prijavis post i zaobidji me. Valjda ima admin ili moderator koji ce to da regulise ukoliko krsim a jesam neka pravila. Na kraju krajeva, sam si pisao o ovoj temi, tako da si zadnji koji moze da se poziva na neki zdrav razum ovdje.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?
Znaš li čitati ?
Za sve ostale isto važi , ne kontam vas nikako .
Hvala lijepo .
- DeanHuijsen
ja bih isto pozvao na zdrav razum, but I don't have the facilities for that 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nažalost ostale su trajne posljedice, šteta je nepopravljiva. Da nam se vratiš na pravi put aBdalemsa je napisao/la: ↑12 feb 2023, 04:20. Jednom mi je u Austriji ili je negdje u Usa Chicago ili New York slagat cu ti, znam da sam se vraco preko Beca, otkazan mi bio let pa moro spavati, imo 10 litara rakije i mozda par pravih kiselih i otvorise mi torbu, i krenu lik da otvori kiselu kad ono cuje da poce "ccc" kaze uredu je kisela, bas potrefio kiselu![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Zadnja recenica mi je visak, zamijenio sam ga sa kraljbvb ili kako vec te se duboko ispricavam po tom pitanju, ostalo neka stoji.DeanHuijsen je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:50ja bih isto pozvao na zdrav razum, but I don't have the facilities for that![]()

A ti si jedan dobar primjer visokointeligentnog covjeka koji na dopadljiv a ne napadan nacin sve zabavlja. Samo tako nastavi.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 5 gostiju.