Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Italia » 10 mar 2023, 18:12

marconato je napisao/la:
08 mar 2023, 12:33
Italia je napisao/la:
08 mar 2023, 12:08
Ja te pozivam na temu: viewtopic.php?f=76&t=328&start=13520 da nastavimo ovu diskusiju i prestanes vrijedjati inteligenciju nekome.
Taman posla da ljudi tamo citaju tvoje gluposti. Dovoljno sto ovde ubijas u pojam 99% Juventina i branis neznalicu Alegrija.

Na Marakani kad bi 2 meca zaredom dolazili Surdulica i Javor da dominiraju posjedom i da izimaju bodove, a ne da se to ponavlja 2 godine, trener, a i komplet uprava bi bili izvizdani i otjerani vec ukoliko sutra, a ti zivotom branis ovu fudbalsku analfabetu... :roll: :crazy:
https://sportsport.ba/fudbal/del-piero- ... tar/445984

Selam
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 10 mar 2023, 18:20

Pogba nece nigdje jer ne postoji koji ce platiti njegovu platu, plus i dostetu jer je pod ugovoroma sezonu i po haman nece utakmicd odigrati.

Naravno, svima nam je drag, ima ono nesto (barem u prvom boravku u klubu je imao)...ali da se mora dozvati to je definitivno.

KenanYildiz

Post Postao/la KenanYildiz » 10 mar 2023, 22:07

Montero: "Yildiz unhappy at Juventus? He sings and dance all the time in the locker room. I can't imagine how it would be if he was happy."
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 10 mar 2023, 23:51

KenanYildiz je napisao/la:
09 mar 2023, 19:12
farenhajt je napisao/la:
09 mar 2023, 18:11
dinoo je napisao/la:
09 mar 2023, 08:55
Sta ovo kazu po frajburga kupilo karte za veceras. Al ne daju im nasi, zajebali ljude za karte, kad su skontali da ce ih biti vise nego domacih?
isti scenariio kad su Barsu izbacili, jedino sto imamo iste boje, pa su mogli uci zamaskirani
to je bio Frankfurt
skontao sam i ja na kraju, kad su istrcali na teren
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 11 mar 2023, 10:45

Ma ja, Freiburg i Frankfurt, jedno te isto. Normala.
Aljegri, out!

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 11 mar 2023, 11:10

VelaHavle je napisao/la:
11 mar 2023, 10:45
Ma ja, Freiburg i Frankfurt, jedno te isto. Normala.
Zato se Juve pripremio i oduzeo glavno oružje, Kostića. Kad ništa ne pomaže, tu je on, da bombarduje 16-erac centaršutevima :kafa:

Realno, očekuje nas pakao u uzvratu. U Freiburgu su skontali da su se zaznuli što presing nisu od početka udarili. Nit imamo jaku odbranu, nit znamo iznijeti loptu pod presingom. A kontre su posebna priča. Uvijek fali kvalitetan posljednji pas. Ali uvijek

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 11 mar 2023, 11:53

Nama stvaraju Cremenese, Monza Udinese i sta ja znam probleme a da nice Freiburg..
Jedna utakmicaq dobro odigrana i odma smo na nivou Napoli :mrgreen:

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 11 mar 2023, 12:36

Sta je ba dobro odigrano? Sta ovdje uopste ima dobro?

Pa dvije godine legalno terorisanja od jedne male celave ublehe na klupi,dvije godine sramota i jada
Dvije godine antifudbala,dvije godine unistavanja igraca,dvije godine unistavanja imidza kluba,dvije godine kako nas u Torinu u 16erac gurnu Monza,Udinese,Sassuolo....

Ici ce ovo do jedne bas velike sramote,a Juventus niti ce shvatiti na vrijeme kakva im je ublrha trener niti ce sa ovim jadom na klupi osvojit bilo sta
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 mar 2023, 12:54

Allegri je trenersko i ljudsko smece. Trenersko jer mu je ekipa najnespremnija u ligi, najneorganizovanija i sve sto dobije, dobije na individualni kvalitet.

Ljudsko je smece jer dvije sezone za redom ima ocajne rezultate, jos goru igru, navijaci ga pljuju i vrijedjaju, a on ni sekund ne razmislja o ostavci. Razlog ponajvise lezi u tome sto zbog trenerskog nekvaliteta, neznanja i nerada, sigurno nece naci ni priblizno atraktivan ili placen posao. On iz Juventusa moze samo na smetljiste fudbalske historije, kao Zacherroni i slicni.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 11 mar 2023, 13:58

Otkaz je trebao dobiti nakon poraza protiv maccabija, bruka i sramota. Ili u najgorem slucaju poslije 5-1 poraza od napolija.
Ovo sve sto pobjedjujemo je na cisti majstorluk Di Marije inace utakmice dobili ne bi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 mar 2023, 17:36

Pogba je tu, Di Maria odmara, Chiesa nije pozvan, male rotacije (Perin brani, mali Beranesto ili Paredes u vezi).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 12 mar 2023, 10:55

JUVENTUS (3-5-1-1): Perin, Gatti, Bonucci, Bremer; De Sciglio, Locatelli, Paredes, Fagioli, Iling-Junior; Miretti; Vlahovic.
Jos dileme oko Paredes i Barreneche..
Max Allegri

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 12 mar 2023, 11:35

Bit će teška utakmica za gledati s tim sastavom. Nema ni Kostića, ni Di Marije, ni Chiese. Ne znam kako će lopta doći do Sampdorijinih 16 metara. Nadat se da ovi mladići odigraju dobro i donesu nam pobjedu. Vrijeme da i Vlahović izađe iz bunara

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 12 mar 2023, 11:54

Voland je napisao/la:
12 mar 2023, 11:35
Bit će teška utakmica za gledati s tim sastavom. Nema ni Kostića, ni Di Marije, ni Chiese. Ne znam kako će lopta doći do Sampdorijinih 16 metara. Nadat se da ovi mladići odigraju dobro i donesu nam pobjedu. Vrijeme da i Vlahović izađe iz bunara
Ne možeš izaci iz bunara u ovom timu koji vise vremena provede na svojoj polovici iza lopte (u najboljem slucaju sterilno kruzis 40 m oko gola beskonacnim horizontalnim pasovima) a klasična si devetka koja zivi od lopti unutra. Haaland bi imao iste probleme, to sa sigurnošću tvrdim.
Moze on dati neki gol, ali dok je ovakav mentalitet i taktička opsesija bude ispred karakteristika igrača neće biti pomaka.
Imaš napadača koji se trosi sam na 2-3 stopera okrenut ledjima, a ta opsesija se očituje i kroz druge igrače; trosenje Chiese nazad gdje treba uzimati neke sprintove od 50 metara, minutaže Illinga koji je u očima Allegria loš defanzivno pa zato i malo igra, itd.

Ovo vcrs ako je planirano je prelose cak i za očajnu Sampu. Samo Illing tu moze stvoriti visak, a ponovo se siluje Miretti na poziciji koju ne zna igrati. Situacija neodoljivo podsjeća na silovanje Marchisia na tom mjestu koje nije uspjelo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 12 mar 2023, 14:34

axxaxaxaxa
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 12 mar 2023, 14:50

Pogba je napisao/la:
12 mar 2023, 11:54
Voland je napisao/la:
12 mar 2023, 11:35
Ne možeš izaci iz bunara u ovom timu koji vise vremena provede na svojoj polovici iza lopte (u najboljem slucaju sterilno kruzis 40 m oko gola beskonacnim horizontalnim pasovima) a klasična si devetka koja zivi od lopti unutra. Haaland bi imao iste probleme, to sa sigurnošću tvrdim.
Moze on dati neki gol, ali dok je ovakav mentalitet i taktička opsesija bude ispred karakteristika igrača neće biti pomaka.
Imaš napadača koji se trosi sam na 2-3 stopera okrenut ledjima, a ta opsesija se očituje i kroz druge igrače; trosenje Chiese nazad gdje treba uzimati neke sprintove od 50 metara, minutaže Illinga koji je u očima Allegria loš defanzivno pa zato i malo igra, itd.
Jasno mi je sve, igra u sistemu koji mu ne odgovara. Ali ako si klasa, to ćeš pokazati. Izmislit ćeš gol. Nećeš zabiti 30-40 golova (kao što bi u napadački orijentisanom klubu), ali bi 20-25 trebao. Mislim da je problem i u njemu samom. Lik je frustriran i to pokazuje na terenu. Imaš cijeli vikend da se pripremaš, pa odigraj tih 90 minuta bar maksimalno koncentriran i fokusiran, a mlataranje rukama zaboravi. Ima li on ikakvog uticaja na treningu, razgovara li a Allegrijem, saigračima. Ne razumijem da igrač plaćen toliko se ne pita ništa. Ne znam, mnogo se prebacuje sve na Allegrija, ali i igrači trebaju da se trgnu iz letargije. Evo Di Marija igra fantastično, ali se sve prebacuje na individualnu kvalitetu. Gdje je Vlahovićeva individualna kvaliteta i zašto je ne pokazuje u dosta situacija kad bi trebao? Poredi se i sa Hallandom, ali taj isti Halland često ima također malo dodira s loptom, i često zabije samo zato što je na pravom mjestu, tu je da pokupi kakav odbijanac, postavi nogu. Vlahović bude u 16 metara, ali rijetko na pravom mjestu. Jednostavno ga ne ide.

Da se razumijemo, nipošto nisam za njegovu prodaju, po meni je on i dalje top materijal za klasu, i smatram da ga treba zadržati po svaku cijenu, jer klasni CF-ovi su rijetki trenutno. Ali se treba trgnuti, i kao što ADP kaže, šutirati češće, kad god se stvori prilika.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 mar 2023, 14:57

Pogba zvani bivsi igrac.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 12 mar 2023, 15:41

Trebali bi mozda Zaniola uzet.

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 12 mar 2023, 21:04

joj atmosfere na tribinima..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 mar 2023, 21:12

Ovo bi onaj Vlahovic od prosle godine pogodio lagano.

Bravo Rabiot. Miretti fin asist.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.