FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Miljacka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2023, 07:30

Ajla ku.rvo odlazi!
Mirza pi.čko odlazi!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 mar 2023, 07:33

Amcho1 je napisao/la:
12 mar 2023, 20:38
VenamaHrabrih je napisao/la:
12 mar 2023, 20:02
slika
Ako se neko pita jesam li bio na utakmici, mada ne znam što bih bilo kome nešto objašnjavao.

Uglavnom, izašli smo nešto kao 4411, sa Avramom kao polušpicem. U suštini, nije to bila loša postavka. Sa agilnim Mustafićem i čvrstim Baltom. No, međutim, ova utakmica je pokazala svu raskoš neznanja Mirze Varešanovića. Prilikom izgradnje njihovog napada, naši su se povlačili skroz na svoju polovinu, taktika koja je napuštena još krajem '80-ih. Ono malo pritiska koji smo pravili, bio je isključivo plod povika navijača sa tribina.
Poražavajuća činjenica jest da naši ne znaju napraviti trokut dodavanja. Kad nešto slično urade Avramovski i Ziljkić, obavezno je tu Tomašević da zasere. Nekoliko puta Ziljkić je uspio da povuče loptu uz aot-liniju. Tomašević to ne prati, čak trči iza Ziljkića i ne otvara prostor. To nije toliko Nemanjino neznanje, koliko je evidentno da mu je rako naređeno. Čim preme centar 10-15m, uspori, ili potpuno zastane, tako da potencijalno opasni prodori zapnu na početku, jer ako mu Ziljkić i doda loptu, on uspori napad i svi Veležovci se vrate.
S druge strane obrnuta priča. Mulalić radi ono što bi trebao raditi Tomašević, ali Kyeremeh ne radi ono što radi Ziljkić + problem u prijemu.
Sredina čvrsta, ali be učestvuje u izgradnji napada. Ne što ne žele, jer je Mustafić bio baš agilan, nego što je to zamisao maga na klupi da naši vezni izvuku njihove, a onda da odbrana prebaci do Avrama koji bi otvarao krila. Možda bi i moglo tako, jer je par puta uspjelo da Tomašević nije limitiran direktivom sa klupe, a Kyeremeh da je dobio koji duel.
Oliveiru ne treba ni komentarisati. Ni njega, ni Čatakovića. Sramotno je da se špicevi u 16-ercu namještaju na bolju nogu.
U drugom poluvremenu, Varešanović konačno daje slobodu Tomaševiću, Kyeremeh se više uvlači u sredinu i nazad i fantastični Mulalić konačno dolazi do punog izražaja.
Međutim, Magic Mirza vadi motor ekipe - Mustafića i jedinu sekiraciju Veležovoj desnoj strani - Ziljkića, osakati nas Dalom i dodatno uspori Čatakovićem i svo težište baci na preskakanje i desnu. Čak i utoj konstelaciji, Mulalić je nalazio rješenja i ubacio tri izuzetno upotrebljive lopte u 16.
Naravno, ostaje prostor iza, ali koji Velež nije bio u stanju danas ni izbliza iskoristiti. Zašto kad je tu Šahinović. Prilikom leta lopte, njemu se na licu vidjelo da on ne zna bi li je boksovao, ili hvatao. Ostalo spada u rubriku; Yebo ti ja mater retardiranu.
Dakle, umjesto da Ziljkića podupla Radovićem, Mustafića Vrančićem, (ne znam je li mogao Giuliashvili da ga ubaci umjesto Kyeremeha), on vadi Ziljkića i ubacuje Dala, vadi Mustafića i Avramovskog i tako otupljuje i ono malo kreacije što smo imali.
Samo da je postavio:
Radović-Ilija-Besim-Mulalić
Mustafić-Balta-Vrančić
Ziljkić Čat/Oli.Giuli.
pobjeda ne bi došla u pitanje.
Ovako, za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Davno sam pisao o vakuumu osrednjosti.
Više ta opasnost ne postoji. Mi smo osrednji klub sa tendencijom ka opstanku.
Uz dužno poštovanje, pretvaramo se u Slobodu.
+1 Najveći plus danas je što je poslana poruka Mirviću da i navijači koji ne bojkotuju su protiv Mirze i tjeraju ga, ne samo grupa HZ. Znači cilj svih navijača je isti, samo način na koji to rade nije isti. Ako je ulaz na utakmicu besplatan, na koji način štetiš gazdama za razliku od gostujuće utakmice gdje ćeš doći?
Moj Amcho, uvijek sam za opciju da se glasno i u lice kaže ono što te tišti. I bojkot je način izražavanja, kao i javno izražavanje negodovanja. Ali, ako ćemo bojkotovati, onda hajmo uraditi totalni bojkot Gandijevskog tipa. Spalimo javno članske, nećemo se nikako učlanjivati. Operimo javno dresove ili ih ritualno bacimo pred vrata kluba. Ne samo dresove - šalove, kape, zastave. Ne idimo, niko, na utakmice. Bojkot, da bi imao wfekta, mora biti totalan i temeljit.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 mar 2023, 07:33

Koliko je on treninga Zalizani rekao da su odradili, da bi stvorili taktiku gdje golman nabija na krilo gdje igra patuljak, ili da bi dodao do Serbecica koji izbija loptu? :opaopa:
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2023, 07:56

Iz mog nekog ugla gledanja, Mirza na klupi Sarajeva isto je kao da mene Red Bull stavi u box. Volim ja formulu gledati ali šta vrijedi kad ne znam te neke cake kad da naredim promjenu guma, kad da uzmu soft, medium, hard bez obzira na vremenske prilike. Baš kao što ja volim formulu tako sam siguran da Mirza voli fudbala ali šta vrijedi kad ni on ni ja nismo zato.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 mar 2023, 08:02

Apsolutno sam protiv stalnog mijenjanja trenera, jer samim tim si u situaciji da i stalno mijenjaš igrače, svaki trener ima svoju filozofiju. Ali uprava kluba mora hitno reagovati i donijeti odluku da li je Mirza na osnovu svega viđenog trener kojeg vide na klupi i sljedeću sezonu. Ako ga ne vide tu onda je svaki dan na toj poziciji gubljenje vremena i guranje kluba u sve veću dubiozu. Ako su zadovoljni njegovim radom i misle da će vremenom ići naprijed, onda trebaju izaći u javnost dati mu podršku i to je to.

Glupost je nakon svake utakmice očekivati da podnese ostavku. Nije možda korektno sav neuspjeh njemu fakturisati, jer je milion faktora za najjadniju sezonu kako klub postoji, ali probleme treba rješavati hitno kako ne bismo već u avgustu izgubili i narednu sezonu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 08:14

Naravno da ga vide, kakvo je to pitanje?
Projekat :kafa: neozbiljno je dovesti deset igrača, novog trenera i očekivati čuda.
Nek se uigraju do kraja sezone, pa onda punim plućima u narednu sezonu.
Ove je ko eto cilj borba za Evropu, a znamo i ti i ja i svi ostali da smo bliže borbi za opstanak.

Znači uložili smo ovaj prelazni rok ko nikad. Sve s pričom režemo troškove, zato Mirza.

I da, jedna činjenica - raspadamo se treću sezonu.

Dabogda na hajr.
Koševo Zapad

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 mar 2023, 08:16

ja ne pamtim da smo ikad imali dobrog trenera. Mozda Kodro ali i on nije izdrzao sezonu. Musemic prva sezona vrh druga vec bogaranje . Vinko prokockao 13 bodova. A ova posljednja 4 trenera to ni spominjati ne treba. Jednostavno smo pehovi. Ja bi doveo nekog mladog i pustio ga. Ne moze gori od Dudica niko biti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 13 mar 2023, 08:18

Sve se ovo da pripremiti za narednu sezonu ako on (Ismir) stvarno i hoce. Ova sezona je ocito izgubljena. Kao sto smo i predpostavili, bar 90% ljudi ovdje, Mirza nije trener za nekog drugoligasa a ne za nas i ovakve ekipe.
Sad da razrijesi Mirzu i Ajlu i postavi SD-a koji ce naci trenera, rijesio je sve u klubu.
Dobili bi vracanje atmosfere automatski, pri tome se vracamo i na kosevo gdje bi se raja odazvala sigurno.
Dobili bi sportsku stranu kluba normalnu gdje ce biti neko strucan da zna prepoznati sta ne valja u ekipi.
Dobili bi valjda normanog trenera koji ce znati posloziti ekipu i pripremiti za utakmicu.
Mokri snovi su to ocito jer valja sad isplatiti i Ajlu i Mirzu. (Hadzija js valjda konacno otisao :) ne znam za vas ali ja stvarno sam se vrlo malo i nadao da cemo uspjeti Evropu izboriti s obzirom na trenera i sve ostalo..

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2023, 08:18

Zeko87 je napisao/la:
13 mar 2023, 08:02
Apsolutno sam protiv stalnog mijenjanja trenera, jer samim tim si u situaciji da i stalno mijenjaš igrače, svaki trener ima svoju filozofiju. Ali uprava kluba mora hitno reagovati i donijeti odluku da li je Mirza na osnovu svega viđenog trener kojeg vide na klupi i sljedeću sezonu. Ako ga ne vide tu onda je svaki dan na toj poziciji gubljenje vremena i guranje kluba u sve veću dubiozu. Ako su zadovoljni njegovim radom i misle da će vremenom ići naprijed, onda trebaju izaći u javnost dati mu podršku i to je to.

Glupost je nakon svake utakmice očekivati da podnese ostavku. Nije možda korektno sav neuspjeh njemu fakturisati, jer je milion faktora za najjadniju sezonu kako klub postoji, ali probleme treba rješavati hitno kako ne bismo već u avgustu izgubili i narednu sezonu.
A dobro njegova najveca faktura je NEZNANJE, on jedan jad jadni koji nema pojma o taktici. Zamisli ti kad ti smeta vjetar, kad ti smeta teren, možda boja dresa u Hadzikica i onog malog od gurbeta, udarala u oči napadačima, a ja nismo ni ošutali po golu, ma goni ga u 3 piz.de materne sa svim onim glupanima iz stručnog štaba, ono su najveći paraziti u historiji kluba, nit su mogli u igračkoj karijeri naprijed, Sarajevo im plafon, nit mogu kao "trenerski stručnjaci".
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 mar 2023, 08:24

2023 godina Mirza trener Sarajeva. Zemljo otvori se
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2023, 08:25

Kakav plan i viziju ima Mirza? Pa čovjek 10 godina nije nikog trenirao, s ulice kod nas doveden, i ti s njim da stvaraš igru i viziju, šta je cilj s debilima na klupi? Oni vole Sarajevo jedini haman preduslov bio.

Ako Selimbegovic ispadne iz cvajte, moliti zvati, al mislim da covjek nije lud, al eto pokusat makar, ko zna mozda nam se posreci.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 13 mar 2023, 08:27

VenamaHrabrih je napisao/la:
13 mar 2023, 07:27
pitara je napisao/la:
12 mar 2023, 23:24
Igrači su najmanji problem, problem je što mi nemamo igru konstruisanu za igrače kakve imamo. Igramo isti fudbal kao npr Željo ali je razlika što oni imaju takve igrače da ne mogu ništa drugo ni igrati, imaju jablana Krpića koji je dobar u skok igri, imaju Štilića koji je taj kreativac i onda ove duge lopte na špica funkcionišu jer ih isti može spustiti kreativnom veznjaka koji otvara krila, a koji iza sebe ima dva zadnja vezna koji su defanzivno solidni da mogu da ga krpe kad ostane naprijed. Kod nas su igrači takvog tipa da mi ne bi smjeli ni pomisliti na dugu loptu, prvo jer nemamo nikoga da to pokupi, drugo jer gušimo igrače koje imamo a većina ih je najbolja sa loptom u nogama, mi bi trebali igru zasnivati na protoku lopte kroz sredinu gdje bi Avramovski/Vrančić kroz neku uigranu akciju i duple pasove sa krilima otvarali dodatan prostor njima a Renan čekao na povratnoj kad ih udvoje.
Nemamo mi nikakve taktike, već nam se igra zasniva na individualnom kvalitetu igrača, pobjeda u Širokom je splet okolnosti, to što su bili osakaćeni povredama, pa i što je utakmica tekla u našem smjeru, da Hamza nije zabio ono u 5toj minuti ja sam uvjeren da bi ostalo 0-0.
U dobrom sistemu i loši igrači budu korisni, Tomašević, Džafić, Varešanović i slični antifudbaleri bi uklopljeni u dobar sistem iskoristili neke prednosti koje imaju pa bi izgledali dobro, to je onaj sindrom ko god ode u Zrinjski proigra, niko ne proigra već ih ljudi ubace u sistem i izgledaju dobro jer sistem funkcioniše. Nema Zrinjski ni blizu kvalitetne igrače kao mi, ali ljudi rade kako treba i to je jedina razlika, oni sa našom ekipom ili mi sa njihovim sistemom rada bi igrali ligu prvaka do sada
To je to, manje-više Na onoj slici koju sam postavio vidi se Tomašević. Ispred njega se nazire Ziljkić, a sasvim lijevo uz aut-liniju (ne vidi se na slici) je Avramovski leđima okrenut golu i pokušava formirati trokut. Ziljkić dodaje Avramovskom, ovaj je prima i šalje loptu u prazan prostor iza sebe. Tamo, naravno, nema nikog. Avramovski diže glavu i vidi ukopanog Tomaševića. Pokazuje mu rukama gdje je trebao proći, a Nemanja širi ruke, kao nije on kriv. Takvih situacija je bilo 5-6., dok se Ziljkić nije istrošio trčeći i za sebe i za Tomaševića.
Jedinu akciju u kojoj smo prešli centar, izveli su Šerbečić i Mulalić. Dakle, klasično trenersko neznanje. Kad je ušao Renato DalAra, desna strans Veleža je konačno odahnula i markirali su naše srednjake. U jednom momentu je bilo tri igrača na Balti, a niti jedan FKS ni blizu To je primoralo Šerbečića da iznosi loptu, a Veležovci su ga puštali. Ne bi ni tu bilo ni po jada da su ostale linije pratile Besimovo iznošenje. Ovako, on je iznese, Balta se povuče, Martinović ostane, Vrančić ode naprijed, Dalkilic stoji na obodu šesnaesterca, jedini se otvaraju Kyeremeh i Mulalić i ovaj jje prinuđen loptu njima dati i brže bolje se vraćat nazad. Ova dvojica nemaju puno opcija, jer se čitava Veležova igra postavi prema njima, dakle - zavaljeni su. Jedina opcija je proboj po boku i ubacivanje u sredinu. Na jučerašnji nesposobni Velež i to je uspjevalo, ali zbog izlomljenost linija izlaskom Besima naprijed i vraćanjem Balte nazad, statičnošću Dalssona, Radovićevom ulogom osigurača, ogromnom provalijom između Vrančića i dvojca Oliveira-Čataković, mogli smo do sutra igrati ne bi dali gola.
Kad se ide naprijed, onda ne ide pola, ili četvrtina linije naprijed, nego cijela. Istovremeno je prati druga linija, isto cijelom dužinom, odnosno prilazi joj ba 5-7 metara pa se sinhronizovano kreću. Treća isto tako. Onda onaj koji ima loptu raspolaže sa više opcija. Pri gubitku lopte, ne vraćaš se bezglavo nazad, nego pritšćeš protivnika na njegovoj zrećini i ne daš mu da doda loptu, a nekamoli nešto više. Isto tako je i sa pritiskom kad protivnik ima loptu. Velež se juče nudio, a naši puštaju Zvonića i onog drgog da se dodaju unedogled, a onda ka Avram i Oliveira kao krenu na njih, izlazi zadnji vezni, kupi loptu i bez problema je prenosi, jer između naše sredine i napada je kanjon od 30 metara. Ogledni primjer Mirzinog neznanja. Nedisciplina i stihija.

+1

Uranili! tacno decidno opisano. Kad mi to vidimo kao gledaoci a ljudi koji pare uzimaju za to veze nemaju i kazu ne valja teren. Za bolje nismo

Bolje bi ja stado ovaca pripremio da se krece. Jedna drugu bi pokrivale, bilo bi nekog smisla..
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 13 mar 2023, 08:36

Čovjek ušao u klubu sa željom da se igra vlasnika,jer je to sad velika ekspanzija 'velikih vlasnika',covjek vuče komplekse da se dokaže čaršiji,jer **** ti tamo tu Ameriku ako mene moja mahala ne gotovi.Gledaj juče onaj hod sa obezbjedjenjem,da nije tužno bilo bi smiješno.Postavi ovu,što se uživila da je menadžerica,gledajući i slušajući priče o "fudbalskom velikom biznisu" i na kraju na opšte oduševljenje postavlja velikog maga,Dogana,koji ni sa onima tamo ništa nije uradio sem prosipao šuplju priču.Čovjek u Savezu bio teoretski mag za licence i klepio godinu dana u Africi i sad veliki Dogan.
Pogledajte izgled svih mladjih selekcija kako se on počeo petljati,sve u padu,ogromnom,Poslušajte trenere,decu i čujete šta je ćovjek uspio za ovih nekoliko mjeseci.U kom pravcu vode klub biće ovo bježanija za koji mjesec kad ostave pustoš iza sebe u svakom smislu,samo da "gazda"proba još nekog uvaliti kao Djokana pa da izvuče koji dolar.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 mar 2023, 08:39

Ako Sarajevo ni ovaj put ne izbori Evropu ko će snositi posljedice, bilo je pitanje upućeno direktorici kluba Ajli Alimanović.

Direktorica Bordo tima je pred početak proljetnog dijela sezone odgovarala na pitanja navijača, a jedno od pitanja je bilo o gore pomenutoj Evrropi.

Hajde da se pomaknemo prvo sa mjesta. Doista ne znam odgovor na to pitanje, nas čeka ozbiljan izazov na proljeće, ali mi težimo ostvarenju tog cilja, a to je plasman u Evropu, rekla je direktorica Bordo tima, te dodao:

Ako se ne budu vidjeli ozbiljni pomaci, u načinu rada, u zalaganju, rezultatima i načinu ponašanja na terenu, svi trebamo snositi odgovornost, prva ja. Nije se cilj samo kvalifikovati nego ostvariti dobar rezultat u Evropi. Ako se ciljevi ne ostvare, onda Uprava napolje.

Sarajevo je trenutno tek šesto na tabeli sa sedam bodova manje od četvrtoplasiranog Željezničara, te deset od Širokog Brijega i Borca koji su drugi i treći dok za prvoplasiranim Zrinjskim zaostaje 22 boda. Još u prvom dijelu sezone su ispali iz Kupa i to od zeničkog Čelika.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 mar 2023, 08:41

ne pamtim losiju garnituru navijaca,nestrucnijeg direktora ,preplacenijih igraca i veceg narkomana od trenera
ali ono sto mi uliva nadu jeste ova rupa od saveza i ove klosarkse ekipe tako da ovih 10 bodova je smijesna prednost,mada ne vidim svrhu evrope sa ovim mutantima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 13 mar 2023, 08:47

slika

Sa dosad pokazanim, nasih najjacih 11. Samo ne znam ko je najbolja opcija za golmana, Sahin sigurno nije.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 mar 2023, 08:48

Zamisli nazivaš sebe navijačem Sarajeva i živiš u uvjerenju da si isti, a daješ podršku onoj karikaturi na klupi i ofajli koja je unovčila pitchku da bi se iživljavala na klubu čiji si navijač. Najjači narod na svijetu.

Tražili ste pitari, uživajte. :zviz:

#newera #ponosnadoneba #besplatanulaz
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 13 mar 2023, 08:51

Antikloc je napisao/la:
13 mar 2023, 06:59
Hazre je napisao/la:
13 mar 2023, 06:41
Lucas je napisao/la:
13 mar 2023, 01:49
Još jedan nevjerovatan podatak, golmanu Veleža Osmanu Hadžikiću je jucerasnji nastup bio prvi zvanični poslije pauze od preko godine i kusur :facepalm:
Hadzikic je ljetos bio blizu Sarajeva. Na kraju ga Dudic nije zelio!
Dudic je udario temelje ovoj katastrofi. Nikad veci debil i imbecil nije bio na klupi Sarajeva a tu je konkurencija jaka.

No,sad nam treba mir u klubu. Pobjeda protiv Posusja je imperativ.
momak ima bolju karijeru od 90% golmana sto je igralo ovu ligu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 13 mar 2023, 08:52

E cuj treba se spremat za sljedecu sezonu!
Svake godine ista suplja prica
Sta ces se spremat dok ne bude cistka i dok ne dodju normalni ozbiljni ljudi koji ce iznijeti plan i program,koji ce dovesti normalnog skolovanog trenera koji je imao neke rezultate iza sebe itd.
Ovo sad su sve ublehe u klubu koji kaljaju ime evo vec dvije godine haman,sprdaju se,dernece objavljuju budalastine na racun kluba.
Katastrofa na sta su nas doveli.
Sta dobijamo tjeranjem cicka?Nista,ovi svi u paketu moraju ici

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 mar 2023, 08:53

nokee je napisao/la:
13 mar 2023, 08:18
Sve se ovo da pripremiti za narednu sezonu ako on (Ismir) stvarno i hoce. Ova sezona je ocito izgubljena. Kao sto smo i predpostavili, bar 90% ljudi ovdje, Mirza nije trener za nekog drugoligasa a ne za nas i ovakve ekipe.
Sad da razrijesi Mirzu i Ajlu i postavi SD-a koji ce naci trenera, rijesio je sve u klubu.
Dobili bi vracanje atmosfere automatski, pri tome se vracamo i na kosevo gdje bi se raja odazvala sigurno.
Dobili bi sportsku stranu kluba normalnu gdje ce biti neko strucan da zna prepoznati sta ne valja u ekipi.
Dobili bi valjda normanog trenera koji ce znati posloziti ekipu i pripremiti za utakmicu.
Mokri snovi su to ocito jer valja sad isplatiti i Ajlu i Mirzu. (Hadzija js valjda konacno otisao :) ne znam za vas ali ja stvarno sam se vrlo malo i nadao da cemo uspjeti Evropu izboriti s obzirom na trenera i sve ostalo..
Tri sezone padaš u ambis i misliš da se čarobnim štapićem može sve riješiti?
Ovdje ima da se radi, sad kad bi počelo, pa narednu sezonu da ništa ne očekuješ, da samo šutiš i radiš, pa onda možda one tamo da se nadaš nekoj Evropi.
Vi ljudi niste svjesni koliko smo mi propali, od ekipe koja je bila legitimni kandidat za titulu, gdje Evropa nije dolazila u pitanje do ekipe koja se ko eto bori za Evropu...a ne borimo se realno nizašta.
Problem je što mi to ne vidimo i dalje živimo u ubjeđenju da smo veliki klub.
Jbg, veliki je bio, srozali smo se, sad smo prosjek ove jadne lige.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, Google Adsense [Bot], guadalupe, plisek, rimljanin90, ristagrad i 54 gosta.