ne znam zasto sam mislio da si ti malo ozbiljniji od ovih klaunova. 'Druze' sajt na cijem forumu pises je postavio slikeBeduin je napisao/la: ↑12 mar 2023, 00:23Postavis sliku gdje tekma nije ni pocela i kobajagi ismijavas, onda ti se postavi slika sa duplo vise momaka u kopu (sto je sasvim solidno za tim koji je zadnji na tabeli, uz toliko problema i gdje generalno nemamo neku jaku navijacku skupinu niti se hvalilo i kurcimo istom) a ti i dalje kao forsiras nesto i dokazujes.dejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:48cek, zar ste stvarno svi toliko ograniceni u tz? Sta ja imam od ismijavanja navijacke skupine koju niko odavno ne uzima za ozbiljno, nemam tu namjeru, jednostavno je tuzno to gledati, imate tu par momaka koji se trude i koji su pokusali doci do veceg broja ljudi, koga boli **** jel vas bilo 50 ili 100 kada je brojka I dalje mizerna nakon svega sto su uradili, pogotovo za grad Tuzlu.Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26
Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.![]()
da ste aktivni svi u kopu koliko i na forumu, siguran sam da bi vas bilo pa bar 162.
sretno
Da si bistar, shvatio bi da si ispao smijesan i povukao se, u fazonu samo da iskuliras samoprovalu. A ovako skakutas s teme na temu pa nemas ni pojma vise zasto ti se smijemo i smatramo te pajserom. A moglo je biti bolje po tebe.![]()