Nažalost haman godina ima do nje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nažalost haman godina ima do nje
Gledao sam raspored. Raspored je dvosjekli mac. Mi prakticno igramo tu utakmice za opstanak. Ako tih 5 tekmi rezultatski uspjesno apsolviramo,onda smo mirni ,i zadnjih 5-6 kola igramo onako. ALI ako zaseremo i tih pet ,onda sam bas u debelim hovnima i za opstanak se moramo vaditi protiv madjara,Borca i slicno. A nije nemoguce da i njih lose odigramo,s obzirom na formu ekipe,na trenera i na stanje. A i svim klubovima treba. Gledao sam danas Posusje Siroki,na noz ,ostro i beskompromisno. Bore se ,jedni i drugi k'o zvijeri. Sto je nasim zvijezdama,malo strano !!Shategabri je napisao/la: ↑12 mar 2023, 18:13Kažem po rasporedu, čitaj s razumjevanjem.
![]()
Sine,nije ovo City,ni Barca. Nema ovdje samo uspjeha,pobjeda i slave !
Al kad vidim ovog Iću da nesto prica, komentarise ospem se .ebem mu mater!
Da bog da svaku marku koju zarade od Sarajeva na lijekove potrosili.
Nažalost može biti samo gore ova će nam **** majku kroz majkumuhamedhulk je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:12I kazu bojkot navijaca.. jes ali bojkot Hz-a i par pojedinaca koji vole pametovati, sto na utakmicama sto online.
Ovo danas se trebalo dobiti, prilika prije AG ih je bilo. Steta.
Nadati se boljem, ali previse oscilacija i mijenjanja. Kad vec mijenja daj klupiraj imenjaka na golu, sta god treba usrati tu je da usere…
I opet na to sve, ja vjerujem sa normalnim trenerom da bi se nasao sistem da se izvuče nešto iz Renana. Ovako svi lutaju po terenu, niko instrukcije jasne nema. Džafić sa onim stomakom može do Sloge samo.napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:21Kazu, ide Mirza po 10/12. Kazu, zacepit ce usta kriticarima. Kazu, Aylaah dobro radi svoj posao, nije ona zaduzena za teren. Onda kazu, bolje nam igrace Aylaah dovede nego ijedan SD, potrosili smo miliJon, kupili Renana i Kyeremeha. Kazu, Renan je za Mersu Drogba a kamoli za druge. Kazu, ljudi deru u litvanskoj ligi koja je 100 put jaca od nase, znas li ti da Zalgiris ima jednu grupnu fazu takmicenja koje je juce nastalo, a gdje smo mi??? Kazu, neka Mirvica, zar hocete virsle? Kazu, u klubu stanje dobro, plate odlicne, strasni igraci dolaze. Kazu, yebo Dzafica, Hamzu i ostale, gledaj sad kad ovi stranci poderu. Kazu, uzet cemo 2 miliona na Dalu. Kazu...
denimb je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:17Ne bi vala o igracima, i ko zna a ko ne zna u ekipi igrati taj fudbal, ali ovaj strucni stab nije ni za kantonalne lige.
Zasto Oliveira glumi fol onog napadaca koji ce trcati po cijelom terenu, vracati se i do naseg sesnaesterca da kao pomogne a onda u 50% situacija kada ti treba na njegovom mjestu igrac on ostane iza lopte, lik nema tacne zadatke i upute sta treba da radi, samo trci ko muha bez glave.
Nikakve kohezije izmedju bekova i krila, Ziljkica udvajaju cijelo vrijeme i niko da pridje da preuzme loptu, isfrustriran je bio vec u 20. minuti jbt.
Bezbroj lopti u prostor gdje nema nijednog naseg igraca...
Velez je dosao danas samo da opstruira, sjecka, nabija loptu pa sta Bog da, a takvu ekipu moze dobiti samo uigran tim, sta su ovi radili cijele pripreme pitaj Boga dragog.
Na kraju izbacis Dala iz prvih 11, ubacis Avrama, usput mu sklonis centralnog veznog (Vrancica) iza ledja, pa zasto, kako da funkcionise to...Boze sacuvaj.
Nisam ni mislio pohvalit Dzafica, nego to kako svako 6 mjeseci tjeramo igrace koje smo u zvijezde zakivali kad su dolazili. Na ljeto ce se tjerat i Renan i Gulisa i Kyeremeh, mozda i Vrancic, a novim pojacanjima ce se pusit qrac i najavljivat 20 golova po sezoni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:25I opet na to sve, ja vjerujem sa normalnim trenerom da bi se nasao sistem da se izvuče nešto iz Renana. Ovako svi lutaju po terenu, niko instrukcije jasne nema. Džafić sa onim stomakom može do Sloge samo.napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 19:21Kazu, ide Mirza po 10/12. Kazu, zacepit ce usta kriticarima. Kazu, Aylaah dobro radi svoj posao, nije ona zaduzena za teren. Onda kazu, bolje nam igrace Aylaah dovede nego ijedan SD, potrosili smo miliJon, kupili Renana i Kyeremeha. Kazu, Renan je za Mersu Drogba a kamoli za druge. Kazu, ljudi deru u litvanskoj ligi koja je 100 put jaca od nase, znas li ti da Zalgiris ima jednu grupnu fazu takmicenja koje je juce nastalo, a gdje smo mi??? Kazu, neka Mirvica, zar hocete virsle? Kazu, u klubu stanje dobro, plate odlicne, strasni igraci dolaze. Kazu, yebo Dzafica, Hamzu i ostale, gledaj sad kad ovi stranci poderu. Kazu, uzet cemo 2 miliona na Dalu. Kazu...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EastMadness, Evander, rimljanin90, Rodman, Vanja8 i 83 gosta.