Premijer liga BiH - aktuelno

Antipolitika3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antipolitika3 » 08 mar 2023, 22:02

DTzmu30 je napisao/la:
08 mar 2023, 21:56
Balorda je napisao/la:
08 mar 2023, 21:40
Bez pola prvog tima i sa onoliko individualnih grešaka se nije moglo bolje.

Čestitke Kabrijiu na pobjedi i svim hajdukovcima koji slave.

Nadam se novom duelu u finalu kupa sa punim sastavima.
Komšija, trebate li hapaurine?
Jadan on ,zapast cemo ga u polufinalu pa cemo ih silovat jos 3 puta do kraja sezone.
Nek povedu i ove mega giga zvijezde sto godinama ne mogu dalje od Vrapcica u karijeri dobaciti ,bit ce nam sladje .
Veceras kad smo gledali onu dominaciju tocno mi ih zao bilo na momente ali opet sjetim se opalala,mostar mo i onog idota sto ustase svako malo spominje pa odmah se trznem i kontam tko im jeb...mater. :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 08 mar 2023, 22:02

Apsolvirali smo, Zrinjski je Mostar, a Mostar je Zrinjski!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Bururetuglavi
Kontakt:

Post Postao/la Bururetuglavi » 08 mar 2023, 22:07

Rigoletto je napisao/la:
08 mar 2023, 22:02
Sacekajmo finale u neutralnom gradu da vidimo sta je Mostar :wave:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 mar 2023, 22:10

Mi s foruma priznajemo gol naseg Zeljkana i na forumu ce se ova tekma voditi kao minimalna pobjeda naseg Zeljkana. NS i Vico nas ne zanimaju..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 08 mar 2023, 22:11

Rigoletto je napisao/la:
Nije

https://www.tacno.net/novosti/cenzurira ... goslaviji/
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 08 mar 2023, 22:13

Kakva utakmica majstora,da Slavisa nije bio raspolozen komsinica bi Gang Bang fasovala onako samo trojac.

slika

slika

Fadil je velez,velez je Fadil
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 mar 2023, 22:13

Apsolvirali smo , Zrinski je Međugorje , Međugorje je Zrinski .
To ako pobjedis jedini mostarski klub ne znaci da ste mostarci .
Kao da gosk iz gabele pobjedi Velež i kaže Gosk je Mostar .
Držite se svog Medjugorja i mirna BiH , pobjedom na terenu ne mjenja se mjesto nastanka.

Ps. Fadil je maneken za Denisa Lasica , Sulentu i onog Amira likovi isto nišani na tribinama ukocili se blijedi svi koda ništa nisu slano jeli . Fadil :bih:
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 mar 2023, 22:16, ukupno mijenjano 3 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 mar 2023, 22:13

Što se tiče kritika na običnu publiku,

Kuku kad se gredama udaralo igrače po glavi i visilo na ogradi,

Kuku kad se evropski isprati utakmica.

Forumski stručnjaci, nema šta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 08 mar 2023, 22:14

opalaopala je napisao/la:
08 mar 2023, 22:13
Apsolvirali smo , Zrinski je Međugorje , Međugorje je Zrinski .
To ako pobjediti jedini mostarski klub ne znaci da ste mostarci .
Kao da gosk iz gabele pobjedi Velež i kaže Gosk je Mostar .
Držite se svog Medjugorja i mirna BiH , pobjedom na terenu ne mjenja se mjesto nastanka.
:bih: :bih: :bih: :kralj:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 08 mar 2023, 22:16

Imate najlosije nazovi navijace u BiH, kakav neutralan grad, pa da dolaze Zenicani i Sarajlije, nisu to navijaci ako obuce velezov dres. Danas je vise ljudi bilo na doceku poslje utakmice, nego RA ako im zbrojis sve utakmice ove sezone, pozz.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 mar 2023, 22:17

Večeras je pobijedio lošiji tim...

@antipolitika

#osmadolazi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 08 mar 2023, 22:18

Cesc44 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:16
Imate najlosije nazovi navijace u BiH, kakav neutralan grad, pa da dolaze Zenicani i Sarajlije, nisu to navijaci ako obuce velezov dres. Danas je vise ljudi bilo na doceku poslje utakmice, nego RA ako im zbrojis sve utakmice ove sezone, pozz.
Puši kitu,, RA se (nažalost) solidarisao s vama,a ti ih sad brojiš.

Napuši se kite!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 08 mar 2023, 22:20

OnlyLeft22 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:17

@antipolitika

#osmadolazi
:urnebes:

Sreca je bila na nasoj strani.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 mar 2023, 22:20

Valja ovaj huk sa snimka kod naseg gola ..srce zaigra :)
Gledam snimak i ne mogu da vjerujem kakve amaterske greske u odbrani smo pravili.
Dali smo im pobjedu na pladnju realno , a oni znalacki iskoristili.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 08 mar 2023, 22:20

Ado1922 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:18
Cesc44 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:16
Puši kitu,, RA se (nažalost) solidarisao s vama,a ti ih sad brojiš.

Napuši se kite!
Dajte nadjite čovjeku onaj članak o publici od prošle sezone , kad su sve pobjeđivali a prazan stadion . A to kolko je bilo ljudi na dočeku nije vrijedno ni spominjati , al eto jedino vas to može privući sve sto ima veze sa Velezom a inače ste poznati po posjećenosti ali u negativnom smisli . Pa bilo koja ekipa čak i igman i leotar da su imali niz pobjeda kao vi prošle godine imali bi pune stadione ali u vas vazda prazno
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 mar 2023, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 mar 2023, 22:21

Antipolitika3 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:20
OnlyLeft22 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:17

@antipolitika

#osmadolazi
:urnebes:

Sreca je bila na nasoj strani.
:mrgreen:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 mar 2023, 22:23

mostar_mo je napisao/la:
08 mar 2023, 21:58
Hajdeee je napisao/la:
08 mar 2023, 21:25
Predatod je napisao/la:
08 mar 2023, 21:02
Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
RA ima od mene veliki respekt, i zbog mentaliteta i jer znam par momaka, starija ekipa, iz grupe.
Drugi navijaci Veleza veliki respekt za vjernost, spremnost da vas se pojavi gdje god treba par hiljada. Vidi se velika vezanost uz klub.

Al bez ljutnje, od ovih ozbiljnih klubova, ja nisam vidio pozorisnije publike od navijaca i simpatizera Veleza.

Evo da taj dio navijaca Veleza uporedim sa nasim istokom, i sa nasim navijacima koji nisu dio Hz. Ili recimo sa navijacima Zeljeznicara koji nisu dio grupe TM. Pa to se i kod jednih i kod drugih konstantno stoji i navija. Prave se manji kopovi, ustaje se cesto, ili se stoji stalno i prate se HZ ili TM.
Majke mi ne zelim uvrijediti navijace Veleza (ne mislim na RA, da ih odvojim jos jednom), al meni nije jasno da vas u onoliko broju na finalu Kupa odnavijate 5-6 puta, i par puta podrzite RA. Dok nasi nisu sjedali uopste, 90% pjesama su pratili kop HZ. Isto je sa TM i njihovim sa tribine.

Nepojmljivo mi je ocigledno velika ljubav i privrzenost klubu, i recimo danas protiv gradskog rivala da se cujete 3puta.

Ja se sjecam problema na sjeveru, bojkota, trzavica.. i bio je prazan skoro skroz. I na derbiju je istok preuzeo ulogu navijacke tribine, i bez Hz 80%utakmice ravnopravno se nosili sa TM. Cak se i koreografija pravila, dizale parole itd.

Nemojte ovo shvatiti uvredom, ali nesto morate raditi po tom pitanju.
Druze, Velež je brend i uvijek ce imati hiljade navijaca sirom BiH , a i sire.
Sam si sve objasnio.
Kao neko ko je odrastao uz klub i RA mogu kazati da mislim da je nastao jaz ili nedovoljna komunikacija izmedju grupe tj kopa i ostatka tribina. Na ostatku tribina imas stotine starih pripadnika odnosno ljudi iz kopa.
Ova ekipa RA se po meni mnogo zatvorila, premalo saradjuje sa starom gardom i mislim da tu treba trazit razloge problema koje si naveo. Tu se nista ne radi.
O čemu ti majstore pišeš na ss.ba forumu, zalutao si, saberi se malo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 08 mar 2023, 22:27

Ado1922 je napisao/la:
08 mar 2023, 22:11
Rigoletto je napisao/la:
Nije

https://www.tacno.net/novosti/cenzurira ... goslaviji/
Ee moj Ado, ti čitaš štiva od Nermina Bise. Zato ste tu gdje jeste, livadići!
Pitaj druga @Balorada, ako meni ne vjeruješ!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 08 mar 2023, 22:28

Predatod je napisao/la:
08 mar 2023, 21:30
Evo nije mi mrsko da postavim. Ima i usporen dio lopta mu izmedju nogu. Cist gol ko suza. Ako moze neko nek skine i postavi direktno link GOL ČIST :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

https://files.fm/u/b555yay73

IMA CRVENA LINIJA NACRTANA NA KOLJENU A VIDITE GDJE LOPTA. 30 CM U GOLU
:thumbup:

Čini se da je ušla. Var situacija.
Mislim, bilo i prošlo, nema koristi. Samo strah me i zamisliti šta bi bilo da je suprotno.

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 08 mar 2023, 22:31

mostar_mo je napisao/la:
08 mar 2023, 21:43
Predatod je napisao/la:
08 mar 2023, 21:02
Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
I ja kao neko ko je bio dio tifo scene krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih se isto pokenjam na njihove ultra furke i kodekse.
Misle da su izmislili toplu vodu .
Tifo scena je postojala jos dok su im i roditelji bili drkadzije ,a oni nisu bili ni blizu puta da se rode, a bili su i tada kodeksi pa je bilo ubadanja nozevima , kamenovanja itd.
Kodeksi su se postovali kad ti dodje 5 pripadnika United Force u grad ili na tribinu nakon stotina predjenih kilometara pa neces biti bas toliko djubre da ih polomis.
Ovakva solidarizacija odnosno debilana gdje ne dodjes na tekmu protiv najveceg i najomrazenijeg moguceg rivala zato sto je njima zabranjen dolazak i to od saveza zaista jos nije vidjena u tifo svijetu. Treba im odat pocast zbog toga !
Baš tako.RA ima losu furku sto su totalno odvojeni od ostalih veležovaca jer pored nas Željovaca imaju najjacu bazu navijaca u državi ali oni to ne koriste nego bash suprotno oni se namjerno odvajaju od ostalih navijaca i zele da se isticu i sjecam se kad su igrali evropu na Grbavici svi se obukli u crno korteo neko ludilo njih 200 sve cool furka isfurana sve po ultra fazonu i na utakmici tišina nisu navijali sutili su dugo al bukvalno brate nisu se culi jedno vrijeme nikako bash sutili ne nisu se culi ili slabo se culi nego su šutili nisu navijali nikaoo 🤔i to nikad ih nije vise bilo na jednom mjestu do tad na Grbavici i nisu navijali ja kontam tu ultra furku i ja sam od toga oboli ko mladji i kontam taj fazon da ste odvojeno da se zna tacno ko je RA sve ok al brate ispaliste debili na Grbavici vi treba da navijate da pjevate i onda bi ostali za vama i ludilo a vi zakazete i onda sutnja a pun stadion vas bio bas **** ispali bgm i sad zamisli kako vas neko ko nije clan grupe a dosao da navija kako vas oni gledaju koji k ste i dosli kad niste navijali🥴Postovanje za RA i sve to al treba reci da se ljudima ne navija mnogima ne zbog kluba nego im je tribina slaba skroz znaci nevezano za rođene eto npr. fukare su dokazale da bojkotuju samo jer im je tribina slaba a ne klub eto i hz su u kjurcu ko grupa nikad slabiji ja msm pa bojkotuju kako treba znaci rade gostovanja i sve kako treba bojkotovati dok fukare su bile u bojkotu sve do tekme sa Željom i sad ce opet u bojkot niđe veze il ste bojkot ili niste ja se sjecam fukare napravile ludilo u tz kad je ispala sloboda iz lige napravili show u gradu kaf su ispali levati a sad se bore za opstanak u ligi i nemaju podrsku tih istih fukara koji k?🤔
Jeste za postovanje mozda iz te ultra price sto RA bojkotuju zbog zabrane gostima ali koji qrac ultra ba vi stetite sebi tako i to protiv borca zbog kojeg nam prave belaj iz saveza protiv kojeg vam je otjeran Šemso nezz bgm nit su lesinari protiv saveza ni neki kodeks nit mislim da bi ultrasi isto vama ucinili da vam je zabrana pod bjelim brijegom nezz bgm dobri ste momci al skontajte neke stvari jer stetite sebi u korist dusmanima.Pusti ba ultra yebo te ta furka shatro kodeksi skontajte ba gdje zivite kakvi crni kodeksi qrci palci navijaci sluze za podrsku a ne da se furaju trebali ste doci dignut parolu da ste protiv tih gluposti vezano za goste i to je to dosta od vas i navijati a ne bojkot svog tima zbog drugih navijaca.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.