Pobjegao si od originalne teme jer nemaš više argumenata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 14:03Znači po tvojoj logici, treba da se sagnemo te da njihove bljuvotine, skandalozne izjave i postupke okarakterišemo kao "OK, nema veze, nek je suživota" i da ignorišemo radi "relaksacije odnosa", a da poneki čin koji se desi jednom u dvije godine od strane Bošnjaka oštro osuđujemo, da ih razapnemo na stub srama iako smo većinsko stanovništvo u ovoj zemlji i činjenica je da smo MI JEDINI u državi koji smo spremni na SUŽIVOT čak i poslije svega.Blejzer10 je napisao/la: ↑01 mar 2023, 13:50Doslovno si postavio primjere koji idu meni u prilog, a ne tebi, ne znam jel kontaš to?
To što u odnosu na srpske i hrvatske portale klix djeluje objektivnije ne bi trebalo biti mjerilo, jer njihovi portali nisu nikakvo mjerilo za nacionalizam.
Oni ne moraju živjeti jedni s drugima. Mi moramo, htjeli ne htjeli
Pričamo o klixu. Odgovori mi zašto nijedna vijest za taj sukob na Ilidži nije okarakterisana u naslovu kao sramotno i skandalozno. Ili zašto je pišanje po džamiji skandalozno a obijanje crkvi za Božić nije. Ko povlači granicu šta je šta? Jer kad skontaš da je to jako subjektivna linija, onda ćeš skontat da nije pametno klixu da je povlači.
Ili evo bolje, nađi mi jednu vijest s bošnjačke strane ka srbima/hrvatima da je okarakterisana kao sramotna/skandalozna. Ja je još nisam vidio, ali neću isključiti opciju da ne postoji i da me mašila.