Joj debila i sad dolaze Dženo, Repuh, Obuća?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gledaj faca ukupno 12 zuba imaju
Tako je. zato je jusufbegovic jucer od pocetka utakmice izvlacio vrijeme i naredio im Golmanu da svaku loptu po minut i po ubacuje u igru. Sto duze da nas izbace iz takta. Ljudi uspjeli u nakani i znali su da ce ga uvaljati u onoj situaciji. Velez je znao po sta je dosao i to je odnio. Potpuna pobjeda suparnicke klupe. Ovo je Mirzin treci poraz - sto njemu na dusu ide. Nema nesrece, stative ili neke vadione.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Više je Široki bio loš nego što smo mi bili dobri.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:19Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:36
Vidiš i sam, a bio si šta sad, nek radi, pa da vidimo...nema hljeba tu realno.
a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.
A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
Pazi, oni znaju koliko nekvalitetnu ekipu imaju i sad idu s onim što imaju.
Taj rani gol ih je omeo u planovima da igraju ono što mogu i da čekaju neku polupriliku, kontru, prekid.
To ne znači da smo mi sad tu nešto razvalili.
Zrinjski nas omlatio. S Veležom sterilno, traljavo. I još ga sebi za kaznu uvališ.
Sa komšilukom mi loši oni još gori. Otprilike tako bilo.
Ma vala sumnjam i u njegovu dobrotu ka klubu. Zeli dobro klubu, vratio osobe ranije otjerane radi prodavanja informacija i ugradjivanja u ugovore, zaposlio direktoricu koja ima afera od ranije, trenera koji je svadji sa navijacima i generalno je uzasan trener jer 4 godine ne vodi nikog a i ovo sto je vodio, borio se za opstanak. Pa eto i sto ovaj kaze da mu je Hadzija presutio da Mirzu navijaci ne vole, jbt prvo sto ti izbaci kad ukucas njegovo ime na googleu je slika "cao cao vozdrica" i one izjave od prije 10 godina. Nije Mirvic nimalo glup i naivan, nit njega navijaci maslaju. Frajer sve ovo smisljeno radi, samo iz kojih razloga, to je pitanje...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:26napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:21Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01
Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Skloni Ajlu, dovedi pravog trenera i eventualno SD i na pola si puta..
prije da mislim da je ovdje slijedeca situacija bila. Mirvic slusao slusao, daj trenera, skloni trenera pa redom. Vasoski, sablic, pa se zajebo. Skonto ebote sto ja otjera Sablica covjek bi mozda nesto napravio. I odluci, E sad cu po svom nahodjenju i zajebo se u startu jer ga je mahala preveslala. A vjerujem da je htio samo dobro klubu. Tako i ovaj put vjerujem da ce jos jednom posljedni put poslusati sta navijaci misle i odluci u skladu s tim. Nabavi Mehu kucu na poljinama i udri trening session iza utakmice. Ima li sta sladje? Da ne moramo mi vikati rikati umirati piti tramadole nego ti barem lakse bude kad ih vidis da trce i treniraju poslije lose partije.
Potpuno se slažem za Hasančića i mislim da bi on bio najbolje rješenje trenutno i za preostalih 11 kola. Čovjek imamoderan pristup i radoholičar je.napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 10:19Po meni bi dvije opcije bile dobre za trenera, al da se reaguje odmah. Prva, dat ekipu Hasancicu. Odlican i moderan trener koji je sa mladjim kategorijama unistavao protivnike. Njegovi igraci se konstantno krecu, trce, otvaraju... Sezona je svakako izgubljena, ovim potezom mozes dobit odlicnog i mladog trenera iz svog pogona, plus ces dobit na mladim igracima, jer on poznaje sve promovisane juniore. Sigurno ce znat naci zicu i Sahinovicu, i obojici Ramica, Alisahu, Traki...
Druga opcija je da se angazuje Baka. Stari vuk, autoritativan i trofejan trener, veliko ime BH i evropskog fudbala. Daj mu ugovor do kraja naredne sezone, ja garantujem da bi covjek napravio rezultat. Ima dvije titule sa Zrinjom, dobre rezultate sa tad prosjecnom reprezentacijom, ima uticaja i na zadnju titulu Hajduka.
I ja sam čuo sličnu priču, ali ne mogu nešto da povjerujem da neko ko je bio sposoban da napravi i zaradi milione i ima neko ime u tom biznis krugu, dozvoli da ga levate raznorazni papci i ublehe.casual033 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Zbog svega toga je navodno Hadžija i otjeran iz kluba.
Opet kažem nisam insider ali sam dobio info od pouzdanih ljudi iz BH fudbala.
Imaju zajedničku prošlost, vjerovatno su mešetarili svojevremeno u Olimpikucasual033 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Zna čovjek šta ima, koji su izostanci.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:31Tako je. zato je jusufbegovic jucer od pocetka utakmice izvlacio vrijeme i naredio im Golmanu da svaku loptu po minut i po ubacuje u igru. Sto duze da nas izbace iz takta. Ljudi uspjeli u nakani i znali su da ce ga uvaljati u onoj situaciji. Velez je znao po sta je dosao i to je odnio. Potpuna pobjeda suparnicke klupe. Ovo je Mirzin treci poraz - sto njemu na dusu ide. Nema nesrece, stative ili neke vadione.Shategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Više je Široki bio loš nego što smo mi bili dobri.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:19
a iako sam rekao neka Mirze, isto sam napisao da mu je imperativ 10/12 iz cetiri kola. Jer je dobio sve sto je htio, imao produzene pripreme, niko mu se nije mijesao u sportske ideje iako su blago recene retardirane.
A on 4/12 daleko podbacio. I mislim da je imao priliku. 4 utakmice - 3 utakmice bez gola i bez prave sanse. I sto nas je prosralo u Sirokom, gol u 5oj minuti (ne pamtim kad smo ga dali tako rano) pa penal i dobro sudjenje, izostanak po ekipe sirokog + Mobilizacija Hordi!
Pazi, oni znaju koliko nekvalitetnu ekipu imaju i sad idu s onim što imaju.
Taj rani gol ih je omeo u planovima da igraju ono što mogu i da čekaju neku polupriliku, kontru, prekid.
To ne znači da smo mi sad tu nešto razvalili.
Zrinjski nas omlatio. S Veležom sterilno, traljavo. I još ga sebi za kaznu uvališ.
Sa komšilukom mi loši oni još gori. Otprilike tako bilo.
napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:36Ma vala sumnjam i u njegovu dobrotu ka klubu. Zeli dobro klubu, vratio osobe ranije otjerane radi prodavanja informacija i ugradjivanja u ugovore, zaposlio direktoricu koja ima afera od ranije, trenera koji je svadji sa navijacima i generalno je uzasan trener jer 4 godine ne vodi nikog a i ovo sto je vodio, borio se za opstanak. Pa eto i sto ovaj kaze da mu je Hadzija presutio da Mirzu navijaci ne vole, jbt prvo sto ti izbaci kad ukucas njegovo ime na googleu je slika "cao cao vozdrica" i one izjave od prije 10 godina. Nije Mirvic nimalo glup i naivan, nit njega navijaci maslaju. Frajer sve ovo smisljeno radi, samo iz kojih razloga, to je pitanje...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:26napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:21
Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.
prije da mislim da je ovdje slijedeca situacija bila. Mirvic slusao slusao, daj trenera, skloni trenera pa redom. Vasoski, sablic, pa se zajebo. Skonto ebote sto ja otjera Sablica covjek bi mozda nesto napravio. I odluci, E sad cu po svom nahodjenju i zajebo se u startu jer ga je mahala preveslala. A vjerujem da je htio samo dobro klubu. Tako i ovaj put vjerujem da ce jos jednom posljedni put poslusati sta navijaci misle i odluci u skladu s tim. Nabavi Mehu kucu na poljinama i udri trening session iza utakmice. Ima li sta sladje? Da ne moramo mi vikati rikati umirati piti tramadole nego ti barem lakse bude kad ih vidis da trce i treniraju poslije lose partije.
Ne mislim ni ja stvarno da mozemo bilo sta napraviti od ove sezone, ali moze se iskoristiti ostatak tekuce sezone da se neke stvari posloze za narednu. Prva je da se poslozi sportska strana sa normalnim trenerom tipa Kodre, bar za pocetak. Da se zaokruzi citava prica mora se maknuti i Ajla i vec si dobio dobru pricu za ljeto.napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:21Debilizam teski. Mislim da je samo htio da pokaze da je on glavni u klubu i da ne yebe nikog ni 2%. Zbog njegovog egoizma.klub je na najnizim granama u historiji. Nijedan drugi trener ne bi izazvao bojkot, koji je opet izazvao ovu lancanu reakciju, pokrenula se lavina nezadovoljstva. Sad ako neko misli da ce se sve sredit poslije otkaza Mirzi, vara se. Postavljen Mirza - Horde stupile u bojkot - Hajro napustio klub - Mirvic da dokaze da je u pravu pokrenuo instagram stranicu Bordo prijatelji gdje on i Ajla pljuju Horde i Hajru. I sve ovo radi njegovog ega, njegov trener potrajao 4 kola, izgubili smo sve sanse za Evropu, i sad ko god da dodje od ove sezone nema nista.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Pa logično, ni Ajla ni Ismir nisu čuli za njega. Nema ko drugi.casual033 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Dva drugara dobra staraLucas je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:37Imaju zajedničku prošlost, vjerovatno su mešetarili svojevremeno u Olimpikucasual033 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01
Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
![]()
Glupost iskreno. Ok, moguce da je predlozio ali da se on (Ismir) licno ne informise o proslom radu i historiji Mirze, evo ne znam. Da budem iskren i ja sam prije pomisljao da mozda nije znao za te neke stvari ali ne mislim da je to moguce. S druge strane ako uzmemo pretpostavku da nije to znao, na osnovu kojih trenerskih rezultata i uspjeha ga je doveo...?casual033 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:24Nisam nikakav insider ali sam čuo da je Hadžija bio taj koji je Mirzu predložio Mirviću. Navodno ga je nahvalio u stilu da je to domaći trener, da je djete Sarajeva i da će on najbolje posložiti svlačionicu. Prešutio je to da Mirzu ne vole navijači.nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 11:01Ja bi volio samo da nam neko hoce objasniti sta je fraer htio sa dovodjenjem Mirze. Sve donekle mogu razumiti ali to nikako. Jel moguce da je toliki idiot pa da sam nije mogao skontati da mu ovaj nista dobro ne moze donijeti.. Od razora medju navijacima do sportskih rezultata.. Sve odluke su iskljucivo njegove u to sam ubjedjen, kakve Ajle kakvi bakraci, pa ona je tu samo marijoneta i da zavrsava operativno sta on zacrta.
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, MaroonBjelave i 62 gosta.